Μην ανησυχείς. Τωρα που οι φιλοι σου οι Ισραηλινοι θα κανουν μπουρδελο και τον Λιβανο, να ετοιμαζεσε για νεα κυματα μεταναστωνπατησιωτης έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 20:38Αυτό απλώς δείχνει ότι το 1980 ακόμη ο πληθυσμός ήταν νεανικός και η κατάσταση σωζόταν.Όποιον δημογράφο και να ρωτήσεις θα σου πει ότι όλα εξαρτώνται από τη δημογραφική πυραμίδα και εάν αυτή αναστραφεί μετά δεν είναι αντιστρέψιμο το γεγονός.Πολύ απλά εάν σε μια χώρα ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 25 έτη,ακόμη και εάν υπάρχει υπογεννητικότητα οι γεννήσεις θα είναι περισσότερες από τους θανάτους διότι πολύ απλά οι νέοι είναι περισσότεροι από τους γέρους.Και ένα παιδί να κάνουν ανά γυναίκα θα είναι περισσότερες.Το πρόβλημα θα φανεί στην επόμενη γενιά όταν ο μέσος όρος θα είναι 45.Τότε και τρία παιδιά να κάνει κάθε γυναίκα οι θάνατοι θα είναι πιο πολλοί από τις γεννήσεις διότι είναι λιγότερες οι νέες από τις γριές και οι νέες γεννάνε,όχι οι γριές,οι γριές και οι γέροι πεθαίνουν.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 19:25Η ταμπακιερα: Επι Αντρεα οι γεννησεις μειωθηκαν μεν αλλα παντα ηταν περισσοτερες απο τους θανατους. Επι Κουλη του μεγαλου, το σωτηριο ετος 13 Μετα Μνημονιων οι Γεννησεις ειναι 70.000 και οι θανατοι 130.000.
Όταν έπρεπε να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα ο λαός ασχολούνταν με τον ....σοσιαλισμό.Τώρα δεν μπορεί να ασχοληθεί με κανένα σοσιαλισμό,να ετοιμάζεται για τις επερχόμενες διακοινοτικές συγκρούσεις με τους μωαμεθανούς μετανάστες.Πάντως ειδικά εσύ δεν καταλαβαίνω τι πρόβλημα έχεις αφού μια χαρά βρίσκεις το ισλάμ.
Συνεχιζετε το σχεδιο διαλυσης της χωρας επι ΝΔλας
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Συνεχιζετε το σχεδιο διαλυσης της χωρας επι ΝΔλας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- hellegennes
Στατιστική είναι αυτό που έγραψα εγώ σε απάντηση της παπαριάς σου. Οι κομματικές σου παρωπίδες βέβαια δεν σε αφήνουν να διαβάσεις.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 18:12
Έγραψα ότι η δεκαετία του 80 άρχισε με 150.000 γεννήσεις και έληξε με 100.000.Μπορείς να δεις τα στατιστικά.Δεν θα αναφερόμουν σε αυτό εάν ο τίτλος του νήματος δεν ήταν για κάποια διάλυση επί ΝΔίλας.
Από τη στιγμή που κάποιος κομματικοποιεί το θέμα θα πάρει την απάντηση με τη στατιστική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Eθνικοκοινωνιστης
η πιο πατριωτικη κινηση ειναι να δραπετευσεις απο το γουπατο αναμφιβολα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ρε μλκ ποσο μικρος εισαι?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Ένα μάτσο αντιεπιστημονικές μαλακίες. Μόνο ένα πράγμα μετράει κι αυτό είναι ο αριθμός γεννήσεων ανά γυναίκα. Αυτήν την στιγμή ο ρυθμός αναπλήρωσης είναι 2,1. Αν η μέση γυναίκα σήμερα κάνει 3 παιδιά ο πληθυσμός θα αυξάνεται ακόμη κι αν για μικρή περίοδο οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 20:38Όποιον δημογράφο και να ρωτήσεις θα σου πει ότι όλα εξαρτώνται από τη δημογραφική πυραμίδα και εάν αυτή αναστραφεί μετά δεν είναι αντιστρέψιμο το γεγονός.Πολύ απλά εάν σε μια χώρα ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 25 έτη,ακόμη και εάν υπάρχει υπογεννητικότητα οι γεννήσεις θα είναι περισσότερες από τους θανάτους διότι πολύ απλά οι νέοι είναι περισσότεροι από τους γέρους.Και ένα παιδί να κάνουν ανά γυναίκα θα είναι περισσότερες.Το πρόβλημα θα φανεί στην επόμενη γενιά όταν ο μέσος όρος θα είναι 45.Τότε και τρία παιδιά να κάνει κάθε γυναίκα οι θάνατοι θα είναι πιο πολλοί από τις γεννήσεις διότι είναι λιγότερες οι νέες από τις γριές και οι νέες γεννάνε,όχι οι γριές,οι γριές και οι γέροι πεθαίνουν.
Το πρόσημο μεταβολής του πληθυσμού κάθε έτους είναι κατεξοχήν συνάρτηση της ηλικιακής διάρθρωσης σε συνδυασμό με την μέση ηλικία θανάτου. Ο λόγος που ο πληθυσμός συνέχισε να αυξάνεται από το 1960 και έπειτα είναι αποκλειστικά αυτός. Ήδη οι γεννήσεις δεν επαρκούσαν για να μείνει μακροπρόθεσμα ο πληθυσμός σταθερός. Ο λόγος που αυξανόταν ο πληθυσμός είναι το lag που έχει αυτή η τιμή. Χρειάζεται κάποια χρόνια για να αρχίσει να μειώνεται ο πληθυσμός και ακόμη περισσότερα αν ταυτόχρονα ανεβαίνει η μέση ηλικία θανάτου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μου φαίνεται καλύτερη η ζωή με 5-6 εκατομμύρια στον ελλαδικό χώρο παρά με 30 εκατομμύρια.
Αν γίνουν 30, αυτό θα οφείλεται στον υπερπληθυσμό και την μετανάστευση από τρίτες χώρες κυρίως μουσουλμανικές.
Ζήστε εσείς έτσι. Προσωπικά δεν έχω πολλούς συγγενείς εδώ (γονείς και αδέρφια εννοώ).
Αν γίνουν 30, αυτό θα οφείλεται στον υπερπληθυσμό και την μετανάστευση από τρίτες χώρες κυρίως μουσουλμανικές.
Ζήστε εσείς έτσι. Προσωπικά δεν έχω πολλούς συγγενείς εδώ (γονείς και αδέρφια εννοώ).
8cm αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δεν κατάλαβα, δηλαδή θες να ψηφίσεις ΝΔ; Μεγάλη διείσδυση ο Κυριάκος στην αριστερά.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 14:22https://www.protothema.gr/greece/articl ... ai-hronia/
Το 2022 καταγραφτηκαν οι λιγοτερες γεννησεις στην Ελλαδα εδω και 100 χρονια. Φυσικα αυτο θα συνεχιστει γιατι ο Αδωναρος μας εχει πει οτι εμεις φταιμε και εμεις θα πρεπει απο δω και περα να περασουμε την ζωη μας με μικροτερους μισθους και την αγωνια της ευρεσης εργασιας
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- hellegennes
GoBack έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 17:238cm αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εχει δικιο δεν κάνουν ολες οι γυναίκες παιδιά. Μονο οι ηλικίες 16- 30φεύγα κάνουν και πρέπει να αναπληρώσουν τον πληθυσμό. Στα αίτια ειναι βεβαια το θέμα, ταυτίζεται με την φιλελευθερη ανασφάλεια στην εργασία. Ήδη από το 1991 αρχισε να ξηλώνονται τα πάντα και μέτρα του εθνικού κράτους 1950-1980. Μετά τα μνημόνια απογειώθηκαν. ολοι σχεδόν της γενιάς μου που οριακά προλαβαν πριν το 2010 να μπουν δημόσιο ή είχαν καλές έτοιμες δουλειές έχουν 1-2-3 παιδιά. Ένα δυο βαμμένοι/ες αναρχιζοντες νεοαριστεροκατι δεν εχουν. Η φιλελευθερη αστικοποιηση γινεται παγκοσμίως.hellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 16:48Ένα μάτσο αντιεπιστημονικές μαλακίες. Μόνο ένα πράγμα μετράει κι αυτό είναι ο αριθμός γεννήσεων ανά γυναίκα. Αυτήν την στιγμή ο ρυθμός αναπλήρωσης είναι 2,1. Αν η μέση γυναίκα σήμερα κάνει 3 παιδιά ο πληθυσμός θα αυξάνεται ακόμη κι αν για μικρή περίοδο οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 20:38Όποιον δημογράφο και να ρωτήσεις θα σου πει ότι όλα εξαρτώνται από τη δημογραφική πυραμίδα και εάν αυτή αναστραφεί μετά δεν είναι αντιστρέψιμο το γεγονός.Πολύ απλά εάν σε μια χώρα ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 25 έτη,ακόμη και εάν υπάρχει υπογεννητικότητα οι γεννήσεις θα είναι περισσότερες από τους θανάτους διότι πολύ απλά οι νέοι είναι περισσότεροι από τους γέρους.Και ένα παιδί να κάνουν ανά γυναίκα θα είναι περισσότερες.Το πρόβλημα θα φανεί στην επόμενη γενιά όταν ο μέσος όρος θα είναι 45.Τότε και τρία παιδιά να κάνει κάθε γυναίκα οι θάνατοι θα είναι πιο πολλοί από τις γεννήσεις διότι είναι λιγότερες οι νέες από τις γριές και οι νέες γεννάνε,όχι οι γριές,οι γριές και οι γέροι πεθαίνουν.
Το πρόσημο μεταβολής του πληθυσμού κάθε έτους είναι κατεξοχήν συνάρτηση της ηλικιακής διάρθρωσης σε συνδυασμό με την μέση ηλικία θανάτου. Ο λόγος που ο πληθυσμός συνέχισε να αυξάνεται από το 1960 και έπειτα είναι αποκλειστικά αυτός. Ήδη οι γεννήσεις δεν επαρκούσαν για να μείνει μακροπρόθεσμα ο πληθυσμός σταθερός. Ο λόγος που αυξανόταν ο πληθυσμός είναι το lag που έχει αυτή η τιμή. Χρειάζεται κάποια χρόνια για να αρχίσει να μειώνεται ο πληθυσμός και ακόμη περισσότερα αν ταυτόχρονα ανεβαίνει η μέση ηλικία θανάτου.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
- hellegennes
Παπάρια έχει. Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Η γεννητικότητα πέφτει σταθερά εδώ και 90 χρόνια. 90 χρόνια. Τι 1991 και χαζά; Ξαναλέω, ήδη από το 1960 η γεννητικότητα έπεσε κάτω από το επίπεδο αναπλήρωσης του πληθυσμού.Dorian έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 00:06εχει δικιο δεν κάνουν ολες οι γυναίκες παιδιά. Μονο οι ηλικίες 16- 30φεύγα κάνουν και πρέπει να αναπληρώσουν τον πληθυσμό. Στα αίτια ειναι βεβαια το θέμα, ταυτίζεται με την φιλελευθερη ανασφάλεια στην εργασία. Ήδη από το 1991 αρχισε να ξηλώνονται τα πάντα και μέτρα του εθνικού κράτους 1950-1980. Μετά τα μνημόνια απογειώθηκαν. ολοι σχεδόν της γενιάς μου που οριακά προλαβαν πριν το 2010 να μπουν δημόσιο ή είχαν καλές έτοιμες δουλειές έχουν 1-2-3 παιδιά. Ένα δυο βαμμένοι/ες αναρχιζοντες νεοαριστεροκατι δεν εχουν. Η φιλελευθερη αστικοποιηση γινεται παγκοσμίως.hellegennes έγραψε: ↑09 Οκτ 2024, 16:48Ένα μάτσο αντιεπιστημονικές μαλακίες. Μόνο ένα πράγμα μετράει κι αυτό είναι ο αριθμός γεννήσεων ανά γυναίκα. Αυτήν την στιγμή ο ρυθμός αναπλήρωσης είναι 2,1. Αν η μέση γυναίκα σήμερα κάνει 3 παιδιά ο πληθυσμός θα αυξάνεται ακόμη κι αν για μικρή περίοδο οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις.πατησιωτης έγραψε: ↑08 Οκτ 2024, 20:38Όποιον δημογράφο και να ρωτήσεις θα σου πει ότι όλα εξαρτώνται από τη δημογραφική πυραμίδα και εάν αυτή αναστραφεί μετά δεν είναι αντιστρέψιμο το γεγονός.Πολύ απλά εάν σε μια χώρα ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 25 έτη,ακόμη και εάν υπάρχει υπογεννητικότητα οι γεννήσεις θα είναι περισσότερες από τους θανάτους διότι πολύ απλά οι νέοι είναι περισσότεροι από τους γέρους.Και ένα παιδί να κάνουν ανά γυναίκα θα είναι περισσότερες.Το πρόβλημα θα φανεί στην επόμενη γενιά όταν ο μέσος όρος θα είναι 45.Τότε και τρία παιδιά να κάνει κάθε γυναίκα οι θάνατοι θα είναι πιο πολλοί από τις γεννήσεις διότι είναι λιγότερες οι νέες από τις γριές και οι νέες γεννάνε,όχι οι γριές,οι γριές και οι γέροι πεθαίνουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taxalata xalasa

τι έχουν τα έρμα και ψοφάν;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 2,3 εκατομμύρια από ταμείο ανάκαμψης η διαφήμιση διάλυσης του ΕΣΥ
από Ληστοσυμμορίτης » 21 Αύγ 2024, 10:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
25 Αύγ 2024, 20:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κως: Απίστευτο συμβάν εκθέτει ξανά τον Άδωνι Γεωργιάδη – Εικόνες διάλυσης στο ΕΣΥ
από Μαδουραίος » 16 Αύγ 2024, 23:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Airman68
18 Αύγ 2024, 14:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ν'Αλλαξουμε τ'ονομα της χώρας σε ΤΕΡΝΑ ΑΕ.
από Frappezitis » 26 Ιούλ 2024, 21:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
09 Σεπ 2024, 10:17
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
09 Ιαν 2024, 21:45