Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Εγω ουτε τα λαχανικα δεν φορτωνα πανω του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Ιαν 2024, 14:09

hellegennes έγραψε:
27 Ιαν 2024, 14:05
Bazoomba έγραψε:
27 Ιαν 2024, 08:54
Μιλαμε για γελοιο ατομο, του οποιου τον ναρκισσισμο τροφοδοτεις καθε φορα που γραφεις περισσοτερο απο 3 γραμμες. Θελει στοχευμενα 2 προτασεις, να φαει την καζουρα της, να στανιαρει.
Συνήθως αυτό κάνω ή την αγνοώ εντελώς. Μερικές φορές όμως έχω όρεξη και προτίθεμαι να αποδομώ τελείως ό,τι γράφει, οπότε συνήθως ψελλίζει κάποια παραληρηματική ασυναρτησία, γιατί δεν έχει μάθει να κάνει αντίλογο και βασικά τι αντίλογο να κάνει; Εγώ πάντως διασκεδάζω και δεν νιώθω καθόλου τύψεις γιατί δίνει δικαιώματα και είναι εξαιρετικά ανάγωγη, μάλλον περισσότερο κι από την Εσθήρ.

Το αστείο είναι όταν απαντάει κάτι που νομίζει ότι είναι ετοιμόλογο. Υπερεκτιμά αβασάνιστα την διάνοιά της. Και οκέι, οι περισσότεροι άνθρωποι πέφτουν σ' αυτό το σφάλμα, αλλά οι περισσότεροι τουλάχιστον δεν υπερθεματίζουν με κάθε αφορμή την θεωρούμενη διανοητική υπεροχή τους, υποτιμώντας ταυτόχρονα όλους τους άλλους (τα οποία είναι δύο ξεχωριστά πράγματα που τα κάνει και τα δυο).
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που σας τρελλαίνει (κυριολεκτικώς) είναι το ότι δεν είμαι ζαία.

Φιλάκια. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 27 Ιαν 2024, 14:23

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιαν 2024, 14:09
Η αλήθεια είναι ότι αυτό που σας τρελλαίνει (κυριολεκτικώς) είναι το ότι δεν είμαι ζαία.
Ναι, με ενδιαφέρει πολύ μια όψιμη πολιτική φράξια και ποιος ανήκει σ' αυτήν. Όλην την μέρα με πολιτική ασχολούμαι, δεν κάνω κάτι άλλο.

Προβολή λέγεται αυτό. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνει, άνοιξε ένα λεξικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 27 Ιαν 2024, 17:28

Θα το βλέπετε κάθε μέρα.
Ειδικά οι νεοφιλελερες Απενταροι γαλαζιοι Σερραίοι που τον/τους ψηφίσατε!

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 02 Φεβ 2024, 19:26

SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 02 Φεβ 2024, 20:06

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
27 Ιαν 2024, 13:46
Δημοκράτης έγραψε:
27 Ιαν 2024, 13:06
Otto Weininger έγραψε:
27 Ιαν 2024, 12:55

Για να δούμε τα 100% σωστά.

1) Ο Γεωργιάδης είπε ότι καλά κάναμε και σας λέγαμε ότι είναι ασφαλή για να κόβετε εισιτήρια.
Θα ταν προτιμότερο να μπει η δήλωση του να την ακούσουμε.

2) Ο Γεωργιάδης θεωρεί ότι ανθρώπινη ζωή = ένα εισιτήριο. Αυθαίρετο συμπέρασμα δικό της.

3) Η κυβέρνηση αυτή έκανε τους Έλληνες ζητιάνους.
Ασχολίαστο.

4) Κάνει μια αναφορά για τα ιδιωτικά νοσοκομεία, κάτι που είναι άσχετο. Δεν έχει νόημα σχολιασμου.

Ας μείνουμε λοιπόν στην δήλωση Γεωργιάδη. Και ξέρεις γιατί επιμένω να μπει και να την ακούσουμε ;

Γιατί αυτό το απόσπασμα είναι μετά από την υποτιθέμενη δήλωση Γεωργιάδη ότι "δεν ενδιαφέρουν κανένα οι νεκροί των Τεμπών". Μια δήλωση που δεν έκανε ποτέ, ήταν ξεκάθαρο τι είπε, μέχρι και ο δημοσιογράφος έβαλε όλη την κουβέντα ξανά την άλλη μέρα για να γίνει κατανοητό τι είπε, αλλά η κυρία αυτή πήρε ως δεδομένο ότι ο Γεωργιάδης είπε ότι δεν ενδιαφέρουν κανένα οι νεκροί και είπε τα όσα είπε, μέρος των οποίων είναι και το απόσπασμα επάνω.

Επίσης όταν κάποιος έχει υποστεί κάτι τόσο τραγικό όσο η κυρία αυτή (και πολλοί άλλοι) δε σημαίνει ότι έχει δίκιο σε ο,τι λέει.
Η δήλωση είναι η μαλάκια που είχε πει ο Γεωργιάδης ότι ήξεραν ότι ο όσες είναι μπουρδελο αλλά καλώς ο Καραμανλής έλεγε ότι είναι ασφαλής γιατί αλλιώς δεν θα εμπαινε ο κόσμος

Ο κάθε λογικός άνθρωπος που ξέρει ότι τα τραίνα είναι σκατα τα κλείνει, τα φτιάχνει και τα ξανανοίγει
Δεν περιμένει να πεθάνουν 50 ανθρωποι ,να τα κλείσει μετά, να πει ψέματα ότι έφτιαξε η κατάσταση και να τα ξανανοίξει
είναι σα να βγαίνει ένας ταρβενιάρης και να λέει ήξερα ότι τα κρέατα που μου φέρνουν και χρησιμοποιώ είναι σάπια αλλά δε το έλεγα γιατί δε θα ερχόταν άνθρωπος στη ταβέρνα μου
ρε μλκες μιλάμε σοβαρά αν η δήλωση αυτή του άδωνη είναι σωστή; τεράστιο αυτογκολ είναι. γιατί όταν επιχειρείς να δικαιολογήσεις κάτι το οποίο είναι αδικαιολόγητο είναι σίγουρο ότι θα πεις μαλακία
οι νδκράτες συμπεριφέρονται σαν τους ζαίους στο μάτι. κανείς δεν παραδέχεται την ανεπάρκειά του και τα λάθη του
οπαδισμός μόνο
Όχι φιλαράκο μου, δεν είναι τόσο χαλαρή η φάση, εδώ μιλάμε για ξεκάθαρη παραδοχή δόλου!
Άβα σας, αβίαστα, ομολογία χωρίς ξύλο...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 02 Φεβ 2024, 20:20

Όποιος θέλει, παιδιά, ας υπογράψει την αίτηση στο change.org, αυτό ζητούσε η καημένη η γυναίκα.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 02 Φεβ 2024, 21:10

Τέμπη – Μαρία Καρυστιανού: «Αυτά συμβαίνουν, να πάτε στην εκκλησία να σας βοηθήσει» :smt126 – Τι είπε για την συνάντησή της με εισαγγελέα

https://www.enikos.gr/society/tebi-mari ... a/2101362/
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 22 Φεβ 2024, 18:03

Ποιος το έκανε καλύτερα;

Ελλάδα 2.0

Ρωσία

Αγγλία

Εγώ βάζω:
Αγγλία - το τραίνο σταμάτησε και ο συναγερμός βαρούσε.
Ελλάδα 2.0 - ο οδηγός του τραίνου ξέρει ότι θα παιχτεί μαλακία και έχει φρενάρει από νωρίς.
Ρωσία - μόνο οι ΛΟΑΤΚΙ+ κόβουμε όταν πλησιάζουν σε διάβαση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών