Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Τοξοβόλος_UK
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Έκτακτο!
Ο Κασσελάκης έκλασε 3 φορές σήμερα. Αποκλειστικό σε λίγο από την Τατιάνα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Λογικά, δεν θα ακούγεται σχεδόν καθόλου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Πως φαίνεται πως ειναι φυτευτός απο το σύστημα ε;Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:47Έκτακτο!

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν το είπα για προσβολή, ο Ντάνι ειναι ηθοποιάρα και στις ταινίες του εκπέμπει τεράστια πυγμή, όπως η Ζωή.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:44Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που λες, ισοπεδώνει όσους ψήφισαν Ζωή και όχι μόνον, για λόγους "αντιστασιακούς";
Και πόσο βαθύτατα σεξιστικό είναι αυτό που γράφεις, πάντα σύμφωνα με τους κανόνες της νέας οπενμάιντ εποχής; Ντροπή.
Ή θεωρείς ότι αν δήλωνε γκέι κάποιος τύπος σαν τον Φίλη, θα είχε το ίδιο τρελλό σουξέ στην καταπιεσμένη κατά τα άλλα γκέι κοινότητα;
Ο Φίλης δεν ειναι προχωκάγκουρας όμως. Προχωκαγκουρισμός is the new sexy!
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ξέρω γω? Η ιστορία επαναλαμβανεται ως φάρσα συνήθως.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ήταν τόσο ανοιχτόμυαλος όταν καθάριζε τον Κίτσο Μαλτέζο;
Ή ήταν ανοιχτόμυαλος όταν κατέβηκε μεσα σε παρανομία στην Ελλάδα για να περάσει από δίκη την εκδοτική ομάδα της Επιθεώρησης Τέχνης επειδή δημοσίευσαν αντισταλινικό διήγημα
Ο Λεωνίδας Κύρκος είναι η μεγαλύτερη απάτη της μεταπολιτευτικής Ελλάδας
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εχω ακουσει τα χειρότερα τύπε μου, για τη συγκεκριμένη, και ως άνθρωπο και ως εργοδότρια. Δεν τα εχω διασταυρώσει βέβαια, αλλά τα εχω ακουσει απο ατομα που εμπιστεύομαι πάρα πολυ τόσο τα ίδια όσο και την κρίση τους. Και απο αριστερούς μάλιστα.Ναύτης έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:47vantono έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:37Nα μας κάνει τη χάρη ο αμούστακος Ντάνι Τρέχο (...)Highlander έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:32Ξύπνησε από το λήθαργο και η ζωή. Για να αρθρογραφήσει στο πρωτοθεμα
Πώς μιλάς έτσι για την μανουλομανίτσα, ρε φίλε, θες να μού ανεβάσεις την πίεση;
Και απ'οτι φαινεται προφανώς δεν ειχαν αδικο, αν κρινω απ'το γεγονος ότι σουταρε εκλεγμένους βουλευτες απο το κομμα της μονο και μονο για να βολέψει το γκόμενο.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι περισσότεροι γκέι θα ήθελαν να είναι στη θέση του "συντρόφου Κασσελάκη" απ' ό,τι οι αντίστοιχοι στρέιτ στη θέση του "συντρόφου Ζωής".vantono έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:52Δεν το είπα για προσβολή, ο Ντάνι ειναι ηθοποιάρα και στις ταινίες του εκπέμπει τεράστια πυγμή, όπως η Ζωή.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:44Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό που λες, ισοπεδώνει όσους ψήφισαν Ζωή και όχι μόνον, για λόγους "αντιστασιακούς";
Και πόσο βαθύτατα σεξιστικό είναι αυτό που γράφεις, πάντα σύμφωνα με τους κανόνες της νέας οπενμάιντ εποχής; Ντροπή.
Ή θεωρείς ότι αν δήλωνε γκέι κάποιος τύπος σαν τον Φίλη, θα είχε το ίδιο τρελλό σουξέ στην καταπιεσμένη κατά τα άλλα γκέι κοινότητα;
Ο Φίλης δεν ειναι προχωκάγκουρας όμως. Προχωκαγκουρισμός is the new sexy!
Για "περίπου" η Ζωή είναι μια χαρά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα γαλάζια τρωκτικά, γλύφουν εκεί που έφτυναν... Αναπάντεχο...Highlander έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:32Ξύπνησε από το λήθαργο και η ζωή. Για να αρθρογραφήσει στο πρωτοθεμα
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
- Τοξοβόλος_UK
Τι είναι αυτά να πούμε. Οι δημοσιογράφοι δεν τον αφήνουν ούτε να πάρει καφέ ή να πάει στο γυμναστήριο. Πρέπει να είναι αφόρητη πρέσσα αυτό για τον κάθε άνθρωπο να σε ακολουθούν συνέχεια κάμερες.
Νομίζω ότι τον Μαλτέζο τον δολοφόνησε άλλος φοιτητής, έστω κι αν Κύρκος ήταν στην ίδια ομάδα της οπλα.Beria έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:54
Ή ήταν ανοιχτόμυαλος όταν κατέβηκε μεσα σε παρανομία στην Ελλάδα για να περάσει από δίκη την εκδοτική ομάδα της Επιθεώρησης Τέχνης επειδή δημοσίευσαν αντισταλινικό διήγημα
Σε ό,τι αφορά την "δίκη" του περιοδικού, παραδέχτηκε δημόσια ότι έσφαλλε.
Ανοιχτόμυαλος έγραψα ότι ήταν, και ήταν πράγματι, όχι αλάνθαστος, ούτε άγιος.
Έτερον-εκάτερον. Εγώ για τα περί "αμούστακου Ντάνι Τρέχο" σχολίασα. Πώς τα λες αυτά για το μανούλιvantono έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:55Εχω ακουσει τα χειρότερα τύπε μου, για τη συγκεκριμένη, και ως άνθρωπο και ως εργοδότρια. Δεν τα εχω διασταυρώσει βέβαια, αλλά τα εχω ακουσει απο ατομα που εμπιστεύομαι πάρα πολυ τόσο τα ίδια όσο και την κρίση τους. Και απο αριστερούς μάλιστα.
Και απ'οτι φαινεται προφανώς δεν ειχαν αδικο, αν κρινω απ'το γεγονος ότι σουταρε εκλεγμένους βουλευτες απο το κομμα της μονο και μονο για να βολέψει το γκόμενο.

σχεδον ολοι τους ειναι μια απατη δες και την αλικη στην χωρα των θαυματωνBeria έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:54
οτι κυνηγαγε ή εψαχνε η αλικη μας αλλο τοσο και οι κκεδες
Όχι αν το θέλεις.Τοξοβόλος_UK έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 14:00Τι είναι αυτά να πούμε. Οι δημοσιογράφοι δεν τον αφήνουν ούτε να πάρει καφέ ή να πάει στο γυμναστήριο. Πρέπει να είναι αφόρητη πρέσσα αυτό για τον κάθε άνθρωπο να σε ακολουθούν συνέχεια κάμερες.
Υπάρχουν εκατοντάδες επώνυμοι, που μια χαρά διαφυλάττουν την προσωπική τους ζωή.
Υπάρχουν και κάποιοι που δεν ζουν χωρίς παρακολούθηση από κάμερες. Και αν δεν παρακολουθούνται επαρκώς

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όλοι απάτη είναι δεξιοί κι αριστεροίnemo έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 14:04σχεδον ολοι τους ειναι μια απατη δες και την αλικη στην χωρα των θαυματωνBeria έγραψε: ↑20 Σεπ 2023, 13:54
οτι κυνηγαγε ή εψαχνε η αλικη μας αλλο τοσο και οι κκεδες
Αλλά μιας και σε είδα, χρόνια πολλά ρε

81 χρόνια από την ανατίναξη της ΕΣΠΟ
Δεν έμεινε ναζιστικό ρουθούνι
Τιμή στην ΠΕΑΝ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κράτος Δικαίου 107.Θεσσαλονίκη: Κουκουλοφόροι με λοστούς επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 20:31 » σε Εσωτερική Πολιτική - 167 Απαντήσεις
- 4233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Σεπ 2024, 21:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εκλογες ΣΥΡΙΖΑ - Ψηφιζουμε Στεφανο για την νικη
από pikey25 » 16 Σεπ 2023, 18:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 736 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
18 Σεπ 2023, 01:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αχτσιόγλου για πρόεδρο ΣΥΡΙΖΑ
από έργο_μακέτο » 10 Ιουν 2023, 21:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 113 Απαντήσεις
- 5126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
11 Ιούλ 2023, 18:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διαγραφή Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα περάσει ή όχι?
από Archer29 » 06 Οκτ 2024, 04:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 188 Απαντήσεις
- 4866 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
16 Οκτ 2024, 22:19
-