Σακελλαροπουλου τελος;
Re: Σακελλαροπουλου τελος;
Πρέπει να μπει ένα τέλος στην ανωμαλοκρατία
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Τι ξεφτιλισμενοι ρεζιληδες ειναι αυτοι παλι?southern έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 12:58Κλείδωσε ο Κωνσταντίνος Τασούλας για Προεδρία της Δημοκρατίας – Το ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης θα προτείνουν τον Βενιζέλοhttps://www.bankingnews.gr/politiki/art ... n-venizeloΗ περίπτωση του Κωνσταντίνου Τασούλα δημιουργεί μία ισορροπία στην Κ.Ο της ΝΔ που είχαν στείλει το μήνυμα ότι δεν θα δεχτούν ξανά ως ΠτΔ την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, πόσο μάλλον όταν εκείνη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια πανηγύριζε εις βάρος της βάσης της ΝΔ.
αυτο αποτελει και μια νικη των εκ δεξιων δυναμεων που αυξησαν δραματικα τα ποσοστα τους στις ευρωεκλογες και ιδιως της Λατινοπουλου
που εκανε την εκπληξη
Δεν θελουν να την ξαναπροτεινουν επειδή πανηγύριζε για τον νομο που εφεραν και ψηφισαν οι ιδιοι?
Πρέπει να βγεί κάποιος που θα κυρήξει το ΚΚΕ εκτός νόμου. Το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει ο ένας ΠτΔ από τον άλλον. αφού δεν κάνουν τίποταLord Brum έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:06Από τη σακελαρο καλυτεροςKauldron έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:05https://www.bankingnews.gr/index.php?id=763366
To ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης (wtf, αποσχίστηκε?) θα προτείνει το Βενιζέλο. Νομίζω πως θα κάνω εμετό στην οθόνη του υπολογιστή μου.
φαντάζομαι εννοείς μόνο ως προσωπικότητα/δημόσιος λόγος
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Communio Sancta
Ο Τασούλας δεν είχε κατηγορηθεί για εκβιασμό σε εργολάβο; Ωραίοι είστε εκεί κάτω.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Οι διαφορές είναι απλώς επιφανειακές με μηδενική επίπτωση στο οτιδήποτε ουσιαστικό.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 14:51δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει ο ένας ΠτΔ από τον άλλον. αφού δεν κάνουν τίποταLord Brum έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:06Από τη σακελαρο καλυτεροςKauldron έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:05https://www.bankingnews.gr/index.php?id=763366
To ΠΑΣΟΚ και ο Ανδρουλάκης (wtf, αποσχίστηκε?) θα προτείνει το Βενιζέλο. Νομίζω πως θα κάνω εμετό στην οθόνη του υπολογιστή μου.
Και ακριβώς γι' αυτό ο όρος "διακοσμητική προσθήκη" για τον εν λόγω θεσμό, είναι ακριβέστατος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επίσης πρέπει να σκεφτούν σοβαρά εκεί στο ΠΑΣΟΚ να προτείνουν και τον Γιάννο. Θα είναι και μια ηθική δικαίωση και για το κόμμα του, και για τον ίδιο, και για τη θεία του.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο πιο ταιριαστός θα ήταν ο Σημίτης, ο νυν σκιώδης πρωθυπουργός. Ο αρχιερέας της διαπλοκής ξέρει πως να μιλήσει στην ελληνική ψυχή.runner έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 14:26Απόλυτα ταιριαστός δηλαδή για έναν λαό όπως ο ελληνικός.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:19Βενιζελος, σεξουαλικες παρενοχλησεις, ρουσφετια, νομοι περι ευθυνης υπουργων
Λαμόγια, ρεμουλες, βύσμα και πολλά τέτοια ωραία.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- hellegennes
Εγώ θα ήθελα τον Βενιζέλο για ΠτΔKauldron έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:26Τώρα που το σκέφτομαι, για ένα λαό όπως οι Έλληνες μπορεί και να ταιριάζει. Βασικά είναι το πρότυπο του κάθε Ελληνιάρη, να κάνει τέτοια και να μη τον πιάνουν.Υδράργυρος έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 13:19Βενιζελος, σεξουαλικες παρενοχλησεις, ρουσφετια, νομοι περι ευθυνης υπουργων
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Προφανώς, αφού αυτός είναι ο ρόλος της θέσης. Αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι άτομο με προσωπικότητα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 14:51δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει ο ένας ΠτΔ από τον άλλον. αφού δεν κάνουν τίποτα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ληστοσυμμορίτης
Μία χαρά είναι προσωπικότητα, απλά επειδή το ύφος της είναι μειλιχιο δεν σας αρέσει, θέλετε να είναι αμείλικτοι και ξέρεις ποιος είμαι εγώ, πολακηδες, αδωνηδεςhellegennes έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 15:42Προφανώς, αφού αυτός είναι ο ρόλος της θέσης. Αυτό που έχουμε τώρα δεν είναι άτομο με προσωπικότητα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 14:51δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει ο ένας ΠτΔ από τον άλλον. αφού δεν κάνουν τίποτα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- hellegennes
What?Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑10 Οκτ 2024, 15:51θέλετε να είναι αμείλικτοι και ξέρεις ποιος είμαι εγώ, πολακηδες, αδωνηδες

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ θα ήθελα τον Σαμαρά
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Communio Sancta
Για μένα ο Πρ.τ.Δ. στην Ελλάδα είναι μια κωμική ιστορία. Δεν κάνει καμιά δουλειά, είναι όλο το θέμα μια βλακεία. Ο τύπος αυτός έχει πίσω του μια ιστορία εκβιασμού, αν δεν κάνω λάθος.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σακελλαροπούλου - Το απόλυτο τίποτα
από έργο_μακέτο » 17 Ιουν 2023, 14:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 1707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
18 Ιουν 2023, 05:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1060 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνεντευξη Κουλη: Επανεκλογη Σακελλαροπουλου και θα δειξει δυσαρέσκεια σε Ερντογαν
από George_V » 08 Μάιος 2024, 19:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 26 Απαντήσεις
- 643 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
09 Μάιος 2024, 08:32
-
-
- 46 Απαντήσεις
- 854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
17 Ιαν 2025, 23:47