Κλείδωσε» η στρατηγική του Μαξίμου – Στροφή προς το κέντρο αποφάσισε ο Μητσοτάκης.ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΝΑΤΕ?
- hellegennes
Re: Κλείδωσε» η στρατηγική του Μαξίμου – Στροφή προς το κέντρο αποφάσισε ο Μητσοτάκης.ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΝΑΤΕ?
By the way, αυτή είναι η αντίληψή μου για την ευφυΐα των πρωθυπουργών που γνώρισα:
Καραμανλής Α΄: Not enough Data, μάλλον μέση προς υψηλή
Παπανδρέου Α΄: Υψηλή+
Μητσοτάκης Α΄: Υψηλή
Σημίτης: Μέση προς υψηλή
Καραμανλής Β΄: Υψηλή-
Παπανδρέου Β΄: Εξαιρετικά χαμηλή
Παπαδήμος (τον περιλαμβάνω γιατί είχε σημαντικό χρόνο): Υψηλή++
Σαμαράς: Μέση
Τσίπρας: Χαμηλή+
Μητσοτάκης Β΄: Χαμηλή-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Re: Κλείδωσε» η στρατηγική του Μαξίμου – Στροφή προς το κέντρο αποφάσισε ο Μητσοτάκης.ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΠΟΝΑΤΕ?
Η δική μου κατάταξη είναι αυτή:
Παπανδρέου Ανδ. > Μητσοτάκης Κων. > Σημίτης > Καραμανλής (βούδας) > Σαμαράς > Τσίπρας > Κούλης > ΓΑΠ
Παπανδρέου Ανδ. > Μητσοτάκης Κων. > Σημίτης > Καραμανλής (βούδας) > Σαμαράς > Τσίπρας > Κούλης > ΓΑΠ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Μαδουραίος
Η δική μου κατάταξη είναι αυτή:
Παπανδρέου Ανδ. > Παπανδρέου Ανδ > Παπανδρέου Ανδ > Τσίπρας > Υπόλοιποι σαβουρες
Παπανδρέου Ανδ. > Παπανδρέου Ανδ > Παπανδρέου Ανδ > Τσίπρας > Υπόλοιποι σαβουρες
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
O Μπουμπούκος ούτως η άλλως από το 2020 είναι σφουγγοκωλάριος και τίποτα παραπάνω.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Η νοημοσύνη του είναι φυσιολογική. Η συναισθηματική του νοημοσύνη είναι αυτή που είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Το είχα γράψει εδώ μέσα πριν βγει πθ. Παρατηρήστε πως σταυρώνει τα χέρια όταν μιλάει. Το άτομο βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Πάντα τέτοιος ήταν αλλά κάνει εποικοινωνιακή ζημιά με το πόσο αχώνευτος είναι (πλην ενός μικρού προβληματικού κοινού που τον λατρεύει λόγω κάλου). Εντάξει, του χρωστάει ο Μητσοτάκης για την στήριξη που του έδωσε αλλά δεν ξεχρέωσε ακόμα; Εγώ νομίζω ότι τον κρατάει και για ειδικές αποστολές, θα του έχει πει 'έτσι κι αλλιώς μουνόπανο σε θεωρούν οι περισσότεροι Έλληνες, κάνε και αυτά 1, 2, 3 να πάρεις πάνω σου το φταίξιμο, τι έχεις να χάσεις, τους δικούς σου τους έχεις σίγουρους αφού γουστάρουν μουνόπανα'.έργο_μακέτο έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 21:45O Μπουμπούκος ούτως η άλλως από το 2020 είναι σφουγγοκωλάριος και τίποτα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άριστη κατάταξη, νομίζω η εικόνα είναι ακριβως αυτή. Αλλά μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να δίνεται και ψευδής εικόνα λόγω άλλων θμεάτων (π.χ. αυτό που λέει ο Ζενίθεδρος). Νομίζω δηλαδή ότι τόσο ο ΓΑΠ όσο και ο Μητσοτάκης είναι κάπως βαρεμένοι και δίνουν την εντύπωση χαζών χωρίς να είναι.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 21:29By the way, αυτή είναι η αντίληψή μου για την ευφυΐα των πρωθυπουργών που γνώρισα:
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Όλοι τον θεωρούσαν βλάκα.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:06Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.
Τους γλεντά πολιτικά.
Βγάλε το συμπέρασμα για αυτούς που τον θεωρούν βλάκα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Τους γλεντά πολιτικά επειδή υπάρχει από κάτω ένα τεράστιο πλήθος που τον ψηφίζει μόνο και μόνο επειδή λέγεται Μητσοτάκης. Και τον Βας Βας ο Παρασκευάς να έβαζες στη θέση του, αν λεγόταν Μητσοτάκης θα τον ψήφιζαν. Το ίδιο και με Παπανδρέου, Καραμανλή, Κεφαλογιάννη κτλ. Και ο Παπανδρέου, που μάλλον είναι ο χαζότερος όλων, αν δεν υπήρχε το μνημόνιο ακόμα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα ήταν και σε κάποιες τετραετίες θα γλένταγε κι αυτός τη ΝΔ. Άσε που δεν αποκλείεται να ξανασυμβεί ακριβώς αυτό.Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 11:54Όλοι τον θεωρούσαν βλάκα.
Τους γλεντά πολιτικά.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
ο Παπαδήμας παίζει να ήταν ο πιο σοβαρός πρωθυπουργός μετά το 74. Μακάρι να γινόταν κανονικός πρωθυπουργός για μια τετραετίαhellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 21:29By the way, αυτή είναι η αντίληψή μου για την ευφυΐα των πρωθυπουργών που γνώρισα:
- Μαδουραίος
Εδω τα δεξια ΓΙΔΙΑ ψηφισαν τον Καραμανλη που δολοφονησε 57 νεους στα ΤΕΜΠΗmicmic έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 11:59Τους γλεντά πολιτικά επειδή υπάρχει από κάτω ένα τεράστιο πλήθος που τον ψηφίζει μόνο και μόνο επειδή λέγεται Μητσοτάκης. Και τον Βας Βας ο Παρασκευάς να έβαζες στη θέση του, αν λεγόταν Μητσοτάκης θα τον ψήφιζαν. Το ίδιο και με Παπανδρέου, Καραμανλή, Κεφαλογιάννη κτλ. Και ο Παπανδρέου, που μάλλον είναι ο χαζότερος όλων, αν δεν υπήρχε το μνημόνιο ακόμα αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα ήταν και σε κάποιες τετραετίες θα γλένταγε κι αυτός τη ΝΔ. Άσε που δεν αποκλείεται να ξανασυμβεί ακριβώς αυτό.Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 11:54Όλοι τον θεωρούσαν βλάκα.
Τους γλεντά πολιτικά.
Δεν είναι βλάκας, είναι woke. Τους γλεντουσε πριν πυροβολήσει τα πόδια του με τον γκεογαμο. Είναι τέτοιο το ηθικό στη βάση του που δεν βρήκαν εκλογικούς αντιπρόσωπους.Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 11:54Όλοι τον θεωρούσαν βλάκα.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:06Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.
Τους γλεντά πολιτικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Ρίξε και μια αντίστοιχη αξιολόγηση για την ευφυία των ψηφοφόρων τους.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 21:29By the way, αυτή είναι η αντίληψή μου για την ευφυΐα των πρωθυπουργών που γνώρισα:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια ψύχραιμη -κατά τη γνώμη μου- άποψη για την επόμενη μέρα στο Μαξίμου.
Δεξιοί εναντίον κεντρώων
https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... n-kentroon
Δεξιοί εναντίον κεντρώων
https://www.lifo.gr/stiles/optiki-gonia ... n-kentroon
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
"Τους γλεντά πολιτικά" θα είχε νόημα σαν ατάκα αν εφήρμοζε κάποια ανώτερη πολιτική. Στην παρούσα συγκυρία αυτό που εννοείς είναι απλώς ότι έχει εκλεγεί δύο φορές η ΝΔ, το οποίο είναι εντελώς άσχετο με τον Μητσοτάκη. Τουναντίον, με άλλο άτομο στην ηγεσία δεν θα έπαιρνε τόσο χαμηλά ποσοστά χωρίς κανέναν αντίπαλο.Πρετεντέρης έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 11:54Όλοι τον θεωρούσαν βλάκα.hellegennes έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:06Πράγματι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιος.Otto Weininger έγραψε: ↑11 Ιουν 2024, 20:01ευτυχώς, που παρά τις όποιες μακακίες κάνει ο Πρόεδρος, όλοι οι απέναντι συνεχίζουν το ίδιο ασυγχώρητο λάθος: να τον θεωρούν βλάκα.
Τους γλεντά πολιτικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεξιουληδες πονατε?Sold out η συναυλια για την δολοφονιες των Τεμπων απο την ΝΔ
από Μαδουραίος » 05 Οκτ 2024, 23:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
06 Οκτ 2024, 12:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εδιωξε ο Ζουλας τον φασιστα Ιωσήφ Βάγγερ απο την ΕΡΤ.Δεξιουληδες πονατε?
από Μαδουραίος » 22 Αύγ 2024, 08:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 23 Απαντήσεις
- 660 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
22 Αύγ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι η στροφη της ΕΕ προς τον φασισμο ειναι αναποφευκτη
από Στρακαστρουκας » 17 Απρ 2024, 02:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Απρ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση 21 μονάδες μπροστά ο Μητσοτάκης - Μαδουραίαοι-Αρίστοι-Χελώνες πονάτε;;
από giotis2005 » 22 Μαρ 2024, 11:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 419 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
22 Μαρ 2024, 13:50
-