Τι θα αλλάζες στην χώρα αν αυριο το πρωι γινόσουν πρωθυπουργός?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Τι θα αλλάζες στην χώρα αν αυριο το πρωι γινόσουν πρωθυπουργός?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 29 Δεκ 2024, 14:43

Otto Weininger έγραψε:
28 Δεκ 2024, 14:18
Green Dragon έγραψε:
28 Δεκ 2024, 14:10
Να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερη εξουσία στα χέρια μου. Αν δεν γίνει αυτό, τίποτα άλλο ουσιαστικό δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί. Το επόμενο βήμα θα ήταν να τσακίσω τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, σκληρό πόθεν έσχες για μεγαλοδημοσιογράφους, να πληρώνουν τα κανάλια για τις άδειες και να μην παίρνουν δάνεια που δεν δικαιούνται. Κομμένες οι κρατικές επιδοτήσεις, να δουλέψει η αγορά και να καθαρίσει εκείνη την σαβούρα. Να γίνουν κανονικές επιχιερήσεις όσα επιβιώσουν που να έχουν σκοπό το κέρδος και όχι την επιρροή.
Θα προλάβαινες να τα κάνεις αυτά σε 2 μήνες; Μπράβο ρε θηρίο.
Σε 2 μέρες γίνονται αν θες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 29 Δεκ 2024, 14:47

Κοιτάσματα έγραψε:
28 Δεκ 2024, 20:28
Απαγόρευση χαρτινου χρήματος και μόνο πλαστικο χρήμα. Πάνω από 20δις σε έσοδα χάνει το κράτος από την φοροδιαφυγή. Για να μην ξεσηκωθούν οι πολιτες θα έταζα την επόμενη χρονιά 13η, 14η συνταξη και μισθών στο δημόσιο, κατάργηση ένφια κ.τ.λ.

Απορώ γιατί δεν το κάνει ο Κουλης. Υπάρχει περιπτωση να διαμαρτυρηθεί κανεις αν τάξει ότι έγραψα παραπάνω; ο λόγος που δεν το κάνει είναι γιατί κάποιοι εφοπλιστές και επιχειρηματίες ξεπλένουν μαυρο χρημα.
Καταρχήν δεν γίνεται. Ούτε υποδομές υπάρχουν για 100% πλαστικό χρήμα ούτε νόμιμο είναι με βάση την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Χώρια τα δεκάδες προβλήματα που προκύπτουν από αυτήν την φαιδρή πρόταση.

Δεύτερον, πώς θα διακινούν μαύρο χρήμα οι πολιτικοί και τα φιλαράκια τους οι επιχειρηματίες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 29 Δεκ 2024, 14:47

hellegennes έγραψε:
29 Δεκ 2024, 14:43
Otto Weininger έγραψε:
Green Dragon έγραψε:
28 Δεκ 2024, 14:10
Να συγκεντρώσω όσο το δυνατόν περισσότερη εξουσία στα χέρια μου. Αν δεν γίνει αυτό, τίποτα άλλο ουσιαστικό δεν θα μπορέσει να εφαρμοστεί. Το επόμενο βήμα θα ήταν να τσακίσω τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, σκληρό πόθεν έσχες για μεγαλοδημοσιογράφους, να πληρώνουν τα κανάλια για τις άδειες και να μην παίρνουν δάνεια που δεν δικαιούνται. Κομμένες οι κρατικές επιδοτήσεις, να δουλέψει η αγορά και να καθαρίσει εκείνη την σαβούρα. Να γίνουν κανονικές επιχιερήσεις όσα επιβιώσουν που να έχουν σκοπό το κέρδος και όχι την επιρροή.
Ναι, αν κάνεις πραξικόπημα επιτυχημένο. Άσε ρε μεγάλε. Όλοι θα τα κανατε όλα σε 2 μέρες.
Που στο πρώτο τηλεφώνημα θα βάζατε τα κλάματα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 29 Δεκ 2024, 15:15

Otto Weininger έγραψε:
29 Δεκ 2024, 14:47
Ναι, αν κάνεις πραξικόπημα επιτυχημένο. Άσε ρε μεγάλε. Όλοι θα τα κανατε όλα σε 2 μέρες.
Ό,τι πεις, φίλε. Τζάμπα είναι εξάλλου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 29 Δεκ 2024, 15:18

hellegennes έγραψε:
29 Δεκ 2024, 15:15
Otto Weininger έγραψε:
Ό,τι πεις, φίλε. Τζάμπα είναι εξάλλου.
Αυτό να το λες στον καθρέφτη σου.
Δεν λεω εγώ τζάμπα λόγια, εσείς λέτε.

Ο ένας θα συγκέντρωνε όλες τις εξουσίες πάνω του. Εσύ θα τα έκανες όλα σε 2 μέρες κλπ.

Ε, εγώ που (ως ένα σημείο) έχω δει το παιχνίδι να παίζεται σε διαφορες φασεις , ξέρω τι λέω.

Τα τζάμπα τα λέτε εσείς.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 29 Δεκ 2024, 15:23

Τιποτα
Αυτο θελουμε αυτο εχουμε σαν κρατικη οντοτητα - ειναι ηλιθιο να κοντραρεις
Το μονο που μενει ειναι να αρπαξω οσα γινεται - οπως συνηθιζεται - κ να φτιαξω ενα ιδρυμα μετα να μαλακιζομαστε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda » 29 Δεκ 2024, 15:31

7 μέρες χρειάζεται (η μία ξεκουραση)

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 29 Δεκ 2024, 15:33

Otto Weininger έγραψε:
hellegennes έγραψε:
29 Δεκ 2024, 14:43
Otto Weininger έγραψε:

:lol: Θα γκρινιάζανε στο πχόρουμ, με άλλο ψευδώνυμο, πρωθυπουργικό

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 29 Δεκ 2024, 15:51

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
29 Δεκ 2024, 14:40
πατησιωτης έγραψε:
29 Δεκ 2024, 14:38
28 Δεκ 2024, 16:03
Θα έβγαινα από το ΝΑΤΟ.
Το ερώτημα είναι εάν θα καταλήξεις σαν τον Άσαντ ή τον Οτσαλάν ή τον Καντάφι τότε.
Έχουμε ιστορία 200 χρόνων, και ούτε έχουν φυλετικα-εθνοτικα ζητήματα. Επίσης έτσι κι αλλιώς αφού έχουμε ως αντίπαλο την Τουρκία, δε μας προσφέρει τίποτα το ΝΑΤΟ. Μόνο το σύμφωνο ασφαλείας των μελών της ΕΕ μας καλύπτει, άρα στο θέμα της ΕΕ είμαι λίγο πιο σκεπτικός.
Δεν ξέρω εάν το έχεις παρατηρήσει αλλά όποτε υπάρχει ελληνοτουρκική κρίση οι Αμερικανοί παρεμβαίνουν.
Δήλωσε ο Χόλμπρουκ στα Ίμια : την ώρα που εμείς προσπαθούσαμε να αποφύγουμε τον πόλεμο η Ευρώπη κοιμόταν.Και όντως κοιμόταν.
Εάν όμως φύγεις από το ΝΑΤΟ θα σου πουν από την Αμερική πήγαινε στους κοιμισμένους.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 29 Δεκ 2024, 16:03

πατησιωτης έγραψε:
29 Δεκ 2024, 15:51
πατησιωτης έγραψε:
29 Δεκ 2024, 14:38

Το ερώτημα είναι εάν θα καταλήξεις σαν τον Άσαντ ή τον Οτσαλάν ή τον Καντάφι τότε.
Έχουμε ιστορία 200 χρόνων, και ούτε έχουν φυλετικα-εθνοτικα ζητήματα. Επίσης έτσι κι αλλιώς αφού έχουμε ως αντίπαλο την Τουρκία, δε μας προσφέρει τίποτα το ΝΑΤΟ. Μόνο το σύμφωνο ασφαλείας των μελών της ΕΕ μας καλύπτει, άρα στο θέμα της ΕΕ είμαι λίγο πιο σκεπτικός.
Δεν ξέρω εάν το έχεις παρατηρήσει αλλά όποτε υπάρχει ελληνοτουρκική κρίση οι Αμερικανοί παρεμβαίνουν.
Δήλωσε ο Χόλμπρουκ στα Ίμια : την ώρα που εμείς προσπαθούσαμε να αποφύγουμε τον πόλεμο η Ευρώπη κοιμόταν.Και όντως κοιμόταν.
Εάν όμως φύγεις από το ΝΑΤΟ θα σου πουν από την Αμερική πήγαινε στους κοιμισμένους.
Θέλουμε συμμάχους, όχι νταβατζηδες, ευχαριστούμε. Και πέρα από την ΕΕ μπορούμε να κάνουμε ξεχωριστές συμμαχιες, όπως όλες οι χώρες του πλανήτη. Ήδη έχουμε κάνει με τη Γαλλία πχ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 29 Δεκ 2024, 16:27

Θα ξεκινούσα ελέγχους στα πάντα όσον αφορά δικαιοσύνη, εφορίες, πολεοδομίες, νοσοκομεία, μμμ,μμε, κόμματα, τράπεζες και μεγάλες εταιρίες, με δικούς μου ανθρώπους. Στη συνέχεια θα έπαιρνα τα πορίσματα και θα τα έβγαζα δημόσια και ονομαστικά στη βουλή και στη τηλεόραση. Και όσοι ήταν να πάνε μέσα θα πήγαιναν αβλεπί.
Θα καταργούσα τον νόμο περί ευθύνης υπουργού.
Μετά θα έβγαζα πλάνο με νόμους και τεχνολογία να μη πετάει μύγα χωρίς να το ξέρω.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 29 Δεκ 2024, 16:49

Αγις έγραψε:
29 Δεκ 2024, 15:23
Τιποτα
Αυτο θελουμε αυτο εχουμε σαν κρατικη οντοτητα - ειναι ηλιθιο να κοντραρεις
Το μονο που μενει ειναι να αρπαξω οσα γινεται - οπως συνηθιζεται - κ να φτιαξω ενα ιδρυμα μετα να μαλακιζομαστε
Πραγματικα το πιο σοβαρο ποστ σε ενα ακομη γελοιο νημα ! Λες και αυτο που εχουμε εδω και 50 χρονια το ψηφιζει 50 χρονια τωρα ο λαος της ζιμπαμπουε και οχι οι ελ ψηφοφοροι, οποτε θα βρεθει ο τσοουζεν ουαν πρωθυπουργος για να περασει αυτο που δηθεν θελει ο λαος, αλλα ξεχναει 50 χρονια να το ψηφισει στις καλπες.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 29 Δεκ 2024, 17:07

29 Δεκ 2024, 16:03
πατησιωτης έγραψε:
29 Δεκ 2024, 15:51

Θέλουμε συμμάχους, όχι νταβατζηδες, ευχαριστούμε. Και πέρα από την ΕΕ μπορούμε να κάνουμε ξεχωριστές συμμαχιες, όπως όλες οι χώρες του πλανήτη. Ήδη έχουμε κάνει με τη Γαλλία πχ.
Αυτό το κόμπλεξ με τους Αμερικανούς σας έχει φάει

lagavulis
Phorum.gr user: lagavulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lagavulis » 29 Δεκ 2024, 17:29

Κοιτάσματα έγραψε:
28 Δεκ 2024, 20:28
Απαγόρευση χαρτινου χρήματος και μόνο πλαστικο χρήμα. Πάνω από 20δις σε έσοδα χάνει το κράτος από την φοροδιαφυγή. Για να μην ξεσηκωθούν οι πολιτες θα έταζα την επόμενη χρονιά 13η, 14η συνταξη και μισθών στο δημόσιο, κατάργηση ένφια κ.τ.λ.

Απορώ γιατί δεν το κάνει ο Κουλης. Υπάρχει περιπτωση να διαμαρτυρηθεί κανεις αν τάξει ότι έγραψα παραπάνω; ο λόγος που δεν το κάνει είναι γιατί κάποιοι εφοπλιστές και επιχειρηματίες ξεπλένουν μαυρο χρημα.
Εμ... δε θα ξεσηκώνονταν οι πολίτες της 13ης σύνταξης, όμως!
Αυτοί έχουν γίνει αρνάκια με 40 χρόνια Πασοκοκούληδες.

Οι ολιγάρχες της κόκας και της βίζιτας θα σου κάνουν μουτράκια αν πας να πειράξεις το κασέρι.

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 29 Δεκ 2024, 17:47

Θα διέτασσα την ΕΛ.ΑΣ να μπει σε όλους τους καταυλισμούς των Ρομά και να τους διαλύσει. Όλα τα παιδιά κάτω των 10 θα πέρναγαν από συνέντευξη και εξέταση και αν διαπιστωνόταν ίχνος κακομεταχείρισης ή κακοποίησης, θα αφαιρούνταν αμέσως η επιμέλεια. Στη συνέχεια, θα πέρναγα από τη Βουλή ένα γενικό νομοσχέδιο με στόχο την εξάλειψη του τσιγγανισμού από τη χώρα μέσα στην επόμενη δεκαετία. Ο αντι-γυφτισμός θα γινόταν η νέα εθνική ιδεολογία που θα ένωνε όλους τους Έλληνες. WHO IS WITH ME;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών