Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 07 Αύγ 2021, 10:58

Βλέπω τώρα πως χθες κάποιοι πληγέντες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους.
Καλά πέρα από το ότι αν ήμουν εκεί και μου έκανε κάποιος επίθεση, θα του είχα σπάσει την κάμερα στο κεφάλι (ή τουλαχιστον θα προσπαθούσα), σε δεύτερη φάση θα τους έσκιζα στις μηνύσεις ακόμα και για ψυχολογικά τραύματα, μπλαμπλαμπλα, φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου, μήπως και τους φάω τα επιδόματα που θα τους δώσει τώρα η κυβέρνηση.

Τι τομάρια, επειδή κάηκε το σπίτι τους και η Πυροσβεστική δεν μπορεί να είναι όλη πάνω απ τα σπίτια τους επειδή είναι μοιρασμένη σε όλη την Ελλάδα, δέρνουν όποιον βρίσκουν μπροστά τους και έχουν δίκιο;

Επειδή όμως ο νόμος τους προστατεύει, τύπου βλέπει το σπίτι του να καίγεται και θόλωσε ο έρμος και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το θύμα να μην βρει το δίκιο του στα δικαστήρια τελικά, ρίχνει και το θύμα να τον τσακίσει επί τόπου και μετά να πει "και εγώ θόλωσα, ήμουν σε αυτοάμυνα".
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 07 Αύγ 2021, 10:59

nowhere έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:54
under έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:43
Δεν χρειαζεται να ψαξω τι μαλακιες ελεγες ρε μπουρνελη.Απλα διασκεδαζω τωρα που πρεπει τις μαλακιες που ελεγες να τις στηριξεις καπως και δεν ξερεις πως.
1,80 έβγαλες απο μένα,αρκετά λιγούρη
Αν ηταν να παιρνω 0,60 για καθε απαντηση προς εσενα ρε καθυστερημενε θα επρεπε να εχω δισεκατομμυρια για καθε φορα που απαντω σε καποιον με φυσιολογικο iq.Μην υπερτιμας την αξια σου.
Τελικα και για να το κλεισουμε δεν ξερεις να μας πεις ποσα αεροπλανα εχουμε και ποσα δεν εχουμε παρα το οτι μας επρηζες τον πουτσο χθες οτι δεν εχουμε.
Κλασσικος γυφτοζαιος δηλαδη που οταν του ζητανε να στηριξει αυτα τα λεει αρχιζει και κλανει απο το στομα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 07 Αύγ 2021, 10:59

nowhere έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:54
under έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:43
Δεν χρειαζεται να ψαξω τι μαλακιες ελεγες ρε μπουρνελη.Απλα διασκεδαζω τωρα που πρεπει τις μαλακιες που ελεγες να τις στηριξεις καπως και δεν ξερεις πως.
1,80 έβγαλες απο μένα,αρκετά λιγούρη
Τύπε μου, ούτε σουβλάκι δεν παίρνει...
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 07 Αύγ 2021, 11:02

foscilis έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:56
Αίγαγρος έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:34

Για να δούμε.
Αυτό αν συμβεί θα είναι πολύ ευχάριστο.

Ο σκοπός της δασικής πολιτικής και ειδικά των τεχνητών αναδασώσεων θα έπρεπε να είναι να επαναφέρει τα δάση τουρκικής βελανιδιάς, πλατάνου, λιγότερο εύφλεκτων κωνοφώρων κ.α. που κυριαρχούσαν στη νότια Ελλάδα πριν η ανθρώπινη δραστηριότητα (κυρίως οι μαζικοί εμπρησμοί για βόσκηση) οδηγήσει στη "μονοκαλλιέργεια" του μεσογειακού πεύκου.

Αντιθέτως αυτοί οι μαλάκες όχι μόνο γεμίζουν τον τόπο πεύκα αλλά σου απαγορεύουν ακόμα και να κλαδέψεις το πεύκο του κήπου σου χωρίς άδεια.
Ρε πανε καλα; το πευκο ειναι αυτοφυες ειδος. Προσαρμοσμενο στις συνθηκες. Τι θα βαλουνε; ειναι ασχετοι και επικινδυνοι. Δε φυτρωνει οτιδηποτε οπουδηποτε.
Για τα καμμενα πευκοδαση η καλυτερη αναδασωση ειναι η φυσικη. Αυτα που λενε ειναι τεραστιες μαλακιες.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 07 Αύγ 2021, 11:04

Τα πλατανια θελουν νερο. Και οι βελανιδιες το ιδιο τα πευκα αντεχουν σε ανυδρα και αλατουχα εδαφη. Υπαρχει καποιος λογος που εκει εχει πευκα

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 07 Αύγ 2021, 11:05

Θα πανε να φυτεψουν αλλα ειδη σε 100 χιλιαδες στρεμματα; ο ανθρωπος ειναι τελειως βλακας

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 07 Αύγ 2021, 11:06

Υδράργυρος έγραψε:
07 Αύγ 2021, 11:04
Τα πλατανια θελουν νερο. Και οι βελανιδιες το ιδιο τα πευκα αντεχουν σε ανυδρα και αλατουχα εδαφη. Υπαρχει καποιος λογος που εκει εχει πευκα
Δε θέλουμε άλλα πεύκα ρε τύπε. Νισάφι πια με τα πεύκα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 07 Αύγ 2021, 11:07

Υδράργυρος έγραψε:
Ναι υπάρχει. Ο λόγος είναι οι πυρκαγιές, η στρατηγική επιβίωσης του πεύκου.
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 07 Αύγ 2021, 11:08

Αίγαγρος έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:34

Για να δούμε.
Ο ανερματιστος ο διακοπουλης ρωτησε κανενα ειδικο πριν πεταξει τη μαλακια του; αντε παραιτησιυ ρε βλακα να πας για τενις και διακοπες και ασε τη διακυβερνηση της χωρας σε κανεναν αλλον.
Αλλα θα μου πεις αυτο δεν κανει;

Άβαταρ μέλους
Kolovrat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kolovrat » 07 Αύγ 2021, 11:09

+3 Chinook τώρα από Αίγυπτο

«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 07 Αύγ 2021, 11:09

Scouser έγραψε:
07 Αύγ 2021, 11:06
Υδράργυρος έγραψε:
Ρε εχεις φυτεψει ποτε κατι; αστο καλυτερα. Δε θες αλλα πευκα, αστο καηκαν ολα. Θα περασουν πολλα χρονια για να ξαναδεις

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 07 Αύγ 2021, 11:09

under έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:59
Αν ηταν να παιρνω 0,60 για καθε απαντηση προς εσενα ρε καθυστερημενε θα επρεπε να εχω δισεκατομμυρια για καθε φορα που απαντω σε καποιον με φυσιολογικο iq.Μην υπερτιμας την αξια σου.
Τελικα και για να το κλεισουμε δεν ξερεις να μας πεις ποσα αεροπλανα εχουμε και ποσα δεν εχουμε παρα το οτι μας επρηζες τον πουτσο χθες οτι δεν εχουμε.
Κλασσικος γυφτοζαιος δηλαδη που οταν του ζητανε να στηριξει αυτα τα λεει αρχιζει και κλανει απο το στομα.
ποιος σε γαμάει ρε χαζοβιόλη?'έλεος δλδ,μάζεψε τα εξηνταράκια σου αλλά ταπεινά κ με λίγη ευγένεια

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 07 Αύγ 2021, 11:10

Kolovrat έγραψε:
07 Αύγ 2021, 11:09
+3 Chinook τώρα από Αίγυπτο

Αυτο επρεπε να το ειχε ετοιμασει ο διακοπουλης απο το προηγουμενο σκ που εβγαζε σελφι στα φσλασαρνα

Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser » 07 Αύγ 2021, 11:10

Υδράργυρος έγραψε:
07 Αύγ 2021, 11:09
Scouser έγραψε:
07 Αύγ 2021, 11:06
Υδράργυρος έγραψε:
Ρε εχεις φυτεψει ποτε κατι; αστο καλυτερα. Δε θες αλλα πευκα, αστο καηκαν ολα. Θα περασουν πολλα χρονια για να ξαναδεις
Όχι, αλλά υπάρχουν επιστήμονες δασολόγοι που επιβλέπουν forest projects. Σε τέτοιους θα πρέπει να ανατεθεί η αναδάσωση, με στόχο να αντικατασταθούν τα γαμωπεύκα με άλλα δέντρα, που αρπάζουν πιο δύσκολα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 07 Αύγ 2021, 11:12

Juno έγραψε:
07 Αύγ 2021, 10:58
Βλέπω τώρα πως χθες κάποιοι πληγέντες επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους.
Καλά πέρα από το ότι αν ήμουν εκεί και μου έκανε κάποιος επίθεση, θα του είχα σπάσει την κάμερα στο κεφάλι (ή τουλαχιστον θα προσπαθούσα), σε δεύτερη φάση θα τους έσκιζα στις μηνύσεις ακόμα και για ψυχολογικά τραύματα, μπλαμπλαμπλα, φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου, μήπως και τους φάω τα επιδόματα που θα τους δώσει τώρα η κυβέρνηση.

Τι τομάρια, επειδή κάηκε το σπίτι τους και η Πυροσβεστική δεν μπορεί να είναι όλη πάνω απ τα σπίτια τους επειδή είναι μοιρασμένη σε όλη την Ελλάδα, δέρνουν όποιον βρίσκουν μπροστά τους και έχουν δίκιο;

Επειδή όμως ο νόμος τους προστατεύει, τύπου βλέπει το σπίτι του να καίγεται και θόλωσε ο έρμος και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα το θύμα να μην βρει το δίκιο του στα δικαστήρια τελικά, ρίχνει και το θύμα να τον τσακίσει επί τόπου και μετά να πει "και εγώ θόλωσα, ήμουν σε αυτοάμυνα".
Δεν πάθανε και τίποτα, μερικές ψιλές μάζεψαν, τόσα εκατομμύρια μπούκωσαν, τα αγαθά κόποις κτώνται λέει μια παροιμία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών