Δημοσκόπηση MRB Απριλιος 2025 [Δημοφιλέστερη αρχηγός η Ζωή - ΝΑΙ στη Ρωσία - ΟΧΙ στα εξοπλιστικά ]

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Re: Δημοσκόπηση MRB Απριλιος 2025 [Δημοφιλέστερη αρχηγός η Ζωή - ΝΑΙ στη Ρωσία - ΟΧΙ στα εξοπλιστικά ]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 12 Απρ 2025, 02:25

Κοκκορας έγραψε:
12 Απρ 2025, 01:53
τι αλλο πρεπει να (μην) κανει ο Μ για να πεσει κατω απο 20 % να ριξει την αγοραστικη δυναμη κατω και απο Βουλγαρια;! :smt005:

μονο αυτη εμεινε.τι αλλο; ημαρτον!εχεις και την αποχη απο την αλλη :roll:
Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνει ο Κούλης. Θα ξαναβγεί και θα βγαίνει μέχρι να παγώσει ο ήλιος. Σε λίγο καιρό που θα καλυτερέψει ο καιρός και θα τιγκάρει η Αθήνα και τα νησιά στους τουρίστες, οι δουλειές θα τρέχουν φουλ, τα χαμόγελα θα πληθαίνουν, τα Τέμπη θα ξεχαστούν και η Ζωη θα ακολουθήσει τη μοίρα του Τσίπρα. Ήδη βλέπεις τα πρώτα δείγματα του καλοκαιρνού πανηγυριού. Και αφού ο ελληνάκος που κάποτε ονειρευόταν να γίνει μάνατζερ, θα μάθει να συμβιβάζεται ως μπαρίστα και σερβιτόρος, θα ξαναψηφίζει Μητσοτάκη διότι του προσφέρει ασφάλεια και ένα πιάτο φαΐ στη χώρα της εστίασης. Δεν τον πειράζει που δεν θα μπορεί να πληρώσει νοίκι 700 ευρώ διότι έχει μάθει να μένει με γονείς επ' αόριστον. Και θα προσεύχεται ο ελληνάκος στην Παναΐτσα να έχουμε μόνιμα Γεραπετρίτη ΥΠΕΞ διότι κανείς δεν γουστάρει να πολεμά για καλώδια. Αυτά μας αξίζουν αφού ο ξεχασιάρης ελληνάκος στράφηκε στη ΝΔ για να διώξει τον φορομπήχτη ΣΥΡΙΖΑ (που θυσιάστηκε για λάθη άλλων). Εγώ πλέον έχω συμβιβαστεί. Κούλης για πάντα στη χώρα γερόντων που βλέπουν Πορτοσάλτε και διαβάζουν Καμπουράκη. Εγώ μια χαρά περνάω παρότι έχω μίσος στην ψυχή μου για τον ξεχασιάρη ελληνάκο που αναζήτησε σωτηρία στη ΝΔ. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν θα ζήσω την στιγμή που θα μας καταπίνουν οι μουσουλμάνοι.

HerculesI

Re: Δημοσκόπηση MRB Απριλιος 2025 [Δημοφιλέστερη αρχηγός η Ζωή - ΝΑΙ στη Ρωσία - ΟΧΙ στα εξοπλιστικά ]

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από HerculesI » 12 Απρ 2025, 02:29

Golden Age έγραψε:
12 Απρ 2025, 02:22
HerculesI έγραψε:
12 Απρ 2025, 02:18
Golden Age έγραψε:
12 Απρ 2025, 02:17

Βρες μου έναν σωστό πολιτικό αρχηγό απο τα κόμματα της βουλής.
Κωνσταντοπούλου πολύ τίμια και έχει μαχητικότητα (ο κασσελακης είναι εκτός Βουλής).
Η Κωνσταντοπούλου που έχει ζητήσει να περάσει το gay pride μέσα απο την βουλή και έχει υπερασπιστεί αριστερούς τρομοκράτες;

Για τον Κασσελάκη ουδέν σχόλιο. Ο άνθρωπος δεν κάνει για πολιτικός αρχηγός. Όσο ήταν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκαλούσε γέλιο. Κάτι ;ifestyle εμφανίσεις έκανε. Μετά την εκπαραθύρωσή του απο τον ΣΥΡΙΖΑ χάνει ραγδαίως το όποιο ρεύμα είχε.
Μια χαρά σωστό είναι να περάσει το γκέι πραιντ μεσα από τη Βουλή και άλλοι δικηγόροι έχουν υπερασπιστεί πολύ χειρότερα άτομα.

Μόνο αυτή μέσα στη βουλή κάνει πραγματική αντιπολίτευση και δεν ειναι απατεώνας.

Οι άλλοι απλά κοιτάνε τη θέση τους ή γλείφουν τα κυβερνητικά εγκλήματα.

Επί κασσελακη ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε δεύτερο κόμμα και ήταν πρώτο στους νεους.

Όταν παράνομα διώχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ έπεσε στο 6% και σε κάποιες δημοσκοπήσεις στην 8η θέση.

Πολλοί υποστηρικτές του Κάσσελακη μετακινήθηκαν στην Κωνσταντοπούλου για να τιμωρήσουν σε μια κίνηση τοσο τον σημερινό πραξικοπηματικό ψευτο-ΣΥΡΙΖΑ όσο και τη ΝΔ που ευθύνεται για τα Τέμπη και τα υπόλοιπα προβληματικά κόμματα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 12 Απρ 2025, 07:04

Μπίστης έγραψε:
11 Απρ 2025, 22:17
Αρίστος έγραψε:
11 Απρ 2025, 22:11
Δεν βλεπω κατι κακο.

Σε χωρα που η αντιπολιτευση εχει εκφυλιστει ως συντεταγμενη συμπολιτευση με τη ΝΔ ο λαος τρολαρει με τη Ζωη.

Και δεν θελει εξοπλιστικα αν ειναι να χρησιμοποιηθουν για τη Ρωσια καθως βλεπει οτι με την Τουρκια ΔΕΝ προκειται ποτε να χρησιμοποιηθουν καθως οπως φανηκε και με το υποβρυχιο καλωδιο μια ζωη θα υποχωρουμε στους φετφαδες του Σουλτανου.

.
:goodpost:

Δεν έχουμε πολιτικές επιλογές

Μόνο να τον διώξουμε όπως το ετεροθαλή του με όποιο μέσο μας δωθεί, Δούκας, Ζωάρα ... :102:
Ρε μην πέφτετε πάλι στην ίδια παγίδα!

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 12 Απρ 2025, 07:23

Golden Age έγραψε:
12 Απρ 2025, 01:57
georgebi έγραψε:
12 Απρ 2025, 01:46

Εικόνα
Εικόνα

Αφού τον αποβλάκωσαν τελείως τον κόσμο. Με τόσες κουταμάρες που ακούει εδώ και μισό αιώνα έχει χαζέψει.

Εικόνα

Ο Έλληνας έχει αποβλακωθεί τελείως απο την Μεταπολίτευση. Μισός αιώνας προπαγάνδας είναι αυτός.

Απο την μία "τί τα θέλουμε τα όπλα να τα κάνουμε αλέτρια", απο την άλλη "ζήτω ο Κόκκινος Στρατός". Αντίφαση.

Ενώ αναγνωρίζει ότι αντιμετωπίζουμε κίνδυνο με την Τουρκία, δεν θέλει δαπάνες για εξοπλισμούς.

Προσπαθώ να το μελετήσω ψυχολογικά το θέμα. Να κατανοήσω την ψυχολογία του νεοέλληνα. Πως άγεται και φέρεται έτσι;

Χρειάζεται ένας Γιούρι Μπεσμπένοφ για να το αναλύσει και να το εξηγήσει. Έχει γίνει μεγάλη ζημιά στην κοινωνία.
Γιατί η άμυνα ενάντια στην Τουρκία, μια πολύ μεγαλύτερη χώρα, είναι θέμα ευρωπαϊκής άμυνας. Το να προσπαθείς να πας μόνος σου σε ράλι εξοπλισμών είναι καταστροφικό, ειδικά όταν για μια δεκαετία σε έχουν διαλύσει στην εσωτερική υποτίμηση, όπως και εσύ ο ίδιος μέσα φτωχυνες κι άλλο τη χώρα σου για να κάνεις σκληρή καραντίνα. Τώρα αν πρέπει μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία, ας βγούμε και από την ΕΕ και να κάνουμε συμμαχίες όπως οι λοιπές χώρες του πλανήτη, δεν βλέπω να προσφέρει κάτι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 12 Απρ 2025, 10:10

Golden Age έγραψε:
georgebi έγραψε:

Εικόνα
Εικόνα

Αφού τον αποβλάκωσαν τελείως τον κόσμο. Με τόσες κουταμάρες που ακούει εδώ και μισό αιώνα έχει χαζέψει.

Εικόνα

Ο Έλληνας έχει αποβλακωθεί τελείως απο την Μεταπολίτευση. Μισός αιώνας προπαγάνδας είναι αυτός.

Απο την μία "τί τα θέλουμε τα όπλα να τα κάνουμε αλέτρια", απο την άλλη "ζήτω ο Κόκκινος Στρατός". Αντίφαση.

Ενώ αναγνωρίζει ότι αντιμετωπίζουμε κίνδυνο με την Τουρκία, δεν θέλει δαπάνες για εξοπλισμούς.

Προσπαθώ να το μελετήσω ψυχολογικά το θέμα. Να κατανοήσω την ψυχολογία του νεοέλληνα. Πως άγεται και φέρεται έτσι;

Χρειάζεται ένας Γιούρι Μπεσμπένοφ για να το αναλύσει και να το εξηγήσει. Έχει γίνει μεγάλη ζημιά στην κοινωνία.
Εντάξει...... δεν νομίζω πως η Ζωη - που έρχεται καλπάζοντας - να ειναι γενικά κατά των εξοπλιστικών

Κατά ειναι όταν αυτά τα κάνει ο Κουλης

Εικόνα
Εικόνα
https://www.efsyn.gr/politiki/boyli/468 ... -symbaseis

Η κ. Κωνσταντοπούλου αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα επισήμανε πως είναι πηγή διαφθοράς και πως ιστορικά έχουν συντελέσει στην υπερχρέωση της χώρας μας, επέπληξε τον πρωθυπουργό για την συνάντησή του με τον καταζητούμενο για εγκλήματα πολέμου Νετανιάχου

«Είναι βέβαιο ότι προερχόμαστε και υπερασπιζόμαστε δύο διαφορετικούς κόσμους. Εμείς μιλάμε για τους ανθρώπους. Εσείς μιλάτε για τα λεφτά. Εμείς μιλάμε για την πατρίδα που αποτελείται πρώτα από όλα από τους ανθρώπους, τον λαό, τους πολίτες, εσείς μιλάτε για την άμυνα που την οραματίζεστε σαν εξοπλισμούς, όπλα, χρήματα, συμβάσεις διαφθοράς… χρήματα, χρήματα, χρήματα από αυτά που πηγαίνουν συνήθως σε μίζες, σίγουρα σε τσέπες και ποτέ στους πολίτες»

«η άμυνα, η πατρίδα και η υπεράσπισή της, προϋποθέτει πρώτα από όλα λαό περήφανο, πολίτες ευτυχισμένους, φρόνημα στις ψυχές των ανθρώπων και όχι μια κοινωνία εξαθλιωμένη, απομονωμένη, περιθωριοποιημένη, όπως τη θέλετε εσείς. Η κοινωνία όλο το τελευταίο διάστημα δείχνει τον δρόμο και φωτίζει το μέλλον γιατί δεν δέχεται να συζητά μαζί σας αυτά που θέλετε εσείς»

Είμαι σιγουρος πως τώρα .... οσονούπω που θα γίνει πρωθυπουργίνα μας, θα κάνει και αυτή εξοπλιστικά....αλλά με κοινωνικό πρόσωπο....όπως ξεκάθαρα το λέει και στην άνωθεν ομιλία της....όχι σαν τον Κουλη :102:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 12 Απρ 2025, 10:19

Jimmy81 έγραψε:
12 Απρ 2025, 02:25
Κοκκορας έγραψε:
τι αλλο πρεπει να (μην) κανει ο Μ για να πεσει κατω απο 20 % να ριξει την αγοραστικη δυναμη κατω και απο Βουλγαρια;! :smt005:

Τίποτα δεν χρειάζεται να κάνει ο Κούλης. Θα ξαναβγεί και θα βγαίνει μέχρι να παγώσει ο ήλιος. Σε λίγο καιρό που θα καλυτερέψει ο καιρός και θα τιγκάρει η Αθήνα και τα νησιά στους τουρίστες, οι δουλειές θα τρέχουν φουλ, τα χαμόγελα θα πληθαίνουν, τα Τέμπη θα ξεχαστούν και η Ζωη θα ακολουθήσει τη μοίρα του Τσίπρα. Ήδη βλέπεις τα πρώτα δείγματα του καλοκαιρνού πανηγυριού. Και αφού ο ελληνάκος που κάποτε ονειρευόταν να γίνει μάνατζερ, θα μάθει να συμβιβάζεται ως μπαρίστα και σερβιτόρος, θα ξαναψηφίζει Μητσοτάκη διότι του προσφέρει ασφάλεια και ένα πιάτο φαΐ στη χώρα της εστίασης. Δεν τον πειράζει που δεν θα μπορεί να πληρώσει νοίκι 700 ευρώ διότι έχει μάθει να μένει με γονείς επ' αόριστον. Και θα προσεύχεται ο ελληνάκος στην Παναΐτσα να έχουμε μόνιμα Γεραπετρίτη ΥΠΕΞ διότι κανείς δεν γουστάρει να πολεμά για καλώδια. Αυτά μας αξίζουν αφού ο ξεχασιάρης ελληνάκος στράφηκε στη ΝΔ για να διώξει τον φορομπήχτη ΣΥΡΙΖΑ (που θυσιάστηκε για λάθη άλλων). Εγώ πλέον έχω συμβιβαστεί. Κούλης για πάντα στη χώρα γερόντων που βλέπουν Πορτοσάλτε και διαβάζουν Καμπουράκη. Εγώ μια χαρά περνάω παρότι έχω μίσος στην ψυχή μου για τον ξεχασιάρη ελληνάκο που αναζήτησε σωτηρία στη ΝΔ. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν θα ζήσω την στιγμή που θα μας καταπίνουν οι μουσουλμάνοι.
:romance-hearteyes: έπικ!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 12 Απρ 2025, 10:24

Jimmy81 έγραψε:
Εγώ μια χαρά περνάω παρότι έχω μίσος στην ψυχή μου για τον ξεχασιάρη ελληνάκο που αναζήτησε σωτηρία στη ΝΔ. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν θα ζήσω την στιγμή που θα μας καταπίνουν οι μουσουλμάνοι.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή θα σε έσωζε από τους μουσουλμάνους; :smt005:

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 12 Απρ 2025, 10:26

Jimmy81 έγραψε:
Κοκκορας έγραψε:

Το ποστ της δεκαετίας.

Ακόμα και ο Βαξεβανης θα δάκρυζε.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 12 Απρ 2025, 10:28

7ετια Μητσοτάκη θέλανε,
Ορίστε τα αποτελέσματα.

Όσο δεν πέφτει, θα έρθουν τα χειρότερα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 12 Απρ 2025, 10:30

Η Ελλάς ΗΔΗ πληρώνει πάρα πολλά για την άμυνα. Δε μπορεί να αυξήσει περισσότερο τις στρατιωτικές δαπάνες ως ποσοστό του ΑΕΠ.
Οι προβλεπόμενες δαπάνες προφανώς θα κάνουν διάφορα στις υπόλοιπες χώρες που τώρα δίνουν ψίχουλα.

Εδώ οι στρατιωτικές δαπάνες σε ποσοστό του ΑΕΠ στην Ευρώπη

Ukraine 36.65%
Russia Russia 5.86%
Armenia Armenia 5.45%
Azerbaijan Azerbaijan 4.60%
Poland Poland 3.83%
Greece Greece 3.23%

Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν φυσικά δεν είναι Ευρώπη.
Ρωσία και Ουκρανία είναι σε εμπόλεμη κατάσταση.
Συνεπώς είμαστε δεύτεροι σε όλη την Ευρώπη.

Θα κληθουν να πληρώσουν το Βέλγιο με το 1.22 και η Ιρλανδία με το 0.22%.

Σημειωτέον πως το αντίστοιχο ποσοστό της Τουρκίας είναι 1.5%

Συμπερασματικά, αυτή η κουβέντα μας αφορά ελάχιστα, καθώς είμαστε ήδη στο ταβάνι μας. Δεν είναι δίλημμα. Και επιπλέον η κουβέντα γίνεται για την άμυνα έναντι της Ρωσίας και όχι της αγαπητής Τουρκίας.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 12 Απρ 2025, 10:30

πατησιωτης έγραψε:
12 Απρ 2025, 10:24
Jimmy81 έγραψε:
Εγώ μια χαρά περνάω παρότι έχω μίσος στην ψυχή μου για τον ξεχασιάρη ελληνάκο που αναζήτησε σωτηρία στη ΝΔ. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι που δεν θα ζήσω την στιγμή που θα μας καταπίνουν οι μουσουλμάνοι.
Εσείς μας σώσατε ? :011:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 12 Απρ 2025, 14:20

Μπίστης έγραψε:
12 Απρ 2025, 10:30
πατησιωτης έγραψε:
12 Απρ 2025, 10:24
Jimmy81 έγραψε:
Εσείς μας σώσατε ? :011:
Kανείς δεν ελέγχει την παγκόσμια ιστορία.Η εκάστοτε ηγεσία μπορεί να επιφέρει οριακές αλλαγές.
Το 1923 που υπεγράφη η συνθήκη της Λωζάννης η Ελλάδα είχε 7 εκατομμύρια πληθυσμό και η Τουρκία 12.Σήμερα είμαστε 10 και η Τουρκία 85.Ποιοί είναι το εσείς και το εμείς;
Για να έχει παρόμοια δημογραφική εξέλιξη με την Τουρκία η Ελλάδα θα έπρεπε να έχουν γίνει τα εξής : 1) να μη μετάσχει στον β΄παγκόσμιο πόλεμο. 2) μετά τον πόλεμο και τον εμφύλιο να μην επιδιώξει άμεση οικονομική ανάπτυξη αλλά να μείνει ο κόσμος στα χωριά ρακένδυτος και να κάνει 7 παιδιά η κάθε οικογένεια.Για το 1 ζήτα τον λογαριασμό από τον Μουσσολίνι εάν τον συναντήσεις πουθενά.Για το 2 βρες μου ένα κόμμα μεταπολεμικά που να το ζητάει.Δεν υπάρχει.
Σε όλο τον μουσουλμανικό κόσμο (και την Τουρκία) η γεννητικότητα πέφτει σε ευρωπαικά επίπεδα.Πέφτει όμως τώρα και όχι πριν 50 χρόνια διότι τώρα είναι που εγκατέλειψαν αυτοί τα χωριά τους και πήγαν στις πόλεις.Μισός αιώνας καθυστέρηση σημαίνει μισός αιώνας αγροτών με γεννήσεις 6-7 παιδιών αλλά με εισαγόμενα φάρμακα από τις ήδη βιομηχανοποιημένες χώρες που περιορίζουν τη θνησιμότητα στη γέννα.Στην Αφρική που είναι ακόμη στα χωριά συνεχίζουν την κούρσα των γεννήσεων.Όποιος φοβείται μουσουλμάνους φέρνει χριστιανούς μετανάστες από την Αφρική και συμπληρώνει.Αλλά ούτε τους Αντετονκούμπο θέλετε. :D Περίπτωση να κάνουν οι γυναίκες που εργάζονται και ζουν σε διαμερίσματα στις πόλεις 7 παιδιά δεν υπάρχει πάντως ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 12 Απρ 2025, 14:42

Οργισμένος έγραψε:
11 Απρ 2025, 21:23
Σουηδια μου , γλυκια μου Σουηδια!!!
Ξεκίνα βρε ένα νήμα για την εγκληματικότητα των λάθρο στην Σουηδία.
Ποιες είναι οι εμπειρίες σου?
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 12 Απρ 2025, 15:11

georgebi έγραψε:
12 Απρ 2025, 01:09

https://www.el.gr/ellada/xekatharo-miny ... -dinei-st/

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της MRB για το OPEN, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού είχε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον στοιχείο.
Στην ερώτηση σε σχέση με τις ελληνορωσικές σχέσεις «Να υπάρξει προσέγγιση ή πλήρης ρήξη;» προκύπτουν τα παρακάτω αποτελέσματα:

«Η Ελλάδα πρέπει να προσεγγίσει ξανά τη Ρωσία και να βελτιώσει τις σχέσεις»: 64,3%
«Η Χώρα πρέπει να ακολουθήσει την Ευρωπαϊκή Πολιτική που οδηγεί σε πλήρη ρήξη»: 23%
ΔΞ/ΔΑ: 12,7%

Θα λάβει άραγε η κυβέρνηση το μήνυμα;

Θα εισακούσει η κυβέρνηση την βούληση του λαού εν όψει εκλογών;
Εικόνα

Ή θα συνεχίσει να ακολουθεί τα βήματα των Βρυξελλών;
Εικόνα
Ο πράκτορας του Πούτιν από την Μόσχα, ο Αυγερινός, θα τρίβει τα χέρια του από την χαρά του.
Άξιος ο μισθός του.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 12 Απρ 2025, 15:22

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
12 Απρ 2025, 07:23
Golden Age έγραψε:
georgebi έγραψε:

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Γιατί η άμυνα ενάντια στην Τουρκία, μια πολύ μεγαλύτερη χώρα, είναι θέμα ευρωπαϊκής άμυνας. Το να προσπαθείς να πας μόνος σου σε ράλι εξοπλισμών είναι καταστροφικό, ειδικά όταν για μια δεκαετία σε έχουν διαλύσει στην εσωτερική υποτίμηση, όπως και εσύ ο ίδιος μέσα φτωχυνες κι άλλο τη χώρα σου για να κάνεις σκληρή καραντίνα. Τώρα αν πρέπει μόνοι μας να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία, ας βγούμε και από την ΕΕ και να κάνουμε συμμαχίες όπως οι λοιπές χώρες του πλανήτη, δεν βλέπω να προσφέρει κάτι.
Τί ανοησίες είναι αυτές ρε φίλε; Να τα παίξουμε όλα στα ζάρια λογική! Ούτε ο Βαρουφάκης δεν τα λέει αυτά. Αρχικά εξοπλιζόναστε σαν να είμαστε μόνοι μας γιατί εμπιστοσύνη δεν υπάρχει σε κανέναν. Αποδεδειγμένα από τα Ίμια. Αλλά ποια Ίμια; Αυτές τις μέρες οι Βρεττανογάλλοι παρακαλούν την Τουρκία να γίνει εταίρος στην ευρωπαίκή ασφάλεια.
Κατά δεύτερον, όχι δεν φεύγουμε από την ΕΕ γιατί η ιδιότητα κράτους - μέλους μας δίνει διπλωματικά πλεονεκτήματα. Άλλες συμμαχίες ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ. Αλλοίμονο εάν μείνουμε ανεξοπλιστοι επενδύοντας στην προστασία τρίτων.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών