Πόσο πόνο πρόσφερε ο Πολάκης;
- Highlander
Re: Πόσο πόνο πρόσφερε ο Πολάκης;
Το γεγονός ότι ο Κυμπουροπουλος είναι ΑΜΕΑ δεν τον καθαγιάζει, ούτε τον αφήνει στο απυρόβλητο και εκτός κριτικής.
Πολλές φορές έχω σχολιάσει τον Πολάκη για τη συμπεριφορά του, αλλά εν προκειμένω μιλάμε καθαρά για παραμύθια της ΝΔ.
Πολλές φορές έχω σχολιάσει τον Πολάκη για τη συμπεριφορά του, αλλά εν προκειμένω μιλάμε καθαρά για παραμύθια της ΝΔ.
Ελα Βελισσαριε παρε την παραθεση σου
Αφν το αμεα δεν κλαφτει να πα να γαμηθει.Καλα δεν τα λεω ;Belisarius έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 14:31Σύμφωνα με το νόμο προβλέπεται ειδική μεταχείριση.
Αν κάποιο ΑΜΕΑ ισχυρίζεται ότι δε θέλει ειδική μεταχείριση τότε φυσικά δε πρέπει να έχει πρόσβαση στις θέσεις ΑΜΕΑ είτε για στάθμευση είτε στην εργασία.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Τσίμπησε γιατί βάλανε τον γιατρό να προσωποποιήσει το επιχείρημά του χρησιμοποιώντας την βιογραφία του. Κι ο Πολάκης τσίμπησε και συνέχισε ένα γαϊτανάκι από το οποίο μόνο ο γιατρός θα κέρδιζε ως ο κρίκος της ευαισθησίας. Όταν είσαι ο Τάισον και έχεις εφτά καταδίκες για κόψιμο αυτιού με τα δόντια, δεν δέρνεις έναν περαστικό επειδή δεν είδε το κόκκινο φανάρι. Εξηγείς μόνο πως στο κόκκινο όλοι σταματάμε. 'Έπρεπε να απαντήσει απρόσωπα, λέγοντας πως η Κοινωνική πρόνοια δεν είναι χάρες και ελεημοσύνη, ανταποδοτικότητα του Κράτους στον φορολογούμενο πολίτη κι υποχρέωση.
Ordem e Progresso.
Ο Κυμπουροπουλος φυσικα αυτο το θεωρει αυτονοητο.Για τον Πολακη οπως φανηκε δεν ειναι και τοσο αυτονοητο.
Ο Πολάκης είναι Σφακιανός φύλαρχος, κάνει την πολιτική του. Μόνο που με τον Κυμπουρόπουλο του τη φέρανε. Ας πρόσεχε, η Πολιτική θέλει πουστιά. Κι η πουστιά, αστική ευγένεια, δεν είσαι σε καφενείο στα Σφακιά. Πουστιά είναι να βάζεις έναν Α.Μ.Ε.Α. που πέτυχε (αλήθεια, πόσοι τα καταφέρνουν, και πόσοι θα τα κατάφερναν, αν είχαμε Κράτος Πρόνοιας;) να λέει, Δε θέλω χάρες κι επιδόματα, για να κάνεις την πολιτική λιτότητας μαγκιά. Σε λίγο θα βάλουν και άστεγο να λέει, δεν μου χρειάζεται κατοικία, είμαι λεβέντης στον καθαρό αέρα, είναι αξιοπρέπεια να χτίζεις από χαρτόνια το ΔΙΚΟ σου καλύβι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.
Ordem e Progresso.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Οχι δε τα λες καθόλου καλά.
Γράφω:
Belisarius έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 14:12Ακόμα και αν για μία θέση εργασίας οι δυνατότητες είναι οι ίδιες, εφόσον δεν υπάρξει πρόσληψη, είναι πιο πιθανόν να βρει εργασία αλλού ένα υγιές άτομο σε σχέση με κάποιο ανάπηρο. Συνεπώς οι ανάπηροι θα πρέπει να προτιμώνται.
Είπαμε ότι αντιλαμβάνεται ο καθένας.Belisarius έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 14:31Δε θεωρώ ότι τους κάνουμε χάρη που δίνουμε τέτοιες παροχές. Έτσι πρέπει. Αλλά το ότι δίνονται οι παροχές είναι γεγονός και καλό είναι να αναγνωρίζεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 23 Απρ 2019, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν καταλαβες οτι ο Πολακης του απαντησε "αν ησουν μαγκας θα ανταγωνιζοσουν εναν υγιη και θα βλεπαμε ποσο ικανος εισαι " ;Cavaliere έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 16:27Ο Πολάκης είναι Σφακιανός φύλαρχος, κάνει την πολιτική του. Μόνο που με τον Κυμπουρόπουλο του τη φέρανε. Ας πρόσεχε, η Πολιτική θέλει πουστιά. Κι η πουστιά, αστική ευγένεια, δεν είσαι σε καφενείο στα Σφακιά. Πουστιά είναι να βάζεις έναν Α.Μ.Ε.Α. που πέτυχε (αλήθεια, πόσοι τα καταφέρνουν, και πόσοι θα τα κατάφερναν, αν είχαμε Κράτος Πρόνοιας;) να λέει, Δε θέλω χάρες κι επιδόματα, για να κάνεις την πολιτική λιτότητας μαγκιά. Σε λίγο θα βάλουν και άστεγο να λέει, δεν μου χρειάζεται κατοικία, είμαι λεβέντης στον καθαρό αέρα, είναι αξιοπρέπεια να χτίζεις από χαρτόνια το ΔΙΚΟ σου καλύβι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.
Πουλας τρελλιτσα Βελισσαρη ;
Και Μητσοτάκης =σκατα
- Belisarius
Αντι νέας απάντησης επεξεργάστηκα τη προηγούμενη νομίζω.
Δεν έχει σημασία όμως πρόλαβες και το διάβασες.
Τι τρελίτσα; Γραφείς πράγματα που δεν ισχύουν. Μάλλον μπερδεύτηκες με αυτό που έγραψε ο Φόσι. Γι αυτό και κάνεις 10 ώρες να κάνεις μία απλή παράθεση και μου λες εμένα αν πουλάω τρελίτσα;
Δεν έχει σημασία όμως πρόλαβες και το διάβασες.
Τι τρελίτσα; Γραφείς πράγματα που δεν ισχύουν. Μάλλον μπερδεύτηκες με αυτό που έγραψε ο Φόσι. Γι αυτό και κάνεις 10 ώρες να κάνεις μία απλή παράθεση και μου λες εμένα αν πουλάω τρελίτσα;
Αυτό αφήνει να καταλάβει ο κόσμος ο Κυριάκος. Ο Πολάκης δεν είπε αυτό, άσχετα αν το είπε άκομψα ό,τι εννοούσε. Εγώ, δεν κρύβομαι, λέω τα σύκα, σύκα.
Ordem e Progresso.
- Belisarius
Επίσης το προηγούμενο πόστ (μετά την επεξεργασία) απαντά νομίζω στο ερώτημα σου. Αν δεν απαντά πολύ ευχαρίστως να διευκρινίσω οτιδήποτε.
- Highlander
Δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, λέτε ψέματα.under έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 16:30Δεν καταλαβες οτι ο Πολακης του απαντησε "αν ησουν μαγκας θα ανταγωνιζοσουν εναν υγιη και θα βλεπαμε ποσο ικανος εισαι " ;Cavaliere έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 16:27Ο Πολάκης είναι Σφακιανός φύλαρχος, κάνει την πολιτική του. Μόνο που με τον Κυμπουρόπουλο του τη φέρανε. Ας πρόσεχε, η Πολιτική θέλει πουστιά. Κι η πουστιά, αστική ευγένεια, δεν είσαι σε καφενείο στα Σφακιά. Πουστιά είναι να βάζεις έναν Α.Μ.Ε.Α. που πέτυχε (αλήθεια, πόσοι τα καταφέρνουν, και πόσοι θα τα κατάφερναν, αν είχαμε Κράτος Πρόνοιας;) να λέει, Δε θέλω χάρες κι επιδόματα, για να κάνεις την πολιτική λιτότητας μαγκιά. Σε λίγο θα βάλουν και άστεγο να λέει, δεν μου χρειάζεται κατοικία, είμαι λεβέντης στον καθαρό αέρα, είναι αξιοπρέπεια να χτίζεις από χαρτόνια το ΔΙΚΟ σου καλύβι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.
Αυτό σχολίασε ο Πολάκης
Cavaliere έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 16:27Πουστιά είναι να βάζεις έναν Α.Μ.Ε.Α. που πέτυχε (αλήθεια, πόσοι τα καταφέρνουν, και πόσοι θα τα κατάφερναν, αν είχαμε Κράτος Πρόνοιας;) να λέει, Δε θέλω χάρες κι επιδόματα, για να κάνεις την πολιτική λιτότητας μαγκιά. Σε λίγο θα βάλουν και άστεγο να λέει, δεν μου χρειάζεται κατοικία, είμαι λεβέντης στον καθαρό αέρα, είναι αξιοπρέπεια να χτίζεις από χαρτόνια το ΔΙΚΟ σου καλύβι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
O Πολάκης έχει συγκεκριμένο κοινό που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ,αυτούς που λέγαμε επί βαθέος ΠΑΣΟΚ αυριανιστές.Το κοινό αυτό είναι ασύμβατο με άλλους αριστερούς.Όλα τα κόμματα έχουν ανάμεσά τους ασύμβατα κοινά.Ο αντίπαλος προσπαθεί να αναδείξει τις αντιφάσεις και να φέρει τις ομάδες του αντιπάλου σε αντιπαράθεση.Ο ΣΥΡΙΖΑ το παίζει αυτό το παιγνίδι κατά κόρον μεταξύ εθνικιστών και φιλελεύθερων στη ΝΔ.Μέχρι και ολόκληρο εκδοτικό συγκρότημα έχει προσεγγίσει (Δημοκρατία,Εστία) για να παίξει σε αυτή την αντίθεση.Η υπόθεση Καιρίδη ήταν κλασική εφαρμογή.Αφού ο Πολάκης παρασύρθηκε δεν θα του τη χαρίσουν.Ήδη βγήκαν οι γκουρού της κοινωνικής ευαισθησίας του ΣΥΡΙΖΑ (Φίλης,Κούλογλου κλπ) και αποστασιοποιήθηκαν από τον Πολάκη.Για το λόγο αυτό και ο Τσίπρας δεν θα δεχθεί συζήτηση για πρόταση δυσπιστίας μόνο για τον Πολάκη.Πρέπει και αυτός να κρατήσει και τις ψήφους των αυριανιστών και των δικαιωματικών.Cavaliere έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 16:27Ο Πολάκης είναι Σφακιανός φύλαρχος, κάνει την πολιτική του. Μόνο που με τον Κυμπουρόπουλο του τη φέρανε. Ας πρόσεχε, η Πολιτική θέλει πουστιά. Κι η πουστιά, αστική ευγένεια, δεν είσαι σε καφενείο στα Σφακιά. Πουστιά είναι να βάζεις έναν Α.Μ.Ε.Α. που πέτυχε (αλήθεια, πόσοι τα καταφέρνουν, και πόσοι θα τα κατάφερναν, αν είχαμε Κράτος Πρόνοιας;) να λέει, Δε θέλω χάρες κι επιδόματα, για να κάνεις την πολιτική λιτότητας μαγκιά. Σε λίγο θα βάλουν και άστεγο να λέει, δεν μου χρειάζεται κατοικία, είμαι λεβέντης στον καθαρό αέρα, είναι αξιοπρέπεια να χτίζεις από χαρτόνια το ΔΙΚΟ σου καλύβι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν έχει σημασία.Όση πιθανότητα έχει να κερδίσει ο Κυριάκος αντιπαράθεση για τον Καιρίδη άλλη τόση έχει ο Τσίπρας για τον Πολάκη.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που έχει απλοποιήσει την πολιτική σε συνθηματολογία (οι προηγούμενοι,οι μνημονιακοί,οι καθαροί και οι βρώμικοι,το καινούργιο κλπ).Αυτό δεν μπορεί να βγαίνει πάντα.Τα βάλατε με τον ΑΜΕΑ μένει στον κόσμο.Εάν θέλεις συζήτηση με σοβαρή πολιτική αντιπαράθεση αυτό δεν μπορεί να γίνεται μόνο όπου σε βολεύει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση; πόσο;
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 09 Αύγ 2023, 10:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 822 Απαντήσεις
- 30048 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi