6 νεκροι απο την καταιγιδα
Re: 6 νεκροι απο την καταιγιδα
Στην ΕΡΤ3 χθες ο Αρναούτογλου (ο μετεωρολόγος όχι ο άλλος) προσπαθούσε να προειδοποιήσει κι ο μαλάκας ο παρουσιαστής των ειδήσεων τον διέκοψε.
Τίποτα δεν υπάρχει για τη Δούρου. Αερολογίες πετάς.Leporello έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 19:56Τι μαλακία είναι αυτή πάλι; Γιά την Δούρου υπάρχει συγκεκριμένο κατηγορητήριο με πράξεις και παραλήψεις. Γιά τον Τζιτζικώστα υπάρχει κάτι; Αν ναι, ασφαλώς έχει ευθύνη ηπεριφέρεις και σε αυτή την περίπτωση. Αλλά σε όλο το νήμα οι συριζαίοι, το μόνο που κάνουν είναι να εκτοξεύουν αόριστες κατηγορίες.Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 18:10Α δηλαδή στην περίπτωση της Δούρου φταίει η περιφέρεια, αλλά στην περίπτωση του Τζιτζικώστα δε φταίει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πραγματικά χαοτικός εγκέφαλος.Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 20:07Τίποτα δεν υπάρχει για τη Δούρου. Αερολογίες πετάς.Leporello έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 19:56Τι μαλακία είναι αυτή πάλι; Γιά την Δούρου υπάρχει συγκεκριμένο κατηγορητήριο με πράξεις και παραλήψεις. Γιά τον Τζιτζικώστα υπάρχει κάτι; Αν ναι, ασφαλώς έχει ευθύνη ηπεριφέρεις και σε αυτή την περίπτωση. Αλλά σε όλο το νήμα οι συριζαίοι, το μόνο που κάνουν είναι να εκτοξεύουν αόριστες κατηγορίες.Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 18:10Α δηλαδή στην περίπτωση της Δούρου φταίει η περιφέρεια, αλλά στην περίπτωση του Τζιτζικώστα δε φταίει.
https://www.tovima.gr/2019/03/05/societ ... -17-akomi/
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Οι ευθυνες Δουρου-Τζιτζικωστα ειναι ακριβως οι ιδιες.Οφειλαν και οι δυο να φτιαξουν μετρα υποδομης και δεν το κανανε.Leporello έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 19:56Τι μαλακία είναι αυτή πάλι; Γιά την Δούρου υπάρχει συγκεκριμένο κατηγορητήριο με πράξεις και παραλήψεις. Γιά τον Τζιτζικώστα υπάρχει κάτι; Αν ναι, ασφαλώς έχει ευθύνη ηπεριφέρεις και σε αυτή την περίπτωση. Αλλά σε όλο το νήμα οι συριζαίοι, το μόνο που κάνουν είναι να εκτοξεύουν αόριστες κατηγορίες.Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 18:10Α δηλαδή στην περίπτωση της Δούρου φταίει η περιφέρεια, αλλά στην περίπτωση του Τζιτζικώστα δε φταίει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
το ποιος φταίει και σε τι βαθμό θα το δείξει ο χρόνος...
το ότι κάποιοι κανίβαλοι έχτισαν αντιπολίτευση πάνω σε καμμένα πτώματα είναι ήδη γεγονός.
....και καποιους που αυτοκτονησαν,αλλα μην το κανουμε και θεμα
Αυτοι οι κανιβαλοι χτισαν την αντιπολιτευση τους απεναντι σε μια αδιαφορη κυβερνηση που δεν εφτιαξε ουτε ενα αντιπλημμυρικο εργο και δεν πηρε ουτε ενα μετρο πυροπροστασιας.Συνεχισε ακριβως την ιδια πολιτικη με τους προηγουμενους.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 20:17το ποιος φταίει και σε τι βαθμό θα το δείξει ο χρόνος...
το ότι κάποιοι κανίβαλοι έχτισαν αντιπολίτευση πάνω σε καμμένα πτώματα είναι ήδη γεγονός.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατηγορούσαν την προηγούμενη κυβέρνηση για το πολεοδομικό χάλι στο οποίο βρισκόταν το Μάτι και η Μάνδρα. Ενδιαφέρον.
Θενκς ρε. Με σένα είχα αμφιβολίαLeporello έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 20:11Πραγματικά χαοτικός εγκέφαλος.Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 20:07Τίποτα δεν υπάρχει για τη Δούρου. Αερολογίες πετάς.Leporello έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 19:56Τι μαλακία είναι αυτή πάλι; Γιά την Δούρου υπάρχει συγκεκριμένο κατηγορητήριο με πράξεις και παραλήψεις. Γιά τον Τζιτζικώστα υπάρχει κάτι; Αν ναι, ασφαλώς έχει ευθύνη ηπεριφέρεις και σε αυτή την περίπτωση. Αλλά σε όλο το νήμα οι συριζαίοι, το μόνο που κάνουν είναι να εκτοξεύουν αόριστες κατηγορίες.

Άμα βλέπω σκέτες δηλώσεις αντισυριζαϊκές ή γενικά δεξιές (ρητορική, προπαγάνδα κλπ) τηρώ τη στάση της αμφιβολίας, μη σου πω ότι το θεωρώ εξ αρχής μούφα. Θα μου πεις γιατί δεν κάνεις ένα ψάξιλο στο ίντερνετ. Εδώ είναι το θέμα! Βαριέμαι. Όχι πάντα αλλά όχι και κάθε φορά να ψάχνουμε

Σε ανάγκασα και το έδειξες εσύ

Βέβαια το ξαναλέω ότι σε αδικώ. Για σένα είχα αμφιβολία για τη στάση μου αυτή.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τεράστια η ζημιά στις επιχειρήσεις
Για απόλυτη καταστροφή στη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων κάνει λόγο στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ένας τεράστιος αριθμός προϊόντων έχει καταστραφεί, αφού τα ψυγεία και οι καταψύκτες δε λειτουργούν ήδη εδώ και περίπου είκοσι ώρες, με συνέπεια τεράστια οικονομική ζημιά για τους επιχειρηματίες. «Μιλάμε για απόλυτη καταστροφή. Όλα τα προϊόντα των καταστημάτων, που πρέπει να διατηρούνται σε ψυγεία, έχουν καταστραφεί, αφού ρεύμα δεν υπάρχει από χθες στις 11:00 το βράδυ.
Καταστήματα εστίασης, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, ψυγεία μεταφοράς κρέατος και άλλες επιχειρήσεις έχουν πετάξει τεράστιο όγκο προϊόντων. Επίσης, έχουν καταστραφεί όλα τα beach bars. Όσων οι κεντρικές εγκαταστάσεις γλύτωσαν από την καταστροφή, έχουν χάσει ομπρέλες και ξαπλώστρες, αφού τα πήρε η θάλασσα.
Ξεκινήσαμε να μαζεύουμε αιτήσεις επιχειρηματιών, οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιές από τη θεομηνία και ζητήσαμε βοήθεια και από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας», σημειώνει ο κ. Κουφίδης. Κατά τον ίδιο, σε περιοχές που αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα εργασία υδραυλικοί στα αντλιοστάσια, για να αντιμετωπιστεί και το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης νερού.
Φεύγουν οι τουρίστες
Όπως αναφέρει ακόμα ο κ. Κουφίδης, από το πρωί της Πέμπτης είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των τουριστών που εγκαταλείπου τις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Βαλκάνιοι, που έφτασαν στη Χαλκιδική με τα οχήματά τους. Ωστόσο, φεύγουν και τουρίστες άλλων εθνικοτήτων, αφού πλέον δεν υπάρχουν υποδομές στις πληγείσες περιοχές.
ethnos.gr
Για απόλυτη καταστροφή στη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρήσεων κάνει λόγο στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, Γιάννης Κουφίδης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ένας τεράστιος αριθμός προϊόντων έχει καταστραφεί, αφού τα ψυγεία και οι καταψύκτες δε λειτουργούν ήδη εδώ και περίπου είκοσι ώρες, με συνέπεια τεράστια οικονομική ζημιά για τους επιχειρηματίες. «Μιλάμε για απόλυτη καταστροφή. Όλα τα προϊόντα των καταστημάτων, που πρέπει να διατηρούνται σε ψυγεία, έχουν καταστραφεί, αφού ρεύμα δεν υπάρχει από χθες στις 11:00 το βράδυ.
Καταστήματα εστίασης, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία, ψυγεία μεταφοράς κρέατος και άλλες επιχειρήσεις έχουν πετάξει τεράστιο όγκο προϊόντων. Επίσης, έχουν καταστραφεί όλα τα beach bars. Όσων οι κεντρικές εγκαταστάσεις γλύτωσαν από την καταστροφή, έχουν χάσει ομπρέλες και ξαπλώστρες, αφού τα πήρε η θάλασσα.
Ξεκινήσαμε να μαζεύουμε αιτήσεις επιχειρηματιών, οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιές από τη θεομηνία και ζητήσαμε βοήθεια και από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας», σημειώνει ο κ. Κουφίδης. Κατά τον ίδιο, σε περιοχές που αποκαθίσταται η ηλεκτροδότηση, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα εργασία υδραυλικοί στα αντλιοστάσια, για να αντιμετωπιστεί και το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης νερού.
Φεύγουν οι τουρίστες
Όπως αναφέρει ακόμα ο κ. Κουφίδης, από το πρωί της Πέμπτης είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των τουριστών που εγκαταλείπου τις πληγείσες περιοχές της Χαλκιδικής. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Βαλκάνιοι, που έφτασαν στη Χαλκιδική με τα οχήματά τους. Ωστόσο, φεύγουν και τουρίστες άλλων εθνικοτήτων, αφού πλέον δεν υπάρχουν υποδομές στις πληγείσες περιοχές.
ethnos.gr
Σταματηστε το αλλοθι με το πολεοδομικο χαλι.Στην Μανδρα ο προθπολογισμος της περιφερειας για αντιπλημμυρικα εργα ηταν εξεφτιλιστικα χαμηλος και αυτα αρχισαν να γινονται εκ των υστερων.Στο Ματι τα μετρα πυροπροστασιας ηταν ανυπαρκτα και τα περισσοτερα πυροσβεστικα ηταν παρωπλισμενα με βλαβες λογω ελλειψης ανταλακτικων.Για να μην μιλησω για την υποστελεχωση του πυροσβεστικου σωματος συνεπως....Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 20:33Δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κατηγορούσαν την προηγούμενη κυβέρνηση για το πολεοδομικό χάλι στο οποίο βρισκόταν το Μάτι και η Μάνδρα. Ενδιαφέρον.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Oχι δα! Δεν είναι κάν αυτό το κατηγορητήριο γιά την Δούρου.zteo έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 20:13Οι ευθυνες Δουρου-Τζιτζικωστα ειναι ακριβως οι ιδιες.Οφειλαν και οι δυο να φτιαξουν μετρα υποδομης και δεν το κανανε.Leporello έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 19:56Τι μαλακία είναι αυτή πάλι; Γιά την Δούρου υπάρχει συγκεκριμένο κατηγορητήριο με πράξεις και παραλήψεις. Γιά τον Τζιτζικώστα υπάρχει κάτι; Αν ναι, ασφαλώς έχει ευθύνη ηπεριφέρεις και σε αυτή την περίπτωση. Αλλά σε όλο το νήμα οι συριζαίοι, το μόνο που κάνουν είναι να εκτοξεύουν αόριστες κατηγορίες.Highlander έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 18:10Α δηλαδή στην περίπτωση της Δούρου φταίει η περιφέρεια, αλλά στην περίπτωση του Τζιτζικώστα δε φταίει.
Ειδικότερα, ευθύνες επιρρίπτουν για έλλειψη συντονισμού, σωρεία παραλείψεων και λαθών κατά την αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας από Πυροσβεστικό Σώμα, ΕΛΑΣ, Περιφέρεια, τους δύο Δημους της περιοχής (Ραφήνα, Μαραθώνα) και την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας
Στην περίπτωση του Τζιτζικώστα δε, δεν προκύπτει από πουθενά ότι συνέβησαν οι θάνατοι λόγω έλλειψης υποδομών.
Να προσθέσω δε, ότι ο Τζιτζικώστας μου είναι αντιπαθής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 11 Ιούλ 2019, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- ΜπλεΜπουμπυς
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τα βρίσκουν ακόμα και στην προσπάθεια δικαιολόγησης των θυμάτων από φυσικές καταστροφές που είναι αποτέλεσμα κρατικής παράλειψης και αδιαφορίας.
Τους ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση και θεωρούν τις ανθρώπινες ζωές αναλώσιμες καθώς δεν αποφέρουν κέρδος!
Τους ενδιαφέρει μόνο η επικοινωνιακή διαχείριση και θεωρούν τις ανθρώπινες ζωές αναλώσιμες καθώς δεν αποφέρουν κέρδος!
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Θέλεις να πείς ότι πρώτη φορά ακούς ότι η Δούρου παραπέμφθηκε γιά κακούργημα;Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 20:39Θενκς ρε. Με σένα είχα αμφιβολίαLeporello έγραψε: ↑11 Ιούλ 2019, 20:11Πραγματικά χαοτικός εγκέφαλος.
Άμα βλέπω σκέτες δηλώσεις αντισυριζαϊκές ή γενικά δεξιές (ρητορική, προπαγάνδα κλπ) τηρώ τη στάση της αμφιβολίας, μη σου πω ότι το θεωρώ εξ αρχής μούφα. Θα μου πεις γιατί δεν κάνεις ένα ψάξιλο στο ίντερνετ. Εδώ είναι το θέμα! Βαριέμαι. Όχι πάντα αλλά όχι και κάθε φορά να ψάχνουμε
Σε ανάγκασα και το έδειξες εσύ
Βέβαια το ξαναλέω ότι σε αδικώ. Για σένα είχα αμφιβολία για τη στάση μου αυτή.
1.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εδω ο κοσμος καιγεται κ το μ@νι χτενιζεται.
Ε αυτο ακριβως εχουν παθει τα κομματοσκυλα συριζα-νδ εδω με αφορμη τα γεγονοτα στη Χαλκιδικη.
Ε αυτο ακριβως εχουν παθει τα κομματοσκυλα συριζα-νδ εδω με αφορμη τα γεγονοτα στη Χαλκιδικη.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σφοδρή καταιγίδα χτύπησε την Αττική – πνιγεστε; πάρτε την πυροσβεστική
από βοθρατζης » 30 Αύγ 2024, 15:07 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 192 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
30 Αύγ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι νεκροί μας και οι νεκροί τους.
από marabou » 05 Μαρ 2025, 10:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από marabou
05 Μαρ 2025, 10:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση πυροβολισμο και 6 νεκροι στη Λουτσα
από nostromos » 11 Σεπ 2023, 19:05 » σε Εγκληματικότητα - 88 Απαντήσεις
- 4411 Προβολές
-