Η Interstar - η εταιρεία σεκιούριτι που παρέδωσε τα βίντεο των Τεμπων καλε - ελέγχεται για.... ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Η Interstar - η εταιρεία σεκιούριτι που παρέδωσε τα βίντεο των Τεμπων καλε - ελέγχεται για.... ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 24 Φεβ 2025, 23:14

enaon έγραψε:
24 Φεβ 2025, 23:09
Ειναι δυνατον να ειναι τόσο ασχετος ενας Ανακριτής; Δεν εχει ιδέα τι ειναι οι δίσκοι και οι επανεγγραφές; Δεν μπορούσε να εχει μια βοήθεια, απαγορεύεται;
Είναι. Αν είχε ιδέα, θα είχε πετάξει τον Καπερνάρο με τις κλωτσιές όταν πήγε εκεί με το στικάκι. Ο όλος χειρισμός δείχνει ότι δεν έχει ίχνος σχετικών γνώσεων. Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για αυτό. Αλλά ναι, θα έπρεπε να έχει ΑΜΕΣΗ βοήθεια.

Κι εγώ στο ίδιο μήκος έγραφα ότι θα έπρεπε να έχει τεχνικούς συμβούλους που να του λύνουν απορίες επί τόπου κι όχι αφού έχει διαβιβάσει υλικό και του στέλνουν πίσω ερωτήματα οι υπηρεσίες που εξετάζουν στοιχεία.

zteo

Re: Η Interstar - η εταιρεία σεκιούριτι που παρέδωσε τα βίντεο των Τεμπων καλε - ελέγχεται για.... ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 24 Φεβ 2025, 23:17

Το περίεργο με αυτή την εταιρεία είναι ότι από πρόχειρη έρευνα που έκανα στο ίντερνετ δεν μπορώ να βρω τον πραγματικό ιδιοκτήτη της.
Το μόνο που βρήκα ήταν το όνομα του διαχειριστή που εμπλέκεται στα Pandora papers
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Φεβ 2025, 23:19

ST48410 έγραψε:
24 Φεβ 2025, 23:14
Είναι.
ναι συμφωνούμε, έπρεπε να εχει βοήθεια. Ειναι λιγο ενοχλητικό που οταν τον ρωτησαν γιατι δεν ζήτησε, ειπε οτι δεν υπήρχε λόγος, αλλα έπρεπε προφανώς.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών