Ενηλικιώσου.
Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Re: Κλειστά σύνορα στον Έβρο
Ναι. Μόνον άμυνα.Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:29Αυτό θέλουν οι Τούρκοι.stergiosbik έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:27Θα 'ρειτε στα λογια μου που λεω οτι πρεπει ΕΜΕΙΣ πρωτα να επιτεθουμε,ΤΩΡΑ που οι συγκυριες ειναι προς οφελος μας.Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:23Η κατάσταση είναι copy paste 1940. Μας προκαλούν να εμπλακούμε, εμείς διατηρούμε ψυχραιμία , ως να τελειώσπυν τα έμμεσα και να μας επιτεθούν. Ας ελπίζουμε να είναι έτοιμες οι Ε.Δ.. Η Παναγιά μαζί μας, θέλουν οπωσδήποτε πόλεμο. Οι Γερμανοί τους υποσχέθηκαν υποστήριξη.
Νάιδα, πας καλά;
Σ' αυτήν τη φάση μόνον αν θεωρήσουμε την ασπίδα ως το πραγματικό μας όπλο, υπάρχει περίπτωση για υποστήριξη από την Ευρώπη. Αν επιτεθούμε, θα παίξουμε όντως το παιχνίδι του Ερντογάν.
Αν αμυνθούμε, θα πρέπει η Ευρώπη να πάρει σαφή θέση για το αν τελικώς είμαστε ή δεν είμαστε ευρωπαϊκό σύνορο, πρακτικά και όχι λεκτικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα εκει ειναι το θεμα. Δεν εχει ανακοινωθει μονο απ'τη Τουρκικη πλευρα. Αν ηταν ετσι, δε θα το σχολιαζα καν. Εσεις δηλαδη πως ειστε σιγουροι οτι ειναι fake news? ΜΑκαρι να ειναι αλλα πως ειστε σιγουροι?Belisarius έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:33Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να αγγίζεις τη διανοητική καθυστέρηση για να ακούς ότι ανακοινώνει η πλευρά του Ερντογάν.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:14Εγω βλεπω να συμβαινει το εξης....
1) Λεω οτι δεν υπαρχει φονος και οτι ειναι fake news
2) ΑΝ αποδειχθει οτι υπηρξε φονος, θα πω οτι το εκαναν Τουρκοι προβοκατορες
3) ΑΝ αποδειχθει οτι εγινε απο Ελληνες, θα πω "και τι περιμεναν δηλαδη? Σε τετοιες περιπτωσεις συμβαινουν αυτα"
Και ολα καλα...
Επίσης η πλευρά που έχει συμφέρον από την κατάσταση, και πιθανόν να επιθυμεί θανάτους, είναι η τουρκική και καθόλου η ελληνική.
Προφανώς μπορεί να σκοτωθεί κάποιος από ελληνικά πύρα και αυτό σε μεγάλο βαθμό είναι δικαιολογημένο. Μπορεί και όχι, αλλά αυτό θα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά από αυτούς που πρέπει.
Άμεσα ενίσχυση του φράχτη και του εξοπλισμού.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:30Αυτό
«1.000 ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς στα σύνορα για να αποτρέψουν παράνομες επαναπροωθήσεις από την Ελλάδα».
διαβάζεται και αλλιώς.
«1.000 ειδικά εκπαιδευμένους αστυνομικούς στα σύνορα για να επιτρέψουν/ενισχύσουν/προστατέψουν την παράνομη εισβολή στην Ευρώπη».
- Μαυροβασίλης
https://www.kathimerini.gr/1067663/arti ... sta-synora
μαν μου, σορρυ αλλά δε φαίνεται να έχεις καταλάβει τι γίνεται
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- Υδράργυρος
Ναι συμφωνω, επιθεση στην τουρκια τωρα που η συγκυρια ειναι ευνοικη. Αρχιστρατηγος ο κουλης. Εμπρος για ενα νεο 1897stergiosbik έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:27Θα 'ρειτε στα λογια μου που λεω οτι πρεπει ΕΜΕΙΣ πρωτα να επιτεθουμε,ΤΩΡΑ που οι συγκυριες ειναι προς οφελος μας.Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:23Η κατάσταση είναι copy paste 1940. Μας προκαλούν να εμπλακούμε, εμείς διατηρούμε ψυχραιμία , ως να τελειώσπυν τα έμμεσα και να μας επιτεθούν. Ας ελπίζουμε να είναι έτοιμες οι Ε.Δ.. Η Παναγιά μαζί μας, θέλουν οπωσδήποτε πόλεμο. Οι Γερμανοί τους υποσχέθηκαν υποστήριξη.
Νάιδα, πας καλά;

Μαν μου, σορρυ αλλα δεν εχω καταλαβει τι γινεται επειδη ηθελα να διαβασω λεπτομεριες?Μαυροβασίλης έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:40https://www.kathimerini.gr/1067663/arti ... sta-synora
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:40https://www.kathimerini.gr/1067663/arti ... sta-synora
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Δεν νομίζω να είναι απλό το πράγμα. Προβλέπω μια γενική επιχείρηση από Καστανιές μέχρι Κύπρο. Πρέπει να το περιμένουμε.
Ordem e Progresso.
To 1897 με την ήττα κερδίσαμε αυτονομία ΚΡήτης υπό Έλληνα πρίγκιπα .Τώρα τι λες Αυτονομία Ανατολικής Θράκης με Έλληνα ΑΡμοστή;Δεν μας χαλάειΥδράργυρος έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:41Ναι συμφωνω, επιθεση στην τουρκια τωρα που η συγκυρια ειναι ευνοικη. Αρχιστρατηγος ο κουλης. Εμπρος για ενα νεο 1897stergiosbik έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:27Θα 'ρειτε στα λογια μου που λεω οτι πρεπει ΕΜΕΙΣ πρωτα να επιτεθουμε,ΤΩΡΑ που οι συγκυριες ειναι προς οφελος μας.Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:23Η κατάσταση είναι copy paste 1940. Μας προκαλούν να εμπλακούμε, εμείς διατηρούμε ψυχραιμία , ως να τελειώσπυν τα έμμεσα και να μας επιτεθούν. Ας ελπίζουμε να είναι έτοιμες οι Ε.Δ.. Η Παναγιά μαζί μας, θέλουν οπωσδήποτε πόλεμο. Οι Γερμανοί τους υποσχέθηκαν υποστήριξη.
Νάιδα, πας καλά;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Αν αληθευουν οι ειδησεις για 1000 κομαντος τουρκους,επιβαλλεται να ενισχυσουμε τις ειδικες δυναμεις μας επανω και να υπαρξει μεριμνα για την προστασια των εθελοντων πολιτων (κυριως των ψαραδων).
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Τι υποστηρίζω Καβαλιερε; έχεις καταλάβει; ή παρασύρεσαι από τα δεξιά κι ακροδεξιά στοιχεία;Cavaliere έγραψε: ↑05 Μαρ 2020, 12:23Η κατάσταση είναι copy paste 1940. Μας προκαλούν να εμπλακούμε, εμείς διατηρούμε ψυχραιμία , ως να τελειώσπυν τα έμμεσα και να μας επιτεθούν. Ας ελπίζουμε να είναι έτοιμες οι Ε.Δ.. Η Παναγιά μαζί μας, θέλουν οπωσδήποτε πόλεμο. Οι Γερμανοί τους υποσχέθηκαν υποστήριξη.
Νάιδα, πας καλά;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Μια λεπτομερεια: οι νεκροι πυροβοληθηκαν μεσα στην επικρατεια της τουρκιας. Απο ελληνικο εδαφος πυροβολησαν ανθρωπους μεσα στο εδαφος της τουρκιας. Φαντασου ποσο επιπολαιο ειναι αυτο και ποσο επικινδυνο μπορει να γινει
- Μαυροβασίλης
γενική εντύπωση λόγω βολονταρισμού, αν νόμιζα ότι είσαι στη στάνη με τους 10-15 κρετίνους δεν θα σου απαντούσα εξαρχής
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-