Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 01 Απρ 2025, 23:31

πατησιωτης έγραψε:
01 Απρ 2025, 23:27

Το τελευταίο κόλπο είναι να μη δηλώνει κάποιος τι ακριβώς είναι αλλά γενικά "προοδευτικός" ώστε να μπορεί να βάλλει εκ του ασφαλούς χωρίς να έχει να απολογείται για τίποτε.
Απο παλια ετσι γινοταν απλως εχει φουντώσει τωρα γιατι τι να σου πει ο αλλος ? ψηφισα συριζα το 15 η ψεκανελι να μαθει το αλ6 να γραφει με το δεξι /. ?

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Ας δουμε λιγο και το βιντεο της εμπορικης που εδωσε ο Καπερναρος στον ανακριτη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 01 Απρ 2025, 23:33

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 02 Απρ 2025, 00:13

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
01 Απρ 2025, 22:32
αρχικουβάδες τεμπονέρες πατώνετε; πέφτουν οι ροχάλες σαν το χαλάζι. κάθε μέρα επιτάφιος
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Απρ 2025, 00:21

πατησιωτης έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
01 Απρ 2025, 23:01
Τα παραπάνω χρόνια σου φαίνονται λίγα ?

Είσαι τόσο δαπίτης που προσπαθείς να πείσεις τους υπόλοιπους ότι η νδ δεν φταίει και πως οι κακοί αριστεροί του πασοκ και του συριζα διέλυσαν την χώρα.

Η νδ κυβερνά συνολικά περίπου 20 χρόνια. Αρκετός χρόνος για θετικές αλλαγές. Είστε για γέλια.

Μόνο που εγώ δεν προσπαθώ τίποτε από όλα αυτά.Για γέλια είναι όσοι προσπαθούν εκ του πλαγίου να φορτώσουν στη ΝΔ όλη τη μεταπολιτευση.
Το τελευταίο κόλπο είναι να μη δηλώνει κάποιος τι ακριβώς είναι αλλά γενικά "προοδευτικός" ώστε να μπορεί να βάλλει εκ του ασφαλούς χωρίς να έχει να απολογείται για τίποτε.Δεν πιάνει το κόλπο,μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια,δεν υπάρχουν προοδευτικοί,πασόκοι και συριζαίοι υπάρχουν.Εάν εγώ χρεώνομαι τον Καραμανλή εσύ χρεώνεσαι τον Τσοβόλα δώστα όλα και τον Πολάκη.Καθαρές κουβέντες.
Εγώ είπα ότι πλέον έχουν κυβερνήσει όλοι.Εάν θέλουμε να συζητήσουμε τι θα πρέπει να γίνει να το συζητήσουμε. π.χ. ο Χατζηδάκης είπε σήμερα ότι η συντήρηση και λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου θα δοθεί σε ευρωπαικό οργανισμό σιδηροδρόμου.Θα περιμένω τα κόμματά σας να αρχίσουν να φωνάζουν ότι πρέπει να συνεχίσουν να έχουν τον έλεγχο οι γνωστοί σταθμάρχες.
Αλλά κολπάκια εσύ ευθύνεσαι επειδή είσαι ΝΔ και εγώ όχι επειδή είμαι "προοδευτικός¨γενικά και όχι πασοκοσυριζαίος αλλού.Ξέρουμε όλοι τι είναι ο καθένας.
Η νδ δικαίως πρέπει να φορτωθεί όλες τις παθογένειες και στρεβλή ανάπτυξη της οικονομίας από το 1974, μαζί φυσικά με το πασοκ. Κυβερνούσαν εναλλαξ από το 74 και μετά. Αν δεν φταίνε αυτοί, ποιοι φταίνε ? Εγώ που ούτε έφαγα με χρυσά κουτάλια, ούτε πήρα δάνεια ? (γεννήθηκα πιο μετά από τις χρυσές εποχές των παχιών αγελάδων).

Ούτε πασοκ ψήφισα, ούτε συριζα. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά όπως έγραψα παραπάνω, δεν πρόλαβα τις καλές εποχές.

Το να τσουβαλιάζεις όποιον κάνει κριτική στην νδ σαν συριζαιο και πασοκο, είναι κάτι που βολεύει εσένα που εισαι νεοδημοκράτης. Δεν είμαι ούτε κκε, ουτε συριζα ουτε πασοκ.

Η νδ είναι κυβέρνηση έξι χρόνια. Έχει τεράστιες ευθύνες για τον πάτο της χώρας στις Ευρωπαϊκές κατατάξεις (αγοραστική δύναμη Βουλγαρίας), τριτοκοσμικά τρένα, δημόσια υγεία που πλέον πρέπει να κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο παθολόγο και καρδιολόγο δύο μήνες πριν.

Για όλα αυτά φταίει η νδ και φυσικά ένα μέρος του πληθυσμού που ψηφίζει αυτή την μαφία.

Όπως ευθύνη είχαν οι ψηφοφόροι της ΧΑ για τον θάνατο του Φύσσα, έτσι έχετε και εσείς. Δεν υπάρχει δεν ήξερα, 41% δώσατε.

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Απρ 2025, 01:07

Polaris3 έγραψε:
02 Απρ 2025, 00:21
πατησιωτης έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
01 Απρ 2025, 23:01
Τα παραπάνω χρόνια σου φαίνονται λίγα ?

Είσαι τόσο δαπίτης που προσπαθείς να πείσεις τους υπόλοιπους ότι η νδ δεν φταίει και πως οι κακοί αριστεροί του πασοκ και του συριζα διέλυσαν την χώρα.

Η νδ κυβερνά συνολικά περίπου 20 χρόνια. Αρκετός χρόνος για θετικές αλλαγές. Είστε για γέλια.

Μόνο που εγώ δεν προσπαθώ τίποτε από όλα αυτά.Για γέλια είναι όσοι προσπαθούν εκ του πλαγίου να φορτώσουν στη ΝΔ όλη τη μεταπολιτευση.
Το τελευταίο κόλπο είναι να μη δηλώνει κάποιος τι ακριβώς είναι αλλά γενικά "προοδευτικός" ώστε να μπορεί να βάλλει εκ του ασφαλούς χωρίς να έχει να απολογείται για τίποτε.Δεν πιάνει το κόλπο,μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια,δεν υπάρχουν προοδευτικοί,πασόκοι και συριζαίοι υπάρχουν.Εάν εγώ χρεώνομαι τον Καραμανλή εσύ χρεώνεσαι τον Τσοβόλα δώστα όλα και τον Πολάκη.Καθαρές κουβέντες.
Εγώ είπα ότι πλέον έχουν κυβερνήσει όλοι.Εάν θέλουμε να συζητήσουμε τι θα πρέπει να γίνει να το συζητήσουμε. π.χ. ο Χατζηδάκης είπε σήμερα ότι η συντήρηση και λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου θα δοθεί σε ευρωπαικό οργανισμό σιδηροδρόμου.Θα περιμένω τα κόμματά σας να αρχίσουν να φωνάζουν ότι πρέπει να συνεχίσουν να έχουν τον έλεγχο οι γνωστοί σταθμάρχες.
Αλλά κολπάκια εσύ ευθύνεσαι επειδή είσαι ΝΔ και εγώ όχι επειδή είμαι "προοδευτικός¨γενικά και όχι πασοκοσυριζαίος αλλού.Ξέρουμε όλοι τι είναι ο καθένας.
Η νδ δικαίως πρέπει να φορτωθεί όλες τις παθογένειες και στρεβλή ανάπτυξη της οικονομίας από το 1974, μαζί φυσικά με το πασοκ. Κυβερνούσαν εναλλαξ από το 74 και μετά. Αν δεν φταίνε αυτοί, ποιοι φταίνε ? Εγώ που ούτε έφαγα με χρυσά κουτάλια, ούτε πήρα δάνεια ? (γεννήθηκα πιο μετά από τις χρυσές εποχές των παχιών αγελάδων).

Ούτε πασοκ ψήφισα, ούτε συριζα. Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά όπως έγραψα παραπάνω, δεν πρόλαβα τις καλές εποχές.

Το να τσουβαλιάζεις όποιον κάνει κριτική στην νδ σαν συριζαιο και πασοκο, είναι κάτι που βολεύει εσένα που εισαι νεοδημοκράτης. Δεν είμαι ούτε κκε, ουτε συριζα ουτε πασοκ.

Η νδ είναι κυβέρνηση έξι χρόνια. Έχει τεράστιες ευθύνες για τον πάτο της χώρας στις Ευρωπαϊκές κατατάξεις (αγοραστική δύναμη Βουλγαρίας), τριτοκοσμικά τρένα, δημόσια υγεία που πλέον πρέπει να κλείσεις ραντεβού σε δημόσιο παθολόγο και καρδιολόγο δύο μήνες πριν.

Για όλα αυτά φταίει η νδ και φυσικά ένα μέρος του πληθυσμού που ψηφίζει αυτή την μαφία.

Όπως ευθύνη είχαν οι ψηφοφόροι της ΧΑ για τον θάνατο του Φύσσα, έτσι έχετε και εσείς. Δεν υπάρχει δεν ήξερα, 41% δώσατε.
Ε τι ψήφισες; Η μάλλον καλύτερα τι θα ψηφίσεις ;

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 02 Απρ 2025, 01:22

gassim έγραψε:
02 Απρ 2025, 01:07
Polaris3 έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:

:o
Φταίει δηλαδή για κάτι που ΘΑ ψηφίσει?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Απρ 2025, 03:12

Νon4me έγραψε:
01 Απρ 2025, 23:31
πατησιωτης έγραψε:

Το τελευταίο κόλπο είναι να μη δηλώνει κάποιος τι ακριβώς είναι αλλά γενικά "προοδευτικός" ώστε να μπορεί να βάλλει εκ του ασφαλούς χωρίς να έχει να απολογείται για τίποτε.
Απο παλια ετσι γινοταν απλως εχει φουντώσει τωρα γιατι τι να σου πει ο αλλος ? ψηφισα συριζα το 15 η ψεκανελι να μαθει το αλ6 να γραφει με το δεξι /. ?
Ναι καημένε νεοδημοκράτη, όλοι ψηφίζουμε σούργελα σαν εσένα που ρίχνεις νδ.

Δεν σου περνάει καν από το μυαλό ότι δεν ενδιαφερόμαστε να ψηφίσουμε ή απλά δεν μένουμε καν Ελλάδα καθώς μας έδιωξαν οι κουλιδες και οι τσιπρες που τους ψηφίζετε οι χαζοί.

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 02 Απρ 2025, 03:16

Αν δεν ψηφιζεις βγαλε το σκασμο . κερκιδα δε θελουμε . Μονο οσοι ειναι στο χορο και χορευουν δικαιουνται .,

Κατσε κουνα το δαχτυλο . νια νια νια τι ψηφισατε ρε μαλακες . και μολις σε ρωτησει καποιος φιλε εσυ τι ψηφισες πες το ισαποστακικο ποιηματάκι σου

Άβαταρ μέλους
Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 02 Απρ 2025, 03:23

Νon4me έγραψε:
02 Απρ 2025, 03:16
Αν δεν ψηφιζεις βγαλε το σκασμο . κερκιδα δε θελουμε . Μονο οσοι ειναι στο χορο και χορευουν δικαιουνται .,

Κατσε κουνα το δαχτυλο . νια νια νια τι ψηφισατε ρε μαλακες . και μολις σε ρωτησει καποιος φιλε εσυ τι ψηφισες πες το ισαποστακικο ποιηματάκι σου
Να να βγάλω τον σκασμό λέει ο σαλταρισμένος λολ.

Αν κάνει κόμμα η Καρυστιανού και συνεργαστεί με Κωνσταντοπούλου θα τους ψηφίσω.

Όχι επειδή πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι αλλά επειδή θέλω να γελάω με εσάς τις λεκανατζούδες της νδ που θα κλαίτε επειδή χάσατε την κυβέρνηση :smt005:

Άβαταρ μέλους
Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 02 Απρ 2025, 03:28

πατησιωτης έγραψε:

Το τελευταίο κόλπο είναι να μη δηλώνει κάποιος τι ακριβώς είναι αλλά γενικά "προοδευτικός"

Οπως καταλαβες . ξεθαψαμε νέο υβρίδιο
- Ο - τα μισα μου ποστ (κ λιγα παραπανω :lol: ) ειναι στην εσωτερικη πολιτικη σας ταμπελιαζω ολους 24/7 και μολις με ρωτησει καποιος ..... δεν ψηφιζα ποτε και τωρα ειμαι στα κσενα :a040::a040::a040: γιατι με εδιωκσε ο κουλης και ο τσιπρας .

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 02 Απρ 2025, 07:51

Το πόρισμα του Πλακιά μιλά για έλαια σιλικόνης κ απίθανο σενάριο το παράνομο φορτίο.
Από Άγγλο ειδικό.

Νομίζω ας σταματήσουμε εδώ.
Κάπου ξεφύγαμε όλοι μας... με τα σενάρια.
Κακό τελικά κάνουμε.

Υγ. Μητσοτάκης, τριπλή κωλοτουμπα;
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 02 Απρ 2025, 11:25

Kauldron έγραψε:
02 Απρ 2025, 01:22
gassim έγραψε:
02 Απρ 2025, 01:07
Polaris3 έγραψε:

:o
Φταίει δηλαδή για κάτι που ΘΑ ψηφίσει?
Λεω επειδή φαίνεται πολύ σίγουρος για τις επιλογές του να μας πει τι θα ψηφίσει να το ψηφίσουμε κι εμείς.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 02 Απρ 2025, 11:25

Γαληνός έγραψε:
02 Απρ 2025, 07:51
Το πόρισμα του Πλακιά μιλά για έλαια σιλικόνης κ απίθανο σενάριο το παράνομο φορτίο.
Από Άγγλο ειδικό.

Νομίζω ας σταματήσουμε εδώ.
Κάπου ξεφύγαμε όλοι μας... με τα σενάρια.
Κακό τελικά κάνουμε.

Υγ. Μητσοτάκης, τριπλή κωλοτουμπα;
Oχι ψεκες δεν θα σταματησουμε οποτε γουσταρετε εσεις
Θα το πινετε το πικρο ποτηρι του ξυλολιου για πολυ καιρο
Το οτι πηγατε να οδηγησετε την χωρα σε ακυβερνησια και παραλυση μεσω hoaxes δεν θα ξεχαστει
Θα φροντισουμε γι αυτο οσοι γραφαμε την αληθεια εξ αρχης
Την ληξη θα την σφυριξουμε εμεις αφου σας τον σφυριξουμε πολλακις
Ληξατε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 02 Απρ 2025, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών