Στα τσακιδια
Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
-
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Συ μαζέψου ,γιατί ο Μήτσος δέρνει και δέρνει κι άσχημα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 08:55Στα τσακιδια
- Fata_Morgana
Από εκεί μας ήρθες,λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 08:55Στα τσακιδια
οχι, σημαινει δε φωναζει, δε σπαει πραγματα, βρισκει λογικη και πρακτικη λυση στο οποιο προβλημα χωρις υστεριες.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 22:59Ακριβώς αυτό σημαίνει.Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 22:55Έχμ δεν σημαίνει ακριβώς αυτό το "συγκρατείται".Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 17:43
Από τη μπλούζα ναι και τον έχω αρπάξει και εγώ. Την άλλη φορά νόμιζε ότι πήρα μια μαλακία που είχε για διακοσμητικό για να τον απειλήσω και έσπασε ότι υπήρχε μες στο σπίτι του αλλά εμένα δεν με ακούμπησε γιατί ακριβώς συγκρατείται.
Όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ δηλαδή, κάνει πίσω. Δεν εμπλέκεται σε ξύλο. Το γράφω πολλες φορές να το εμπεδώσεις. Δηλαδή ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΛΈΚΕΙ ΣΕ ΞΥΛΟ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
θα πηγαινες πρωτα απο το μαγαζι να παρεις βαζελινη;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 23:46Ούτε εγώ θα είχα κινηθεί ενάντιον σου αν κράταγες σπαθί.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 23:40
Δεν το έσπασε γιατί νόμιζε του πήρα ένα διακοσμητικό. Για όνοματσακωμόμασταν ήδη πολύ άσχημα με βαριές κουβέντες και πήρα κάτι στα χέρια μου που ήταν διακοσμητικό σπαθί και νόμιζε το πήρα στα χέρια μου για να τον απειλήσω. Και εκεί άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του. Και μετά έφυγε. Θα μπορούσε πράγματι να είχε κινηθεί εναντίον μου. Δεν το έκανε και δε θα το κάνει ποτέ. Ούτε σε μένα Ούτε σε άλλον πιστεύω.
καλοσυνη σου.
Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 17:10αυτοί που γράφουν αυτά που περιέγραψα, συνήθως δεν έχουμε ανταλλάξει πάνω από 2 κουβέντες.Σπίρτο έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 14:59Τους έχεις όλους αυτούς να σε κράζουν επειδή είσαι ό,τι είσαι. Αμφίδρομα πάνε αυτά.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:53
Εγώ μπαίνω εδώ, καθημερινά έχω μερικά καργιολάκια να με αποκαλούν εμμέσως πλην σαφώς παιδεραστή και δολοφόνο επειδή είμαι...Νεοδημοκράτης, έχω ακυρους να πετιούνται σαν πορδές και να μου λένε "μαζέψου" ή να με βρίζουν χωρίς καν να τους μιλάω, έχω διάφορους που ρίχνουν καλυμμένες πούστικα "κατάρες" για την οικογένεια ή το παιδί μου κλπ.
μη νομίζεις ότι ειναι κάνα λαϊκό κίνημα δηλαδή, κάτι πεταμενοι μαλάκες σαν εσένα που αλλάζουν και λογαριασμό κάθε τόσο, συν 2-3 ανίατες περιπτώσεις από το παλιό που τους παίρνει στο ψιλό η πλειοψηφία του φόρουμ.
Όχι κάθε τόσο, όποτε χρειαστεί. Πχ εύχεσαι καρκίνους για τη οικογένια μου ή για μένα;
Αφήνεις καλυμμένες κατάρες για το παιδί μου;
Με περιγράφεις ως παιδεραστή/δολοφόνο;
Γενικά λες πράγματα ακραία ή με βρίζεις ανευ λόγου;
Ε, σε ενημερώνω για το τι θα συνέβαινε irl. Και το κανω πολύ λιγότερο σε σχέση με την συχνότητα που τα λένε.
Επίσης εγώ είμαι ίσιος και το λέω φάτσα φόρα. Δεν είμαι Σενέκας να λέω πχ του ΓΓ "πριν πατήσεις υποβολή σκέψου τι συνέπειες θα είχαν στον πραγματικό κόσμο όσα γράφεις".
Σου λέω άμεσα τι συνέπειες θα είχαν και ας κράζουν υποκριτικά και αδερφιστικα οι Σενέκες μετά.
Αν τολμούσες δηλαδή να πεις τέτοια πράγματα, γιατί από πάντα οι φορουμίτες ήταν ζουζουνάκια πάρα τα όσα πούστικα έγραφαν κατά καιρούς.

οταν σηκωσες το κατανα, ειχε και αυτος, και ετοιμαζοσουν για ξιφομαχια;Fata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 00:01Όχι. Όταν θα μ αρπάξει από τη μπλούζα θα τον αρπάξω και εγώ. Όταν θα μου πιάσει το χέρι θα τον δαγκώσω και εγώ κτλ κτλ. Δεν πουλάω μαγκιές. Αντιδρώ όπως με προκαλεί ο άλλος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 23:47Μήπως ακριβώς αυτό είναι το στοιχείο, που σου δίνει χώρο για να πουλάς εσύ ασφαλείς μαγκιές τύπου "τον άρπαξα από τη μπλούζα";Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 17:43Από τη μπλούζα ναι και τον έχω αρπάξει και εγώ. Την άλλη φορά νόμιζε ότι πήρα μια μαλακία που είχε για διακοσμητικό για να τον απειλήσω και έσπασε ότι υπήρχε μες στο σπίτι του αλλά εμένα δεν με ακούμπησε γιατί ακριβώς συγκρατείται.
Όπως έγραψα και στο αρχικό ποστ δηλαδή, κάνει πίσω. Δεν εμπλέκεται σε ξύλο. Το γράφω πολλες φορές να το εμπεδώσεις. Δηλαδή ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΛΈΚΕΙ ΣΕ ΞΥΛΟ.
Λέω εγώ τώρα.
αν ο αλλος αντιδρουσε οπως εσυ, και οπως τον προκαλεσες σηκωνωντας σπαθι, σου ζβουριζε καμμια καρεκλα στο κεφαλι και σε εστελνε νοσοκομειο (αθωος, εν αμυνη) θα το θεωρουσες δικαιο;
- Otto Weininger
για ποιο λόγο να πάω πρώτος πάνω στο σπαθί;Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 17:46θα πηγαινες πρωτα απο το μαγαζι να παρεις βαζελινη;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 23:46Ούτε εγώ θα είχα κινηθεί ενάντιον σου αν κράταγες σπαθί.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 23:40
Δεν το έσπασε γιατί νόμιζε του πήρα ένα διακοσμητικό. Για όνοματσακωμόμασταν ήδη πολύ άσχημα με βαριές κουβέντες και πήρα κάτι στα χέρια μου που ήταν διακοσμητικό σπαθί και νόμιζε το πήρα στα χέρια μου για να τον απειλήσω. Και εκεί άρχισε να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του. Και μετά έφυγε. Θα μπορούσε πράγματι να είχε κινηθεί εναντίον μου. Δεν το έκανε και δε θα το κάνει ποτέ. Ούτε σε μένα Ούτε σε άλλον πιστεύω.
καλοσυνη σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ακόμα και στην υπολεπτομερεια της παρατράγουδο ιστορίας, δικαιολογείται ο Πινόκιο.Fata_Morgana έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 23:40Δεν το έσπασε γιατί νόμιζε του πήρα ένα διακοσμητικό. Για όνοματσακωμόμασταν ήδη πολύ άσχημα με βαριές κουβέντες και πήρα κάτι στα χέρια μου που ήταν διακοσμητικό σπαθί και νόμιζε το πήρα στα χέρια μου για να τον απειλήσω.

sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Fata_Morgana
Όχι, αυτό που γράφω σημαίνει οταν λες συγκρατούμαι καο δεκ ασκώ βια σωματική.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 17:36οχι, σημαινει δε φωναζει, δε σπαει πραγματα, βρισκει λογικη και πρακτικη λυση στο οποιο προβλημα χωρις υστεριες.
Όπως έγραψα 5-6 φορές δε το πήρα στα χέρια μου να το χρησιμοποιήσω, απειλήσω και ότι άλλο υπονοείς. Δεν σήκωσα το σπαθί εναντίον του,δεν το έβγαλα καν από τη θήκηΑσέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 17:50οταν σηκωσες το κατανα, ειχε και αυτος, και ετοιμαζοσουν για ξιφομαχια;Fata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 00:01Όχι. Όταν θα μ αρπάξει από τη μπλούζα θα τον αρπάξω και εγώ. Όταν θα μου πιάσει το χέρι θα τον δαγκώσω και εγώ κτλ κτλ. Δεν πουλάω μαγκιές. Αντιδρώ όπως με προκαλεί ο άλλος.
αν ο αλλος αντιδρουσε οπως εσυ, και οπως τον προκαλεσες σηκωνωντας σπαθι, σου ζβουριζε καμμια καρεκλα στο κεφαλι και σε εστελνε νοσοκομειο (αθωος, εν αμυνη) θα το θεωρουσες δικαιο;
-
Ναι έτυχε εκείνη την ώρα να ξεσκονιζεις στο σαλόνι ένα ένα τα αντικείμενα και παρεξηγήθηκε η κίνηση. Μουρλεγκοπινοκιο....
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Fata_Morgana
Όχι βρε ζουζούνι. Το πήρα για να του το δείξω.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:08Ναι έτυχε εκείνη την ώρα να ξεσκονιζεις στο σαλόνι ένα ένα τα αντικείμενα και παρεξηγήθηκε η κίνηση. Μουρλεγκοπινοκιο....
μα για να απλωσεις βαζελινη πριν το βαλεις στην πρεπουσα θεση του.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 17:56για ποιο λόγο να πάω πρώτος πάνω στο σπαθί;Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 17:46θα πηγαινες πρωτα απο το μαγαζι να παρεις βαζελινη;Otto Weininger έγραψε: ↑19 Ιουν 2024, 23:46
Ούτε εγώ θα είχα κινηθεί ενάντιον σου αν κράταγες σπαθί.
καλοσυνη σου.

ελα ρε, νομιζεςι μιλαμε σοβαρα; ειναι ποτε δυνατον να μεινεις σε σχεση με ανθρωπο που σηκωνει οπλο εναντιον σου; οποια κι αν ειναι η αφορμη, εξω απο την πορτα και αντε γεια.
-
Στα τσακιδια μουρλεγκοFata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:10Όχι βρε ζουζούνι. Το πήρα για να του το δείξω.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:08Ναι έτυχε εκείνη την ώρα να ξεσκονιζεις στο σαλόνι ένα ένα τα αντικείμενα και παρεξηγήθηκε η κίνηση. Μουρλεγκοπινοκιο....
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Ιουν 2024, 14:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
11 Ιαν 2025, 16:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Ιαν 2025, 17:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα ειναι ο επομενος?
από Στρακαστρουκας » 16 Φεβ 2024, 13:37 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1941 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Μαρ 2024, 09:07
-