Είμαι περίεργος να δω τι θα γράφεις για τον Μητσοτάκη, όταν γίνει άλλος, πρόεδρος της ΝΔ.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 12:47Δηλαδή είναι αποκηρυγμένος από την οικογένειά του;δε νομίζω.Βασικά είναι αποκηρυγμένος από τους αυτοποκαλούμενους καραμανλικούς που πατώντας στην πολιτική του Καραμανλή Β΄έφεραν τον πουτινισμό στην Ελλάδα (ομάδα Κοττάκη - Φιλιππάκη) επειδή βλέποντας που οδήγησαν αυτά προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί.
Ο ρόλος των ΕΔ, η μελέτη που «δείχνει» κηροζίνη, τα λάθη των ιατροδικαστών και του εφέτη ανακριτή
Re: Ο ρόλος των ΕΔ, η μελέτη που «δείχνει» κηροζίνη, τα λάθη των ιατροδικαστών και του εφέτη ανακριτή
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ο ρόλος των ΕΔ, η μελέτη που «δείχνει» κηροζίνη, τα λάθη των ιατροδικαστών και του εφέτη ανακριτή
Τα ίδια που γράφω και τώρα.Και τώρα έχω γράψει ότι κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς,ότι εξακολουθεί η ασυλία της βίας των "αντιεξουσιαστών",απλώς έχει περιορισθεί,ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία ήταν μούφα,ότι το δημόσιο δεν έχει αλλάξει κλπ.AlienWay έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:15Είμαι περίεργος να δω τι θα γράφεις για τον Μητσοτάκη, όταν γίνει άλλος, πρόεδρος της ΝΔ.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 12:47Δηλαδή είναι αποκηρυγμένος από την οικογένειά του;δε νομίζω.Βασικά είναι αποκηρυγμένος από τους αυτοποκαλούμενους καραμανλικούς που πατώντας στην πολιτική του Καραμανλή Β΄έφεραν τον πουτινισμό στην Ελλάδα (ομάδα Κοττάκη - Φιλιππάκη) επειδή βλέποντας που οδήγησαν αυτά προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί.
είμαι σίγουρος ότι με βάση το δημόσιο που δεν έχει αλλάξει επί Μητσοτάκη, θα γράφεις ολόκληρα σεντόνια.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:27Τα ίδια που γράφω και τώρα.Και τώρα έχω γράψει ότι κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς,ότι εξακολουθεί η ασυλία της βίας των "αντιεξουσιαστών",απλώς έχει περιορισθεί,ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία ήταν μούφα,ότι το δημόσιο δεν έχει αλλάξει κλπ.AlienWay έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:15Είμαι περίεργος να δω τι θα γράφεις για τον Μητσοτάκη, όταν γίνει άλλος, πρόεδρος της ΝΔ.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 12:47
Δηλαδή είναι αποκηρυγμένος από την οικογένειά του;δε νομίζω.Βασικά είναι αποκηρυγμένος από τους αυτοποκαλούμενους καραμανλικούς που πατώντας στην πολιτική του Καραμανλή Β΄έφεραν τον πουτινισμό στην Ελλάδα (ομάδα Κοττάκη - Φιλιππάκη) επειδή βλέποντας που οδήγησαν αυτά προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τα τρία μεγάλα προβλήματα της χώρας, κατά Πατ και ιεραρχημενα, είναι ένα ότι το γκουβερνο κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς, δύο ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν ασυλία και τρία (έτσι απαλά ) ότι το δημόσιο λεηλατείται από την εξουσιαπατησιωτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:27Τα ίδια που γράφω και τώρα.Και τώρα έχω γράψει ότι κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς,ότι εξακολουθεί η ασυλία της βίας των "αντιεξουσιαστών",απλώς έχει περιορισθεί,ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία ήταν μούφα,ότι το δημόσιο δεν έχει αλλάξει κλπ.AlienWay έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:15Είμαι περίεργος να δω τι θα γράφεις για τον Μητσοτάκη, όταν γίνει άλλος, πρόεδρος της ΝΔ.πατησιωτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 12:47
Δηλαδή είναι αποκηρυγμένος από την οικογένειά του;δε νομίζω.Βασικά είναι αποκηρυγμένος από τους αυτοποκαλούμενους καραμανλικούς που πατώντας στην πολιτική του Καραμανλή Β΄έφεραν τον πουτινισμό στην Ελλάδα (ομάδα Κοττάκη - Φιλιππάκη) επειδή βλέποντας που οδήγησαν αυτά προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί.

Εάν δηλαδή έλυνε τα δύο πρώτα (τα σοβαρά που εμποδίζουν την προκοπή της χώρας) ο Πατ δεν θα είχε και τι να προσάψει

Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Beria έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:49Τα τρία μεγάλα προβλήματα της χώρας, κατά Πατ και ιεραρχημενα, είναι ένα ότι το γκουβερνο κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς, δύο ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν ασυλία και τρία (έτσι απαλά ) ότι το δημόσιο λεηλατείται από την εξουσιαπατησιωτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:27Τα ίδια που γράφω και τώρα.Και τώρα έχω γράψει ότι κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς,ότι εξακολουθεί η ασυλία της βίας των "αντιεξουσιαστών",απλώς έχει περιορισθεί,ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία ήταν μούφα,ότι το δημόσιο δεν έχει αλλάξει κλπ.
Εάν δηλαδή έλυνε τα δύο πρώτα (τα σοβαρά που εμποδίζουν την προκοπή της χώρας) ο Πατ δεν θα είχε και τι να προσάψει
θα ήταν αστείο αλλά οι διαδηλώσεις κατέστρεψαν τη χώρα αρκετές φορές μεταπολεμικά .
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
οχι φυσικά
μέχρι να βρούμε το φορτίο και ποιος το έβαλε πάνω (εκτός απο τους υπαλλήλους σε κάθε περίπτωση) να σταματήσει κάθε δίωξη και μόνο να γίνονται προκαταρκτικές μέχρι να βγεί ο ήλιος απο τη δύση
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Ξεχνιούνται οι διαδηλώσεις του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου ;Σέλευκας έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 14:05Beria έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:49Τα τρία μεγάλα προβλήματα της χώρας, κατά Πατ και ιεραρχημενα, είναι ένα ότι το γκουβερνο κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς, δύο ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν ασυλία και τρία (έτσι απαλά ) ότι το δημόσιο λεηλατείται από την εξουσιαπατησιωτης έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:27
Τα ίδια που γράφω και τώρα.Και τώρα έχω γράψει ότι κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς,ότι εξακολουθεί η ασυλία της βίας των "αντιεξουσιαστών",απλώς έχει περιορισθεί,ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία ήταν μούφα,ότι το δημόσιο δεν έχει αλλάξει κλπ.
θα ήταν αστείο αλλά οι διαδηλώσεις κατέστρεψαν τη χώρα αρκετές φορές μεταπολεμικά .
Αν οι διαδηλώσεις του Ιωαννίδη;
Μέχρι να πάει η Καρυστιανού με τη Ζωή στο 35% κανένας ένοχος υμπάλληλος.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
δεν κατάλαβα για ποιο πράγμα μιλάςBeria έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 14:10Ξεχνιούνται οι διαδηλώσεις του Τσοχατζόπουλου και του Παπαντωνίου ;Σέλευκας έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 14:05Beria έγραψε: ↑04 Απρ 2025, 13:49
Τα τρία μεγάλα προβλήματα της χώρας, κατά Πατ και ιεραρχημενα, είναι ένα ότι το γκουβερνο κάνει το κορόιδο με τους αναρχικούς, δύο ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν ασυλία και τρία (έτσι απαλά ) ότι το δημόσιο λεηλατείται από την εξουσια
Αν οι διαδηλώσεις του Ιωαννίδη;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
ΑΝ σου πω οτι η σύληση με τις ανατροπές καθεστώτων έγινε απο τους ίδιους μηχανισμούς θα με πεις συνωμοσιολόγο;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Η κηροζίνη δεν προκαλεί δευτερογενείς εκρήξεις ακόμα και μετά από ώρα,η υδραζίνη ναι.
Στύξ έγραψε: ↑06 Φεβ 2025, 13:51
Η υδραζίνη είναι πολύ επικίνδυνο χημικό. Χρησιμεύει ως επικουρικό καύσιμο ,για 10 λεπτά περίπου, στα F-16 όταν φτάνουν σε bingo fuel.
Παλιότερα χάθηκε ένα F-16 στην 110 Π.Μ λόγω επεισοδίου υδραζίνης. Ανεφλέγη,κατασβέστηκε από ειδικό συνεργείο με ΠΒΧ στολές αλλά και πάλι αυτενεφλέγη , ώσπου καταστράφηκε ολοσχερώς.
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μήνυσαν τον εφέτη ανακριτή η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης
από Αρίστος » 13 Φεβ 2025, 15:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 148 Απαντήσεις
- 3191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
17 Φεβ 2025, 17:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μελέτη δείχνει ότι και οι τεκτονικές πλάκες των ωκεανών έχουν ρήγματα και μετατοπιζονται
από Ίακχος » 11 Φεβ 2024, 17:37 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 375 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
11 Φεβ 2024, 17:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βαρυ σκανδαλο. Μελετη Ολλανδων- Θεσσαλια 4 ΔΙΣ.- Ελληνικη μελετη 2 ΔΙΣ
από Alex Amsterdam » 15 Μαρ 2024, 16:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 794 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
15 Μαρ 2024, 17:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Mε σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα..
από mao mao » 20 Αύγ 2024, 23:06 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
21 Αύγ 2024, 12:55
-