Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Τέμπη - ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 04 Μαρ 2025, 13:42

Eγω λεω οτι χρειαζονται εσυ παλι λες οτι δεν χρειαζονται
Ο καθενας κρινεται γι αυτα που λεει

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 04 Μαρ 2025, 13:45

SeaHawk έγραψε:
04 Μαρ 2025, 13:42
Eγω λεω οτι χρειαζονται εσυ παλι λες οτι δεν χρειαζονται
Ο καθενας κρινεται γι αυτα που λεει
Χρειάζεται για τί?
Για
Μονη γραμμη;
Διπλη γραμμη;
Διπλη ηλεκτρικη γραμμη;
Διπλη ηλεκτρικη γραμμη με τους νεους συρμους;
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Μαρ 2025, 13:47

Saturn έγραψε:
04 Μαρ 2025, 12:06
Ρίλι τώρα? Ο Όττο βλέπει εμας σαν λύκους????
Προφανώς. Λύκους που θα γαμηθούνε. Διότι ανατρέπουν την συναισθηματική του νιρβάνα. Τα πάντα ολα, τακτοποιημένα, βάσει ιδεολογίας.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Ανίκητος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανίκητος » 04 Μαρ 2025, 13:50

SeaHawk έγραψε:
04 Μαρ 2025, 12:55
Σε ποια εργα αναφερεσαι;
Τὰ δημόσια γενικῶς, τὰ ἐξαγγελόμενα εἰδικῶς.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2025, 14:16

Πασιφάη έγραψε:
04 Μαρ 2025, 11:58
Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2025, 10:39
Πασιφάη έγραψε:
04 Μαρ 2025, 10:19

Είπε αυτος που επίσης τσακωνεται και συφιλιάζεται όταν βλέπει οτι το αφήγημά του καταρρέει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Είναι όμως πολύ βολικό, να ρίχνεις το μπαλάκι της κομματικής άνοιας που έχεις περιέλθει, σε άλλους, λες κι αυτοί ευθύνονται για το πως έγινες μαντρόσκυλο συν τω χρόνω.

Θα μπορούσα κάλλιστα να μπω στο παιχνίδι της ατάκας για λόγους εντυπωσιασμού, αν δεν μιλούσα σοβαρά.
Ειλικρινά κρίμα.
Κανένα αφήγημα μου δεν καταρρέει. Αφενός γιατί ουδέποτε είχα αφήγημα, αφετέρου γιατί τίποτα από όσα έχω υποστηρίξει στο θέμα των Τεμπών δεν έχει καταρριφθεί. Η αλήθεια θα φανεί, ο,τι και αν γίνει.

Η οργή μου έγκειται στην απέχθεια που έχω για ένα συγκεκριμένο είδος προπαγάνδας, αυτό της συναισθηματικής. Από τα "μαγκάλια", τις "χιλιάδες αυτοκτονίες" και τα "παιδάκια που λιποθυμουσαν από πείνα" την περίοδο 2012-15 και μετά εξαφανίστηκαν (ή/και τα γράψανε στα αρχιδια τους) μέχρι τα Τέμπη και τα αδιανόητα ψέματα που ακούστηκαν και ακούγονται.
Μισώ τον βιασμό της λογικής αλλά και τις επιστήμης. Όπως έχω ξαναπεί, στο δικό μας σύμπαν τουλάχιστον η αιτία προηγείται της συνέπειας.
Βλέπεις την συνέπεια (ή τα συμπτώματα πχ στην ιατρική) και ψάχνεις τι της προκάλεσε. Την αιτία.

Εδώ κάνουν το αντίθετο. Πήραν ως δεδομένη την αιτία και προσπαθούν να ταιριάξουν την συνέπεια στο αφήγημά τους. Δε σε προβληματίζει που ο καθε ένας λεει την μαλακια του ; Που τρώγονται μεταξύ τους; Που αλλάζουν αφήγημα κάθε βδομάδα; Που τους κραζουν μέχρι και οι συγγενείς; Που πλέον στέλνουν εξώδικα;

Εσύ απλά δεν θες να ακούς κάτι διαφορετικό από αυτό που σου σερβίρουν. Σε παίζουν συναισθηματικά σαν μαριονέτα.

Νομίζεις ότι είσαι πιο ευαίσθητη από μένα γενικά ή ειδικά για το θέμα; Δεν είσαι.

Νομίζεις ότι έχεις καθαρότερη σκέψη από μένα; Δεν έχεις.

Νομίζεις ότι τα παίρνω από το κόμμα; Δεν παίρνω τίποτα δεν περιμένω τίποτα σε προσωπικό επίπεδο.

Είναι η ιδεολογία μου, η θέαση που έχω για την πολιτική, αυτό που εγώ θεωρώ σωστό.
Δεν σας κάνει; Μάντεψε.

Δεν είναι μαντρόσκυλο γιατί αυτό προϋποθέτει ότι με ενδιαφέρει να σας μαντρώσω. Θα ισχυε αν σας έβλεπα ως πρόβατα. Αλλά σας βλέπω σαν λύκους.

Όρμα λοιπόν, βριζε, λεγε ο,τι στο πουτσο θες, δεν με αγγίζει τίποτα από αυτά.
Κοίταξε. Είναι εμφανές πλέον, το ποιός βιάζει ασάλιωτα τη λογική, απ'όλες τις πάντες. Και στο καπάκι να προσπαθεί να ρίξει τα ''βάρητα'' της δήθεν άγνοιας σε άλλους, αποκαλώντας τους θρασύτατα., μαριονέτες. Θα σε βόλευε το ξέρω, αλλά δεν πάει έτσι.
Άκου λοιπόν για να το λήγουμε.
Όχι, δεν σε θεωρώ ευαίσθητο στο συγκεκριμένο θέμα. Μόνο σε άλλα που αφορούν προσωπικά σου βιώματα.
Όχι, δεν έχεις καθόλου καθαρή σκέψη. Έχει αλλοιωθεί με το καθημερινό πήξιμο και τρέξιμο για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Νομίζω οτι τα παίρνεις απ'το κόμμα, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Τουλάχιστον με την άκρατη φανατιλα σου, αυτό δείχνεις.
Το ''κερασάκι'' στο ποστ σου ήταν αυτο το καταπληκτικό ''Είναι η ιδεολογία μου''. Συμπερασματικά στο παραπάνω διαφαίνεται πως δεν διαφέρεις απ'αυτούς δα, τους ''απέναντι'', που σε οργίζουν.

Επίσης θα ήθελα να σου πω, οτι μόνο λύκο δεν θα με χαρακτήριζα. Καταλαβαίνω πότε με χειραγωγούν και πότε μου μιλούν με ειλικρίνεια.
Λυπάμαι πολύ, ακόμη μια φορά Όττο.
Την λογική (και την επιστήμη) την βιάζουν αυτοί που λένε ψέματα και κάνουν συναισθηματική προπαγάνδα.

Χωρίς αυτά, δε γινόταν τίποτα

Εγώ είμαι ενάντια σε αυτά. Εσύ τα πιστεύεις.
Θα δουμε ποιος θα δικαιωθεί.

Τα υπόλοιπα περι πληρωμών, μόνο γέλιο προκαλούν.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2025, 14:18

Saturn έγραψε:
Έχεις δίκιο επρεπε να πω υαινες.

Αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρος ποιοι είναι οι υαινες και ποιες οι μαριονέτες.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 04 Μαρ 2025, 14:20

Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2025, 14:18
Saturn έγραψε:

Δηλαδή, εγώ είμαι η ύαινα που κάνω και ...προπαγάνδα?
Αλήθεια τώρα, θα μου απαντήσεις σε αυτό?

Να μιλήσεις Όττο μου, να μιλήσεις και να μιλήσεις σοβαρά. Γιατί δεν θίγεσαι μόνο εσύ εδώ μέσα ,όταν σου γράφουν διάφορα...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 04 Μαρ 2025, 14:21

Εντωμεταξύ, μιλάμε για το φόρουμ, έτσι. Για το φόρουμ. Που εκτός οτι 30-40 γράφουμε δω πέρα (φοβερή προπαγάνδα)
Γνωριζόμαστε λίγο πολύ ο καθένας.

Για να καταλάβω, αν έχουμε αρχίσει να παρανοούμε ομαδικά
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2025, 14:23

Saturn έγραψε:
04 Μαρ 2025, 14:20
Otto Weininger έγραψε:
Saturn έγραψε:

Να μιλήσεις Όττο μου, να μιλήσεις και να μιλήσεις σοβαρά. Γιατί δεν θίγεσαι μόνο εσύ εδώ μέσα ,όταν σου γράφουν διάφορα...
Εσύ δεν είσαι τίποτα. Μια φωνή από μακρυά εν μέσω συζητήσεων.
Οπότε δεν σε περιλαμβάνω σε τίποτα άρα μην μου τα ζαλίσεις πάλι.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 04 Μαρ 2025, 14:28

Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2025, 14:23
Saturn έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Έχεις καταλάβει, οτι τόσο καιρό μιλάς εδώ μέσα με εκφράσεις πρόσεχεεεε τι γράαααφεις!!! θα γαμηθείτεεεε!!!!! κτλ κτλ? Και οτι απευθύνεσαι σε ανθρώπους που όπως είπα δεν είμαστε και "ξενοι", γνωριζόμαστε κάπως που να πάρει ο δι@@@ολος!!!!
Δηλαδή, αν δεν εννοείς εμένα, δεν εννοείς την Πασίφω, τον ένα, τον άλλο, τί συμβαίνει τελικά?

Είναι γηπεδάκι σας το φόρουμ μεταξύ τεσσάρων ξερω γω χρηστών και παίζετε οπαδιλίκι και τσαμπουκάδες?

Το καταλαβαίνεις οτι φαίνεται (τουλάχιστον) παρανοικό να συμβαίνει όλο αυτό εδώ μέσα?

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Μαρ 2025, 14:31

Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2025, 14:16
Πασιφάη έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2025, 10:39

Κανένα αφήγημα μου δεν καταρρέει. Αφενός γιατί ουδέποτε είχα αφήγημα, αφετέρου γιατί τίποτα από όσα έχω υποστηρίξει στο θέμα των Τεμπών δεν έχει καταρριφθεί. Η αλήθεια θα φανεί, ο,τι και αν γίνει.

Η οργή μου έγκειται στην απέχθεια που έχω για ένα συγκεκριμένο είδος προπαγάνδας, αυτό της συναισθηματικής. Από τα "μαγκάλια", τις "χιλιάδες αυτοκτονίες" και τα "παιδάκια που λιποθυμουσαν από πείνα" την περίοδο 2012-15 και μετά εξαφανίστηκαν (ή/και τα γράψανε στα αρχιδια τους) μέχρι τα Τέμπη και τα αδιανόητα ψέματα που ακούστηκαν και ακούγονται.
Μισώ τον βιασμό της λογικής αλλά και τις επιστήμης. Όπως έχω ξαναπεί, στο δικό μας σύμπαν τουλάχιστον η αιτία προηγείται της συνέπειας.
Βλέπεις την συνέπεια (ή τα συμπτώματα πχ στην ιατρική) και ψάχνεις τι της προκάλεσε. Την αιτία.

Εδώ κάνουν το αντίθετο. Πήραν ως δεδομένη την αιτία και προσπαθούν να ταιριάξουν την συνέπεια στο αφήγημά τους. Δε σε προβληματίζει που ο καθε ένας λεει την μαλακια του ; Που τρώγονται μεταξύ τους; Που αλλάζουν αφήγημα κάθε βδομάδα; Που τους κραζουν μέχρι και οι συγγενείς; Που πλέον στέλνουν εξώδικα;

Εσύ απλά δεν θες να ακούς κάτι διαφορετικό από αυτό που σου σερβίρουν. Σε παίζουν συναισθηματικά σαν μαριονέτα.

Νομίζεις ότι είσαι πιο ευαίσθητη από μένα γενικά ή ειδικά για το θέμα; Δεν είσαι.

Νομίζεις ότι έχεις καθαρότερη σκέψη από μένα; Δεν έχεις.

Νομίζεις ότι τα παίρνω από το κόμμα; Δεν παίρνω τίποτα δεν περιμένω τίποτα σε προσωπικό επίπεδο.

Είναι η ιδεολογία μου, η θέαση που έχω για την πολιτική, αυτό που εγώ θεωρώ σωστό.
Δεν σας κάνει; Μάντεψε.

Δεν είναι μαντρόσκυλο γιατί αυτό προϋποθέτει ότι με ενδιαφέρει να σας μαντρώσω. Θα ισχυε αν σας έβλεπα ως πρόβατα. Αλλά σας βλέπω σαν λύκους.

Όρμα λοιπόν, βριζε, λεγε ο,τι στο πουτσο θες, δεν με αγγίζει τίποτα από αυτά.
Κοίταξε. Είναι εμφανές πλέον, το ποιός βιάζει ασάλιωτα τη λογική, απ'όλες τις πάντες. Και στο καπάκι να προσπαθεί να ρίξει τα ''βάρητα'' της δήθεν άγνοιας σε άλλους, αποκαλώντας τους θρασύτατα., μαριονέτες. Θα σε βόλευε το ξέρω, αλλά δεν πάει έτσι.
Όχι, δεν σε θεωρώ ευαίσθητο στο συγκεκριμένο θέμα. Μόνο σε άλλα που αφορούν προσωπικά σου βιώματα.
Όχι, δεν έχεις καθόλου καθαρή σκέψη. Έχει αλλοιωθεί με το καθημερινό πήξιμο και τρέξιμο για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Νομίζω οτι τα παίρνεις απ'το κόμμα, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω. Τουλάχιστον με την άκρατη φανατιλα σου, αυτό δείχνεις.
Το ''κερασάκι'' στο ποστ σου ήταν αυτο το καταπληκτικό ''Είναι η ιδεολογία μου''. Συμπερασματικά στο παραπάνω διαφαίνεται πως δεν διαφέρεις απ'αυτούς δα, τους ''απέναντι'', που σε οργίζουν.

Επίσης θα ήθελα να σου πω, οτι μόνο λύκο δεν θα με χαρακτήριζα. Καταλαβαίνω πότε με χειραγωγούν και πότε μου μιλούν με ειλικρίνεια.
Την λογική (και την επιστήμη) την βιάζουν αυτοί που λένε ψέματα και κάνουν συναισθηματική προπαγάνδα.

Σου είπα την άποψή μου. Αν δεν σ'αρέσει, συνέχισε τις πίπες σου. Είναι όντως διασκεδαστική η προσπάθειά σου.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2025, 14:34

Saturn έγραψε:
04 Μαρ 2025, 14:28
Otto Weininger έγραψε:
Saturn έγραψε:

Έχεις καταλάβει, οτι τόσο καιρό μιλάς εδώ μέσα με εκφράσεις πρόσεχεεεε τι γράαααφεις!!! θα γαμηθείτεεεε!!!!! κτλ κτλ? Και οτι απευθύνεσαι σε ανθρώπους που όπως είπα δεν είμαστε και "ξενοι", γνωριζόμαστε κάπως που να πάρει ο δι@@@ολος!!!!
Δηλαδή, αν δεν εννοείς εμένα, δεν εννοείς την Πασίφω, τον ένα, τον άλλο, τί συμβαίνει τελικά?

Είναι γηπεδάκι σας το φόρουμ μεταξύ τεσσάρων ξερω γω χρηστών και παίζετε οπαδιλίκι και τσαμπουκάδες?

Το καταλαβαίνεις οτι φαίνεται (τουλάχιστον) παρανοικό να συμβαίνει όλο αυτό εδώ μέσα?
Σου εξήγησα πολλές φορές τι εννοούσα με το "πρόσεχε τι γράφεις" αλλά είσαι χαμηλής νοημοσύνης.

Το "θα γαμηθειτε" πήγαινε γενικά και εκτός φόρουμ μιας και το αρχικό ρώτημα του νήματος αφορά το τι θα γίνει εκτός φόρουμ.

Κοπέλα μου έχεις θέμα νοημοσύνης. Αλλά εγώ δεν είμαι νηπιαγωγός, ώστε να έχω υπομονή να εξηγώ κάθε λέξη σε κάποια η χαζομάρα της βαράει κόκκινο.

Ξεφορτώσου μας λοιπόν και σύρε πρήξε κανένα άλλο.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 04 Μαρ 2025, 14:35

Otto Weininger έγραψε:
Saturn έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:

Ίσα ρε φίλτατε. Που σβήνεις ανθρώπους έτσι ξερά. Ποιός νομίζεις πως είσαι;
Ρε μαλάκα μου, τί βρωμιά κυκλοφορεί εδώ μέσα;

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2025, 14:36

Πασιφάη έγραψε:
04 Μαρ 2025, 14:31
Otto Weininger έγραψε:
04 Μαρ 2025, 14:16
Πασιφάη έγραψε:

Σου είπα την άποψή μου. Αν δεν σ'αρέσει, συνέχισε τις πίπες σου. Είναι όντως διασκεδαστική η προσπάθειά σου.
Χέστηκα για την άποψή σου. Αυτό προσπαθώ να σου πω.
Απλά προσθεσα και το γελοίο περί πληρωμών μπας και καταλάβεις ότι γίνεσαι ρεζιλι όταν το λες εδώ μέσα τουλάχιστον.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 04 Μαρ 2025, 14:37

Πασιφάη έγραψε:
04 Μαρ 2025, 14:35
Otto Weininger έγραψε:
Saturn έγραψε:

Ίσα ρε φίλτατε. Που σβήνεις ανθρώπους έτσι ξερά. Ποιός νομίζεις πως είσαι;
Ρε μαλάκα μου, τί βρωμιά κυκλοφορεί εδώ μέσα;
Όταν φτάσω να γράφω για σπασμένους σβέρκους και δεμένους που τους αξίζει να βλέπουν να τους καίνε τα παιδιά, μπορεί και να σου αρέσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών