ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Re: ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Πόσο με εκνευρίζει όταν οι δεξιοί κόπτονται για το μαφιοζιλίκι των συριζαίων κι όταν οι συριζαίοι κόπτονται για το μαφιοζιλίκι των δεξιών λες και δεν είναι τα ίδια τα σκατά δεν λέγεται.
Έρχονται στο παρόν νήμα οι νοικοκυραίοι και λένε "αααα, τι πράματα είναι αυτά" λες και ο αρχηγός τους δεν έχει καλύψει δύο (2) γαμημένους παιδεραστές. Ήρθαν από τον Άρη.
Ουστ, σιχάματα όλοι σας.
Έρχονται στο παρόν νήμα οι νοικοκυραίοι και λένε "αααα, τι πράματα είναι αυτά" λες και ο αρχηγός τους δεν έχει καλύψει δύο (2) γαμημένους παιδεραστές. Ήρθαν από τον Άρη.
Ουστ, σιχάματα όλοι σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 19 Ιούλ 2020, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πώς να συζητήσω με κάποιον που χρησιμοποιεί τα σοφίσματα ως τη βασική του επιχειρηματολογία ρε συ Upper;Uppercut έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:16Άσε τα informal fallacies που μισοκαταλαβαίνεις και πες ευθέως.stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:12Η άποψή μου είναι ότι χρησιμοποιείς το "σόφισμα του ανακριτή".Uppercut έγραψε: Τίποτα δεν θα λάβουμε ως αυταπόδεικτο.
Σε γενικές γραμμές έχει ως εξής:
"πες μας uppercat γιατί σκότωσες τη Naida".
Στη γενική του μορφή, το σόφισμα αυτό αφορά την προαποφασισμένη απόδοση κατηγορίας στον uppercat, οποίος από θέση απολογούμενου πρέπει να απαντήσει σε ένα ερώτημα που αφορά μία κατηγορία που δεν έχει αποδειχθεί.
Έτσι, όταν μου γράφεις ότι δεν λαμβάνουμε τίποτα ως αυταπόδεικτο και συνεχίζεις ρωτώντας για "μαφιόζικες πρακτικές" μη αυταπόδεικτων κατηγοριών, με αφήνεις να απορώ αν με τρολάρεις ή αν προσπαθείς πολύ δυνατά να αφήσεις κάποιο συναισθηματικό αποτύπωμα στη συζήτηση.
Το νόημα είναι ότι δεν βγάζεις νόημα.
Όταν βγάλεις νόημα, θα συζητήσουμε για ό,τι θέλεις.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις όταν μιλάς μαζί μου. Ξαναρωτώ αυτό που απέκρυψες από την απάντηση μου :stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:23Πώς να συζητήσω με κάποιον που χρησιμοποιεί τα σοφίσματα ως τη βασική του επιχειρηματολογία ρε συ Upper;Uppercut έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:16Άσε τα informal fallacies που μισοκαταλαβαίνεις και πες ευθέως.stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:12
Η άποψή μου είναι ότι χρησιμοποιείς το "σόφισμα του ανακριτή".
Σε γενικές γραμμές έχει ως εξής:
"πες μας uppercat γιατί σκότωσες τη Naida".
Στη γενική του μορφή, το σόφισμα αυτό αφορά την προαποφασισμένη απόδοση κατηγορίας στον uppercat, οποίος από θέση απολογούμενου πρέπει να απαντήσει σε ένα ερώτημα που αφορά μία κατηγορία που δεν έχει αποδειχθεί.
Έτσι, όταν μου γράφεις ότι δεν λαμβάνουμε τίποτα ως αυταπόδεικτο και συνεχίζεις ρωτώντας για "μαφιόζικες πρακτικές" μη αυταπόδεικτων κατηγοριών, με αφήνεις να απορώ αν με τρολάρεις ή αν προσπαθείς πολύ δυνατά να αφήσεις κάποιο συναισθηματικό αποτύπωμα στη συζήτηση.
Το νόημα είναι ότι δεν βγάζεις νόημα.
Όταν βγάλεις νόημα, θα συζητήσουμε για ό,τι θέλεις.
Τι πιστεύεις; Οι απειλές για να θαφτούν στοιχεία δεν είναι μαφιόζικες πρακτικές ή αυτές που ακούμε με τ' αυτιά μας είναι χαι τεκ μοντάζ της Καθημερινής η οποία θα φάει άμεσα μήνυση από Ματθαιόπουλο και Γεροβασίλη;
Δεν ντρέπεστε λίγο;

Όσο και να το παίζεις τρελίτσα, θα επιμείνω...

stavmanr @ ΜΑΤΙ : "Θάψ'τα γιατί θα σε σκίσουμε"
Ρωτάς παραπάνω γιατί η τάδε δεν κάνει μήνυση στον τάδε αφού θεωρεί ότι είναι ψευδείς κατηγορίες.
Σε αντερωτώ, για να καταλάβεις το ανόητο της έκφρασής σου, δηλαδή το νέο αυτό σόφισμα, το εξής:
Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε κάνει μήνυση στον Καρατζαφέρη όταν ο δεύτερος τον αποκάλεσε "πολιτική τσούλα"; Επειδή κατά τη γνώμη σου είναι;
Στη συνέχεια θα σου δώσω κι άλλα παραδείγματα στα οποία θέλω να μου απαντήσεις αν η απουσία μήνυσης σημαίνει αποδοχή της κατηγορίας.
Από την απάντηση που θα δώσεις θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση ή όχι.
Γεια. Τι γίνεται εκεί στη χώρα των καθαρών; Μυρίζει πάστρα παντού ε;Βλήμα έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:22Πόσο με εκνευρίζει όταν οι δεξιοί κόπτονται για το μαφιοζιλίκι των συριζαίων κι όταν οι συριζαίοι κόπτονται για το μαφιοζιλίκι των δεξιών λες και δεν είναι τα ίδια τα σκατά δεν λέγεται.
Έρχονται στο παρόν νήμα οι νυκοκυραίοι και λένε "αααα, τι πράματα είναι αυτά" λες και ο αρχηγός τους δεν έχει καλύψει δύο (2) γαμημένους παιδεραστές. Ήρθαν από τον Άρη.
Ουστ, σιχάματα όλοι σας.

Τι εννοείτε "τόσα χρόνια μετά". Είναι μόνο 2 χρόνια μετά και είναι η επέτειος. Δεν έχει στ' αλήθεια σταματήσει να συζητιέται το γεγονός. Επίσης δε μιλάμε για κανένα καβγαδάκι σε μεσημεριανάδικο αλλά για μια τεράστια πολύνεκρη καταστροφή που αφενός δεν έχουν ξεπεράσει όσοι τη βίωσαν (δηλαδή ολόκληρη η Ανατολική Αττική και όσοι έχουν πάρε-δώσε με εκεί ήτοι η μισή υπόλοιπη Αττική) ούτε προβλέπεται για τουλάχιστον 10 χρόνια, αφετέρου είναι πάρα πολύ λογικό να έχει μια πολυπλοκότητα σαν δικαστική έρευνα. Εδώ ξεκινάς μια διαφωνία για κληρονομικά και πέντε χρόνια μετά ακόμα βγάζει η κάθε πλευρά ξεχασμένα χαρτιά και πραγματογνωμοσύνες και μου λέτε ότι το Μάτι με 100 νεκρούς και 1002 μαλακίες έπρεπε να είχε κλείσει στα 2 χρόνια;
Δεν ρώτησα γιατί, ρώτησα αν . Ξανά και πάλι:stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:26Όσο και να το παίζεις τρελίτσα, θα επιμείνω...
Ρωτάς παραπάνω γιατί η τάδε δεν κάνει μήνυση στον τάδε αφού θεωρεί ότι είναι ψευδείς κατηγορίες.
Σε αντερωτώ, για να καταλάβεις το ανόητο της έκφρασής σου, δηλαδή το νέο αυτό σόφισμα, το εξής:
Γιατί ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν είχε κάνει μήνυση στον Καρατζαφέρη όταν ο δεύτερος τον αποκάλεσε "πολιτική τσούλα"; Επειδή κατά τη γνώμη σου είναι;
Στη συνέχεια θα σου δώσω κι άλλα παραδείγματα στα οποία θέλω να μου απαντήσεις αν η απουσία μήνυσης σημαίνει αποδοχή της κατηγορίας.
Από την απάντηση που θα δώσεις θα εξαρτηθεί αν θα συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση ή όχι.
Τι πιστεύεις; Οι απειλές για να θαφτούν στοιχεία δεν είναι μαφιόζικες πρακτικές ή αυτές που ακούμε με τ' αυτιά μας είναι χαι τεκ μοντάζ της Καθημερινής η οποία θα φάει άμεσα μήνυση από Ματθαιόπουλο και Γεροβασίλη;
Δεν προσπαθώ να ξεφύγω. Προσπαθώ να κάνω διάλογο. Αλλά με όρους διαλόγου κι όχι σοφισμάτων.Uppercut έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:24Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγεις όταν μιλάς μαζί μου.
Δεν απάντησες για τρίτη φορά.Uppercut έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:28Δεν ρώτησα γιατί, ρώτησα αν .stavmanr έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 22:26Όσο και να το παίζεις τρελίτσα, θα επιμείνω...
Τρολάρεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 19 Ιούλ 2020, 22:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Περιμένω απάντηση:
Είδα τον τίτλο του νήματος και σκέφτηκα "αυτή η φρασεολογία βρωμοκοπάει δεξιά". Ύστερα όμως σκέφτηκα "ε, ναι ρε φίλε, σύριζα. Δεξιά".
Εμείς θυμόμαστε πραγματικές δολοφονίες και όχι μόνο λόγια. Αυτά έτσι κι αλλιώς είναι η πρώτη φύση σας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 21:49Εγώ θυμάμαι και το τι έγραφαν κάποιοι χιουμορίστες για τα δίδυμα. Και όχι μόνον.
Και δεν πρόκειται να τα ξεχάσω ποτέ. Όπως δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ και τα ανθρωπιστικά ξερατά πάνω στα σώματα τους. Από τους αρρωστημένους που φαντασιώνονται και ηδονίζονται με μελιγαλάδες ακόμη και σε ειρηνικές περιόδους.
Μάλιστα. Άρα εσύ κατακρίνεις αυτές τις μαφιόζικες πρακτικές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μας ενημερώνεις κι ότι τον θεωρείς δεξιό κόμμα. Τουλάχιστον πήρες θέση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νέα κόντρα Κασσελάκη – Πολάκη για το Μάτι
από nik_killthemall » 18 Νοέμ 2024, 08:15 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 132 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
18 Νοέμ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι διαβάζει το μάτι μου στα θέματα του φόρουμ
από hellegennes » 09 Σεπ 2024, 23:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 7 Απαντήσεις
- 289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ