Σταθερα ο ιδιος καραγκιοζηςvantono έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 14:05mitsokollias έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 14:01Λογικό να ζηλεύεις παραγιέ. Αν θες να βλέπεις από κοντά Rolex ,μπορώ να σου επιτρέψω όσο θα μου πλένεις το υβριδικό που μου παρέχει η εταιρεία ,όσο θα παίζει αντάρτικα απ το spotify. Αυτό το να μας αποκαλούν συμμορίτες μέσα από την ιντερνετική πηγάδα ,οι αποβολές της Εύας Μπράουν ,με ανδρισμό στειρωμένου κεραμιδόγατου ,τι φάση ;
Μητσοκόλλιας σωστος, παλιος, ορθόδοξος, ετσι οπως τον διαβασα απο την πρώτη φορά που τον πετυχα σαν περσονα
Το Πολυτεχνειο δεν ειναι τσιφλικι του κυριου Κουτσουμπα !
Re: Το Πολυτεχνειο δεν ειναι τσιφλικι του κυριου Κουτσουμπα !
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Golden Age
Σαφώς και το Πολυτεχνείο δεν είναι τσιφλίκι του Κουτσούμπα.
Τί δουλειά έχει ο πολιτικάντης Κουτσούμπας να κάνει κομματική προπαγάνδα μέσα στο πανεπιστήμιο;
Τα πανεπιστήμια είναι για σπουδές, όχι για να ψάχνουν για κοπάδια οπαδών και κομματικούς στρατούς οι πολιτικάντηδες.
Τί δουλειά έχει ο πολιτικάντης Κουτσούμπας να κάνει κομματική προπαγάνδα μέσα στο πανεπιστήμιο;
Τα πανεπιστήμια είναι για σπουδές, όχι για να ψάχνουν για κοπάδια οπαδών και κομματικούς στρατούς οι πολιτικάντηδες.
- Frappezitis
Να ποια είναι η πραγματική αντιπολίτευση που πονάει. Μόνο το ΚΚΕ 

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Phorum.gr user: Mitsokollias
Δεν έχω υβριδικό ,το μαγαζί που του πουλάω ακριβά γνώσεις μου το παρέχει.
Ρολεξάκι όμως έχω δικό μου ,δώρο του πεθερού επειδή έκανε κομμουνίσταρο γαμπρό με βαρβάτα γονίδια.
Εσύ όχι ,ούτε θα αποκτήσεις ,αλλά μη διαδώσετε ,το ξέρουν ήδη όλοι.
Οτι περιουσία Εβραίων πλιατσικολόγησαν οι παππούδες στη Θεσσαλονίκη ,πλιατσικολόγησαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mitsokollias την 31 Μαρ 2025, 14:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Καλώς τον πρωταθλητή αυνανισμού Αγη.Σιγουράκι ότι έχεις τον ίδιο αριθμό ενσήμων με τον προηγούμενο αιώνα.Αγις έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 14:49Σταθερα ο ιδιος καραγκιοζηςvantono έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 14:05mitsokollias έγραψε: ↑27 Μαρ 2025, 14:01
Λογικό να ζηλεύεις παραγιέ. Αν θες να βλέπεις από κοντά Rolex ,μπορώ να σου επιτρέψω όσο θα μου πλένεις το υβριδικό που μου παρέχει η εταιρεία ,όσο θα παίζει αντάρτικα απ το spotify. Αυτό το να μας αποκαλούν συμμορίτες μέσα από την ιντερνετική πηγάδα ,οι αποβολές της Εύας Μπράουν ,με ανδρισμό στειρωμένου κεραμιδόγατου ,τι φάση ;
Μητσοκόλλιας σωστος, παλιος, ορθόδοξος, ετσι οπως τον διαβασα απο την πρώτη φορά που τον πετυχα σαν περσονα
Πρώτη φορά με αποκαλεί καραγκιόζη από το phorum στειρωμένο καννίς ,ενώ συνεχίζεται το σερί μου να μην με έχει αποκαλέσει ποτέ κανένας πρόσωπο με πρόσωπο.
H μητέρα καλά;
Μπραβο συγχαρητηρια . παρε ενα κουλουριmitsokollias έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:41Δεν έχω υβριδικό ,το μαγαζί που του πουλάω ακριβά γνώσεις μου το παρέχει.
Ρολεξάκι όμως έχω δικό μου ,δώρο του πεθερού επειδή έκανε κομμουνίσταρο γαμπρό με βαρβάτα γονίδια.
Εσύ όχι ούτε θα αποκτήσεις ,αλλά μη διαδώσετε ,το ξέρουν ήδη όλοι.

-
Θα περάσεις απ το γραφείο να σε κεράσω ένα κανονικό ,μαζί με χυμό και μπάρα ; Σαρακοστή λένε οι χριστιανοί να δίνουμε ελεημοσύνη σε απόκληρους.Νon4me έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:48Μπραβο συγχαρητηρια . παρε ενα κουλουριmitsokollias έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:41Δεν έχω υβριδικό ,το μαγαζί που του πουλάω ακριβά γνώσεις μου το παρέχει.
Οχι ευχαριστω .mitsokollias έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:50Θα περάσεις απ το γραφείο να σε κεράσω ένα κανονικό ,μαζί με χυμό και μπάρα ; Σαρακοστή λένε οι χριστιανοί να δίνουμε ελεημοσύνη σε απόκληρους.Νon4me έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:48Μπραβο συγχαρητηρια . παρε ενα κουλουριmitsokollias έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:41
Δεν έχω υβριδικό ,το μαγαζί που του πουλάω ακριβά γνώσεις μου το παρέχει.
-
Παρακαλώ. Εκανα το χριστιανικό μου καθήκον. Με χαροποιεί ότι θα πάρω μια επιπλέον λιχουδιά για το σκυλάκι μου ,αντι για το κέρασμα σε σένα.
Δεν εχω αναγκη απο κεράσματα . Σου ειπα πιο πριν πως εχω τα παντα απο 18 χρονων ( προφανως τοτε εσυ εβγαζες τις βοηθητικες απ τηνmitsokollias έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:54Παρακαλώ. Εκανα το χριστιανικό μου καθήκον. Με χαροποιεί ότι θα πάρω μια επιπλέον λιχουδιά για το σκυλάκι μου ,αντι για το κέρασμα σε σένα.
περπατουρα . ) ... Κερνα κανεναν αλληλ η εν δυναμιν ψηφοφορο της παραθρησκευτικης αίρεσης .

στη ΝΔ ανήκει το Πολυτεχνείο.
Από τις πρώτες ενέργειες της USAID στην Ελλάδα.
Επεσε ο Παπαδόπουλος και ανέβηκε ο Ιωαννίδης.
Θα μας πει σε λίγο το ΚΚΕ οτι αγαπούσε Ιωαννίδη.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Το ΚΚΕ προς τιμή του ήταν παπαδοπουλικό. Οι ακροκεντρώοι ήταν Ιωαννιδικοί.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
Νon4me έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 15:00Δεν εχω αναγκη απο κεράσματα . Σου ειπα πιο πριν πως εχω τα παντα απο 18 χρονων ( προφανως τοτε εσυ εβγαζες τις βοηθητικες απ τηνmitsokollias έγραψε: ↑31 Μαρ 2025, 14:54Παρακαλώ. Εκανα το χριστιανικό μου καθήκον. Με χαροποιεί ότι θα πάρω μια επιπλέον λιχουδιά για το σκυλάκι μου ,αντι για το κέρασμα σε σένα.
περπατουρα . ) ... Κερνα κανεναν αλληλ η εν δυναμιν ψηφοφορο της παραθρησκευτικης αίρεσης .
Τα πάντα να τα προσέχεις μη σου βάλουν κανένα μπαμπού πουθενά ,μαλάκα.
Μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά ,αποτυχημένο φασιστόμουτρο που κάνεις και υποδείξεις πίσω από ηλίθια νικνέιμς στο phorum.
Στα αρχίδια μου το έχω γραμμένο το ΚΚΕ ,απλά σιχαίνομαι το είδος σου.
Να γράφεις για παραθρησκευτικές αιρέσεις ,από την τρύπα σου ενώ τρέμεις και την πουτσότριχα του τελευταίου κνίτη ,είναι αυτοενουχισμός, μαλάκα.
Μόνος σου ξεφτυλίζεσαι.
Επειδή θες να μετρήσουμε και τα 18αρια μας το λοιπόν εγώ στα 18 μου αγράμματε μαλάκα ,παντελώς ανίκανε να γράψεις δυο προτάσεις με συντακτικό & ορθογραφία , πέρασα με υποτροφία στην ΑΣΟΕΕ. Βοηθητικές πάλι μπορώ να σου βάλω στον πάτο και τώρα στα 53.
Οπότε κερδίζεις επάξια ένα υπογεγραμμένο σάλτα γαμήσου κι εσύ και η φάρα σου. Αλληλομαλακιστείτε με τον ευνούγο Αλκη ,που τον φτύνουν οι 45αρες.
Πήρα τζούρα μπόχας ,αντάλλαξα χαιρετούρες με 5 παλιούς γνωστούς ,τα ξαναλέμε σε καμιά 10ετια ,φασιστονόπανα.

ζακετα να παρεις . και ολα θα πανε καλα . γιατι δεν εγραψες κανα 2 σελιδες ακομη κομπλεξαρα ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εμφανίστηκε αγγελος κυριου σε ναο
από Μαδουραίος » 06 Απρ 2024, 14:21 » σε Θρησκειολογία - 20 Απαντήσεις
- 1272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
20 Απρ 2024, 19:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταία ανάρτηση του Κυρίου Προβόπουλου.
από Niki » 29 Μάιος 2024, 19:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 279 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
29 Μάιος 2024, 21:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι συνταγές του κυρίου Χαράρι κακό ψόφο να 'χει
από Green Dragon » 02 Φεβ 2024, 08:43 » σε Διεθνής πολιτική - 63 Απαντήσεις
- 1837 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από esu
11 Φεβ 2024, 20:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι ευλαβείς της δεξιάς του Κυρίου μπαίνετε στο νήμα με δική σας ευθύνη
από Ναύτης » 05 Ιούλ 2023, 14:00 » σε Εσωτερική Πολιτική - 125 Απαντήσεις
- 4002 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
06 Ιούλ 2023, 19:27
-