Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Βλέπω τώρα πως χθες κάποιοι πληγέντες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους.
Καλά πέρα από το ότι αν ήμουν εκεί και μου έκανε κάποιος επίθεση, θα του είχα σπάσει την κάμερα στο κεφάλι (ή τουλαχιστον θα προσπαθούσα), σε δεύτερη φάση θα τους έσκιζα στις μηνύσεις ακόμα και για ψυχολογικά τραύματα, μπλαμπλαμπλα, φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου, μήπως και τους φάω τα επιδόματα που θα τους δώσει τώρα η κυβέρνηση.
Τι τομάρια, επειδή κάηκε το σπίτι τους και η Πυροσβεστική δεν μπορεί να είναι όλη πάνω απ τα σπίτια τους επειδή είναι μοιρασμένη σε όλη την Ελλάδα, δέρνουν όποιον βρίσκουν μπροστά τους και έχουν δίκιο;
Επειδή όμως ο νόμος τους προστατεύει, τύπου βλέπει το σπίτι του να καίγεται και θόλωσε ο έρμος και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το θύμα να μην βρει το δίκιο του στα δικαστήρια τελικά, ρίχνει και το θύμα να τον τσακίσει επί τόπου και μετά να πει "και εγώ θόλωσα, ήμουν σε αυτοάμυνα".
Καλά πέρα από το ότι αν ήμουν εκεί και μου έκανε κάποιος επίθεση, θα του είχα σπάσει την κάμερα στο κεφάλι (ή τουλαχιστον θα προσπαθούσα), σε δεύτερη φάση θα τους έσκιζα στις μηνύσεις ακόμα και για ψυχολογικά τραύματα, μπλαμπλαμπλα, φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου, μήπως και τους φάω τα επιδόματα που θα τους δώσει τώρα η κυβέρνηση.
Τι τομάρια, επειδή κάηκε το σπίτι τους και η Πυροσβεστική δεν μπορεί να είναι όλη πάνω απ τα σπίτια τους επειδή είναι μοιρασμένη σε όλη την Ελλάδα, δέρνουν όποιον βρίσκουν μπροστά τους και έχουν δίκιο;
Επειδή όμως ο νόμος τους προστατεύει, τύπου βλέπει το σπίτι του να καίγεται και θόλωσε ο έρμος και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το θύμα να μην βρει το δίκιο του στα δικαστήρια τελικά, ρίχνει και το θύμα να τον τσακίσει επί τόπου και μετά να πει "και εγώ θόλωσα, ήμουν σε αυτοάμυνα".
Αν ηταν να παιρνω 0,60 για καθε απαντηση προς εσενα ρε καθυστερημενε θα επρεπε να εχω δισεκατομμυρια για καθε φορα που απαντω σε καποιον με φυσιολογικο iq.Μην υπερτιμας την αξια σου.
Τελικα και για να το κλεισουμε δεν ξερεις να μας πεις ποσα αεροπλανα εχουμε και ποσα δεν εχουμε παρα το οτι μας επρηζες τον πουτσο χθες οτι δεν εχουμε.
Κλασσικος γυφτοζαιος δηλαδη που οταν του ζητανε να στηριξει αυτα τα λεει αρχιζει και κλανει απο το στομα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Τύπε μου, ούτε σουβλάκι δεν παίρνει...
My Life had stood, a Loaded Gun
- Υδράργυρος
Ρε πανε καλα; το πευκο ειναι αυτοφυες ειδος. Προσαρμοσμενο στις συνθηκες. Τι θα βαλουνε; ειναι ασχετοι και επικινδυνοι. Δε φυτρωνει οτιδηποτε οπουδηποτε.foscilis έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 10:56Αυτό αν συμβεί θα είναι πολύ ευχάριστο.
Ο σκοπός της δασικής πολιτικής και ειδικά των τεχνητών αναδασώσεων θα έπρεπε να είναι να επαναφέρει τα δάση τουρκικής βελανιδιάς, πλατάνου, λιγότερο εύφλεκτων κωνοφώρων κ.α. που κυριαρχούσαν στη νότια Ελλάδα πριν η ανθρώπινη δραστηριότητα (κυρίως οι μαζικοί εμπρησμοί για βόσκηση) οδηγήσει στη "μονοκαλλιέργεια" του μεσογειακού πεύκου.
Αντιθέτως αυτοί οι μαλάκες όχι μόνο γεμίζουν τον τόπο πεύκα αλλά σου απαγορεύουν ακόμα και να κλαδέψεις το πεύκο του κήπου σου χωρίς άδεια.
Για τα καμμενα πευκοδαση η καλυτερη αναδασωση ειναι η φυσικη. Αυτα που λενε ειναι τεραστιες μαλακιες.
- Υδράργυρος
Τα πλατανια θελουν νερο. Και οι βελανιδιες το ιδιο τα πευκα αντεχουν σε ανυδρα και αλατουχα εδαφη. Υπαρχει καποιος λογος που εκει εχει πευκα
- Υδράργυρος
Θα πανε να φυτεψουν αλλα ειδη σε 100 χιλιαδες στρεμματα; ο ανθρωπος ειναι τελειως βλακας
Δε θέλουμε άλλα πεύκα ρε τύπε. Νισάφι πια με τα πεύκα.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:04Τα πλατανια θελουν νερο. Και οι βελανιδιες το ιδιο τα πευκα αντεχουν σε ανυδρα και αλατουχα εδαφη. Υπαρχει καποιος λογος που εκει εχει πευκα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Λίνο Βεντούρα
Ναι υπάρχει. Ο λόγος είναι οι πυρκαγιές, η στρατηγική επιβίωσης του πεύκου.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:04Τα πλατανια θελουν νερο. Και οι βελανιδιες το ιδιο τα πευκα αντεχουν σε ανυδρα και αλατουχα εδαφη. Υπαρχει καποιος λογος που εκει εχει πευκα
- Υδράργυρος
+3 Chinook τώρα από Αίγυπτο
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- Υδράργυρος
Ρε εχεις φυτεψει ποτε κατι; αστο καλυτερα. Δε θες αλλα πευκα, αστο καηκαν ολα. Θα περασουν πολλα χρονια για να ξαναδειςScouser έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:06Δε θέλουμε άλλα πεύκα ρε τύπε. Νισάφι πια με τα πεύκα.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:04Τα πλατανια θελουν νερο. Και οι βελανιδιες το ιδιο τα πευκα αντεχουν σε ανυδρα και αλατουχα εδαφη. Υπαρχει καποιος λογος που εκει εχει πευκα
ποιος σε γαμάει ρε χαζοβιόλη?'έλεος δλδ,μάζεψε τα εξηνταράκια σου αλλά ταπεινά κ με λίγη ευγένειαunder έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 10:59Αν ηταν να παιρνω 0,60 για καθε απαντηση προς εσενα ρε καθυστερημενε θα επρεπε να εχω δισεκατομμυρια για καθε φορα που απαντω σε καποιον με φυσιολογικο iq.Μην υπερτιμας την αξια σου.
Τελικα και για να το κλεισουμε δεν ξερεις να μας πεις ποσα αεροπλανα εχουμε και ποσα δεν εχουμε παρα το οτι μας επρηζες τον πουτσο χθες οτι δεν εχουμε.
Κλασσικος γυφτοζαιος δηλαδη που οταν του ζητανε να στηριξει αυτα τα λεει αρχιζει και κλανει απο το στομα.
- Υδράργυρος
Όχι, αλλά υπάρχουν επιστήμονες δασολόγοι που επιβλέπουν forest projects. Σε τέτοιους θα πρέπει να ανατεθεί η αναδάσωση, με στόχο να αντικατασταθούν τα γαμωπεύκα με άλλα δέντρα, που αρπάζουν πιο δύσκολα.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:09Ρε εχεις φυτεψει ποτε κατι; αστο καλυτερα. Δε θες αλλα πευκα, αστο καηκαν ολα. Θα περασουν πολλα χρονια για να ξαναδειςScouser έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:06Δε θέλουμε άλλα πεύκα ρε τύπε. Νισάφι πια με τα πεύκα.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:04Τα πλατανια θελουν νερο. Και οι βελανιδιες το ιδιο τα πευκα αντεχουν σε ανυδρα και αλατουχα εδαφη. Υπαρχει καποιος λογος που εκει εχει πευκα
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δεν πάθανε και τίποτα, μερικές ψιλές μάζεψαν, τόσα εκατομμύρια μπούκωσαν, τα αγαθά κόποις κτώνται λέει μια παροιμία.Juno έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 10:58Βλέπω τώρα πως χθες κάποιοι πληγέντες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20