Μαζέψτε ρε σεις την γρια που κάθε φορά που βλέπει ομοφοβικό πάει κ του κάνει πλάτες. Είναι κρίμα για τα ηρωικά ΚΑΠΗ.
Ο Κασσελάκης μόλις έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Re: Ο Κασσελάκης μόλις έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
και να πάρει τα @@ της αστυνομίας. Ο κασσελάκης είναι ιδιώτης. Και αρχηγός κόμματος να γίνει εφόσον δνε είναι βουλευτής δεν δικαιούται κάτι περισότερο από τον πέτρο κόκκαληArcher29 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 12:25Μαλάκες τι παπάτζες ακούμε. Ο κάθε ιδιώτης που μπορεί να κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα μπορεί να αιτηθεί προστασία από την Αστυνομία.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑21 Νοέμ 2024, 12:21Αυτή τη στιγμή, θεσμικά πάντα, ο Κασσελάκης δεν είναι τίποτα. Δεν έχει καν κόμμα κατατεθημένο στον Άρειο Πάγο. Και όμως έχουν αποσπαστεί αστυνομικοί να τον φυλάνε.
Με λίγα λόγια πληρώνουμε ώστε να φυλάσουν κάποιον ιδιώτη επειδή μας τον φόρτωσαν οι αμερικάνοι που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Re: Ο Κασσελάκης μόλις έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ των 87 από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Έλα να με μαζέψεις εσύ. Από φωνασκούντα μπαζοχύματα, άλλο τίποτα. Χρόνια τώρα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το γεγονος οτι απαντας κατ'αυτον το τροπο δειχνει οτι και εσυ εχεις ακριβως το ιδιο προβλημα με τον Κασελακη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
κάνε κόμμα.
Οι άλλοι καλύτεροι είναι?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άρθρο του προέδρου των κινήσεων πολιτών για τη σοσιαλδημοκρατία (συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) Μιχάλη Χαλαρη.
https://www.facebook.com/1298926581/pos ... BqhkFrHhl/
https://www.facebook.com/1298926581/pos ... BqhkFrHhl/
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Να τις μετρήσετε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ακριβως με επιβεβαιωνεις.
Δεν σε νοιαζει αν εχει πολιτικο λογο η προγραμμα. Μονο το γκειλικι αγοραζεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Κ αν την έχει μεγαλύτερη? Θα ρεζιλευτώ. Άσε που ντρέπομαι μήπως μου γίνει πέτρα η ψωλάρα μου την ώρα που θα τις μετράμε και θα θέλω μετά να τον γαμήσω. Άστο δεν είμαι για τέτοια.
Μου είπαν πως δυο βουλευτές της Ζωής που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, παίζει να πάνε Κασσελάκη. Ισχύει;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μην ανησυχείς. Αν την έχεις μικρότερη, θα την φας εσύ, οπότε δεν θα σε απασχολεί αν σου σηκωθεί ή όχι. Αν την έχεις μεγαλύτερη, κάθε άλλο παρά ρεζίλι θα γίνεις. Win win.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Επίσης, πως αν βγεί αρχηγός του ΜΥΡΙΖΑ ο Πολάκης, θα την κάνει με ελαφρα και η Ακρίτα. Θα πάει Κασέλ, ή στον ύπνο Ανδρουλάκη; Τί λέτε;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση Real Polls: 6.5% Κασσελάκης 3.6% ΣΥΡΙΖΑ
από Archer29 » 13 Νοέμ 2024, 19:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 119 Απαντήσεις
- 2006 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
15 Νοέμ 2024, 09:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης: To πλήρες σχέδιο για τη δημιουργία του μεγάλου ΣΥΡΙΖΑ
από Τοξοβόλος_UK » 24 Ιουν 2024, 18:17 » σε Εσωτερική Πολιτική - 246 Απαντήσεις
- 4366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK
04 Ιούλ 2024, 23:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης πρώτος δημοσκοπικά και σε στοιχηματικές
από Archer29 » 16 Σεπ 2024, 22:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 295 Απαντήσεις
- 5353 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
05 Οκτ 2024, 20:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κασσελάκης: Αυτός θα είναι ο νέος ΣΥΡΙΖΑ από το συνέδριο και μετά.
από Τοξοβόλος_UK » 22 Ιουν 2024, 21:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 64 Απαντήσεις
- 1642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από HerculesI
25 Ιουν 2024, 13:01
-