Κοίτα, δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι με το κάθε δημολσιογραφικό ράδιο αρβύλα που ερμηνεύει κατα ντο δοκούν απολογίες και δηλώσεις.
Αλλά εσύ γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με όλα αυτά; Εσείς έχετε τον Σπηλιωτόπουλο, τον πιπινοκυνηγό.
Άρα, δεν έχεις απάντηση για τα συγκεκριμένα που αναφέρω.
Έχω απάντηση και απαντήσει σε όλα, ξεχωριστά στην κάθε αναφορά, πολλές φορές. Αλλά τί νόημα έχει να ασχολούμαι με κασσετοπαραγωγή ατακών σε μια προσπάθεια σπέκουλας;
Καταλάβαμε. Συνεπώς καμία απάντηση σε αυτά:
Σπέκουλα τα λόγια της Κασιδιάρας που αποκηρύσσει τις στρατιωτικού τύπου πορείες; Σπέκουλα τα δάκρυα της Μπούκουρα; Σπέκουλα ο πύρινος λόγος για τη σπορά των ηττημένων; Σπέκουλα η καταδική των "λεκτικών υπερβολών" της Μπαρμπαρούσαινας; Σπέκουλα τα "δεν τον είχαμε δει τον Ρουπακιά"; Σπέκουλα τα χειροκροτήματα του Λαγού που έγιναν καταδίκη;
Άρα, δεν έχεις απάντηση για τα συγκεκριμένα που αναφέρω.
Έχω απάντηση και απαντήσει σε όλα, ξεχωριστά στην κάθε αναφορά, πολλές φορές. Αλλά τί νόημα έχει να ασχολούμαι με κασσετοπαραγωγή ατακών σε μια προσπάθεια σπέκουλας;
Άσε, μικρό αυγό. Από το προηγούμενο πχώρουμ σε κυνηγώ να μου πεις για τη σπορά των ηττημένων και τρέχεις πιο γρήγορα κι απ'το Μπαρμπαρούση. Οπότε τα "τα 'χω απαντήσει" δεν πιάνουν.
Άσε, μικρό αυγό. Από το προηγούμενο πχώρουμ σε κυνηγώ να μου πεις για τη σπορά των ηττημένων και τρέχεις πιο γρήγορα κι απ'το Μπαρμπαρούση. Οπότε τα "τα 'χω απαντήσει" δεν πιάνουν.
Τί λες ρε φίλε; Ειδικά για τη σπορά των ηττημένω κι αν έχω απαντήσει. Οι μόνοι κυρίαρχοι του '45 ήταν οι Αμειρκάνοι και οι Σοβιετικοί. Όλοι οι υπόλοιποι υπέστησαν τα δεσμά τους.
Τί λες ρε φίλε; Ειδικά για τη σπορά των ηττημένω κι αν έχω απαντήσει. Οι μόνοι κυρίαρχοι του '45 ήταν οι Αμειρκάνοι και οι Σοβιετικοί. Όλοι οι υπόλοιποι υπέστησαν τα δεσμά τους.
Άρα οι ηττημένοι του 45, εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες (κατά το Μιχαλολιάκο) των οποίων σπορά είστε είναι οι μη Αμερικάνοι/Σοβιετικοί
Άρα οι ηττημένοι του 45, εθνικοσοσιαλιστές, φασίστες (κατά το Μιχαλολιάκο) των οποίων σπορά είστε είναι οι μη Αμερικάνοι/Σοβιετικοί
Σίγουρα δεν είναι οι πρώτες μεγαλοστομίες που ακούστηκαν στη βουλή αλλά η συνέχεια έχει αποδείξει ότι η χα δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους υπόλοιπους. Το μηνιάτικο στην τσέπη κι η καρέκλα. Αυτοί τώρα είναι ακραίο κόμμα; Από που κι ως που; Ο άλλος τρέχει να παραδοθεί στην αστυνομία και οι υπόλοιποι που τον είδαν που τον ξέρουν. Μιλάμε για μεγάλους μάγκες. Αλλά όλα έτσι είναι στην ελλάδα. Δήθεν. Δήθεν αριστεροί, δήθεν δεξιοί, δήθεν ναζί. Ένα πράγμα μόνο έχει σημασία. Το χρήμα να πέφτει. Εμείς οι μαλάκες να πληρώνουμε.
Σίγουρα δεν είναι οι πρώτες μεγαλοστομίες που ακούστηκαν στη βουλή αλλά η συνέχεια έχει αποδείξει ότι η χα δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους υπόλοιπους. Το μηνιάτικο στην τσέπη κι η καρέκλα. Αυτοί τώρα είναι ακραίο κόμμα; Από που κι ως που; Ο άλλος τρέχει να παραδοθεί στην αστυνομία και οι υπόλοιποι που τον είδαν που τον ξέρουν. Μιλάμε για μεγάλους μάγκες. Αλλά όλα έτσι είναι στην ελλάδα. Δήθεν. Δήθεν αριστεροί, δήθεν δεξιοί, δήθεν ναζί. Ένα πράγμα μόνο έχει σημασία. Το χρήμα να πέφτει. Εμείς οι μαλάκες να πληρώνουμε.
Έτσι, αντιμετωπίζουν διώξεις, αλλά είναι το ίδιο. Χρειάζεται ένας απόστρατος βύσμα του Καραμανλή ή ένας πρώην συνεργάτης του Σαμαρά ή ένα πρώην δεξί χέρι του Μητσοτάκη του Α' επι συνθέτου ονομσίας, για να ανατρέψει το σύστημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 20 Ιουν 2018, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει ένα τραγούδι του σοβιετικού ιππικού, όπου σε έναν στίχο του κάνει νίξη και στην μάχη που είχανε δώσει με τους Πολωνούς το '19, τους οποίους τους χαρακτηρίζει ως "τσιφλικάδες".
Ελεύθερος ο Μπαρμπαρουσης που ήταν φυγάς για 3 ημέρες, προέτρεψε σε πραξικόπημα μέσα από την βουλη και έθεσε σε κίνδυνο αστυνομικούς τρεις φορές κατά την καταδίωξή του.
Στην φυλακή η Ηριαννα επειδή είχε φίλο, κατάσχεση στον Ζαριανόπουλο επειδή ειπε ναζί τους.... ναζί
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.