Ποια Μαρία ρε ακροδεξιό βούρλο. Δες ποια είναι η καταδικαστική απόφαση, δες τι έχει συμβεί στα εφετεία της ΧΑ.
Νίκος Ρωμανός: Η Νέα Αριστερά τον επισκέφθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού
Re: Νίκος Ρωμανός: Η Νέα Αριστερά τον επισκέφθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού
ποια δικαστήρια και ποια εφετεία? Του παναθηναικάκια? Της θείας του Γιάννου?
το βίντεο μπαλτάκου το έχεις δει?
Τον σαμαρα να δίνει εντολή συνουσίας στον ψηλό τον παναθηναικάκια?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Το ότι έκανε μια μαλακια στο παρελθον δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να του χρεώνουμε ότι έγκλημα γουστάρει η διεφθαρμένη αστυνομία.Lord Brum έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 11:47ακριβώς, και ορθώς τα πληρώνειzteo έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 11:43Έλα τώρα το μόνο στοιχείο που έχουν είναι το εωλο αποτύπωμα ενός παραμένουν σε μια θαυματουργή σακούλα που επέζησε από μια μεγάλη έκρηξη. Σε ποιο δικαστήριο θα καταδικαστεί με μόνο με αυτό το στοιχείο.southern έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 11:11το θεμα ειναι ο Ρωμανος και η Νεα Αριστερα και οχι ο ΝΓΜ και η ΧΑ. Εχω κραξει και επιτεθει στη ΧΑ το 2019, αλλα ο ΝΓΜ εχει σοβαρα προβληματα υγειας και δεν ευθυνεται κανεις για τιποτα περα απο το Ρουπακια. Τους ειχα κραξει για ιδεολογικα ατοπηματα, προσωπα και συμβολα.
δεν ειναι ομως δολοφονοι. ο Ρωμανος κατηγορειται για εμπλοκη του στην εκρηξη στο διαμερισμα των Αμπελοκηπων.
ελεος μην δει η αριστερα κανεναν παραβατικο να οδηγειται στη μπουζου, αμεσως να τον υπερασπιστει.
Απλά πληρώνει τις μαλακιες που έκανε με τα καλασνικωφ και την ληστεία.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Τί σημασία έχει τί θα 'κανε ο Μιχαλολιάκος;pylothess έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 11:13Δεν νομίζω. Αλλά αν βρισκόταν φυλακή κάποιος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχαλολιάκος θα πήγαινε;Golden Age έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 11:07
Γιατί, θα πήγαινε ο Ρωμανός αν βρισκόταν φυλακή κάποιος του ΣΥΡΙΖΑ;
Όταν δηλώνεις ότι επισκέπτεσαι κρατουμένους επειδή νοιάζεσαι για τα δικαιώματα των κρατουμένων, δεν ασχολείσαι με το ποιος είναι κρατούμενος, αλλά με το γεγονός ότι είναι κρατούμενος. Εάν επισκέπτεσαι επιλεκτικά συγκεκριμένους κρατουμένους, τότε το κάνεις από συμπάθεια για άλλες τους ιδιότητες και όχι επειδή νοιάζεσαι για τα δικαιώματα των κρατουμένων γενικά.
Θέλεις ρε φίλε να επισκεφθούν τον Μιχαλολιάκο οι αριστεροί;
Κανένας από κάποιο εθνικιστικό/ακροδεξιό κόμμα δεν τον έχει επισκεφθεί;
Απο εθνικιστικά κόμματα, όσα υπάρχουν τελοσπάντων σήμερα, δεν γνωρίζω τί έχει γίνει. Απο τους ακροδεξιούς απο την άλλη δεν τρέφω ελπίδες για κάτι τέτοιο δυστυχώς.
Εδώ μιλάμε για ανθρώπους κομμάτων της Αριστεράς, που επισκέπτονται αριστερούς κι αναρχικούς τρομοκράτες με την δικαιολογία ότι δήθεν νοιάζονται για τα δικαιώματα των κρατουμένων, αλλά με τα δικαιώματα του Μιχαλολιάκου δεν τους έχω δει να ασχολούνται. Συνεπώς, τα περι δικαιωμάτων των κρατουμένων είναι προσχηματικά και ο λόγος που επισκέπτονται αριστερούς και αναρχικούς τρομοκράτες, είναι οι πολιτικές συμπάθειες.
- Golden Age
Τα περι "στήριξης δολοφονιών" είναι προπαγάνδα. Το αποτύπωμα του Ρωμανού το βρήκαν σε σακούλα με όπλο, μέσα σε διαμέρισμα στο οποίο κάποιοι τρομοκράτες επεξεργαζόντουσαν εκρηκτικό μηχανισμόPolaris3 έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 10:54Golden Age έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 09:28Τον Μιχαλολιάκο που νοσηλεύεται με σοβαρά προβλήματα υγείας, ούτε που διανοήθηκαν να τον επισκεφθούν. Κατά τα άλλα, δήθεν νοιάζονται για τα δικαιώματα των κρατουμένων και δεν επισκέπτονται τους ακροαριστερούς και αναρχικούς εξτρεμιστές και τρομοκράτες γιατί τους συμπαθούν πολιτικά.
Ο Μιχαλολιάκος έχει φυλακιστεί επειδή ήταν αρχηγός ενός κόμματος το οποίο στήριζε τις δολοφονίες Πακιστανών και γενικά μεταναστών.
Ο Ρωμανός επειδή βρήκαν...κάποια αποτυπώματα σε μια σακούλα.
Βρες την διαφορά.
Αλλά εδώ υποτίθεται μιλάμε για κρατουμένους, όχι και καλά για τον λόγο που είναι κρατούμενοι.
Εκτός κι αν οι επισκέψεις αριστερών πολιτικών σε κρατουμένους, γίνονται για τον λόγο για τον οποίο είναι κρατούμενοι, οπότε να βγουν να το πουν και να αφήσουν τα προσχηματικά περι δήθεν "ενδιαφέροντος για τα δικαιώματα των κρατουμένων γενικά".
Δηλαδή όταν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν επισκεφθεί τον Κουφοντίνα τον είχαν επικσεφθεί επειδή είναι κρατούμενος ή για τον λόγο που είναι κρατούμενος;
- Golden Age
Προς ολοταχως προς 0,5 τακατο η νεα αριστερα,τετοια δειγματα και κινησεις ειναι καταπτυστες για το κοινο αισθημα.
- Golden Age
Ναι, δεν είχαν τί να κάνουν και είπαν να του χρεώσουν κάτι λόγω....διαφθοράς!zteo έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 12:19Το ότι έκανε μια μαλακια στο παρελθον δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να του χρεώνουμε ότι έγκλημα γουστάρει η διεφθαρμένη αστυνομία.Lord Brum έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 11:47ακριβώς, και ορθώς τα πληρώνειzteo έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 11:43
Έλα τώρα το μόνο στοιχείο που έχουν είναι το εωλο αποτύπωμα ενός παραμένουν σε μια θαυματουργή σακούλα που επέζησε από μια μεγάλη έκρηξη. Σε ποιο δικαστήριο θα καταδικαστεί με μόνο με αυτό το στοιχείο.
Απλά πληρώνει τις μαλακιες που έκανε με τα καλασνικωφ και την ληστεία.
Αποτύπωμά του σε σακούλα με όπλο μέσα σε γιάφκα βρέθηκε.
Βρέθηκε το αποτύπωμα του παραμεσου σε μια σακούλα που επιβίωσε με θεϊκή παρέμβαση από μια μεγάλη έκρηξη.Golden Age έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 12:55Ναι, δεν είχαν τί να κάνουν και είπαν να του χρεώσουν κάτι λόγω....διαφθοράς!
Από αυτούς που δεν μπορούν 2 χρόνια να βρουν τα χώματα από τα Τέμπη.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Μην μου αρχίζεις τις ψεκασμένες μπούρδες. Μια έκρηξη δεν...εξαϋλώνει όλα τα αντικείμενα. Μήπως την σακούλα την φύτεψε η CIA στη γιάφκα μετά την έκρηξη για να κάνει προβοκάτσια κατα της Αριστεράς;zteo έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 13:00Βρέθηκε το αποτύπωμα του παραμεσου σε μια σακούλα που επιβίωσε με θεϊκή παρέμβαση από μια μεγάλη έκρηξη.Golden Age έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 12:55Ναι, δεν είχαν τί να κάνουν και είπαν να του χρεώσουν κάτι λόγω....διαφθοράς!

Απλά ακολουθούν την τακτική που είχε η αστυνομία επί πατρός Μητσοτάκη όπου σε κάθε τρομοκρατικό χτύπημα έπιανα τους συνήθεις υπόπτους αναρχικούς και προσπαθούσαν να τους την χρεώσουν.Golden Age έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 13:01Μην μου αρχίζεις τις ψεκασμένες μπούρδες. Μια έκρηξη δεν...εξαϋλώνει όλα τα αντικείμενα. Μήπως την σακούλα την φύτεψε η CIA στη γιάφκα μετά την έκρηξη για να κάνει προβοκάτσια κατα της Αριστεράς;zteo έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 13:00Βρέθηκε το αποτύπωμα του παραμεσου σε μια σακούλα που επιβίωσε με θεϊκή παρέμβαση από μια μεγάλη έκρηξη.Golden Age έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 12:55
Ναι, δεν είχαν τί να κάνουν και είπαν να του χρεώσουν κάτι λόγω....διαφθοράς!
Κάτι Σκυφτουληδες,Μπαλαφες,Λεσπερογλου κτλ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Golden Age
Ναι ξέρω, "κατασκευάζουν ενόχους" ενώ οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι κάτι πληρωμένοι τύποι που έρχονται απο το εξωτερικό για να κάνουν προβοκάτσιες κατα της Αριστεράς. Όποιον κρίνει η Αριστερά πως είναι αθώος, είναι αθώος.zteo έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 13:10Απλά ακολουθούν την τακτική που είχε η αστυνομία επί πατρός Μητσοτάκη όπου σε κάθε τρομοκρατικό χτύπημα έπιανα τους συνήθεις υπόπτους αναρχικούς και προσπαθούσαν να τους την χρεώσουν.Golden Age έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 13:01Μην μου αρχίζεις τις ψεκασμένες μπούρδες. Μια έκρηξη δεν...εξαϋλώνει όλα τα αντικείμενα. Μήπως την σακούλα την φύτεψε η CIA στη γιάφκα μετά την έκρηξη για να κάνει προβοκάτσια κατα της Αριστεράς;
Κάτι Σκυφτουληδες,Μπαλαφες,Λεσπερογλου κτλ.
Δεν υπήρχε και ηλεκτρονικός τύπος στις αρχές της δεκαετίας του '90 για να δούμε τί γραφόταν και τί ανακοινώσεις έβγαιναν για τον Τζωρτζάτο όταν είχε προσαχθεί ως ύποπτος για την 17Ν το 1993.

Ο Περίανδρος σε τι συνθήκες κρατείτο;
Ο Αριστοτέλης Καλέντζης σε τι συνθήκες κρατείτο πριν ασχοληθεί με την έφιππη τοξοβολία;
Ο Αριστοτέλης Καλέντζης σε τι συνθήκες κρατείτο πριν ασχοληθεί με την έφιππη τοξοβολία;
Όταν κατεβαίνουν 100,000 κόσμος στο σύνταγμα να διαδηλώσει, να εκφράσει την οργή του αλλά στο τέλος καταλήγουμε να ασχολούμαστε με σπασμένες βιτρίνες αυτό τι είναι; Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτά που κάνουν τα έκτροπα ,ποιοι βάζουν βόμβες , ποιοι είναι οι τρομοκράτες κ.τ.λ . Εγώ ξέρω ότι με αυτόν τον τρόπο δυσφημούνται οι κοινωνικοί αγώνες του λαού. Τέτοιου είδους ενέργειες φέρνουν μετά τρομονόμους.Golden Age έγραψε: ↑30 Ιαν 2025, 13:22Ναι ξέρω, "κατασκευάζουν ενόχους" ενώ οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι κάτι πληρωμένοι τύποι που έρχονται απο το εξωτερικό για να κάνουν προβοκάτσιες κατα της Αριστεράς. Όποιον κρίνει η Αριστερά πως είναι αθώος, είναι αθώος.
Δεν υπήρχε και ηλεκτρονικός τύπος στις αρχές της δεκαετίας του '90 για να δούμε τί γραφόταν και τί ανακοινώσεις έβγαιναν για τον Τζωρτζάτο όταν είχε προσαχθεί ως ύποπτος για την 17Ν το 1993.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΑΛΙ δείρανε αναρχικό στις φυλακές
από Γάταρος » 03 Μάιος 2024, 23:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 251 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος