Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως
Re: Προσκεκλημένη στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ η Κα Κεραμέως
θα σταματήσουν τα επαλ να είναι σκουπιδότοποι :')
άψογη ομιλία. δεν πέρασε καν το 8λεπτο
Επιπλέον, η κ. Κεραμέως έδωσε το στίγμα και την αντίληψη της νέας ηγεσίας λέγοντας: "για εμάς η αριστεία δεν είναι ρετσινιά, είναι στάση ζωής γιατί σημαίνει να προσπαθείς διαρκώς να υπερβαίνεις τον εαυτό σου, να επιδιώκεις καθημερινά να γίνεσαι καλύτερος".
https://www.capital.gr/politiki/3373030 ... i-kerameos

-
- Phorum.gr user: independent_44
H επαναφορά της βάσης του 10 για εισαγωγή στις Πανελλαδικές θα δώσει κύρος στα κρατικά Πανεπιστήμια.
δεν είναι μόνο βάση του 10. Το κάθε ίδρυμα θα έχει επιλογή να την ανεβάσει ακόμα περισσότερο, και θα έχει λόγο στον αριθμό των εισακτέωνindependent_44 έγραψε: ↑22 Ιούλ 2019, 15:12H επαναφορά της βάσης του 10 για εισαγωγή στις Πανελλαδικές θα δώσει κύρος στα κρατικά Πανεπιστήμια.
- κυριος Μακης
θα εχει ενδιαφερον, ολες οι προοδευτικες δυναμεις της χωρας θα συστρατευτουν ωστε να αποτρεψουν την παραμικρη αλλαγη.
πράγματι το έβαλα παραπάνωκυριος Μακης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2019, 15:31θα εχει ενδιαφερον, ολες οι προοδευτικες δυναμεις της χωρας θα συστρατευτουν ωστε να αποτρεψουν την παραμικρη αλλαγη.
είναι μεγάλος αγώνας που έχει φάει πολύ κόσμο τα τελευταία 40 χρόνια. Σε περίπτωση που πετύχει όμως θα πρόκειται για τεράστια προσωπική επιτυχία, θα αναχθεί αυτόματα σε top στέλεχος του κόμματοςΈντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στους κόλπους της εκπαιδευτικής κοινότητας αναφορικά με τις εξαγγελίες κυβέρνησης και ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας περί κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.
Σύλλογοι φοιτητών, παρατάξεις, καθώς και πλήθος ΕΛΜΕ, ΣΕΠΕ και συνδικαλιστικών παρατάξεων εκπαιδευτικών έχουν εκδώσει ψηφίσματα, καταγγελίες και ανακοινώσεις, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στους σχεδιασμούς που προωθεί η κυβέρνηση περί κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/2942 ... itirio-tin
Θεωρώ πάντως ότι οι συνθήκες είναι ώριμες, όχι μόνο γιατί οι "προοδευτικές δυναμεις" δεν έχουν θεσμική ισχύ αυτόν τον καιρό, ούτως ή άλλως προτιμούσαν διαχρονικά άλλα μέσα. Νομίζω η κοινωνία συνολικά έχει βαρεθεί απο τα τερτίπια τους και δεν θα δείξει την ανοχή που έδειχνε στο παρελθόν, ιδιαίτερα τώρα που η φαυλοκρατία του Πίκου είναι πρόσφατη. Εκτός και αν γίνει κάτι πολύ χοντρό, τύπου να χυθεί αίμα έχω ελπίδες ότι σε μεγάλο βαθμό θα προχωρήσει. Δεν ξέρω βέβαια τι όρεξη έχουν και οι ίδιοι να το τραβήξουν αυτόν τον καιρό, αν η σφαλιάρα τους γυρίσει σε σωστρέφια ή ρεβανσισμό και δίψα για να ξερδίσουν πίσω στον "δρόμο" ο,τι έχασαν με θεσμικό τρόπο.....
Τρεμει λιγο η φωνη της ή ιδεα μου εινααι;
Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Οχι. Ακομα δεν προλαβε να κανει κατι. Απλα αυτη την εντυπωση μου εδωσε..
Παντως το πολυ-πολυ να «καει» απο μονη της

Golden Age έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:42Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.NKVD_SMERSH έγραψε: ↑28 Νοέμ 2019, 16:41
Ναι, αυτό θα έχει πολύ ενδιαφέρον.κυριος Μακης έγραψε: ↑22 Ιούλ 2019, 15:31θα εχει ενδιαφερον, ολες οι προοδευτικες δυναμεις της χωρας θα συστρατευτουν ωστε να αποτρεψουν την παραμικρη αλλαγη.
Η πρόοδος δεν ανέχεται τις αλλαγές.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξερω τι λες δικε μου.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση O σύζυγος της Κεραμέως διέγραψε πρόστιμο 30 μύρια κατά της Νεστλέ.
από Kauldron » 19 Απρ 2025, 14:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
19 Απρ 2025, 21:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο νομος Κεραμεως δινει σε funds τα χρεη ΕΦΚΑ αγροτων και ελ. επαγγελματιων
από George_V » 19 Απρ 2025, 20:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από akirav
20 Απρ 2025, 23:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση O Ελον Μασκ τρολαρει την Κεραμεως και αναλύει τους κινδύνους της επιστολικής ψήφου
από Mitharadir » 23 Ιαν 2024, 20:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 363 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
24 Ιαν 2024, 21:38
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 232 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
16 Δεκ 2023, 06:21