Ξέρει καλά την αστική δικαιοσύνη που λέει ο Έθνι αλλά ξέρει κιόλας να παίρνει τσεκούρι και να λέει ότι εάν δεν θέλετε αστική δικαιοσύνη θα δούμε ποιός θα δικάσει ποιόν στο τέλος με την άλλη δικαιοσύνη.
Μήνυση εναντίον Αχ Βαχ Καραμάν Αλή-Αγνοούνται τα αποτελέσματα
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
Re: Μήνυση εναντίον Αχ Βαχ Καραμάν Αλή-Αγνοούνται τα αποτελέσματα
πατησιωτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:41Ξέρει καλά την αστική δικαιοσύνη που λέει ο Έθνι αλλά ξέρει κιόλας να παίρνει τσεκούρι και να λέει ότι εάν δεν θέλετε αστική δικαιοσύνη θα δούμε ποιός θα δικάσει ποιόν στο τέλος με την άλλη δικαιοσύνη.

Ωραία, πάμε εκείνος με το τσεκούρι, εγώ με τα χέρια να δούμε?
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kαι μετα καποιοι απορουν γιατι ο κοσμος δεν εμπιστευεται Δικαιοσυνη, κομματα, Βουλη, κυβερνηση κλπ.nyxtovios έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:40Ναι, αν προχωρήσει, αν, αν..πατησιωτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:37Εάν το προχωρήσει κάποιος και στη συνέχεια το δικαστικό συμβούλιο την αρχειοθετήσει ως νόμω αβάσιμη θα βρίσουν το συμβούλιο αλλά θα βρίσουν και αυτόν που βιάστηκε και τον απάλλαξε.
2 χρόνια έχουν περάσει και μιλάμε για χοντρή υπόθεση, όχι για αν έφαγε 2 τετραγωνικά από το χωράφι σου κάποιος.
Προφανώς κάτι πάει πολύ στραβά στο ψευδοκράτος.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είναι φανερό ότι η συριζαική καριέρα της Καρυστιανού είναι πίσω από το μπέρδεμα.πατησιωτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:42Μη ξεχνάμε ότι πλέον έχει να εξετάσει και εξακόσιες χιλιάδες βίντεο.
Απλά φαίνεται ξεκάθρα ότι είμαστε δημοκρατία, μέχρι εκεί που δεν ενοχλείς την αριστοκρατία.George_V έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:43Kαι μετα καποιοι απορουν γιατι ο κοσμος δεν εμπιστευεται Δικαιοσυνη, κομματα, Βουλη, κυβερνηση κλπ.nyxtovios έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:40Ναι, αν προχωρήσει, αν, αν..πατησιωτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:37
Εάν το προχωρήσει κάποιος και στη συνέχεια το δικαστικό συμβούλιο την αρχειοθετήσει ως νόμω αβάσιμη θα βρίσουν το συμβούλιο αλλά θα βρίσουν και αυτόν που βιάστηκε και τον απάλλαξε.
2 χρόνια έχουν περάσει και μιλάμε για χοντρή υπόθεση, όχι για αν έφαγε 2 τετραγωνικά από το χωράφι σου κάποιος.
Προφανώς κάτι πάει πολύ στραβά στο ψευδοκράτος.
Απο που να τις βρω τις εξελίξεις; δεν είμαι νομικόςnyxtovios έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:39Βρες και πόσταρε εξελίξεις αν θέλεις.georgebi έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:38Στο πρώτο ποστ γράφειςαπό που δηλαδη θα το ξέρουμε; απ τον τύπο....και όχι απ τον Σκαι φυσικάΚαι φυσικά 2 χρόνια μετά ΔΕΝ ξέρουμε τίποτα για την υπόθεση
απ τον αντιπολιτευόμενο τύπο και τις ναυαρχίδες του....Βαξεβανη και Χιο
Ε άμα οι δυο αυτοί το κάνουν γάργαρα.....ενώ σε όλα τα άλλα ειναι λαλίστατοι
Άσε που εμένα δεν θα με χάλαγε να θυσιάσουμε τον Καραμανλη... καμία εκτίμηση δεν του εχω
Αλλά η θυσία του Καραμανλη ίσως ξεθύμαινε την οργή για τον Κουλη....και αυτό δεν ξέρω αν το θέλεις
σίγουρα όμως δεν το θέλουν οι ναυαρχίδες σας...ο Βαξεβανης και ο Χιος

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Εγώ βέβαια μιλάω για την υπόθεση, εσύ λες να θυσιάσετε κάποιον λες και η δικαιοσύνη είναι κατά παραγγελία του Τουρκοάραβα Σουλάτανου.georgebi έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:45Απο που να τις βρω τις εξελίξεις; δεν είμαι νομικός
Άσε που εμένα δεν θα με χάλαγε να θυσιάσουμε τον Καραμανλη... καμία εκτίμηση δεν του εχω
Αλλά η θυσία του Καραμανλη ίσως ξεθύμαινε την οργή για τον Κουλη....και αυτό δεν ξέρω αν το θέλεις
Μάλλον μια κρίση ειλικρίνειας χωρίς να το καταλάβεις. Μπράβο σου

Όντως δεν θέλουν!! Το μόνο που ενδιαφέρει τα άλλα κόμματα είναι να κάνουν αντιπολίτευση. Αν μείνει ο Καραμανλής ατιμώρητος, τότε μπορεί και αυτοί να γλιτώσουν την ποινική δίωξη, αν γίνει καμία στραβή ενώ έχουν κάποιο πόστο ευθύνης.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα

-
Η μη αστική δικαιοσύνη είναι αυτό ακριβώς.Οι πονηροί αστοί έφτιαξαν ένα σύστημα που να τους βολεύει.
Οι άλλοι που θέλουν άλλα έχουν πάντα το ίδιο πρόβλημα : ποιός θα είναι ο σουλτάνος.
Βρέθηκε ο σουλτάνος.

Αν είναι δυνατόν να μην εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα.πατησιωτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:53
Η μη αστική δικαιοσύνη είναι αυτό ακριβώς.Οι πονηροί αστοί έφτιαξαν ένα σύστημα που να τους βολεύει.
Οι άλλοι που θέλουν άλλα έχουν πάντα το ίδιο πρόβλημα : ποιός θα είναι ο σουλτάνος.Βρέθηκε ο σουλτάνος.
Κατά τα άλλα είμαστε Ευρωπαικό Δυτικό κράτος

Λάθος κατάλαβες....λέγοντας να τον θυσιάσουμε εννοώ να τον δώσουμε βορρά στον δικό μας τύποnyxtovios έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:47Εγώ βέβαια μιλάω για την υπόθεση, εσύ λες να θυσιάσετε κάποιον λες και η δικαιοσύνη είναι κατά παραγγελία του Τουρκοάραβα Σουλάτανου.georgebi έγραψε: ↑14 Φεβ 2025, 16:45Απο που να τις βρω τις εξελίξεις; δεν είμαι νομικός
Μάλλον μια κρίση ειλικρίνειας χωρίς να το καταλάβεις. Μπράβο σου
Η δικαιοσύνη προφανώς και επηρεάζεται

Αλλά δεν επηρεάζεται μόνο απ ευθείας απ τις κυβερνήσεις (όλες τις κυβερνήσεις)
Επηρεάζεται απ το λαϊκό αίσθημα

Βέβαια σε μια δημοκρατία τύπου Κιμ που εσύ έχεις ονειρώξεις αυτά όλα ειναι περιττά

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγνοούνται 3 βαγόνια του εμπορικού τρένου στην δολοφονια των Τεμπων
από Μαδουραίος » 24 Φεβ 2024, 05:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
24 Φεβ 2024, 13:09
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 2639 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
17 Μαρ 2024, 18:29
-
-
Νέα δημοσίευση Αποτελέσματα αυτοδιοικητικών 2023
από KRAKEN » 09 Οκτ 2023, 09:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 11 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
09 Οκτ 2023, 10:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αποτελέσματα Ευρωεκλογές 2024
από Ληστοσυμμορίτης » 04 Ιουν 2024, 12:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 149 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
04 Ιουν 2024, 13:02
-