Απο τα 1000 μετρα και πανω. Απο κει και κατω εχει πευκο.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Υδράργυρος
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Τού έχει μείνει από τότε που εμείς χτίζαμε Παρθενώνες...Αίγαγρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:44Αξίζει να διαβαστεί η παρακάτω συνέντευξη του βιολόγου-περιβαλλοντολόγου, Μαρτίνου Γκαίτλιχ:foscilis έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 10:56Αυτό αν συμβεί θα είναι πολύ ευχάριστο.
Ο σκοπός της δασικής πολιτικής και ειδικά των τεχνητών αναδασώσεων θα έπρεπε να είναι να επαναφέρει τα δάση τουρκικής βελανιδιάς, πλατάνου, λιγότερο εύφλεκτων κωνοφώρων κ.α. που κυριαρχούσαν στη νότια Ελλάδα πριν η ανθρώπινη δραστηριότητα (κυρίως οι μαζικοί εμπρησμοί για βόσκηση) οδηγήσει στη "μονοκαλλιέργεια" του μεσογειακού πεύκου.
Αντιθέτως αυτοί οι μαλάκες όχι μόνο γεμίζουν τον τόπο πεύκα αλλά σου απαγορεύουν ακόμα και να κλαδέψεις το πεύκο του κήπου σου χωρίς άδεια.
https://www.athensvoice.gr/environment/ ... koi-mythoi
δεν προτείνει γενική αντικατάσταση πευκοδάσων (βέβαια έχουν ποικιλίες άγνωστες σε εμένα, με 7 είδη), αλλά χρειάζεται μία ολιστική μελέτη. Προτείνει και αυτός τη βελανιδιά.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ήμουν οφλάιν αρκετές ώρες. Μπορεί να ενημερώσει κάποιος για τον αριθμό των συλληφθέντων και αν επιτέλους βγάλαν εκτός νόμου την συμμορία του σρζ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Υδράργυρος
Ε, τί θα πρότεινε αυτός..Αίγαγρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:44Αξίζει να διαβαστεί η παρακάτω συνέντευξη του βιολόγου-περιβαλλοντολόγου, Μαρτίνου Γκαίτλιχ:
δεν προτείνει γενική αντικατάσταση πευκοδάσων (βέβαια έχουν ποικιλίες άγνωστες σε εμένα, με 7 είδη), αλλά χρειάζεται μία ολιστική μελέτη. Προτείνει και αυτός τη βελανιδιά.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δύο ζαίοι εμπρηστές αφέθησαν ελεύθεροι πάντως.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:49Ήμουν οφλάιν αρκετές ώρες. Μπορεί να ενημερώσει κάποιος για τον αριθμό των συλληφθέντων και αν επιτέλους βγάλαν εκτός νόμου την συμμορία του σρζ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 07 Αύγ 2021, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Parrot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:50Ε, τί θα πρότεινε αυτός..Αίγαγρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:44Αξίζει να διαβαστεί η παρακάτω συνέντευξη του βιολόγου-περιβαλλοντολόγου, Μαρτίνου Γκαίτλιχ:

Αρχίζω να καταλαβαίνω ότι ζαιοι και αντιζαοι είναι ίδιοι με αντίθετο πρόσημο. Αυτό εξηγεί γιατί η απόλυτη τιμή τους είναι ίδια.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
"νουνεχείςOtto Weininger έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 02:09
Ναι, μόνο που δεν είστε νουνεχης αναγνώστες επειδή απλά δεν τολμάτε να πάρετε θέση και μόνο κριτικαρετε αριστερά και δεξιά τους παντες.
Και στην Εύβοια, σε πλαγιές που έχουν καεί έχει έλατα και καστανιές.
Και στην αρχαία Ολυμπία κουτσουπιές.
Αν ξεκινήσει η φωτιά, παρανάλωμα γίνονται όλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να μας πει ο Βελανιδοφάγος ΟύννοςBeria έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:51Parrot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:50Ε, τί θα πρότεινε αυτός..Αίγαγρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:44Αξίζει να διαβαστεί η παρακάτω συνέντευξη του βιολόγου-περιβαλλοντολόγου, Μαρτίνου Γκαίτλιχ:

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τα γελάκια τέτοιες ώρες είναι άχρηστα και ανούσια.Parrot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:50Ε, τί θα πρότεινε αυτός..Αίγαγρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:44Αξίζει να διαβαστεί η παρακάτω συνέντευξη του βιολόγου-περιβαλλοντολόγου, Μαρτίνου Γκαίτλιχ:
Είμαστε με το ένα πόδι στην κόλαση, αν συνεχίσει έτσι σε 10 χρόνια από τώρα, το πολύ, θα είμαστε ολόκληροι μέσα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Η συμμορία των εμπρηζαίων συνεχίζει τη δράση της κανονικά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:49Ήμουν οφλάιν αρκετές ώρες. Μπορεί να ενημερώσει κάποιος για τον αριθμό των συλληφθέντων και αν επιτέλους βγάλαν εκτός νόμου την συμμορία του σρζ;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτο που υποψιάζομαι (με τις μηδενικές αγροτικές γνώσεις περι χλωρίδας που εχω) ειναι οτι τα εσπεριδοειδή δεν καίγονται καθόλου ή καιγονται λιγότερο απ'όλα.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 920 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20