Γεμισαμε ορφανα.Ας ξανασυστηθουμε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Γεμισαμε ορφανα.Ας ξανασυστηθουμε.
παπαριες
Εγω ρωταω.Δεν απαγορευεται η ερωτηση.Οποιος θελει απανταει.Τι gdpr και μπουρδες μου τσαμπουνας.
Εγω ρωταω.Δεν απαγορευεται η ερωτηση.Οποιος θελει απανταει.Τι gdpr και μπουρδες μου τσαμπουνας.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ορφανο ολκης.
Ορφανο ολκης.
ΚαραγκιοζικοςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 00:26Εσυ τι εισαι? Σαμαρικος? Μητσοτακικος η Καραμανλικος?SeaHawk έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 00:11Επειδη εχουν γινει πολλες αλλαγες στο πολιτικο σκηνικο, κομματα ξεπηδανε απο δω,κομματα ξεπηδανε απο εκει. αλλοι φευγουν, αλλοι ερχονται ,δεν ξερω πλεον για τους περισσοτερους τι κομμα υποστηριζουν.
Παρακαλω θερμα τον Citroenakias τον Frappezitis τον Μαδουραίος τον βοθρατζης τον πήζον bot τον Fluffy τον enaon τον Arisvilla τον Kauldron τον Υδράργυρος τον Αρίστος κτλ κτλ(ειστε και πολλα τα ορφανα σας γραψω ολους) να μας δωσουν το τωρινο πολιτικο τους στιγμα.
Σε ποιο κομμα προσκεινται;
Εγω παιδια ειμαι με την ΝΔ.Εσεις με ποιον ειστε;
Ναι, φυσικά όποιος θέλει απαντάει. Απλά, όπως κάποιοι είχαμε την μάπα μας για άβαταρ και μας στάλθηκε μύνημα από την διαχείριση να το αλλάξουμε γιατί δεν γουστάρουν να διαχειρίζονται προσωπικά δεδομένα, υποθέτω πως το ίδιο ισχύει και για αυτό.
Αν ρωτάς εμένα, για τον πούτσο νόμος σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά it is what it is.
Ισχύει, αλλά τι να ψηφιζες τότε όταν σου έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δημοσκοπικα 40% και έρχεται με φόρα; Ε λες δεν θα το εννοεί για πλάκα θα το είπε, του πουστη. Ας πάρουμε και ένα ψήφο οριακό από κανέναν μερακλή μην έχουμε χειρότερα.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Αν δεν έβγαινε η ΝΔ, ο Μητσοτάκης θα έφευγε, ο Κασσελακης θα πήγαινε στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μεγάλο και η ΝΔ θα είχε διασπαστεί σε Κασσελιστας και σε Μειμαρακιστας
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Golden Age
Πόθεν πως; Η ΝΔ μέχρι τις εκλογές του '23 ούτε καν νύξη δεν έκανε για κάτι τέτοιο. Πολύ αργότερα το έφερε στην δημόσια συζήτηση (όταν είχαν αρχίσει να διαρρέουν φήμες για μετακόμιση του Μητσοτάκη σε θέση ευρωπαίου επιτρόπου) και πάλι το ανέβαλε. Το ξανάφερε όταν ανέλαβε ο Κασσελάκης τον ΣΥΡΙΖΑ και πάλι έκανε αρκετές αναβολές, μέχρι να το φέρει τελικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
nyxtovios έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 01:08ΚαραγκιοζικοςΣτρακαστρουκας έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 00:26Εσυ τι εισαι? Σαμαρικος? Μητσοτακικος η Καραμανλικος?SeaHawk έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 00:11Επειδη εχουν γινει πολλες αλλαγες στο πολιτικο σκηνικο, κομματα ξεπηδανε απο δω,κομματα ξεπηδανε απο εκει. αλλοι φευγουν, αλλοι ερχονται ,δεν ξερω πλεον για τους περισσοτερους τι κομμα υποστηριζουν.
Παρακαλω θερμα τον Citroenakias τον Frappezitis τον Μαδουραίος τον βοθρατζης τον πήζον bot τον Fluffy τον enaon τον Arisvilla τον Kauldron τον Υδράργυρος τον Αρίστος κτλ κτλ(ειστε και πολλα τα ορφανα σας γραψω ολους) να μας δωσουν το τωρινο πολιτικο τους στιγμα.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aνοιξε ο ΓΓ νημα για το Σπιτι της Κυρίας Πονυ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Υδράργυρος
ΣΥΡΙΖΑ ερχόμαστε και η γη θα τρέμειSeaHawk έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 00:11Επειδη εχουν γινει πολλες αλλαγες στο πολιτικο σκηνικο, κομματα ξεπηδανε απο δω,κομματα ξεπηδανε απο εκει. αλλοι φευγουν, αλλοι ερχονται ,δεν ξερω πλεον για τους περισσοτερους τι κομμα υποστηριζουν.
ο μονος αληθινός ζαιος ηταν και ειναι ο ναυτης ...και ειπε την αληθεια λεγοντας οτι περιμενει την ζυμωση
του Φάμελου ο ΣΥΡΙΖΑ ;Υδράργυρος έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 09:14ΣΥΡΙΖΑ ερχόμαστε και η γη θα τρέμειSeaHawk έγραψε: ↑27 Νοέμ 2024, 00:11Επειδη εχουν γινει πολλες αλλαγες στο πολιτικο σκηνικο, κομματα ξεπηδανε απο δω,κομματα ξεπηδανε απο εκει. αλλοι φευγουν, αλλοι ερχονται ,δεν ξερω πλεον για τους περισσοτερους τι κομμα υποστηριζουν.

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
και ο συσέξ να μας πει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Μόνο εγώ κ ο Αρηςβιλα ψηφίσαμε στις τελευταίες εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ από ότι είδα. Εγώ έριξα φαμελλάρα κ δικαιώθηκα. Ο άλλος πήγε κουβά με τον πολάκη.
Τώρα θα έρθει ο βασίλης από τα βριλήσσια στο πτώμα του ΣΥΡΙΖΑ κ θα γίνει η ζύμωση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 292 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
16 Σεπ 2024, 20:07
-