Τώρα που συμφωνούμε να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να διατηρείς και το λογαριασμό του μαδουραίος;southern έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 11:39https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/ ... ties/9186/Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 11:38Ο Κασιδιάρης ήταν συνυποψήφιος σε εκείνες τις εκλογές. Οπότε αποκλείεται.
Η Ελενη Παπαδοπουλου παιρνει αποστασεις απο τη Λατινοπουλου
-
Re: Η Ελενη Παπαδοπουλου παιρνει αποστασεις απο τη Λατινοπουλου
πως εφαγες αυτη τη φλασια;;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:54Τώρα που συμφωνούμε να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να διατηρείς και το λογαριασμό του μαδουραίος;southern έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 11:39https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/ ... ties/9186/Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 11:38
Ο Κασιδιάρης ήταν συνυποψήφιος σε εκείνες τις εκλογές. Οπότε αποκλείεται.
οι αντμιν μπορουν να διασταυρωσουν τις ip. παμε ενα διαδικτυακο στοιχημα;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
-
Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πώς να αλλάξεις μια ip.southern έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:20πως εφαγες αυτη τη φλασια;;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:54Τώρα που συμφωνούμε να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να διατηρείς και το λογαριασμό του μαδουραίος;
εισαι ηλιθιοςΕμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:43Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πώς να αλλάξεις μια ip.southern έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 19:20πως εφαγες αυτη τη φλασια;;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 18:54
Τώρα που συμφωνούμε να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να διατηρείς και το λογαριασμό του μαδουραίος;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Ένα ποσοστό υπολογίσιμο την ψήφισεΟργισμένος έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:56Και ποιος χεζει την τιποτενια Λατινοπουλου ειπαμε;;;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:29Είναι μία τύπισσα που είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ουσιαστικά ένα τίποτα. Απλά είναι ένα ψήγμα σοβαρότητας στον αποκαλούμενο δεξιό χώρο της ΝΔ που κυριολεκτικά χρόνια τώρα έχει σουργελοποιηθεί, βλέπε τη μπροστινιά του Μυτιληναίου, που ασχολείται με της μουνότριχες και βλέπει παντού εαμοβούλγαρους.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αυτήν την Παπαδοπούλου την προωθούν τα δεξιά κανάλια στο youtube όπως το Right Society. Έχω δει συνεντεύξεις της και βγάζει μια σοβαροφάνεια αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε το νέο ηγέτη της δεξιάς στο πρόσωπό της. Από την άλλη, η Άφρω έχει ανησυχήσει τα ανταγωνιστικά κόμματα της δεξιάς πολυκατοικίας και τον τελευταίο καιρό γίνετα μια συντονισμένη προσπάθεια σπίλωσης του image της από φιλοβελοπουλικές πηγές όπως ο Μπογδάνος (έχει πάθει ψύχωση μαζί της) αλλά και φιλοκασιδιαρικές όπως η Εθνική Ομάδα Μιμιδίων. Την χτυπάνε σε δύο μέτωπα: α) στα Τέμπη, με την ατιολογία ότι δεν μιλάει πολύ για το θέμα και το μπλοκάρισμα της συζήτησης στην Ευρωβουλή και β) Οτι είναι δεκανίκι της ΝΔ και θα δεχτεί συγκυβέρνηση μαζί της.
Παρότι εξήγησε τον λόγο που μπλόκαρε τη συζήτηση για τα Τέμπη (για να μην γίνει η χώρα έρμαιο κριτικής της Αριστεράς) και παρότι κριτικάρει συνεχώς τη ΝΔ σε θέματα όπως τα επιδόματα, το μεταναστευτικό, η woke ατζέντα κ.α. οι επικριτές της επιμένουν στο ίδιο τροπάριο. Εγώ αν ήμουν δεξιός, θα ψήφιζα τη Λατινοπούλου μόνο και μόνο για την άδικη και λυσσασμένη επίθεση που της κάνουν οι ανταγωνιστές της. Ζηλεύουν που τα κονομάει και ως ευρωβουλεύτρια και που με κάθε λόγο της γίνεται όλο και πιο ελκυστική στο δεξιό κοινό. Εντωμεταξύ, μάλλον χάρη σ' αυτήν έχει αρχίσει να καθιερώνεται στην ορολογία των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών ο όρος woke ατζέντα. Πριν 3-4 χρόνια στα ελληνικά δελτία δεν έπαιζε ο όρος, τουλάχιστον όχι συχνά. Βέβαια τα παπούδια δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τον όρο αλλά το πιο νέο κοινό που έχει κερδίσει η Λατινοπούλου είναι εξοικειωμένο.
Παρότι εξήγησε τον λόγο που μπλόκαρε τη συζήτηση για τα Τέμπη (για να μην γίνει η χώρα έρμαιο κριτικής της Αριστεράς) και παρότι κριτικάρει συνεχώς τη ΝΔ σε θέματα όπως τα επιδόματα, το μεταναστευτικό, η woke ατζέντα κ.α. οι επικριτές της επιμένουν στο ίδιο τροπάριο. Εγώ αν ήμουν δεξιός, θα ψήφιζα τη Λατινοπούλου μόνο και μόνο για την άδικη και λυσσασμένη επίθεση που της κάνουν οι ανταγωνιστές της. Ζηλεύουν που τα κονομάει και ως ευρωβουλεύτρια και που με κάθε λόγο της γίνεται όλο και πιο ελκυστική στο δεξιό κοινό. Εντωμεταξύ, μάλλον χάρη σ' αυτήν έχει αρχίσει να καθιερώνεται στην ορολογία των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών ο όρος woke ατζέντα. Πριν 3-4 χρόνια στα ελληνικά δελτία δεν έπαιζε ο όρος, τουλάχιστον όχι συχνά. Βέβαια τα παπούδια δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τον όρο αλλά το πιο νέο κοινό που έχει κερδίσει η Λατινοπούλου είναι εξοικειωμένο.
- Οργισμένος
A ok ωραια λυση, να ψηφισουνε την καραψεκασμενη ρατσιστρια.Jimmy81 έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 21:09Αυτήν την Παπαδοπούλου την προωθούν τα δεξιά κανάλια στο youtube όπως το Right Society. Έχω δει συνεντεύξεις της και βγάζει μια σοβαροφάνεια αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε το νέο ηγέτη της δεξιάς στο πρόσωπό της. Από την άλλη, η Άφρω έχει ανησυχήσει τα ανταγωνιστικά κόμματα της δεξιάς πολυκατοικίας και τον τελευταίο καιρό γίνετα μια συντονισμένη προσπάθεια σπίλωσης του image της από φιλοβελοπουλικές πηγές όπως ο Μπογδάνος (έχει πάθει ψύχωση μαζί της) αλλά και φιλοκασιδιαρικές όπως η Εθνική Ομάδα Μιμιδίων. Την χτυπάνε σε δύο μέτωπα: α) στα Τέμπη, με την ατιολογία ότι δεν μιλάει πολύ για το θέμα και το μπλοκάρισμα της συζήτησης στην Ευρωβουλή και β) Οτι είναι δεκανίκι της ΝΔ και θα δεχτεί συγκυβέρνηση μαζί της.
Πολυ κομματισμενος εισαι και ωρες ωρες γραφεις μαλακιες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Είπα αν ήμουν δεξιός ψηφοφόρος. Αναγκαστικά από το μενού που έχεις διαθέσιμο ψηφίζεις κόμμα. Εγώ συμφωνώ ότι κανένας από αυτήν την πτέρυγα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στη χώρα. Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω και τις ίντριγκες που γίνονται στον εν λόγω χώρο.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μα πιο generic όνομα δε μπορούσε να έχει; Εγώ μόνο έχω δύο Ελένες Παπαδοπούλου στο κινητό μου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Λογικά θα μπορούσε να λέγεται Μαρία Παπαδοπούλου.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 22:12Μα πιο generic όνομα δε μπορούσε να έχει; Εγώ μόνο έχω δύο Ελένες Παπαδοπούλου στο κινητό μου.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Golden Age
Καμμία σχέση. Με δικό της συνδυασμό κατέβηκε και εξελέγη. Μάλιστα κανα δυο φορές σε εκπομπές είχε κατηγορήσει τον συνδυασμό των Ελεύθερων Αθηναίων, την ίδια στιγμή που μίλησε θετικά για άλλους συνδυασμούς, κάτι που με είχε εκνευρίσει, αλλά και προβληματίσει όσον αφορά τον σκοπό της. Είναι όμως αξιόλογο πρόσωπο.nemo έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:54νομιζω οτι εχει βγει με ψηφους κασιδιαρηΕμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:29Είναι μία τύπισσα που είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ουσιαστικά ένα τίποτα. Απλά είναι ένα ψήγμα σοβαρότητας στον αποκαλούμενο δεξιό χώρο της ΝΔ που κυριολεκτικά χρόνια τώρα έχει σουργελοποιηθεί, βλέπε τη μπροστινιά του Μυτιληναίου, που ασχολείται με της μουνότριχες και βλέπει παντού εαμοβούλγαρους.
- Golden Age
Δεν ξέρω "ποιος την χέζει", ξέρω ότι αν κάνει κόμμα θα κάνει θραύση, ενώ ο Στεφανάρας σου πάει για εξωκοινοβούλιο.Οργισμένος έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:56Και ποιος χεζει την τιποτενια Λατινοπουλου ειπαμε;;;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:29
Είναι μία τύπισσα που είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ουσιαστικά ένα τίποτα. Απλά είναι ένα ψήγμα σοβαρότητας στον αποκαλούμενο δεξιό χώρο της ΝΔ που κυριολεκτικά χρόνια τώρα έχει σουργελοποιηθεί, βλέπε τη μπροστινιά του Μυτιληναίου, που ασχολείται με της μουνότριχες και βλέπει παντού εαμοβούλγαρους.
συνεχιζει τις επιθεσεις της κατα της Λατινοπουλου
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Να την προτείνεις για υποψήφια πρωθυπουργό στην αναζήτηση που έχει αρχίσει.
nemo έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:54νομιζω οτι εχει βγει με ψηφους κασιδιαρηΕμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Φεβ 2025, 10:29Είναι μία τύπισσα που είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ουσιαστικά ένα τίποτα. Απλά είναι ένα ψήγμα σοβαρότητας στον αποκαλούμενο δεξιό χώρο της ΝΔ που κυριολεκτικά χρόνια τώρα έχει σουργελοποιηθεί, βλέπε τη μπροστινιά του Μυτιληναίου, που ασχολείται με της μουνότριχες και βλέπει παντού εαμοβούλγαρους.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αποστάσεις πλανητών στο διάστημα
από Ourania-Rania » 13 Φεβ 2024, 16:10 » σε Θετικές Επιστήμες - 25 Απαντήσεις
- 1241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
20 Φεβ 2024, 00:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρέμβαση Καραμανλή: Αποστάσεις για λοατκι και «παράνομους μετανάστες»..
από Parrot » 31 Μαρ 2024, 20:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 184 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
31 Μαρ 2024, 20:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όλοι παίρνουν αποστάσεις από τους φονιάδες του Κρεμλίνου...
από Libre arbitre » 06 Σεπ 2023, 11:20 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
11 Μαρ 2025, 14:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διώκεται ο πρόεδρος του σωματείου μουσικών γιατί κρατούσαν αποστάσεις στον κοβιντ
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Ιαν 2025, 04:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 241 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Ιαν 2025, 12:06
-