Η Ελενη Παπαδοπουλου παιρνει αποστασεις απο τη Λατινοπουλου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Η Ελενη Παπαδοπουλου παιρνει αποστασεις απο τη Λατινοπουλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 19 Φεβ 2025, 18:54

southern έγραψε:
19 Φεβ 2025, 11:39
Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 11:38
nemo έγραψε:
19 Φεβ 2025, 10:54

νομιζω οτι εχει βγει με ψηφους κασιδιαρη
Ο Κασιδιάρης ήταν συνυποψήφιος σε εκείνες τις εκλογές. Οπότε αποκλείεται.
https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/ ... ties/9186/
Τώρα που συμφωνούμε να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να διατηρείς και το λογαριασμό του μαδουραίος;

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 19 Φεβ 2025, 19:20

Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 18:54
southern έγραψε:
19 Φεβ 2025, 11:39
Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 11:38

Ο Κασιδιάρης ήταν συνυποψήφιος σε εκείνες τις εκλογές. Οπότε αποκλείεται.
https://ekloges.ypes.gr/current/d/home/ ... ties/9186/
Τώρα που συμφωνούμε να σε ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να διατηρείς και το λογαριασμό του μαδουραίος;
πως εφαγες αυτη τη φλασια;;
οι αντμιν μπορουν να διασταυρωσουν τις ip. παμε ενα διαδικτυακο στοιχημα;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 19 Φεβ 2025, 19:43

southern έγραψε:
19 Φεβ 2025, 19:20
Εμπεδοκλής έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πώς να αλλάξεις μια ip.

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 19 Φεβ 2025, 19:44

Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 19:43
southern έγραψε:
19 Φεβ 2025, 19:20
Εμπεδοκλής έγραψε:

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις πώς να αλλάξεις μια ip.
εισαι ηλιθιος
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 19 Φεβ 2025, 19:57

Οργισμένος έγραψε:
19 Φεβ 2025, 10:56
Εμπεδοκλής έγραψε:
19 Φεβ 2025, 10:29
Beria έγραψε:
19 Φεβ 2025, 10:23
Ποια είναι η Ελένη Παπαδοπούλου;
Γιατί παίρνει αποστάσεις από τη Λατινοπουλου;
Τι μας νοιάζει;
Είναι μία τύπισσα που είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ουσιαστικά ένα τίποτα. Απλά είναι ένα ψήγμα σοβαρότητας στον αποκαλούμενο δεξιό χώρο της ΝΔ που κυριολεκτικά χρόνια τώρα έχει σουργελοποιηθεί, βλέπε τη μπροστινιά του Μυτιληναίου, που ασχολείται με της μουνότριχες και βλέπει παντού εαμοβούλγαρους.
Και ποιος χεζει την τιποτενια Λατινοπουλου ειπαμε;;;
Ένα ποσοστό υπολογίσιμο την ψήφισε
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 19 Φεβ 2025, 21:09

Αυτήν την Παπαδοπούλου την προωθούν τα δεξιά κανάλια στο youtube όπως το Right Society. Έχω δει συνεντεύξεις της και βγάζει μια σοβαροφάνεια αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε το νέο ηγέτη της δεξιάς στο πρόσωπό της. Από την άλλη, η Άφρω έχει ανησυχήσει τα ανταγωνιστικά κόμματα της δεξιάς πολυκατοικίας και τον τελευταίο καιρό γίνετα μια συντονισμένη προσπάθεια σπίλωσης του image της από φιλοβελοπουλικές πηγές όπως ο Μπογδάνος (έχει πάθει ψύχωση μαζί της) αλλά και φιλοκασιδιαρικές όπως η Εθνική Ομάδα Μιμιδίων. Την χτυπάνε σε δύο μέτωπα: α) στα Τέμπη, με την ατιολογία ότι δεν μιλάει πολύ για το θέμα και το μπλοκάρισμα της συζήτησης στην Ευρωβουλή και β) Οτι είναι δεκανίκι της ΝΔ και θα δεχτεί συγκυβέρνηση μαζί της.

Παρότι εξήγησε τον λόγο που μπλόκαρε τη συζήτηση για τα Τέμπη (για να μην γίνει η χώρα έρμαιο κριτικής της Αριστεράς) και παρότι κριτικάρει συνεχώς τη ΝΔ σε θέματα όπως τα επιδόματα, το μεταναστευτικό, η woke ατζέντα κ.α. οι επικριτές της επιμένουν στο ίδιο τροπάριο. Εγώ αν ήμουν δεξιός, θα ψήφιζα τη Λατινοπούλου μόνο και μόνο για την άδικη και λυσσασμένη επίθεση που της κάνουν οι ανταγωνιστές της. Ζηλεύουν που τα κονομάει και ως ευρωβουλεύτρια και που με κάθε λόγο της γίνεται όλο και πιο ελκυστική στο δεξιό κοινό. Εντωμεταξύ, μάλλον χάρη σ' αυτήν έχει αρχίσει να καθιερώνεται στην ορολογία των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών ο όρος woke ατζέντα. Πριν 3-4 χρόνια στα ελληνικά δελτία δεν έπαιζε ο όρος, τουλάχιστον όχι συχνά. Βέβαια τα παπούδια δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τον όρο αλλά το πιο νέο κοινό που έχει κερδίσει η Λατινοπούλου είναι εξοικειωμένο.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 19 Φεβ 2025, 21:59

Jimmy81 έγραψε:
19 Φεβ 2025, 21:09
Αυτήν την Παπαδοπούλου την προωθούν τα δεξιά κανάλια στο youtube όπως το Right Society. Έχω δει συνεντεύξεις της και βγάζει μια σοβαροφάνεια αλλά μέχρι εκεί. Μην περιμένετε το νέο ηγέτη της δεξιάς στο πρόσωπό της. Από την άλλη, η Άφρω έχει ανησυχήσει τα ανταγωνιστικά κόμματα της δεξιάς πολυκατοικίας και τον τελευταίο καιρό γίνετα μια συντονισμένη προσπάθεια σπίλωσης του image της από φιλοβελοπουλικές πηγές όπως ο Μπογδάνος (έχει πάθει ψύχωση μαζί της) αλλά και φιλοκασιδιαρικές όπως η Εθνική Ομάδα Μιμιδίων. Την χτυπάνε σε δύο μέτωπα: α) στα Τέμπη, με την ατιολογία ότι δεν μιλάει πολύ για το θέμα και το μπλοκάρισμα της συζήτησης στην Ευρωβουλή και β) Οτι είναι δεκανίκι της ΝΔ και θα δεχτεί συγκυβέρνηση μαζί της.

Παρότι εξήγησε τον λόγο που μπλόκαρε τη συζήτηση για τα Τέμπη (για να μην γίνει η χώρα έρμαιο κριτικής της Αριστεράς) και παρότι κριτικάρει συνεχώς τη ΝΔ σε θέματα όπως τα επιδόματα, το μεταναστευτικό, η woke ατζέντα κ.α. οι επικριτές της επιμένουν στο ίδιο τροπάριο. Εγώ αν ήμουν δεξιός, θα ψήφιζα τη Λατινοπούλου μόνο και μόνο για την άδικη και λυσσασμένη επίθεση που της κάνουν οι ανταγωνιστές της. Ζηλεύουν που τα κονομάει και ως ευρωβουλεύτρια και που με κάθε λόγο της γίνεται όλο και πιο ελκυστική στο δεξιό κοινό. Εντωμεταξύ, μάλλον χάρη σ' αυτήν έχει αρχίσει να καθιερώνεται στην ορολογία των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών ο όρος woke ατζέντα. Πριν 3-4 χρόνια στα ελληνικά δελτία δεν έπαιζε ο όρος, τουλάχιστον όχι συχνά. Βέβαια τα παπούδια δεν καταλαβαίνουν τίποτα από τον όρο αλλά το πιο νέο κοινό που έχει κερδίσει η Λατινοπούλου είναι εξοικειωμένο.
A ok ωραια λυση, να ψηφισουνε την καραψεκασμενη ρατσιστρια.
Πολυ κομματισμενος εισαι και ωρες ωρες γραφεις μαλακιες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 19 Φεβ 2025, 22:03

Είπα αν ήμουν δεξιός ψηφοφόρος. Αναγκαστικά από το μενού που έχεις διαθέσιμο ψηφίζεις κόμμα. Εγώ συμφωνώ ότι κανένας από αυτήν την πτέρυγα δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στη χώρα. Αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω και τις ίντριγκες που γίνονται στον εν λόγω χώρο.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 19 Φεβ 2025, 22:12

Μα πιο generic όνομα δε μπορούσε να έχει; Εγώ μόνο έχω δύο Ελένες Παπαδοπούλου στο κινητό μου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος » 19 Φεβ 2025, 22:14

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
19 Φεβ 2025, 22:12
Μα πιο generic όνομα δε μπορούσε να έχει; Εγώ μόνο έχω δύο Ελένες Παπαδοπούλου στο κινητό μου.
Λογικά θα μπορούσε να λέγεται Μαρία Παπαδοπούλου.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 20 Φεβ 2025, 02:54

nemo έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
Beria έγραψε:
Τι μας νοιάζει;
Είναι μία τύπισσα που είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων. Ουσιαστικά ένα τίποτα. Απλά είναι ένα ψήγμα σοβαρότητας στον αποκαλούμενο δεξιό χώρο της ΝΔ που κυριολεκτικά χρόνια τώρα έχει σουργελοποιηθεί, βλέπε τη μπροστινιά του Μυτιληναίου, που ασχολείται με της μουνότριχες και βλέπει παντού εαμοβούλγαρους.
Καμμία σχέση. Με δικό της συνδυασμό κατέβηκε και εξελέγη. Μάλιστα κανα δυο φορές σε εκπομπές είχε κατηγορήσει τον συνδυασμό των Ελεύθερων Αθηναίων, την ίδια στιγμή που μίλησε θετικά για άλλους συνδυασμούς, κάτι που με είχε εκνευρίσει, αλλά και προβληματίσει όσον αφορά τον σκοπό της. Είναι όμως αξιόλογο πρόσωπο.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 20 Φεβ 2025, 02:57

Οργισμένος έγραψε:
19 Φεβ 2025, 10:56
Εμπεδοκλής έγραψε:

Και ποιος χεζει την τιποτενια Λατινοπουλου ειπαμε;;;
Δεν ξέρω "ποιος την χέζει", ξέρω ότι αν κάνει κόμμα θα κάνει θραύση, ενώ ο Στεφανάρας σου πάει για εξωκοινοβούλιο.

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 21 Φεβ 2025, 20:02

συνεχιζει τις επιθεσεις της κατα της Λατινοπουλου

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 22 Φεβ 2025, 13:41

Να την προτείνεις για υποψήφια πρωθυπουργό στην αναζήτηση που έχει αρχίσει.

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 22 Φεβ 2025, 13:45

nemo έγραψε:
Εμπεδοκλής έγραψε:
Beria έγραψε:
Τι μας νοιάζει;

:smt005:
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών