Με τ... σπαθί της η εταιρεία "INΤΕΡ ΣΤΑΡ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΠΕ" κέρδισε τον διαγωνισμό φύλαξης, με χρήση Drones,τν Σιδηροδρόμων
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Με τ... σπαθί της η εταιρεία "INΤΕΡ ΣΤΑΡ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΠΕ" κέρδισε τον διαγωνισμό φύλαξης, με χρήση Drones,τν Σιδηροδρ
Οχι Σταθη δεν υπαρχει υποχρεωση για δυο εταιρειες
Και δεν το λεω τυχαια
Πηρα δυο τηλεφωνα σε δυο ατομα που χειριζονται τετοιες υποθεσεις
Γι αυτο το νημα ειναι μια παπαρια και μιση
Και δεν το λεω τυχαια
Πηρα δυο τηλεφωνα σε δυο ατομα που χειριζονται τετοιες υποθεσεις
Γι αυτο το νημα ειναι μια παπαρια και μιση
Re: Με τ... σπαθί της η εταιρεία "INΤΕΡ ΣΤΑΡ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΠΕ" κέρδισε τον διαγωνισμό φύλαξης, με χρήση Drones,τν Σιδηροδρ
Δεν βγάζει νόημα που καλούν και τις δύο εταιρείες πάντως. Καθώς φαίνεται στον ίδιο πάει η δουλειά έτσι κι αλλιώς. Κάποια λεπτομέρεια υπάρχει που μας ξεφεύγει.
Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση.
- Frappezitis
vatraxos έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 21:40fixed
οκ, κατανοητό.
Πάντως, δεν ισχύει αυτό που γράφεις για συμμετοχή εταιρειών κοινών συμφερόντων. Το αντίθετο ισχύει. Το υπαγορεύει άλλωστε και η κοινή λογική.
Νομικα επιτρεπεται.Αλλα η λογικη της προσκλησης ειναι να ζητησει προσφορα απο 2 + εταιρειες για χαμηλοτερη τιμη-προσφορα.vatraxos έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 21:40fixed
οκ, κατανοητό.
Πάντως, δεν ισχύει αυτό που γράφεις για συμμετοχή εταιρειών κοινών συμφερόντων. Το αντίθετο ισχύει. Το υπαγορεύει άλλωστε και η κοινή λογική.
Το ζητημα λοιπον ειναι οταν αποστελεις προσκληση σε 2 μονο εταιρειες η και περισοτερες και ειναι κοινων συμφεροντων, με βαση την κοινη λογικη κατι τετοιο δεν προκειται να συμβει.
Βαζεις την μια δικια σου εταιρεια να δωσει προσφορα υπερτιμημενη και την αλλη χαμηλοτερη για να βγαλεις το κερδος που παντα ηθελες.
Τιθεται λοιπον ζητημα και για τον ιδιον τον νομο και αυτο που γραφει ο ZTEO ..o νομος επιτρεπει την διαπλοκη.
Και προκυπτει βεβαια και το ερωτημα δευτερευουσας σημασιας εαν ειναι εις γνωσην των αρμοδιων οτι προκειται περι κοινων συμφεροντων η πρεπει καποιος να το ανακαλυψει.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

- SeaHawk
Δεν μας ξεφευγει κατι γι αυτο το βλεπεις μονο σε νημα εδω
Δεν θα κινηθει καμια διαδικασια
- SeaHawk
ΠαπαριεςFrappezitis έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 22:10
Νομικα επιτρεπεται.Αλλα η λογικη της προσκλησης ειναι να ζητησει προσφορα απο 2 + εταιρειες για χαμηλοτερη τιμη-προσφορα.
Το ζητημα λοιπον ειναι οταν αποστελεις προσκληση σε 2 μονο εταιρειες η και περισοτερες και ειναι κοινων συμφεροντων, με βαση την κοινη λογικη κατι τετοιο δεν προκειται να συμβει.
Βαζεις την μια δικια σου εταιρεια να δωσει προσφορα υπερτιμημενη και την αλλη χαμηλοτερη για να βγαλεις το κερδος που παντα ηθελες.
Τιθεται λοιπον ζητημα και για τον ιδιον τον νομο και αυτο που γραφει ο ZTEO ..o νομος επιτρεπει την διαπλοκη.
Και προκυπτει βεβαια και το ερωτημα δευτερευουσας σημασιας εαν ειναι εις γνωσην των αρμοδιων οτι προκειται περι κοινων συμφεροντων η πρεπει καποιος να το ανακαλυψει.
Οι εταιρειες που θελουν να δουλεψουν με το δημοσιο ενημερωνονται καθημερινα απο το ΚΗΜΔΗΣ στο οποιο αναρτωνται οι προσκλησεις.
Δεν περιμενουν προσκληση.
- Frappezitis
Ως συνηθως ο Γιαννοπουλος λεει μαλακιες και ως συνηθως βαριεμαι να ασχολουμαι.ας κανω μια εξαιρεση.
Το ΚΗΔΜΗΣ δεν στελνει προσκλησεις σε εταιρειες, πρεπει ο ενδιαφερεμενος να γνωριζει και να μπει μεσα και δει τον διαγωνισμο.
Σε περιπτωση που δεν υπαρχει ενδιαφερον μπορει το δημοσιο να αποστειλει προσκληση η και να προχωρησει απευθειας αναθεση(οχι ετσι απλα αλλα υπαρχει πρωτοκολλο διαδικασιας)
Το νημα αναφερεται λοιπον στην προσκληση-πρωτοβουλια του ιδιου Δημοσιου σε 2 εταιρειες κοινων συμφεροντων να αποστειλουν προσφορα.
Εαν το δημοσιο επιζητουσε μικροτερη προσφορα αποστελοντας προσκληση σε εταιρειες κοινων συμφεροντων με βαση την κοινη λογικη δεν εξασφαλιζεται κατι τετοιο.
Το ΚΗΔΜΗΣ δεν στελνει προσκλησεις σε εταιρειες, πρεπει ο ενδιαφερεμενος να γνωριζει και να μπει μεσα και δει τον διαγωνισμο.
Σε περιπτωση που δεν υπαρχει ενδιαφερον μπορει το δημοσιο να αποστειλει προσκληση η και να προχωρησει απευθειας αναθεση(οχι ετσι απλα αλλα υπαρχει πρωτοκολλο διαδικασιας)
Το νημα αναφερεται λοιπον στην προσκληση-πρωτοβουλια του ιδιου Δημοσιου σε 2 εταιρειες κοινων συμφεροντων να αποστειλουν προσφορα.
Εαν το δημοσιο επιζητουσε μικροτερη προσφορα αποστελοντας προσκληση σε εταιρειες κοινων συμφεροντων με βαση την κοινη λογικη δεν εξασφαλιζεται κατι τετοιο.
ισραηλινοι.

Καμία διαδικασία δεν εξήγησες επαρκώς διότι απλούστατα η διαδικασία δεν αφορά σε απευθείας ανάθεση αλλά σε ανοικτό διαγωνισμό.
Δεν έχω σκοπό να σε βλέπω να γυρνάς πάλι απο το δάσος περπατώντας περίεργα. Λυπάμαι την αρκούδα που έχει ρέψει.
Αν όμως θες πράγματι να το ψάξεις, ρίξε μία ματιά στο άρθρο 22 του 4782/2021.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ε και.
Η εταιρεία είναι ο ορισμός της διαπλοκής και της διαφθοράς και πρέπει να φύγει.
Απλά δείχνεις ότι η εταιρεία είναι ο ορισμός της διακομματική συναίνεσης και των διακομματική ευθυνών.
So what.
Ας φύγουν και οι Ζαιοι με τους Νεοδημοκρατες μαζί με την εταιρεία μηδέν απώλειες για τον λαό.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Eθνικοκοινωνιστης
μαφια 2.0 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Frappezitis
ισραηλινοι.

Μα αφού έγινε απ'ευθείας ανάθεση, δεν έχει νόημα το να βρεί δύο εταιρείες. Αλλωστε, αν υπήρχε θέμα δύο προσφορών, δεν θα έκαναν τόσο φανερό ότι πρόκειται γιά δύο εταιρείες κοινών συμφερόντων. Επιπλέον, σε περίπτωση διαγωνισμού, οι εταιρείες που κάνουν τις προσφορές δεν γνωρίζουν ποιές είναι οι άλλες, δεν βάζουν τα ονόματα και των δύο στο ίδιο έγγραφο.ST48410 έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 21:51Εγώ επειδή είμαι άσχετος με τις απευθείας αναθέσεις θέλω να διευκρινίσεις δυο σημεία, αν ξέρεις.SeaHawk έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 18:531.Το δημοσιο μπορει να στειλει προσκληση για απευθειας αναθεση σε μια εταιρεια;Ναι μπορει.Ειναι απολυτως νομιμο
2.Συνεπως το δημοσιο μπορει να στειλει προσκληση για απευθεας αναθεση σε δυο εταιρειες κοινων συμφεροντων;Ναι μπορει.Ειναι απολυτως νομιμο
3.Θα μπορουσε να στειλει προσκληση μονο στην 1η εταιρεια η μονο στην 2η; Ναι θα μπορουσε.Θα ηταν απολυτως νομιμο
4.Τι μας δειχνει η σκανδαλολογια γυρω απο τη συγκεκριμενη προσκληση;Οτι ενα ματσο ασχετοι κανουν προπαγανδα της πλακας
Μήπως το δημόσιο ήταν υποχρεωμένο να έχει τουλάχιστον δύο προσφορές για την παρούσα ανάθεση;
Γιατί αν όχι, θα μπορούσε να καλέσει σε συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο μόνο την εταιρεία η οποία θα αναλάμβανε το έργο. Όχι και τις δύο. Το ότι καλεί και τις δύο με κάνει να πιστεύω πως χρειάζονται μια δεύτερη προσφορά προκειμένου να δώσουν έγκριση.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει παρανομία, αλλά αν ισχύει αυτό που σου είπα, τότε σίγουρα υπάρχει ηθικό θέμα.
ΥΓ. Ξέρω από προηγούμενή μου εργασία ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δυσκολεύεται κάποιος φορέας να βρει δεύτερη εταιρεία με ίδια εξειδίκευση προκειμένου να έχει μια δεύτερη προσφορά. Δεν γνωρίζω πόσες εταιρείες σεκιούριτι έχουν υπηρεσίες με drones και από πότε για να ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο εδώ.
Πιθανότατα, οι δύο εταιρείες έχουν διαφορετικό ΚΑΔ και μόνο ενεργώντας μαζί μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις του ΟΣΕ
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
μηπως εχουν συμπληρωματικες υπηρεσιες;Leporello έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 09:03Μα αφού έγινε απ'ευθείας ανάθεση, δεν έχει νόημα το να βρεί δύο εταιρείες. Αλλωστε, αν υπήρχε θέμα δύο προσφορών, δεν θα έκαναν τόσο φανερό ότι πρόκειται γιά δύο εταιρείες κοινών συμφερόντων. Επιπλέον, σε περίπτωση διαγωνισμού, οι εταιρείες που κάνουν τις προσφορές δεν γνωρίζουν ποιές είναι οι άλλες, δεν βάζουν τα ονόματα και των δύο στο ίδιο έγγραφο.ST48410 έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 21:51Εγώ επειδή είμαι άσχετος με τις απευθείας αναθέσεις θέλω να διευκρινίσεις δυο σημεία, αν ξέρεις.SeaHawk έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 18:531.Το δημοσιο μπορει να στειλει προσκληση για απευθειας αναθεση σε μια εταιρεια;Ναι μπορει.Ειναι απολυτως νομιμο
2.Συνεπως το δημοσιο μπορει να στειλει προσκληση για απευθεας αναθεση σε δυο εταιρειες κοινων συμφεροντων;Ναι μπορει.Ειναι απολυτως νομιμο
3.Θα μπορουσε να στειλει προσκληση μονο στην 1η εταιρεια η μονο στην 2η; Ναι θα μπορουσε.Θα ηταν απολυτως νομιμο
4.Τι μας δειχνει η σκανδαλολογια γυρω απο τη συγκεκριμενη προσκληση;Οτι ενα ματσο ασχετοι κανουν προπαγανδα της πλακας
Μήπως το δημόσιο ήταν υποχρεωμένο να έχει τουλάχιστον δύο προσφορές για την παρούσα ανάθεση;
Γιατί αν όχι, θα μπορούσε να καλέσει σε συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο μόνο την εταιρεία η οποία θα αναλάμβανε το έργο. Όχι και τις δύο. Το ότι καλεί και τις δύο με κάνει να πιστεύω πως χρειάζονται μια δεύτερη προσφορά προκειμένου να δώσουν έγκριση.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει παρανομία, αλλά αν ισχύει αυτό που σου είπα, τότε σίγουρα υπάρχει ηθικό θέμα.
ΥΓ. Ξέρω από προηγούμενή μου εργασία ότι υπάρχουν περιπτώσεις που δυσκολεύεται κάποιος φορέας να βρει δεύτερη εταιρεία με ίδια εξειδίκευση προκειμένου να έχει μια δεύτερη προσφορά. Δεν γνωρίζω πόσες εταιρείες σεκιούριτι έχουν υπηρεσίες με drones και από πότε για να ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο εδώ.
Πιθανότατα, οι δύο εταιρείες έχουν διαφορετικό ΚΑΔ και μόνο ενεργώντας μαζί μπορούσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις του ΟΣΕ
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
Δύο εταιρείες με ίδιο τηλέφωνο και email πρώτη φορά βλέπωLeporello έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 09:03Μα αφού έγινε απ'ευθείας ανάθεση, δεν έχει νόημα το να βρεί δύο εταιρείες. Αλλωστε, αν υπήρχε θέμα δύο προσφορών, δεν θα έκαναν τόσο φανερό ότι πρόκειται γιά δύο εταιρείες κοινών συμφερόντων. Επιπλέον, σε περίπτωση διαγωνισμού, οι εταιρείες που κάνουν τις προσφορές δεν γνωρίζουν ποιές είναι οι άλλες, δεν βάζουν τα ονόματα και των δύο στο ίδιο έγγραφο.ST48410 έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 21:51Εγώ επειδή είμαι άσχετος με τις απευθείας αναθέσεις θέλω να διευκρινίσεις δυο σημεία, αν ξέρεις.SeaHawk έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 18:531.Το δημοσιο μπορει να στειλει προσκληση για απευθειας αναθεση σε μια εταιρεια;Ναι μπορει.Ειναι απολυτως νομιμο
Ίσως να γίνεται βέβαια ποιος ξέρει
μπορει η μια να ειναι θυγατρικηΝετο Γκουερινο έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 09:09Δύο εταιρείες με ίδιο τηλέφωνο και email πρώτη φορά βλέπωLeporello έγραψε: ↑11 Φεβ 2025, 09:03Μα αφού έγινε απ'ευθείας ανάθεση, δεν έχει νόημα το να βρεί δύο εταιρείες. Αλλωστε, αν υπήρχε θέμα δύο προσφορών, δεν θα έκαναν τόσο φανερό ότι πρόκειται γιά δύο εταιρείες κοινών συμφερόντων. Επιπλέον, σε περίπτωση διαγωνισμού, οι εταιρείες που κάνουν τις προσφορές δεν γνωρίζουν ποιές είναι οι άλλες, δεν βάζουν τα ονόματα και των δύο στο ίδιο έγγραφο.ST48410 έγραψε: ↑09 Φεβ 2025, 21:51
Εγώ επειδή είμαι άσχετος με τις απευθείας αναθέσεις θέλω να διευκρινίσεις δυο σημεία, αν ξέρεις.
Ίσως να γίνεται βέβαια ποιος ξέρει
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 32 Απαντήσεις
- 418 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
24 Φεβ 2025, 23:19
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ιταλία αυξάνει το όριο στη χρήση μετρητών και θέτει όριο στη χρήση καρτών
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Οκτ 2023, 00:06 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 395 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
07 Οκτ 2023, 00:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Μαρμαρωμένος Βασιλειάς και το Σπαθί του
από Saturn » 06 Μαρ 2024, 18:44 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 1 Απαντήσεις
- 549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
06 Μαρ 2024, 18:59
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρωτιά με το σπαθί μας-άριστα στην κυβέρνηση
από Maspoli » 20 Ιαν 2024, 09:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης