George_V έγραψε: ↑15 Μάιος 2023, 08:25Λες να υπάρχει περίπτωση να βγάλει αυτοδυναμία η ΝΔ με απλή αναλογική όταν θέλει το λιγότερο 46% για 151 βουλευτές?Αρίστος έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 17:39ST48410 έγραψε: ↑13 Μάιος 2023, 17:38
Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να τον πάρω σοβαρά περισσότερο από όσο τον Χαϊκάλη που έλεγε τότε διάφορα.
Εγώ κάτι τέτοιου θεομπαίχτες δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Εξαγοράζονται πολύ πιο εύκολα όσοι σηκώνουν τόνους και λένε μεγάλα λόγια.
Μιλάμε για άνθρωπο που δηλώνει χριστιανός και πουλάει επιστολές του Ιησού.
Ψηφιζοντας Βελοπουλο, ψηφιζω οτι η ΝΔ δεν θα εχει αυτοδυναμια απο τις πρωτες εκλογες, οποτε και θα παμε στις δευτερες που θα ψηφισω Εθνικο Μετωπο η Εμφιετζογλου που τοτε θα κατεβουν κανονικα. Δεν τον ψηφιζω γιατι μου αρεσει αλλα για να βλαψγω τη ΝΔ και να εχω τη δυνατοτητα να ψηφισω στις δευτερες εκλογες κομμα της αρεσκειας μου.
.
Πιο εύκολο είναι να κατέβει ο Θεός στη γη πάρα αυτό.
Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Το κόμμα ''ΝΙΚΗ¨,το χριστιανικό κόμμα, θα ειναι η μεγάλη έκπληξη των εκλογών;
Μιλάμε για κόμμα με κεντρικό στοιχείο την θρησκεία, που είμαστε, στην Τουρκία; Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, μόνο σε παππούδες απευθύνεται.
Σκέφτομαι ως χριστιανοκομμούνι ( και φιλόλογος+ θεολόγος γαρ) να ψηφίσω ΝΙΚΗ και να μην το ρίξω ΚΚΕ.
- Green Dragon
Δεν κατάλαβα. Σου την έχει σπάσει ο Εθνι μήπως;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 17:13Χειρονάκτες παπάρες ονομάζονται που βασίζονται στην κοινωνική πολιτική για να λυθεί θεσμικώς το πρόβλημα τους.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 16:47Αυτοί που περιγράφεις δεν ονομάζονται εθνικοκοινωνιστές, θρησκόληπτοι υπερσυντηρητικοί ονομάζονται.
Και αυτό δεν έχει να κάνει με τη θρησκεία. Αυτή είναι το πρόσχημα.

- Green Dragon
Όχι ρε συ είναι κουκουρούκου! Το ΚΚΕ έχει συγκρότηση, άσχετα αν διαφωνεί κανείς μαζί του. Δεν μπορεί εν έτει 2023 να είναι η θρησκεία κεντρικό στοιχείο ενός κόμματος σε μια χώρα σαν την Ελλάδα.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ναι, αλλά το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Για να δει η Ελλάδα καθαρά κοσμικό ακροδεξιό κόμμα θα περάσουν καμμιά εκατοστή χρόνια. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να ψηφίσει οπωσδήποτε ακροδεξιά, τουλάχιστον αυτοί δεν φαίνονται εγκληματίες ούτε πουλάνε τις επιστολές του Ιησού.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:32Μιλάμε για κόμμα με κεντρικό στοιχείο την θρησκεία, που είμαστε, στην Τουρκία; Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, μόνο σε παππούδες απευθύνεται.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Green Dragon
Ναι αλλά ο Βελόπουλος δεν βάζει πρώτη την θρησκεία, έχει βέβαια και όλα τα προβλήματα που αναφέρεις συν την ρωσοφιλία (που την έχουν και αυτοί όμως απ' ότι φαίνεται). Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω θρησκευτικό κόμμα παρόλο που δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος. Το κράτος πρέπει να είναι κοσμικό.micmic έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:41Ναι, αλλά το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Για να δει η Ελλάδα καθαρά κοσμικό ακροδεξιό κόμμα θα περάσουν καμμιά εκατοστή χρόνια. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να ψηφίσει οπωσδήποτε ακροδεξιά, τουλάχιστον αυτοί δεν φαίνονται εγκληματίες ούτε πουλάνε τις επιστολές του Ιησού.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:32Μιλάμε για κόμμα με κεντρικό στοιχείο την θρησκεία, που είμαστε, στην Τουρκία; Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, μόνο σε παππούδες απευθύνεται.
-
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Αν είναι πρόβλημα η ρωσοφιλία, τότε είναι και η δυτικοφιλία. Ο κόσμος δεν είναι του ενός πόλου πλέον και φαίνεται ότι κυρίως οι συστημικοί και οι νεοδημοκράτες αρνούνται να το αντιληφθούν. Ο Βελόπουλος σαφώς έχει κλίση προς τη Ρωσία, αλλά αν μετράγαμε ποιος είναι πιο κοντά (ή στη λαική γλώσσα ποιος είναι ποιο γιουσουφάκι), ο Βελόπουλος με τους Ρώσους ή οι συστημικοί με τη Δύση, η προφανής απάντηση είναι το δεύτερο.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:47Ναι αλλά ο Βελόπουλος δεν βάζει πρώτη την θρησκεία, έχει βέβαια και όλα τα προβλήματα που αναφέρεις συν την ρωσοφιλία (που την έχουν και αυτοί όμως απ' ότι φαίνεται). Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω θρησκευτικό κόμμα παρόλο που δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος. Το κράτος πρέπει να είναι κοσμικό.micmic έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:41Ναι, αλλά το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Για να δει η Ελλάδα καθαρά κοσμικό ακροδεξιό κόμμα θα περάσουν καμμιά εκατοστή χρόνια. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να ψηφίσει οπωσδήποτε ακροδεξιά, τουλάχιστον αυτοί δεν φαίνονται εγκληματίες ούτε πουλάνε τις επιστολές του Ιησού.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:32Μιλάμε για κόμμα με κεντρικό στοιχείο την θρησκεία, που είμαστε, στην Τουρκία; Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, μόνο σε παππούδες απευθύνεται.
Όσον αφορά το λόγο του, σαφώς και στέκεται καλύτερα από αποκόμματα τύπου ΝΙΚΗ. Άλλωστε αν δεν απαγορευόταν ο Κασιδιάρης, ούτε κατά διάνοια δεν θα προσέγγιζαν το 1%
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
Εγώ ως άθεος το προσυπογράφω αυτό, αλλά νομίζω ότι στα χάλια που έχουμε ως χώρα είναι πιο σημαντικό να ψηφίζεις άτομα που σου φαίνονται έντιμα και μη διεφθαρμένα, ακόμα κι αν διαφωνείς με την κοσμοθεωρία τους. Δηλαδή αυτό που είπε για τη διαθήκη του Πλαστήρα, δεν θα ακούσεις πολλούς να το λένε. Όλοι το ξέρουν, ελάχιστοι το αναφέρουν. Επειδή προφανώς δεν τους συμφέρει.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:47Ναι αλλά ο Βελόπουλος δεν βάζει πρώτη την θρησκεία, έχει βέβαια και όλα τα προβλήματα που αναφέρεις συν την ρωσοφιλία (που την έχουν και αυτοί όμως απ' ότι φαίνεται). Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω θρησκευτικό κόμμα παρόλο που δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος. Το κράτος πρέπει να είναι κοσμικό.micmic έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:41Ναι, αλλά το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Για να δει η Ελλάδα καθαρά κοσμικό ακροδεξιό κόμμα θα περάσουν καμμιά εκατοστή χρόνια. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να ψηφίσει οπωσδήποτε ακροδεξιά, τουλάχιστον αυτοί δεν φαίνονται εγκληματίες ούτε πουλάνε τις επιστολές του Ιησού.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:32Μιλάμε για κόμμα με κεντρικό στοιχείο την θρησκεία, που είμαστε, στην Τουρκία; Εντελώς εκτός τόπου και χρόνου, μόνο σε παππούδες απευθύνεται.
Φυσικά και δεν θα ψηφίσω ΝΙΚΗ προσωπικά, αλλά αν δω κάποιον που να θέλει να ψηφίσει ακροδεξιά θα του πω να το σκεφτεί.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Green Dragon
Με την έννοια 'γουάου, να στείλουμε όπλα στην Ουκρανία' ναι, είναι βλακεία και αυτό. Αλλά η χώρα δεν μπορεί να μην είναι δυτικόστροφη για διάφορους λόγους. Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.Κλεομένης Γ έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:57Αν είναι πρόβλημα η ρωσοφιλία, τότε είναι και η δυτικοφιλία. Ο κόσμος δεν είναι του ενός πόλου πλέον και φαίνεται ότι κυρίως οι συστημικοί και οι νεοδημοκράτες αρνούνται να το αντιληφθούν. Ο Βελόπουλος σαφώς έχει κλίση προς τη Ρωσία, αλλά αν μετράγαμε ποιος είναι πιο κοντά (ή στη λαική γλώσσα ποιος είναι ποιο γιουσουφάκι), ο Βελόπουλος με τους Ρώσους ή οι συστημικοί με τη Δύση, η προφανής απάντηση είναι το δεύτερο.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:47Ναι αλλά ο Βελόπουλος δεν βάζει πρώτη την θρησκεία, έχει βέβαια και όλα τα προβλήματα που αναφέρεις συν την ρωσοφιλία (που την έχουν και αυτοί όμως απ' ότι φαίνεται). Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω θρησκευτικό κόμμα παρόλο που δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος. Το κράτος πρέπει να είναι κοσμικό.
Όσον αφορά το λόγο του, σαφώς και στέκεται καλύτερα από αποκόμματα τύπου ΝΙΚΗ. Άλλωστε αν δεν απαγορευόταν ο Κασιδιάρης, ούτε κατά διάνοια δεν θα προσέγγιζαν το 1%
-
- Phorum.gr user: Κλεομένης Γ
Η χώρα οφείλει να έχει έξυπνη εξωτερική πολιτική και όχι πολιτική του τύπου "στρατηγέ ιδού ο στρατός σας" (τύπου 1945-49). Να πάψουμε να φερόμαστε σαν λακέδες της Δύσης. Δε νομίζω άλλωστε ότι ο Βελόπουλος θέλει κόντρα με τη Δύση. Υπάρχει, άλλωστε και η άλλη Δύση, αυτή με πρόεδρο τον Τραμπ (και μακάρι να επανέλθει). Άμα φύγει η χολέρα των δημοκρατικών, των αριστεροφιλελεύθερων, θα είναι καλύτερος ο κόσμος και ομαλότερες οι σχέσεις με τη Ρωσία.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 20:00Με την έννοια 'γουάου, να στείλουμε όπλα στην Ουκρανία' ναι, είναι βλακεία και αυτό. Αλλά η χώρα δεν μπορεί να μην είναι δυτικόστροφη για διάφορους λόγους. Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.Κλεομένης Γ έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:57Αν είναι πρόβλημα η ρωσοφιλία, τότε είναι και η δυτικοφιλία. Ο κόσμος δεν είναι του ενός πόλου πλέον και φαίνεται ότι κυρίως οι συστημικοί και οι νεοδημοκράτες αρνούνται να το αντιληφθούν. Ο Βελόπουλος σαφώς έχει κλίση προς τη Ρωσία, αλλά αν μετράγαμε ποιος είναι πιο κοντά (ή στη λαική γλώσσα ποιος είναι ποιο γιουσουφάκι), ο Βελόπουλος με τους Ρώσους ή οι συστημικοί με τη Δύση, η προφανής απάντηση είναι το δεύτερο.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:47Ναι αλλά ο Βελόπουλος δεν βάζει πρώτη την θρησκεία, έχει βέβαια και όλα τα προβλήματα που αναφέρεις συν την ρωσοφιλία (που την έχουν και αυτοί όμως απ' ότι φαίνεται). Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω θρησκευτικό κόμμα παρόλο που δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος. Το κράτος πρέπει να είναι κοσμικό.
Μεγάλο θέμα προς συζήτηση, που ξεφεύγει του θέματος.
Πατριωτική πανστρατιά με την Ελληνική Λύση
- Green Dragon
Μακάρι να επανέλθει η λογική Τραμπ, είτε με τον ίδιο είτε με κάποιον συνεχιστή του, συμφωνώ 100%. Πήγε πολύ πίσω ο κόσμος με τα βλαμμένα των Δημοκρατικών.Κλεομένης Γ έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 20:06Η χώρα οφείλει να έχει έξυπνη εξωτερική πολιτική και όχι πολιτική του τύπου "στρατηγέ ιδού ο στρατός σας" (τύπου 1945-49). Να πάψουμε να φερόμαστε σαν λακέδες της Δύσης. Δε νομίζω άλλωστε ότι ο Βελόπουλος θέλει κόντρα με τη Δύση. Υπάρχει, άλλωστε και η άλλη Δύση, αυτή με πρόεδρο τον Τραμπ (και μακάρι να επανέλθει). Άμα φύγει η χολέρα των δημοκρατικών, των αριστεροφιλελεύθερων, θα είναι καλύτερος ο κόσμος και ομαλότερες οι σχέσεις με τη Ρωσία.
Μεγάλο θέμα προς συζήτηση, που ξεφεύγει του θέματος.
Η προφανής απάντηση είναι ότι το θέμα δεν είναι πόσο ρωσόφιλοι είναι οι Έλληνες αλλά το πόσο ελληνόφιλοι είναι οι Ρώσοι.Κλεομένης Γ έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:57Αν είναι πρόβλημα η ρωσοφιλία, τότε είναι και η δυτικοφιλία. Ο κόσμος δεν είναι του ενός πόλου πλέον και φαίνεται ότι κυρίως οι συστημικοί και οι νεοδημοκράτες αρνούνται να το αντιληφθούν. Ο Βελόπουλος σαφώς έχει κλίση προς τη Ρωσία, αλλά αν μετράγαμε ποιος είναι πιο κοντά (ή στη λαική γλώσσα ποιος είναι ποιο γιουσουφάκι), ο Βελόπουλος με τους Ρώσους ή οι συστημικοί με τη Δύση, η προφανής απάντηση είναι το δεύτερο.Green Dragon έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:47Ναι αλλά ο Βελόπουλος δεν βάζει πρώτη την θρησκεία, έχει βέβαια και όλα τα προβλήματα που αναφέρεις συν την ρωσοφιλία (που την έχουν και αυτοί όμως απ' ότι φαίνεται). Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να ψηφίσω θρησκευτικό κόμμα παρόλο που δεν είμαι κατά της θρησκείας σαν άνθρωπος. Το κράτος πρέπει να είναι κοσμικό.micmic έγραψε: ↑16 Μάιος 2023, 19:41
Ναι, αλλά το συγκρίνουμε με τα υπόλοιπα ακροδεξιά κόμματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Για να δει η Ελλάδα καθαρά κοσμικό ακροδεξιό κόμμα θα περάσουν καμμιά εκατοστή χρόνια. Αν κάποιος δηλαδή θέλει να ψηφίσει οπωσδήποτε ακροδεξιά, τουλάχιστον αυτοί δεν φαίνονται εγκληματίες ούτε πουλάνε τις επιστολές του Ιησού.
Είναι;
Ακόμα και στο θέμα της ...ορθοδοξίας όταν πρωτοέσκασε η φάση με την Αγια Σοφιά/τζαμί, ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα αλλά το βλέπει ως κάτι θετικό γιατί θα μπαίνουν δωρεάν οι Ρώσοι τουρίστες. Και όλα αυτά πριν την κρίση της Ουκρανίας.
Αλλά κάποιοι κόλλησαν στα ξανθά γένη και πλασάρουν ξανθά μούσια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Tι σπρώξιμο τρωνε αυτοι
Απο το πουθενα μου εβγαλε προτεινομενο βιντεο στο youtube την ζωντανη συγκεντρωση που ειχανε
Εντωμεταξυ λιγο που πατησα να δω
Ο νεωτερος εκει μεσα πολεμησε στους βαλκανικους πολεμους
Απο το πουθενα μου εβγαλε προτεινομενο βιντεο στο youtube την ζωντανη συγκεντρωση που ειχανε
Εντωμεταξυ λιγο που πατησα να δω
Ο νεωτερος εκει μεσα πολεμησε στους βαλκανικους πολεμους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το ΝΙΚΗ είναι ένα χριστιανοδημοκρατικό κόμμα;
από έργο_μακέτο » 04 Ιουν 2024, 23:03 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
04 Ιουν 2024, 23:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΝΙΚΗ είναι το πιο επικίνδυνο φασιστικό κόμμα αυτή τη στιγμή
από έργο_μακέτο » 11 Ιουν 2023, 18:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 306 Απαντήσεις
- 9213 Προβολές
-