georgebi έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:58
sys3x έγραψε: ↑25 Ιαν 2022, 15:40
Σε ποια περίπτωση πιστεύεις ότι θα έλεγες απέδωσε εντελώς χάλια, τι θα έπρεπε να γίνει πιστεύεις για να το έλεγες αυτό;
Μου έθεσες το ερώτημα σου και σου απάντησα.
Και στο παρελθόν μου είχες θέσεις ερωτήματα και πάλι σου απάντησα.
Άλλες φορές με σαφήνεια όπως τώρα και άλλες φορές .....ας πούμε κάπως πιο αφαιρετικά...
Για να με ρωτάς λοιπόν σημαίνει πως σε ενδιαφέρει η γνώμη μου...δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο....
Εσύ όμως δεν θα έπρεπε να προβληματιστείς γιατί ποτέ (με δική μου πρώτη κίνηση)
δεν σε εχω ρωτήσει ποτέ τίποτα
ούτε καν εχω παραθέσει κάτι απ τα γραπτά σου;
Όχι.
Γενικά δεν με πολυενδιάφερουν οι απόψεις των κομματικών μπουτς
και θα προτιμούσα να μην δραστηριοποιούνται στο πχωρουμάκι μας αλλά εφόσον είναι ένα υπαρχτό φαινόμενο είπα να το αξιοποιήσω παροτρύνοντας σε να καταθέσεις και μια πιο προσωπική θέση for a change.
Προηγουμένως πάντως ήτανε σαφέστατη η απάντησή σου (η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση μέτρια - ίσως να μπορούσε και καλλίτερα - ποιος να ξέρει - πάντως άσχετο διότι σίγουρα δεν φταίει αυτή για την κατάσταση και σίγουρα είναι η καλλιτερότερη) , σε ευχαριστώ και πάλι, και θεωρώ ότι καλό είναι να αποτυπώνεται και η θέση σας που και πω εχτός από τα τιτιβύσματα των συναδέλφων σας.
Εσύ πάντως, Ζορζ, είσαι πχιο ειδική περίπτωση καθώς από εσένα έμαθα (διαφορετικά πιστεύω θα αγνοούσα μέχρι και σήμερα) την ύπαρξή της κυρίας Λατινοπούλου, αυτής της σπουδαίας σύγχρονης Ελληνίδος διανοήτριας βγαλμένη απευθείας από τα σπλάχνα της ΔΑΠ - νουδουφουκού, οπότε από αυτήν την άποψή θεωρώ ότι είσαι Άριστος στην δουλίτσα* σου.
Παρόλα αυτά δεν απάντησες στο προηγούμενο μου ερώτημα, Ζορζ, το απέφυγες και καθόλου μα καθόλου δεξιοτεχνικά.
*η ντροπή δεν είναι δουλειά
. μπορείς να ευχαριστήσει τον φίλτατο
hellegennes γι' αυτό το, ομολογουμένως, άπαιχτο απόφθεγμα.
Στα αναπάντητο ερώτημα αν θες απαντάς αν θες όχι, δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε θα πληρωθείς γι' αυτό και έχεις αποδείξει ότι σέβεσαι τους κόπους σου (και πολύ καλά κάνεις για εσένα), ήταν η δεύτερη; τρίτη (;) φορά που έγραψες ποστ με αξία λιγότερη των μηδέν κόμμα εξήντα λεπτών και σε ξαναμαναευχαριστώ γι' αυτό!