Ποιος ευθυνεται για ολο το χτεσινό χάος?

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Ποιος ευθυνεται για ολο το χθεσινο χάος στην Αθηνα και αλλου?

Η Κυβέρνηση
66
55%
Η Περιφέρεια
5
4%
Οι Δημοι
1
1%
Οι εταιρειες των δρόμων
4
3%
Δημοσιες υπηρεσιες (αστυνομια/πυροσβεστικη/ΔΕΗ κτλ.)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Οι πολιτες
13
11%
Ολοι οι προαναφερομενοι
23
19%
Κανεις. Ηταν Act of God
3
3%
Αλλοι (παρακαλω πειτε)
4
3%
Δεν ξέρω δεν απαντω
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 119

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Ποιος ευθυνεται για ολο το χτεσινό χάος?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 25 Ιαν 2022, 16:44

Kauldron έγραψε:
25 Ιαν 2022, 16:19
Beria έγραψε:
25 Ιαν 2022, 16:11
Ρε φίλε, οι πολιτικές οικογένειες στην Ελλάδα είναι πιο παρακμασμενες και έχουν μεγαλύτερα ποσοστά γενετικών διαταραχών και από τους Αψβούργους.
Γιατί, ο άλλος, ο Λιάπης που είχε πλαστές πινακίδες? Υπουργός Μεταφορών.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ee-liapis/

Ή ο άλλος ο Χρυσοχοΐδης? Που το έκανε για να "τσεκάρει τ' αντακακλαστικά της Τροχαίας"?

https://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB ... E%B7%CF%82
συμβαινουν και αλλου αυτα,δεν συμβαινουν πρωτη φορα στην ιστορια της ανθρωποτητας :giggle:

στην αφρικη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 25 Ιαν 2022, 16:47

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
25 Ιαν 2022, 16:36
ειχε θερμανση;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Ιαν 2022, 16:48

georgebi έγραψε:
25 Ιαν 2022, 15:58
sys3x έγραψε:
25 Ιαν 2022, 15:40

Σε ποια περίπτωση πιστεύεις ότι θα έλεγες απέδωσε εντελώς χάλια, τι θα έπρεπε να γίνει πιστεύεις για να το έλεγες αυτό;
Μου έθεσες το ερώτημα σου και σου απάντησα.

Και στο παρελθόν μου είχες θέσεις ερωτήματα και πάλι σου απάντησα.

Άλλες φορές με σαφήνεια όπως τώρα και άλλες φορές .....ας πούμε κάπως πιο αφαιρετικά...

Για να με ρωτάς λοιπόν σημαίνει πως σε ενδιαφέρει η γνώμη μου...δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο....

Εσύ όμως δεν θα έπρεπε να προβληματιστείς γιατί ποτέ (με δική μου πρώτη κίνηση)

δεν σε εχω ρωτήσει ποτέ τίποτα

ούτε καν εχω παραθέσει κάτι απ τα γραπτά σου;

:wave:
Όχι.
:D
Γενικά δεν με πολυενδιάφερουν οι απόψεις των κομματικών μπουτς :lol: και θα προτιμούσα να μην δραστηριοποιούνται στο πχωρουμάκι μας αλλά εφόσον είναι ένα υπαρχτό φαινόμενο είπα να το αξιοποιήσω παροτρύνοντας σε να καταθέσεις και μια πιο προσωπική θέση for a change.
:smt047
Προηγουμένως πάντως ήτανε σαφέστατη η απάντησή σου (η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση μέτρια - ίσως να μπορούσε και καλλίτερα - ποιος να ξέρει - πάντως άσχετο διότι σίγουρα δεν φταίει αυτή για την κατάσταση και σίγουρα είναι η καλλιτερότερη) , σε ευχαριστώ και πάλι, και θεωρώ ότι καλό είναι να αποτυπώνεται και η θέση σας που και πω εχτός από τα τιτιβύσματα των συναδέλφων σας.
Εσύ πάντως, Ζορζ, είσαι πχιο ειδική περίπτωση καθώς από εσένα έμαθα (διαφορετικά πιστεύω θα αγνοούσα μέχρι και σήμερα) την ύπαρξή της κυρίας Λατινοπούλου, αυτής της σπουδαίας σύγχρονης Ελληνίδος διανοήτριας βγαλμένη απευθείας από τα σπλάχνα της ΔΑΠ - νουδουφουκού, οπότε από αυτήν την άποψή θεωρώ ότι είσαι Άριστος στην δουλίτσα* σου.

Παρόλα αυτά δεν απάντησες στο προηγούμενο μου ερώτημα, Ζορζ, το απέφυγες και καθόλου μα καθόλου δεξιοτεχνικά.

*η ντροπή δεν είναι δουλειά™️. μπορείς να ευχαριστήσει τον φίλτατο hellegennes γι' αυτό το, ομολογουμένως, άπαιχτο απόφθεγμα.

:wave:

Στα αναπάντητο ερώτημα αν θες απαντάς αν θες όχι, δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε θα πληρωθείς γι' αυτό και έχεις αποδείξει ότι σέβεσαι τους κόπους σου (και πολύ καλά κάνεις για εσένα), ήταν η δεύτερη; τρίτη (;) φορά που έγραψες ποστ με αξία λιγότερη των μηδέν κόμμα εξήντα λεπτών και σε ξαναμαναευχαριστώ γι' αυτό!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 25 Ιαν 2022, 16:50

Εικόνες ντροπής σε ξενοδοχείο με εγκλωβισμένους οδηγούς να κοιμούνται στο πάτωμα: Τους ζήτησαν... 15€ για πρωινό

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... ia-proino/

το επιχειρηματικο δαιμονιο που λεγαμε :giggle::giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas » 25 Ιαν 2022, 16:51

sys3x έγραψε:
25 Ιαν 2022, 15:07
Kotas έγραψε:
25 Ιαν 2022, 15:04
αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο ευθυνονται ΟΛΟΙ, μαζι και καποιοι πολιτες που αγνοησαν τις προειδοποιησεις, δεν χρειαζομαστε το κρατος για νταντα μας πρεπει να προσεχουμε πρωτα οι ιδιοι τους εαυτους μας
Την τροχαία την θέλουμε, να την κρατήσω για πάει για κάδο και αυτή παιχταρά μου;
καλυτερα να το συνοδευεις με μεζε :p2:

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 25 Ιαν 2022, 16:55

#μητσοτακη_παραιτησου #Μητσοτακη_ξερεις_εσυ :g094::smt038

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 25 Ιαν 2022, 16:59

Αρχέλαος έγραψε:
25 Ιαν 2022, 16:39
Άδ. Γεωργιάδης: "Η εταιρεία Αττική Οδός έχει τεράστια και προφανή ευθύνη"

"Η Εταιρία Αττική Οδός έχει τεράστια και προφανή ευθύνη και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς", τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την ταλαιπωρία των οδηγών εξαιτίας της κακοκαιρίας "Ελπίδα".

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως "όταν με το καλό όλα πάνε όπως πρέπει, τελειώσει η ταλαιπωρία και το ξεπεράσουμε, θα δούμε τι πήγε στραβά. Προφανώς κάτι πήγε εντελώς στραβά. Σας είπα δεν είναι η μέρα. Ότι η εταιρία Αττική Οδός έχει τεράστια και προφανή ευθύνη δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να το αμφισβητήσει".

Ερωτηθείς αν υπήρχε δέσμευση της εταιρίας Αττική Οδός προς την κυβέρνηση ότι δεν θα κλείσει ο δρόμος, ο κ. Γεωργιάδης είπε:

"Η Αττική οδός είναι ένας ιδιωτικός δρόμος. Είχε εγγυηθεί στο κράτος ότι δεν θα κλείσει και έκλεισε στο πρώτο χιόνι. Από εκεί και πέρα τα άλλα θα τα βρούνε οι πιο αρμόδιοι από μένα. Διαδικαστικά την ευθύνη τη ζητά το κράτος. Το Υπουργείο Υποδομών. Υπάρχει μια ενεργή σύμβαση μεταξύ του κράτους και της Αττικής οδού. Η Αττική Οδός είναι ιδιωτικός δρόμος, όχι δημόσιος. Ό,τι συμβαίνει στον δρόμο αυτό είναι ευθύνη της εταιρίας. Η εταιρία έχει εκχιονιστικά. Υπήρχε δέσμευση της εταιρίας, έβαλε υπογραφή ότι δεν θα κλείσει ο δρόμος. Ασφαλώς".

https://www.capital.gr/forum/thread/736 ... Id=7367869
Κάποιος δεν έβαλε εδώ μέσα ένα βιντέακι που ο γαμώμυαλος ο Μπουμπούκος (όταν φυσικά δεν ήταν κυβέρνηση) έλεγε σε παρόμοιο σκηνικό γιατί η Τροχαία το ένα, γιατί η Περιφέρεια το άλλο;

Αν ισχύουν αυτά που είπε το στέλεχος της ΑΟ δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε. Επίσης μου αρέσει που γράφουν πολλοί για τη σύμβαση μεταξύ ΑΟ και δημοσίου, γιατί το phorum είναι τίγκα στους experts ενοχικού δικαίου (και εννοείται ότι ποτέ κανείς δεν κάνει quote τους actual όρους της σύμβασης).
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 25 Ιαν 2022, 17:00

:goodpost::+1:

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Ιαν 2022, 17:03

Kotas έγραψε:
25 Ιαν 2022, 16:51
sys3x έγραψε:
25 Ιαν 2022, 15:07
Kotas έγραψε:
25 Ιαν 2022, 15:04
αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο ευθυνονται ΟΛΟΙ, μαζι και καποιοι πολιτες που αγνοησαν τις προειδοποιησεις, δεν χρειαζομαστε το κρατος για νταντα μας πρεπει να προσεχουμε πρωτα οι ιδιοι τους εαυτους μας
Την τροχαία την θέλουμε, να την κρατήσω για πάει για κάδο και αυτή παιχταρά μου;
καλυτερα να το συνοδευεις με μεζε :p2:
Μαζί με την τροχαία μιας που βγάλαμε τα μεζεκλίκια να τυλίξω και μισό κιλό φέτα παιχταρά μου;

.

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 25 Ιαν 2022, 17:06

3f3k έγραψε:
25 Ιαν 2022, 16:42
Αντε για την Αττική οδό έχει ευθύνη η εταιρεία, την οποία ξεπλένουν με 2χιλ βεβαια. ΕΛπίζω οι περισσότεροι να κυνηγήσουν την υπόθεση δικαστικά.
Για τα τρένα;
Για την Κατεχάκη;
Για την Μεσογείων;
Για αυτά ποιοι φταίνε;
για τους δρομους εχουνε ευθυνη οι δημαρχοι ... πολλες φορες πανω απο 2-3 για τον ιδιο δρομο
για τα τραινα η εταιρια δηλ. ο ΟΣΕ ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Ιαν 2022, 17:07

georgebi έγραψε:
25 Ιαν 2022, 17:00
:goodpost::+1:

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Που πας με ένα Μάτι την ημέρα Ζορζ παιδούδιμ, που;
:smt047

.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 25 Ιαν 2022, 17:08

nostromos έγραψε:
25 Ιαν 2022, 17:06
3f3k έγραψε:
Αντε για την Αττική οδό έχει ευθύνη η εταιρεία, την οποία ξεπλένουν με 2χιλ βεβαια. ΕΛπίζω οι περισσότεροι να κυνηγήσουν την υπόθεση δικαστικά.
Για τα τρένα;
Για την Κατεχάκη;
Για την Μεσογείων;
Για αυτά ποιοι φταίνε;
για τους δρομους εχουνε ευθυνη οι δημαρχοι ... πολλες φορες πανω απο 2-3 για τον ιδιο δρομο
Μεσογείων, Κατεχάκη, Κανελλοπούλου είναι ευθύνη της Περιφέρειας
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 25 Ιαν 2022, 17:10

Ώρα να τα μαζεύουν για να φύγουν. Μόνοι τους δεν μπορούν, πρέπει να τους διώξουμε :g030:

Εικόνα

Εικόνα
SpoilerShow

Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos » 25 Ιαν 2022, 17:11

Beria έγραψε:
25 Ιαν 2022, 17:08
nostromos έγραψε:
3f3k έγραψε:
Για τα τρένα;
Για την Κατεχάκη;
Για την Μεσογείων;
Για αυτά ποιοι φταίνε;
οκ τοτε η περιφερεια ... ειπα για δημο γιατι σε αλλες πολεις της χωρας μικροτερες οι δημαρχοι και οι νομαρχες ακουνε τα καντηλια ... στην Αθηνα εμπλεκονται τοσοι φορεις που οι ευθυνες ειναι απροσωπες και στο τελος δεν την πληρωνει κανεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 25 Ιαν 2022, 17:12

Beria έγραψε:
25 Ιαν 2022, 17:08
nostromos έγραψε:
3f3k έγραψε:
Για τα τρένα;
Για την Κατεχάκη;
Για την Μεσογείων;
Για αυτά ποιοι φταίνε;
Λογικά δεν πρέπει να είχατε κανένα απολύτως πρόβλημα εκεί, το είδα και στο yt προχτέ, το διαβεβαίωσε και ο κύριος Πατούλης ότι όλα είναι υπό έλεγχο και ότι υπάρχει Άριστη προετοιμασία, είχε και τανξ, αποκλείεται να είχατε πρόβλημα.
Κι αν είχατε εσείς φταίτε.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών