τι αλήθειες μπορεί να πει το σκυλί του νο1 ρε μάστορα?τι αλήθειες είπε από τότε που έσκασε ο κασελάκης και καθάρισε έναν έναν όποιον αριστερόφερνε λίγο στο συριζα?micmic έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:05Πάντως προσωπικά στα παπάρια μου η τοξική ματσίλα αν έχω να διαλέξω μεταξύ του να λέγονται αλήθειες και του να καλύπτονται εγκλήματα πίσω από έναν φερετζέ ευπρέπειας. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον, δεν υπήρχε ίχνος σεξισμού. Ο Πολάκης με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και σε άντρες.
Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
Re: Διεγράφη από την ΚΟ ο Πολάκης
-
Η λινού όταν έλεγε στα 5χρονα στα σχολεία να φοράνε μάσκες και να ...κρατάνε αποστάσεις, ήταν χαλαρή και ψύχραιμη, τώρα πρέπει να σοκαριστουμε από το δράμα της. Και μετά έλεγε πως δεν ξέρει αν από το σάλιο κολλάει ο ιός, για να δικαιολογήσει την θεία μετάληψη. Μπορεί όντως να έπαθε τίποτα ,γιατί γενικώς φαίνεται για ασταθές άτομο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Εχμ...Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:09Στην ακροδεξιά.micmic έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:05Πού έχει θέση; Στην δεξιά;Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 08:58Η τοξική ματσίλα δεν έχει θέση στην αριστερά, καταλάβετέ το.
Όταν ο αριστερός φασίστας Πολάκης επιτέθηκε σε ομιλία του Σεβαστιανού για την Βόρειο Ήπειρο
Πηγή: https://www.himara.gr/prosopa/5278-otan ... orio-ipiro
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ακροδεξιά δεν είναι μόνο οι πολιτικές ιδέες. Είναι και ο ματσισμος και η τοξική αρρενωπότητα.
Δεν μου προκαλεί διόλου εντύπωση που όλα τα ναζιδια του φόρουμ βγήκαν να υπερασπιστούν τον Πολλάκης.
Δεν μου προκαλεί διόλου εντύπωση που όλα τα ναζιδια του φόρουμ βγήκαν να υπερασπιστούν τον Πολλάκης.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αυτά που λες (ό,τι και αν σημαίνουν) υπάρχουν παντού.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:23Ακροδεξιά δεν είναι μόνο οι πολιτικές ιδέες. Είναι και ο ματσισμος και η τοξική αρρενωπότητα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Libre arbitre
Ο Πολλάκης είναι ο κύριος εκφραστής τους στην Βουλή. Της ματσίλας και της τοξικής αρρενωπότητας.Scouser έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:25Αυτά που λες (ό,τι και αν σημαίνουν) υπάρχουν παντού.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:23Ακροδεξιά δεν είναι μόνο οι πολιτικές ιδέες. Είναι και ο ματσισμος και η τοξική αρρενωπότητα.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Συγνώμη επειδή το γράφεις και το ξαναγράφεις τι σημαίνει τοξική αρρενωπότητα; είναι πολύ σεξιστική φράση για μένα.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:23Ακροδεξιά δεν είναι μόνο οι πολιτικές ιδέες. Είναι και ο ματσισμος και η τοξική αρρενωπότητα.
Να σου εξηγήσω πως την εκλαμβάνω , όταν ένας άντρας είναι αρρενωπός δηλαδή η φυσική του παρουσία έχει αρρενωπότητα είναι τοξικός.
Για να μην είναι τοξική η αρρενωπότητα του πρέπει να είναι και λίγο θηλυπρεπείς.
Σωστά το κατάλαβα;
Αν δεν το κατάλαβα σωστά πρέπει να το γράφεις αλλιώς γιατί στην πραγματικότητα άλλο θέλεις να πείς και άλλο γράφεις.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Libre arbitre
Αυτά να τα πεις στον Πολλάκη.Niki έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:28Συγνώμη επειδή το γράφεις και το ξαναγράφεις τι σημαίνει τοξική αρρενωπότητα; είναι πολύ σεξιστική φράση για μένα.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:23Ακροδεξιά δεν είναι μόνο οι πολιτικές ιδέες. Είναι και ο ματσισμος και η τοξική αρρενωπότητα.

- Libre arbitre

Άσε τον Πολλάκη εσύ τι θέλεις να πεις για να σου μάθουμε πώς να το γράφεις.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:29Αυτά να τα πεις στον Πολλάκη.Niki έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:28Συγνώμη επειδή το γράφεις και το ξαναγράφεις τι σημαίνει τοξική αρρενωπότητα; είναι πολύ σεξιστική φράση για μένα.Libre arbitre έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:23Ακροδεξιά δεν είναι μόνο οι πολιτικές ιδέες. Είναι και ο ματσισμος και η τοξική αρρενωπότητα.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Εντάξει μωρέ, της πέρασε...
- Libre arbitre
Ένας ένας βγαίνουν τα ναζιδια να τον υπερασπιστούν... Γνωστά ναζιδια του φόρουμ, με την βούλα...

Προσωπικά θεωρώ τον Πολάκη έναν αψύ, βαρύμαγκα ταραμοκεφτέ.Κοινώς δεν τον έχω και σε υπόληψη.
Όμως η τύπισσα έκανε όντως απαξιωτικό ψιλοπούστικο μορφασμό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα και ειλικρινά θα την ξέχεζα χειρότερα αν ήμουν στη θέση του. Είναι μερικές συμπεριφορές που κάποιοι τις αποδέχονται, κάποιοι άλλοι όχι.
Όμως η τύπισσα έκανε όντως απαξιωτικό ψιλοπούστικο μορφασμό. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα και ειλικρινά θα την ξέχεζα χειρότερα αν ήμουν στη θέση του. Είναι μερικές συμπεριφορές που κάποιοι τις αποδέχονται, κάποιοι άλλοι όχι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
1/10 για την ηθοποιία. Θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη αφορμή. Για τον Πολάκη μιλάμε.
Έχει πχ επαναλάβει πολλές φορές ότι πρέπει να υπάρξει κρατικοποίηση της ΔΕΗ και κρατικός έλεγχος σε μία συστημική τράπεζα όπως γίνεται σε όλη την ΕΕ. Άλλο ότι όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα έλεγε αυτά (τουλάχιστον δεν τα φώναζε), ούτε υπάρχει ποτέ περίπτωση να τα κάνει κάποιος από το καραδιεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα. Αλλά πάντως μέχρι χτες ήταν Ο ΜΟΝΟΣ που συνέχιζε να τα λέει ανάμεσα σε αυτούς που είχαν πιθανότητα κάποια μέρα να κυβερνήσουν.nowhere έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:14τι αλήθειες μπορεί να πει το σκυλί του νο1 ρε μάστορα?τι αλήθειες είπε από τότε που έσκασε ο κασελάκης και καθάρισε έναν έναν όποιον αριστερόφερνε λίγο στο συριζα?micmic έγραψε: ↑26 Ιούλ 2024, 09:05Πάντως προσωπικά στα παπάρια μου η τοξική ματσίλα αν έχω να διαλέξω μεταξύ του να λέγονται αλήθειες και του να καλύπτονται εγκλήματα πίσω από έναν φερετζέ ευπρέπειας. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση τουλάχιστον, δεν υπήρχε ίχνος σεξισμού. Ο Πολάκης με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και σε άντρες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 185 Απαντήσεις
- 3777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
08 Απρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1550 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Σαράκης από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης
από phorumaster » 18 Ιουν 2024, 17:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 25 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
04 Ιούλ 2024, 23:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγραφη ο Ταμηλος γιατι ειπε τα αυτονοητα.
από Alex Amsterdam » 26 Μαρ 2024, 19:19 » σε Εσωτερική Πολιτική - 65 Απαντήσεις
- 2291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lagavulis
27 Μαρ 2024, 14:33
-