Οι πιο διεφθαρμένοι στην ευρωπαική ένωση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Οι πιο διεφθαρμένοι στην ευρωπαική ένωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 03 Αύγ 2024, 17:59

Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Αύγ 2024, 17:56
Beria έγραψε:
03 Αύγ 2024, 17:51
Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Αύγ 2024, 17:49
Έχετε ακούσει κανέναν τελευταία να σας λέει ότι πήρε δίπλωμα χωρίς να πληρώσει για λάδι; Τί συζητάμε;
Ο γιός μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω να πάρει δίπλωμα με λάδωμα.
Τον έκοψαν μια και το πήρε με την επόμενη
Έπρεπε να τον κόψουν; Έκανε λάθος ή συνέβη αυτό που αναφέρω; Ήταν μάθημα επειδή δε λάδωσε; Από περιέργεια να δω αν έχω δίκιο στη γενική ιδέα.
Δεν ήμουν μπροστά. Ο δάσκαλος είπε ότι έκαναν ο,τι μπορούσαν για να τον κόψουν.
Τη δεύτερη φορά (που και πάλι αρνήθηκα να λαδωσω) τον πέρασαν
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 03 Αύγ 2024, 18:02

καρμπον τα δικα μου, το μακρυνο 86 στον Αγ Δημητριο.
αλλα τη δευτερη φορα ειχε μιλησει ο μπαρμπας μου χωρις να ξερω ουτε εγω ουτε ο πατερας μου.
χρόνια μετα το ξεφουρνισε.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Αύγ 2024, 18:07

Beria έγραψε:
03 Αύγ 2024, 17:59
Εμπεδοκλής έγραψε:
Beria έγραψε:

Έπρεπε να τον κόψουν; Έκανε λάθος ή συνέβη αυτό που αναφέρω; Ήταν μάθημα επειδή δε λάδωσε; Από περιέργεια να δω αν έχω δίκιο στη γενική ιδέα.
Δεν ήμουν μπροστά. Ο δάσκαλος είπε ότι έκαναν ο,τι μπορούσαν για να τον κόψουν.
Τη δεύτερη φορά (που και πάλι αρνήθηκα να λαδωσω) τον πέρασαν
Ευχαριστώ. Αρκεί.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Αύγ 2024, 18:08

Να πιάσουμε τώρα το σβήσιμο κλήσεων σε τροχαία και δημοτική αστυνομία; Ή πιστεύει κανείς ότι τώρα που είναι ηλεκτρονικά δε σβήνουν...

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 03 Αύγ 2024, 18:09

Πισίνα, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 03 Αύγ 2024, 19:07

Έβαλα τον ετήσιο μικτό μισθό μου σε εφαρμογή για την γερμανική φορολογία (ΦΜΥ) και μου έβγαλε τα μισά απ' ότι πληρώνω εδώ. Στην κλάση 1 (χωρίς παιδιά και επομένως μικρότερο φόρο).
Δηλαδή οι διακοπές μου, αυτοκίνητο (αν είχα) πηγαίνουν σε ΦΜΥ.
Αυτό σημαίνει πολύ καθαρά κλέβω τον φτωχό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 03 Αύγ 2024, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Garcia
Phorum.gr user: Garcia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Garcia » 03 Αύγ 2024, 19:10

To 98τακατο των ελληνων...θεωρουν την χωρα διεφθαρμενη,αλλα τους εαυτους τους οχι,το 2τακατο που εμεινε τι ειναι?

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Αύγ 2024, 19:27

Garcia έγραψε:
03 Αύγ 2024, 19:10
To 98τακατο των ελληνων...θεωρουν την χωρα διεφθαρμενη,αλλα τους εαυτους τους οχι,το 2τακατο που εμεινε τι ειναι?
Υπερβολές. Απλά σου λένε αφού το κάνουν οι άλλοι γιατί όχι και εγώ. Για αυτό και βάζουν βύσμα να σβήσουν κλήσεις, να νομιμοποιήσουν αυθαίρετο, να πάει το παιδί τους στρατό στην πόλη τους και πολλά ακόμη, όπως να πάρουν αυτοί το έργο του κράτους, να τοποθετηθούν κάπου καλά. Μέχρι και δάνειο με βύσμα... Για αυτό είχαμε να εκλέγεται και πάλι ο Καραμανλής στις Σέρρες, ο Σαμαράς στην Καλαμάτα ή οι διάφοροι στην Κρήτη...

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Αύγ 2024, 19:39

Κόκκορας έγραψε:
03 Αύγ 2024, 12:49
panos291 έγραψε:
03 Αύγ 2024, 12:46
Chilloutbuddy έγραψε:
03 Αύγ 2024, 12:37
Nαι αλλά αν σας πούνε να καταργηθούν τα μετρητά κάμετε σαν το γ'ρουν που το σφαζ'ν
Το θεμα ειναι οτι σε αλλα κρατη οι άνθρωποι εχουν εμπιστοσύνη στο κρατος οτι μπορει να διαχειριστεί σωστα τα λεφτα των φορων τους.
Τωρα πες μου οτι μπορει καποιος να το πει αυτο εδω.
ποιος τους ψηφιζει; ο γερμανος;
αυτό με το "ποιος τους ψηφίζει" είναι το παραμύθι που επί της ουσίας νομιμοποιεί την πολιτική διαφθορά, επιρρίπτοντας εμμέσως τις ευθύνες στον μέσο πολίτη-ψηφοφόρο

η απάντηση είναι ότι ο ψηφοφόρος καλείται να ψηφίσει ανάμεσα σε αυτά που επί της ουσίας του επιτρέπουν να ψηφίσει και εκτός αυτού, όταν τα μιντια είναι αυτά που διαμορφώνουν την πολιτική ατζέντα και είναι αυτά που προβάλλουν κατά το δοκούν τις επιλογές του ψηφοφόρου και δεδομένου ότι τα μίντια ανήκουν στο κεφάλαιο το οποίο βρίσκεται σε άμεση σχέση εξάρτησης με το πολιτικό σύστημα, τότε καταλαβαίνεις ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό όσο το "ποιος τους ψηφίζει"
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 03 Αύγ 2024, 19:42

διακοσια κομματα εχουμε,απο ολο το φασμα το ιδεολογικο.

να ξερουμε και τον τελευταιο αναπληρωματικο της ομαδας μας γνωριζουμε,αλλα να ψαξουμε σωστο βουλευτη,πρωθυπουργο κ.λπ κωλυομαστε;την εποχη του δικτυου κιολας;

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Αύγ 2024, 19:43

Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Αύγ 2024, 19:27
Garcia έγραψε:
03 Αύγ 2024, 19:10
Υπερβολές. Απλά σου λένε αφού το κάνουν οι άλλοι γιατί όχι και εγώ. Για αυτό και βάζουν βύσμα να σβήσουν κλήσεις, να νομιμοποιήσουν αυθαίρετο, να πάει το παιδί τους στρατό στην πόλη τους και πολλά ακόμη, όπως να πάρουν αυτοί το έργο του κράτους, να τοποθετηθούν κάπου καλά. Μέχρι και δάνειο με βύσμα... Για αυτό είχαμε να εκλέγεται και πάλι ο Καραμανλής στις Σέρρες, ο Σαμαράς στην Καλαμάτα ή οι διάφοροι στην Κρήτη...
σωστά αλλά να μην ξεχνάμε την ουσία
όλα αυτά τα ρουσφέτια γίνονται από κάποιους, όχι από όλους. εννοώ ότι μπορεί το 99% του λαού να ζητάει ρουσφέτι, τη δυνατότητα όμως να το παράσχει αυτό το ρουσφέτι την έχουν λίγοι.
αυτοί είναι που έχουν την επιλογή είτε να το κάνουν, είτε όχι. και επιλέγουν το πρώτο
άρα ποιος είναι αυτός που έχει την ευθύνη; το μωρό που του αρέσουν τα γλυκά, τα ζητάει συνέχεια και έχει ανεβάσει ζάχαρο ή η μάνα του που αδυνατεί να του χαλάσει το χατίρι γιατί δε θέλει να το βλέπει να κλαίει και του δίνει γλυκά όποτε της ζητά το μωρό για να έχει το κεφάλι της ήσυχο;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 03 Αύγ 2024, 19:44

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
03 Αύγ 2024, 19:39
Κόκκορας έγραψε:
03 Αύγ 2024, 12:49
panos291 έγραψε:
03 Αύγ 2024, 12:46

Το θεμα ειναι οτι σε αλλα κρατη οι άνθρωποι εχουν εμπιστοσύνη στο κρατος οτι μπορει να διαχειριστεί σωστα τα λεφτα των φορων τους.
Τωρα πες μου οτι μπορει καποιος να το πει αυτο εδω.
ποιος τους ψηφιζει; ο γερμανος;
αυτό με το "ποιος τους ψηφίζει" είναι το παραμύθι που επί της ουσίας νομιμοποιεί την πολιτική διαφθορά, επιρρίπτοντας εμμέσως τις ευθύνες στον μέσο πολίτη-ψηφοφόρο

η απάντηση είναι ότι ο ψηφοφόρος καλείται να ψηφίσει ανάμεσα σε αυτά που επί της ουσίας του επιτρέπουν να ψηφίσει και εκτός αυτού, όταν τα μιντια είναι αυτά που διαμορφώνουν την πολιτική ατζέντα και είναι αυτά που προβάλλουν κατά το δοκούν τις επιλογές του ψηφοφόρου και δεδομένου ότι τα μίντια ανήκουν στο κεφάλαιο το οποίο βρίσκεται σε άμεση σχέση εξάρτησης με το πολιτικό σύστημα, τότε καταλαβαίνεις ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό όσο το "ποιος τους ψηφίζει"
εσυ πως και ξεχαζεψες?
χτυπημα στο κεφαλι? :smt005:

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 03 Αύγ 2024, 19:47

Εμπεδοκλής έγραψε:
Beria έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Αύγ 2024, 17:49
Έχετε ακούσει κανέναν τελευταία να σας λέει ότι πήρε δίπλωμα χωρίς να πληρώσει για λάδι; Τί συζητάμε;

Να σου πω εγώ από την δική μου εμπειρία. Με έκοψαν γιατί μπήκαν με σκοπό να με κόψουν. Προφανώς τους έδωσα την λαβή να το κάνουν βεβαια
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA » 03 Αύγ 2024, 19:51

πήζον bot έγραψε:
03 Αύγ 2024, 10:57
:vp5::vp7:

Άαααααααααλλη μια πρωτια της σουργελοσυμμοριας

Ναι, αλλά το λένε τώρα αυτό τα καθίκια...
Όταν την δεκαετία του 80 υπήρχε χρήμα, όλοι έκαναν την πάπια και π.χ. έχτιζαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ εξοχικά πληρώνοντας αδρά τις μίζες, πλήρωναν μίζες για να μπούνε στο δημόσιο ή για να μπούνε τα παιδιά τους σε σχολές και φυσικά ήταν απόλυτα λογικό να πληρώνουν μίζες ακόμα και για να φτιάξουν ένα κατάστημα...
Όλα ήταν λογικά τότε!!!

Σήμερα που το χρήμα δεν υπάρχει, ήμαστε διεφθαρμένοι!!!
Το ότι τα καθίκια που διαμαρτύρονται ξεκίνησαν την διαφθορά, κανένας δεν το λέει!!!
Αντιθέτως!!!
Θα κλαίνε, θα σκούζουν και θα ουρλιάζουν, εάν π.χ. πάει νόμιμα η κυβέρνηση να γκρεμίσει το αυθαίρετο τους!!!
Χώρια ότι μετά θα σχίζουν τις κιλότες τους ορκιζόμενοι ότι δεν θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές την κυβέρνηση που προσπαθεί να είναι τίμια!!!

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot » 03 Αύγ 2024, 20:02

πρεπει να γραψω κατεβατό, αλλα σκεφτομαι οτι ειστε βουρλα και δεν αξιζει τον κοπο.
βαριεμαι και λιγουλακι..
Συνοπτικα: ειστε μαλακες :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών