Πόσο πόνο πρόσφερε ο Πολάκης;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Τρίκαλος
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πόσο πόνο πρόσφερε ο Πολάκης;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρίκαλος » 31 Ιαν 2019, 12:50

Φρούραρχος έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:47
Ποιος Πολάκης ;;;
Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος;
Ε όχι και ανύπαρκτος. Βασικό νούμερο - κανονικό- στην ενδεκάδα του Αλέξη ειναι.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 31 Ιαν 2019, 12:52

Χαοτικός έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:50
sys3x έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:46
SpoilerShow
Χαοτικός έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:39

Απάντησα. Και δεν είναι σαφές ούτε φαίνεται η διαφορά με το να αλλάξεις τις λέξεις γυναίκα και γυναικούλα. Τι θα πει το ένα και τι το άλλο; Επίσης τι είναι η αντρίκια συμπεριφορά;. Η δική σου που είναι γυναικεία είναι κακή δηλαδή;

ΟΚ. Παρέθεσέ μας και το τελευταίο πρωτόκολλο αισθητικής της πολιτικής παρουσίας.
Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτά που θίγεις δεν είναι ζωτικής σημασίας παρά κολλήματα του μυαλού; Βασικά τι έχει το καφενείο ή το γήπεδο και τα χρησιμοποιείς ως παρομοιώσεις ποταπότητας; Εδώ σε θέλω. Εγώ λέω ότι γενικά το ποδόσφαιρο είναι αισχρό και το καταδικάζω ως δραστηριότητα. Είμαι δε υπάερμαχος της κατάργησής του. Εσύ το κάνεις ή αντιθέτως παρακολουθείς;
Επίσης είμαι κατά του να πηγαίνεις να πίνεις καφέ και σε καφενεία και σε καφετέριες. Εσύ πας;
καταλαβαίνεις; Είναι κενά αυτά που λες. Ψεύτικα.
Μισό, είσαι κατά δηλαδή στο να πάει κάποιος στις πουτάνες για τσάι ας πούμε;
Εννοείται ρε :D Τσάι στις πουτάνες; Τι είναι οι πουτάνες Σαχάρα;
Το έκλεισε η Στελλίνα.
:a040:
Χτυπάς εκεί που πονάει ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 31 Ιαν 2019, 12:55

Χαοτικός έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:49
Juno έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:42
Χαοτικός έγραψε:

Απάντησα. Και δεν είναι σαφές ούτε φαίνεται η διαφορά με το να αλλάξεις τις λέξεις γυναίκα και γυναικούλα. Τι θα πει το ένα και τι το άλλο; Επίσης τι είναι η αντρίκια συμπεριφορά;. Η δική σου που είναι γυναικεία είναι κακή δηλαδή;
Εικόνα
Ήδη ξεφτιλίστηκες με το που δήλωσες στην ουσία ότι θεωρείς τη γυναίκα ποταπό είδος. Τώρα προσπαθείς να νιώσεις ότι κερδίζεις με τις εντυπώσεις. Σε ενημερώνω ότι δεν το καταφέρνεις. Αντιθέτως πέφτεις κι άλλο. Ήμουν σαφέστατος σε ότι απάντησα και απάντησα σε όλα.
Δεν είπα "γυναίκα", είπα "γυναικούλα". Όπως το "Κατίνα" δεν έχει το ίδιο νόημα με το "Κατερίνα".

:wave:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φρούραρχος » 31 Ιαν 2019, 12:55

Τρίκαλος έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:50
Φρούραρχος έγραψε:
Ποιος Πολάκης ;;;
Ποιος είναι αυτός ο ανύπαρκτος;
Ε όχι και ανύπαρκτος. Βασικό νούμερο - κανονικό- στην ενδεκάδα του Αλέξη ειναι.
Ρε ανύπαρκτος λΑΙμΑΙ.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 31 Ιαν 2019, 12:56

δυνατος πολακης

ειδικα εκει που ειπε για τα τσολια :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 31 Ιαν 2019, 12:58

Τα επιχειρήματά σας είναι πραγματικά για τα μπάζα. ίσως να είναι και συνολικά η νοημοσύνη σας. Ο άλλος πάλι μιλάει για φόνο.
Να σκοτώσουν τον υπουργό για λάθος η εγκληματική αμέλεια γιατρών.

Τέτοια σιχαμάρα. Μόνο από τη δεξιά τη βλέπεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia » 31 Ιαν 2019, 12:58

Χαοτικός έγραψε:
Nostalgia έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:29
Χαοτικός έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:14

Αυτά είναι παπαριές. Μια χαρά της μίλησε και το εξήγησε κιόλας. Είχε ύφος και της κόψε. Όπως εξήγησε και τι εννοεί σας έχω.
Μη μιλάμε για καφενείο όταν υπάρχει η δεξιά. Θα μας κοροϊδεύουν.
Παπαριες αγαπητε ειναι το υφακι του Πολακη που νομιζει οτι ειναι ο γαμηκουλας της Ελλαδας, οτι μπορει να προσβαλλει τον κοσμο κλπ. Τσολια, σας εχω κλπ, ειναι γηπεδικες και καφενειακες εκφρασεις. Φυσικα η μαγκια ξεχειλιζει οσο εχει βουλευτικη ασυλια. Επιπεδο συνδικαλιστη κλαδικης του 80, Σταμουλοκολλαδες ξεβρακωματα κλπ. Εχει μεινει πισω μερικες δεκαετιες....
ΟΚ. Παρέθεσέ μας και το τελευταίο πρωτόκολλο αισθητικής της πολιτικής παρουσίας.
Δεν έχεις καταλάβει ότι αυτά που θίγεις δεν είναι ζωτικής σημασίας παρά κολλήματα του μυαλού; Βασικά τι έχει το καφενείο ή το γήπεδο και τα χρησιμοποιείς ως παρομοιώσεις ποταπότητας; Εδώ σε θέλω. Εγώ λέω ότι γενικά το ποδόσφαιρο είναι αισχρό και το καταδικάζω ως δραστηριότητα. Είμαι δε υπάερμαχος της κατάργησής του. Εσύ το κάνεις ή αντιθέτως παρακολουθείς;
Επίσης είμαι κατά του να πηγαίνεις να πίνεις καφέ και σε καφενεία και σε καφετέριες. Εσύ πας;
καταλαβαίνεις; Είναι κενά αυτά που λες. Ψεύτικα.
Ο εκπροσωπος ενος λαου οφειλει να τηρει μια στοιχειωδη ευγενεια, εαν εσυ την βρισκεις με τραμπουκους δικαιωμα σου, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κολλημα του μυαλου. Επιπεδο λεγεται ειτε σου αρεσει ειτε οχι και εν λογω τραχανοπλαγιας κατσικοκλεφτης δεν το εχει. Ο Μπουλης που ασκει μπουλινγκ ειναι για τις γειτονιες μεχρι την ηλικια των 15 ετων οπου το μυαλο ειναι πανω απο το κεφαλι και προσπαθει να επιβαλλει την αποψη του φωναζοντας, βριζοντας και τσαμπουκαλευοντας. Ολα αυτα δειχνουν ελλειψη επιχειρηματων, στην τελικη ειδες καμμια αλλαγη στο ΕΣΥ; Ποτε πηγες τελευταια φορα; Με λιγα λογια αγαπητε Χαοτικε της κοντης πουτσας της φταινε οι τριχες, αυτος ειναι ο Πολακης.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 31 Ιαν 2019, 13:02

Juno έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:55
Χαοτικός έγραψε:
Juno έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:42

Εικόνα
Ήδη ξεφτιλίστηκες με το που δήλωσες στην ουσία ότι θεωρείς τη γυναίκα ποταπό είδος. Τώρα προσπαθείς να νιώσεις ότι κερδίζεις με τις εντυπώσεις. Σε ενημερώνω ότι δεν το καταφέρνεις. Αντιθέτως πέφτεις κι άλλο. Ήμουν σαφέστατος σε ότι απάντησα και απάντησα σε όλα.
Δεν είπα "γυναίκα", είπα "γυναικούλα". Όπως το "Κατίνα" δεν έχει το ίδιο νόημα με το "Κατερίνα".

Μόνο αυτό κατάφερες να εξωραΐσεις; Όλα τ' άλλα που αναφέρω δεν τα πιάνεις;
Και πάλι δεν το σώζεις. Είναι επίσης σεξιστικό αλλά το κακό δεν είναι αυτό. Είναι το πως βλέπεις τον εαυτό σου μέσα στον κόσμο. Τον έχεις κατατάξει σε κατώτερη θέση από τον άντρα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 31 Ιαν 2019, 13:05

Ο Πολάκης είναι αγενής και αντιπαθητικός.

Μόνο που δεν είναι δουλειά του να τον γουστάρουν οι κυράτσες των ΒΠ για παρέα στην ομάδα Κουνταλίνι Γιόγκα, δουλειά του είναι να ασχολείται με τα κακώς κείμενα στο δημόσιο σύστημα υγείας που αυτές δεν πατάνε ποτέ.

Λέτε τη συμμαθήτριά μου που είναι νοσηλεύτρια σε πτέρυγα καρκινοπαθών και πριν 2 χρόνια έκανε το πρώτο της Σαββατοκύριακο σπίτι μετά από 20+ μήνες νυχτερινά, κυριακές, ευημερίες, τριαντάωρα επειδή έπιασαν δουλειά οι καινούριοι νοσηλευτές που προσέλαβε ο Πολάκης, να τη νοιάζει αν μιλάει με το Σεις στο τσουτσέκι με το μαρκούτσι που προσπαθεί να τον βγάλει... φονιά;

Οι πιο πολλοί αναγνωρίζουμε τον αρχετυπικό χειρουργό του ΕΣΥ: αγενής, αντιπαθητικός και μόλις πέρασε 18 ώρες να χειρουργεί για μισθό όσο μιας γλάστρας σε πρωινάδικο προσθέτοντας άλλα 6 άτομα στη λίστα με τις εκατοντάδες που του χρωστάνε τη ζωή τους.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 31 Ιαν 2019, 13:07

foscilis έγραψε:
31 Ιαν 2019, 13:05

Οι πιο πολλοί αναγνωρίζουμε τον αρχετυπικό χειρουργό του ΕΣΥ: αγενής, αντιπαθητικός και μόλις πέρασε 18 ώρες να χειρουργεί για μισθό όσο μιας γλάστρας σε πρωινάδικο προσθέτοντας άλλα 6 άτομα στη λίστα με τις εκατοντάδες που του χρωστάνε τη ζωή τους.
:smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 31 Ιαν 2019, 13:08

Χαοτικός έγραψε:
31 Ιαν 2019, 13:02
Juno έγραψε:
31 Ιαν 2019, 12:55
Χαοτικός έγραψε:

Μόνο αυτό κατάφερες να εξωραΐσεις; Όλα τ' άλλα που αναφέρω δεν τα πιάνεις;
Και πάλι δεν το σώζεις. Είναι επίσης σεξιστικό αλλά το κακό δεν είναι αυτό. Είναι το πως βλέπεις τον εαυτό σου μέσα στον κόσμο. Τον έχεις κατατάξει σε κατώτερη θέση από τον άντρα.
Τι σαφέστατος Πρόεδρε του Εδεσσαϊκού; Σου εξήγησα και εγώ. Άλλο γυναίκα και άλλο γυναικούλα.
Τώρα πιάστηκες από αυτό για να γυρίσεις αλλού τη συζήτηση;

Ακόμα να απαντήσεις τι εννοεί ο κοτο-Πολάκης ότι τους έχει όλους. Γιατί αντικειμενικά και με τους νόμους της Φυσικής, δεν τους έχει.
Εκτός αν εννοεί ότι σε πιθανή συμπλοκή, αυτός θα χρησιμοποιήσει όποιον νόμο μπορεί εναντίον τους ενώ αυτοί δεν θα του κάνουν τίποτα επειδή έχει βουλευτική ασυλία. Εννοούσε αυτό ναι ή όχι;

Εγώ καταδέχτηκα να προσπαθήσω να σου εξηγήσω σε τόσες δημοσιεύσεις, άλλο αν δεν καταλαβαίνεις.

Εσύ θα προσπαθήσεις να εξηγήσεις μία φορά τι εννοούσε με το "σας έχω όλους;"
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 31 Ιαν 2019, 13:22

Αίγαγρος έγραψε:
Τελικά είναι Σφακιανος ή Ανωγειανός;
Δήμαρχος Σφακίων με επιδόσεις στη δημιουργική λογιστική και μέγας γραμπουσιανός κουρσάρος κατά της Νατοϊκής λυκοσυμμαχίας :romance-hearteyes:

έχω ξαναπεί πως κρατά καλό όνομα σα γιατρός (ως προς την ανθρώπινη πλευρά, για την επιστημονική δε γνωρίζω) και (φοβάμαι πως) θα την πληρώσει δυσανάλογα λόγω του ιδεολογικού φανατισμού και της λεβεντομαλακίας με τις βρωμιές που τον μπλέξανε τα συριζοκαθάρματα
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 31 Ιαν 2019, 13:32

Ένα τικ πιο κάτω από Μπαρμπαρούση, καημένη Ελλάς :a040:

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 31 Ιαν 2019, 13:53

Λεχρίτης.
-_-

Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna » 31 Ιαν 2019, 14:11

foscilis έγραψε:
31 Ιαν 2019, 13:05

Ούτε κοίλη σε τέτοιο γίδι . :e040:

Πάντως φος είχες έμπνευση γ τον πολ , στο αναγνωρίζω .
~~¥~~

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών