στο πρώτο 100% με το που παιδί δημιουργεί προβλήματα στην ταξη και στο μαθημα θα παίρνει πόδι με γνωστές φιλελεύθερες ατάκες. Στο δημόσιο θα διαλύει το μάθημα και δεν θα μπορεί να φάει παραδοσιακή σφαλιάρα.foscilis έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 21:37Κανουν καταληψη επειδη εχει 26 παιδια; Στο Pierce εχει 30 ατομα ανα τμημα, μαλλον ειναι μαλακες οι πλουσιοι που πληρωνουν 10.000 διδακτρα.
Ελεος πια με αυτη τη μαλακια των ολιγομελων τμηματων που επινοηθηκε απο τους Ελληνες δασκαλους για να προσλαμβανονται πιο πολλοι. Σαφως πιο αρρωστημενο να σπασει σε 2 τμηματα με 13 παιδια λες και ειναι ομαδες μελετης.
Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
Re: Ξύλο και καράτε στον Άρη Πορτοσάλτε!
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
https://explore-education-statistics.se ... cteristicsWhat is the average size of a school class in the UK?
Key stage 2 includes pupils in years 3 to 6. The average primary class size has decreased to 26.6, having increased slightly to 26.7 in 2023,

η καλύτερη τάξη μαθήματος που μπορεί να υπάρξει πότε...!!!!!

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
ο καλός μαθητής είναι ο νεκρός μαθητής

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Ρε το μαδουρι. Πρέπει να έψαξε πολύ για να βρει ένα βίντεο να έχει δίκιο ο πορτοσαλτε
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μαδουραίος
Ρούφαtalaipwros έγραψε: ↑22 Σεπ 2024, 10:39https://explore-education-statistics.se ... cteristicsWhat is the average size of a school class in the UK?
Key stage 2 includes pupils in years 3 to 6. The average primary class size has decreased to 26.6, having increased slightly to 26.7 in 2023,
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Class_size
foscilis έγραψε: ↑22 Σεπ 2024, 00:15Αυτό είναι πρόβλημα της δασκάλας, όχι του αριθμού των παιδιών και επίσης να ξέρεις ότι είμαστε ουσιαστικά στην 1η εβδομάδα, ακόμα έχουν λογική νηπιαγωγείου, δε μπορείς να κρίνεις από την τωρινή κατάσταση. Εμένα η κόρη μου ήταν 24 και ήταν το πιο ήσυχο τμήμα που είχε υπάρξει ποτέ γιατί τα πήρε 1η δημοτικού μια έμπειρη που τα πειθάρχησε μέσα σε 2-3 εβδομάδες. Πλακώνονταν οι δάσκαλοι ποιος θα πάρει αυτό το τμήμα. Του γιου μου ήταν 18 (πρώτη φουρνιά της δημογραφικής κατάρρευσης), έπεσαν α' και β' σε μια τρελή και τεμπέλα, γ' σε μια πιτσιρίκα που δεν τόλμαγε να βγάλει κιχ, είχαν και καραντίνες στο ενδιάμεσο, είχαν και 2 με ΔΕΠΥ, να μη στα πολυλογώ είναι ένα τμήμα του κοινού ποινικού δικαίου που ξέρει όλους η διεύθυνση με το μικρό τουςΛευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 22:13Ρε φίλε,εμένα ο γιος μου πρώτη δημοτικού φέτος και είναι τμήμα με 25 παιδάκια. Το τι επικρατεί μέσα στην τάξη, άστο.foscilis έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 21:37Κανουν καταληψη επειδη εχει 26 παιδια; Στο Pierce εχει 30 ατομα ανα τμημα, μαλλον ειναι μαλακες οι πλουσιοι που πληρωνουν 10.000 διδακτρα.
Ελεος πια με αυτη τη μαλακια των ολιγομελων τμηματων που επινοηθηκε απο τους Ελληνες δασκαλους για να προσλαμβανονται πιο πολλοι. Σαφως πιο αρρωστημενο να σπασει σε 2 τμηματα με 13 παιδια λες και ειναι ομαδες μελετης.Παρεμπιπτόντως Δ' και Ε' τους πήρε μια πολύ καλή, έφυγε και ο ένας ΔΕΠΥ, μπήκε μια σειρά, τώρα τους ξαναπήρε καλοκάγαθη πιτσιρίκα αναπληρώτρια, αν και μόνο 17 άτομα πλέον η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου, την Παρασκευή προσπαθούσε να τους ησυχάσει και της είπε ο πιο κοντός "σκάσε πια, μιλάμε",
Για τις ιώσεις έχεις ένα επιχείρημα αλλά δε γίνεται να πορευόμαστε με αυτό σαν κριτήριο.
Να σου πω τι είναι όντως αντιπαιδαγωγικό: το κοριτσάκι στα Μουδανιά που επειδή έγιναν 26 μετά τον αγιασμό ήρθε διαταγή να φύγει και να πηγαίνει (μόνο αυτή από όλο το χωριό) στο διπλανό χωριό. Και επειδή δεν έφυγε έφεραν τους μπάτσους και την πήρανε(!). Για να μη συμβεί το φοβερό παιδαγωγικό έγκλημα να έχει 26 παιδιά το τμήμα.

Για τις ιώσεις έχεις ένα επιχείρημα αλλά δε γίνεται να πορευόμαστε με αυτό σαν κριτήριο.
φιχντ

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
το φιλελευθερο καθεστώς σου έχει τη λύση, πλήρωσε ιδιωτικό.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 22:13Ρε φίλε,εμένα ο γιος μου πρώτη δημοτικού φέτος και είναι τμήμα με 25 παιδάκια. Το τι επικρατεί μέσα στην τάξη, άστο.foscilis έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 21:37Κανουν καταληψη επειδη εχει 26 παιδια; Στο Pierce εχει 30 ατομα ανα τμημα, μαλλον ειναι μαλακες οι πλουσιοι που πληρωνουν 10.000 διδακτρα.
Ελεος πια με αυτη τη μαλακια των ολιγομελων τμηματων που επινοηθηκε απο τους Ελληνες δασκαλους για να προσλαμβανονται πιο πολλοι. Σαφως πιο αρρωστημενο να σπασει σε 2 τμηματα με 13 παιδια λες και ειναι ομαδες μελετης.
Τα παιδάκια που δεν τα παίρνουν πιο εύκολα θα έχουν θέμα σε ένα τόσο μεγάλο τμήμα.
Επίσης,να μην αναφερθώ στο θέμα των ιώσεων. 25 παιδιά 25 διαφορετικές ιώσεις. Χαμός.
Η διεύθυνση του σχολείου μας ανέφερε πριν τον αγιασμό,αν καταφέρουμε και έρθουν 2 παιδιά μεταγραφή στο σχολείο το τμήμα θα σπάσει.
Κάνει δεν θέλει μεγάλα τμήματα.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
Δηλαδη τα παιδια κανανε καταληψη επειδη ειχαν λιγοτερους μαθητες ανα τμημα απο οτι ειχαν στα σχολεια που οι μαθητες μετα πανε οξφορδη και καιμπριτζ

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
O πορτοσαλτε ξερει και καρατε,α?
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Γιατί στο ιδιωτικό νομίζεις λιγότερα παιδιά έχει ανά τμήμα;Dorian έγραψε: ↑22 Σεπ 2024, 10:57το φιλελευθερο καθεστώς σου έχει τη λύση, πλήρωσε ιδιωτικό.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 22:13Ρε φίλε,εμένα ο γιος μου πρώτη δημοτικού φέτος και είναι τμήμα με 25 παιδάκια. Το τι επικρατεί μέσα στην τάξη, άστο.foscilis έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 21:37Κανουν καταληψη επειδη εχει 26 παιδια; Στο Pierce εχει 30 ατομα ανα τμημα, μαλλον ειναι μαλακες οι πλουσιοι που πληρωνουν 10.000 διδακτρα.
Τα παιδάκια που δεν τα παίρνουν πιο εύκολα θα έχουν θέμα σε ένα τόσο μεγάλο τμήμα.
Επίσης,να μην αναφερθώ στο θέμα των ιώσεων. 25 παιδιά 25 διαφορετικές ιώσεις. Χαμός.
Η διεύθυνση του σχολείου μας ανέφερε πριν τον αγιασμό,αν καταφέρουμε και έρθουν 2 παιδιά μεταγραφή στο σχολείο το τμήμα θα σπάσει.
παιδια στο ιδιωτικό που δημιουργούν φασαρία εκδιώχνονται με ευσχημο τροπο, δεν συμβαδίζει με το κλιμα του σχολείου, ή υποχρεώνονται να πληρώσουν από την τσέπη τους έξτρα παράλληλη στήριξη, κανα 1000ρικο το μήνα επιπλέον. αν δεν μπορούν λυπάμαιΛευκός Λύκος έγραψε: ↑22 Σεπ 2024, 16:15Γιατί στο ιδιωτικό νομίζεις λιγότερα παιδιά έχει ανά τμήμα;Dorian έγραψε: ↑22 Σεπ 2024, 10:57το φιλελευθερο καθεστώς σου έχει τη λύση, πλήρωσε ιδιωτικό.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑21 Σεπ 2024, 22:13
Ρε φίλε,εμένα ο γιος μου πρώτη δημοτικού φέτος και είναι τμήμα με 25 παιδάκια. Το τι επικρατεί μέσα στην τάξη, άστο.
-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο τραμπούκος Μπεος πλακώνει στον ξύλο πλημμυροπαθή
από Μαδουραίος » 30 Σεπ 2023, 10:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 441 Απαντήσεις
- 10377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
03 Οκτ 2023, 13:23
-
-
- 147 Απαντήσεις
- 3626 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
16 Οκτ 2023, 11:26
-
- 39 Απαντήσεις
- 2171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksmyrn
19 Σεπ 2023, 13:58
-
-
Νέα δημοσίευση Το πνεύμα του Άρη Πορτοσάλτε...
από Σενέκας » 12 Ιούλ 2023, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 1158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
24 Ιούλ 2023, 11:59
-