Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Naida » 05 Μαρ 2020, 10:25
Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 09:56
Σε ότι με αφορά.
Ψευδές.
Να μην τους σκοτώνουν δηλαδή;
Nero έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:23
Λογικό είναι. Προσπαθείς να περάσεις παράνομα τα σύνορα μεταξύ χωρών. Έχεις απέναντί σου κυριολεκτικά έναν ολόκληρο γαμημένο στρατό που σου λέει "κάνε πίσω" και γενικά προσπαθεί να σε απωθήσει με κάθε τρόπο, και παρόλα αυτά αγνοείς όλες τις προειδοποιήσεις και όλους τους κινδύνους και προσπαθείς να περάσεις. Ε, η διαφορά δυναμικής ανάμεσα σε έναν ολόκληρο στρατό και έναν άοπλο που προσπαθεί να τον υπερκεράσει είναι τέτοια που ακόμα και αν ο στρατός κάνει ο,τι είναι στο χέρι του για να μη χρησιμοποιήσει θανάσιμη βία, οι πιθανότητες να πεθάνεις είναι εξαιρετικά μεγάλες, και η ευθύνη όλη δική σου
Δίκαια η ψήφος σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Αίγαγρος
από Αίγαγρος » 05 Μαρ 2020, 10:26
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:23
Εννοειται αλλα δυστυχως αυτη η ειδηση δεν εχει βγει απ την τουρκια. Οπως και να χει ελπιζω να ειναι ψευτικη.
Το ελπίζω και εγώ. Και ελπίζω η ελληνική πλευρά να είναι έτοιμη για προβοκατσιες, όχι μόνο από τη πλευρά των Τούρκων, αλλά θέλει προσοχή και από τη δική μας πχ να διώξει κάτι νεοναζί που ήρθαν από Αυστρία ή άλλους τέτοιους ιδρυματικους γιατί θα έχουμε πρόβλημα.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 05 Μαρ 2020, 10:28
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:25
Σε ότι με αφορά.
Ψευδές.
Λογικό είναι. Προσπαθείς να περάσεις παράνομα τα σύνορα μεταξύ χωρών. Έχεις απέναντί σου κυριολεκτικά έναν ολόκληρο γαμημένο στρατό που σου λέει "κάνε πίσω" και γενικά προσπαθεί να σε απωθήσει με κάθε τρόπο, και παρόλα αυτά αγνοείς όλες τις προειδοποιήσεις και όλους τους κινδύνους και προσπαθείς να περάσεις. Ε, η διαφορά δυναμικής ανάμεσα σε έναν ολόκληρο στρατό και έναν άοπλο που προσπαθεί να τον υπερκεράσει είναι τέτοια που ακόμα και αν ο στρατός κάνει ο,τι είναι στο χέρι του για να μη χρησιμοποιήσει θανάσιμη βία, οι πιθανότητες να πεθάνεις είναι εξαιρετικά μεγάλες, και η ευθύνη όλη δική σου
Δίκαια η ψήφος σου.
Απολύτως λογικό αυτό που λέει ο Νερο. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς.
-
Nero
από Nero » 05 Μαρ 2020, 10:29
Δίκαια η ψήφος σου.
τι εννοείς;(βασικά νομίζω ξέρω τι εννοείς αλλά θέλω να τ'ακούσω)
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 05 Μαρ 2020, 10:32
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:18
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 02:18
Το βίντεο τον πρώτοδείχνει ενω είναι ήδη νεκρός ή αναίσθητος. Πού είναι η γνωμάτευση του νοσοκομείου;
Αυτός λέει για κανονικές σφαίρες (σε όλους τους τραυματίες)
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 05 Μαρ 2020, 10:37
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:28
Σε ότι με αφορά.
Ψευδές.
Δίκαια η ψήφος σου.
Απολύτως λογικό αυτό που λέει ο Νερο. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς.
Ότι έχεις έναν στρατό οπλισμένο και έχεις έναν άοπλο που περνάει και τον σκοτώνεις. Που να διαφωνώ; πουθενά.
Nero έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:29
Δίκαια η ψήφος σου.
Ότι η ψήφος σου αντιπροσωπεύει την ιδεολογία σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Nero
από Nero » 05 Μαρ 2020, 10:41
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:37
Δίκαια η ψήφος σου.
ποια είναι η ιδεολογία μου;
-
τεν τεν
- Phorum.gr user: τεν τεν
από τεν τεν » 05 Μαρ 2020, 10:49
Naida μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Σου λένε ότι είναι νόμιμο και δεν θα είναι παράδοξο όταν ορμάνε με βία χιλιάδες εναντίων στρατιωτών να γίνει κανα ατύχημα.
Δεν είναι ηθικό κάνεις δεν το θέλει απλά πρέπει να καταλάβουν οι μετανάστες (;) ότι δεν παίζουν με αυτά
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
τεν τεν
- Phorum.gr user: τεν τεν
από τεν τεν » 05 Μαρ 2020, 10:49
Naida μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Σου λένε ότι είναι νόμιμο και δεν θα είναι παράδοξο όταν ορμάνε με βία χιλιάδες εναντίων στρατιωτών να γίνει κανα ατύχημα.
Δεν είναι ηθικό κάνεις δεν το θέλει απλά πρέπει να καταλάβουν οι μετανάστες (;) ότι δεν παίζουν με αυτά
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
-
Λίνο Βεντούρα
από Λίνο Βεντούρα » 05 Μαρ 2020, 10:50
Nero έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:41
Naida έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:37
ποια είναι η ιδεολογία μου;
Κατσε να βοηθήσω: ο φασισμός
Fluffy έγραψε: ↑25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
bluerose
από bluerose » 05 Μαρ 2020, 10:51
Τι λέτε βρε
Και να μας σκοτώσουν αυτοί;
Ο Άγιος Παΐσιος όλο σε πολέμους ήταν
Πήγαινε να αγιασει και δεν τον άφηναν οι συγκυρίες
Έκανε προσευχή κι είπε Θεέ μου...άνθρωπο να μη σκοτώσω μόνο
Μετά έπαιρνε και πρώτη θέση και δε πάθαινε τίποτα....και δε σκότωσε κανέναν ..είχε πνευματική λεβεντια
Άλλοι είχαν σωματική και σκότωναν. Στη περίπτωση αυτη ο αίτιος δεν είναι αυτός που υπερασπίζεται τη πατρίδα του,αλλά εκείνος που ξεκίνησε όλο αυτό
Η συνείδηση πολλών δεν το αντέχει
Άλλων το αντέχει και κάποιοι πρέπει να υπερασπιστούν
Αυτός είναι ο εσωτερικός πόλεμος
Άμα δε μπορεί κάποιος να προσεύχεται να μην σκοτώσει άνθρωπο
Στο πόλεμο λειτουργούν οι πνευματικοί νόμοι
Δλ θα μπουκαρει ο άλλος με όπλο και θα κάτσω να τον κοιτάζω;
Εγώ ναι και θα λέω Κύριε ελέησον
Μια εχθές θα πάω κι εγώ είπε και το εννοεί. Αυτή αν σκοτώσει δε νομίζω να τη νοιάζει. Γιατί σκοτώνει εισβολέα στη πατρίδα της
Εννοείται να έχουν κι οι δυο οπλα
Βρε για αυτό έλεγε η Ελένη Λουκά μετανοείτε....
Αν όλοι οι πιστευαμε τώρα θα ειμασταν ακόμη καλύτερα,γιατί σε λίγο θα δείτε τι θα γινει
-
Μαυροβασίλης
από Μαυροβασίλης » 05 Μαρ 2020, 10:52
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:32
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 10:18
Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 02:18
Το βίντεο τον πρώτοδείχνει ενω είναι ήδη νεκρός ή αναίσθητος. Πού είναι η γνωμάτευση του νοσοκομείου;
Αυτός λέει για κανονικές σφαίρες (σε όλους τους τραυματίες)
άλλωστε όπως έχει αποδειχθεί (και) αυτές τις μέρες για τις αρχές της γείτονος, ο λόγος τους συμβόλαιο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 05 Μαρ 2020, 10:57
Υδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 09:05
Gherschaagk έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 09:03
Από τότε που υποστηρίζονται από τακτικό στρατό ξένης χώρας και προσπαθούν
με τη βία, υποβοηθούμενοι απ' αυτόν τον στρατό, να εισβάλλουν στη χώρα σου.
Αηδίες. Απλά οι Τούρκοι σταμάτησαν να τους εμποδίζουν να φτάσουν στα ελληνικά σύνορα. Εξακολουθούν όμως να τους εμποδίζουν να φτάσουν στα βουλγαρικά. Κάντο όπως η Βουλγαρία
Εχεις παρακολουθήσει τι δηλώνουν όσοι από αυτούς πάνε στα σύνορα; Δεν εισβάλλουν. Τους εισβάλλει ο Ερντογάν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Ανδρέας
από Ανδρέας » 05 Μαρ 2020, 10:58
Τι διαβάζουν τα μάτια μου και δεν τα βγάζουν τα δάχτυλά μου;
Ορισμένοι εδώ μέσα, αν δεν πάτε τέλος της εβδομάδας να πάρετε το μισθό σας από το Τουρκικό Προξενείο απλά είστε βλάκες που αναπαράγετε τα φέηκ νιουζ τους τσάμπα!
Αν υπάρχει νεκρός που είναι η ιατροδικαστική έκθεση;
Που είναι η σφαίρα να γίνει ταυτοποίηση με βαλιστική μέθοδο;
Αν είναι πραγματική, φυσικά!
Γιατί αν είναι πλαστική τότε θα πρέπει να χρησιμοποιούμε (ως ΕΛΑΣ) μάλλον διαστημικές σφαίρες!
Αυτοί στο βίντεο δείχνουν πως η σφαίρα έφυγε από έναν πύργο-παρατηρητήριο 150-200 μέτρα μακριά! Οι πλαστικές σφαίρες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη (και όχι θάνατο) μέχρι τα 15 μέτρα!
Επίσης, ο στρατός έχει κανόνες εμπλοκής δεν πυροβολεί αμάχους...και η ΕΛΑΣ έχει οδηγίες χρησιμοποιήσεως χημικών και δακρυγόνων για απώθηση όχι σφαιρών! Και φυσικά έχουν διαταγές να συλλαμβάνουν όσους περνούν τα σύνορα (μεμονωμένα) όχι να τους πυροβολούν!
Τι άλλη παπαριά θα διαβάσουμε εδώ μέσα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ανδρέας την 05 Μαρ 2020, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
bluerose
από bluerose » 05 Μαρ 2020, 11:01
Μια παρέα προσκυνητών συνεννοήθηκαννα παρακαλέσουν τον Γέροντα να τους μιλήσει για τη Κωνσταντινούπολη . Σε λίγο ο Γέροντας επέστρεψε και προς έκπληξη όλων , πριν προλάβουν να τον ρωτήσουν τίποτα – δείχνονταςέτσι ότι το πνευματικό του «ραντάρ» είχε αντιληφθεί την σκέψη τους – τους λέει :
Γέροντας :Τι λέτε , θα την πάρουμε την Πόλη ;
Η παρέα μένει άναυδη και δεν μιλά καθόλου .
Γέροντας : Για πέστε μου , θα την πάρουμε την Πόλη ;
Η παρέα συνεχίζει έκπληκτη να μην μιλά .
Γέροντας (αστειευόμενος): Παλικάρια της φακής ………
Θεόδωρος : Θα την πάρουμε , Γέροντα .
Γέροντας : Δόξα σοι ο Θεός (Κάνει τον σταυρό του , γυρίζοντας προς την ανατολή και βλέποντας προς την Πόλη)
Δημήτριος : Αν είναι από τον Θεό , Γέροντα , ευλογημένο , θα την πάρουμε .
Γέροντας : Ναι , είναι από τον Θεό! Θα την πάρουμε ! Όχι πως θα την πάρουμε εμείς αλλά θα μας την δώσουν σαν λύση σε εμάς , διότι αυτό θα νομίζουν πως είναι το συμφέρον τους .
Δημήτριος : Γέροντα , θα διαρκέσει πού αυτό το κακό ;
Γέροντας : Μπόρες , μπόρες θα΄ναι ! Θα δώσουμε όμως εξετάσεις .
Σκεύος εκλογής σελ 219
-
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
31 Ιούλ 2024, 02:11
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
10 Μαρ 2025, 15:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
26 Σεπ 2023, 21:50
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.