Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
argouen

Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 02 Ιουν 2019, 18:33

Οι πασκόκοι στα πανελ λένε ότι να ναι, ο καθένας τη θεωρία του, τι σκ@τα? μόνη της αποφάσισε η Φωφη? :102:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 02 Ιουν 2019, 18:34

The Great Leader έγραψε:
02 Ιουν 2019, 17:42
Η Βενιζέλος είχε την τέλεια ευκαιρία, όταν ο ΓΑΠ έχασε τις εκλογές. Αν έκανε υπομονή και να μεθοδευτεί το άδειασμα του Παπανδρέου "ομαλά", θα ήταν ο τιμονιέρης του ΠΑΣΟΚ και ίσως να ήταν διαφορετική η πορεία της συνεργασίας ΝΔ/ΠΑΣΟΚ(ως προς το μοίρασμα/ισορροπίες). Άλλα βγήκε λαίμαργα στις κάμερες και αυτοανακηρύχτηκε ο μελλοντικός ηγέτης της παράταξης, με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί πολιτικά. Έτσι δημιουργήθηκε η εικόνα του "λαίμαργου και εξουσιομανή Βενιζέλου" vs "του αγαθοβιόλη, μα γιου του ηγέτη, Παπανδρέου", όπου ο λαός έδειξε περισσότερο συμπάθεια στον χαζό απ'ότι στον λαίμαργο. Δυστυχώς για τον Βαγγέλα, δύσκολα θα μπορέσει να διορθώσει αυτή του την λάθος κίνηση.
πατησιωτης έγραψε:
02 Ιουν 2019, 18:04
Επειδή είχα παρακολουθήσει την κατάσταση τότε θα πω ότι επί της ουσίας δεν είχε άλλη επιλογή.Γίνονται εκλογές το 2007 και το ΠΑΣΟΚ χάνει με μεγαλύτερη διαφορά από το 2004 ενώ ήταν αντιπολίτευση.Όλοι καταλάβαιναν ότι αυτό συνέβη λόγω της αντιπολιτευτικής τακτικής αερολογίας του Παπανδρέου.Ο Παπανδρέου κάνει μια δήλωση πομφόλυγα από την οποία δεν προκύπτει ούτε ότι παραιτείται ούτε ότι θα ζητήσει επαναεπιβεβαίωση της προεδρίας του.Πήγε να περάσει το θέμα στα μουλωχτά με κανένα συνέδριο αέρος - αέρος που δεν θα άλλαζε τίποτα.Εάν ο Βενιζέλος δεν έκανε δήλωση - που άργησε,έγινε μετά τα μεσάνυχτα θα εμπεδωνόταν το σχέδιο Παπανδρέου χάσαμε τις εκλογές και δεν έγινε τίποτε,παραμένω πρόεδρος.Ίσως ήταν επικοινωνιακό λάθος ότι πήγε στο Ζάππειο,θα έπρεπε να κάνει μια δήλωση από το γραφείο του.Αλλά η δήλωση έπρεπε να γίνει,αλλιώς ο Παπανδρέου θα έκανε τον χαζό και θα έμενε πρόεδρος χωρίς ψηφοφορία.
τη θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη βραδιά, που αυτοκτόνησε πολιτικά live on camera:
ΟΛΟΙ είχαν στο νου τους εκείνη τη στιγμή στο Βενιζέλο, είχε φτιάξει το προφίλ του , είχε καλλιεργήσει το μύθο του (ο ΔΟΛ για λογαριασμό του)
και ο ΓΑΠ είχε αποτύχει να φέρει πάλι στην εξουσία τους χαρμανιασμένους πασόκους που εμφάνιζαν πια σοβαρά συμπτώματα στέρησης.
Αν έκανε μια χλιαρή συναινετική δήλωση του στυλ "τώρα είναι ώρα περισυλλογής και ευθύνης" και καθόταν σπίτι του
πριν ξημερώσει, οι αγριοπασόκοι θα έσπαγαν την πόρτα του και θα τον σήκωναν στις ασπίδες τους και θα τον έκαναν πρόεδρο.
Αντί γι'αυτό είδαμε τον Βενιζέλο στις κάμερες λιμασμένο και αγριεμένο με το μάτι να γυαλίζει " εγώ"! , "εδώ"! , "είμαι έτοιμος"! και τρόμαξαν όλοι...

Μετά, το επόμενο διάστημα προσπαθούσε να το σώσει με χορό στο πάρτυ της κόρης του αλλά ο ΓΑΠ είχε και τους μηχανισμούς με το μέρος του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 02 Ιουν 2019, 18:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen » 02 Ιουν 2019, 18:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιουν 2019, 18:33
υ είχα δει κάτι διαφορετικό στο "αγαθό" του βλέμμα.
τι??? :lol:
Νήφε και μέμνησο απιστείν

zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo » 02 Ιουν 2019, 18:42

Του Λοβερδου η υποψηφιοτητα ειναι σιγουρη για το ΚΙΝΑΛ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιουν 2019, 18:46

dna replication έγραψε:
02 Ιουν 2019, 18:34
The Great Leader έγραψε:
02 Ιουν 2019, 17:42
Η Βενιζέλος είχε την τέλεια ευκαιρία, όταν ο ΓΑΠ έχασε τις εκλογές. Αν έκανε υπομονή και να μεθοδευτεί το άδειασμα του Παπανδρέου "ομαλά", θα ήταν ο τιμονιέρης του ΠΑΣΟΚ και ίσως να ήταν διαφορετική η πορεία της συνεργασίας ΝΔ/ΠΑΣΟΚ(ως προς το μοίρασμα/ισορροπίες). Άλλα βγήκε λαίμαργα στις κάμερες και αυτοανακηρύχτηκε ο μελλοντικός ηγέτης της παράταξης, με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί πολιτικά. Έτσι δημιουργήθηκε η εικόνα του "λαίμαργου και εξουσιομανή Βενιζέλου" vs "του αγαθοβιόλη, μα γιου του ηγέτη, Παπανδρέου", όπου ο λαός έδειξε περισσότερο συμπάθεια στον χαζό απ'ότι στον λαίμαργο. Δυστυχώς για τον Βαγγέλα, δύσκολα θα μπορέσει να διορθώσει αυτή του την λάθος κίνηση.
πατησιωτης έγραψε:
02 Ιουν 2019, 18:04
Επειδή είχα παρακολουθήσει την κατάσταση τότε θα πω ότι επί της ουσίας δεν είχε άλλη επιλογή.Γίνονται εκλογές το 2007 και το ΠΑΣΟΚ χάνει με μεγαλύτερη διαφορά από το 2004 ενώ ήταν αντιπολίτευση.Όλοι καταλάβαιναν ότι αυτό συνέβη λόγω της αντιπολιτευτικής τακτικής αερολογίας του Παπανδρέου.Ο Παπανδρέου κάνει μια δήλωση πομφόλυγα από την οποία δεν προκύπτει ούτε ότι παραιτείται ούτε ότι θα ζητήσει επαναεπιβεβαίωση της προεδρίας του.Πήγε να περάσει το θέμα στα μουλωχτά με κανένα συνέδριο αέρος - αέρος που δεν θα άλλαζε τίποτα.Εάν ο Βενιζέλος δεν έκανε δήλωση - που άργησε,έγινε μετά τα μεσάνυχτα θα εμπεδωνόταν το σχέδιο Παπανδρέου χάσαμε τις εκλογές και δεν έγινε τίποτε,παραμένω πρόεδρος.Ίσως ήταν επικοινωνιακό λάθος ότι πήγε στο Ζάππειο,θα έπρεπε να κάνει μια δήλωση από το γραφείο του.Αλλά η δήλωση έπρεπε να γίνει,αλλιώς ο Παπανδρέου θα έκανε τον χαζό και θα έμενε πρόεδρος χωρίς ψηφοφορία.
τη θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη βραδιά, που αυτοκτόνησε πολιτικά live on camera:
ΟΛΟΙ είχαν στο νου τους εκείνη τη στιγμή στο Βενιζέλο, είχε φτιάξει το προφίλ του , είχε καλλιεργήσει το μύθο του (ο ΔΟΛ για λογαριασμό του)
και ο ΓΑΠ είχε αποτύχει να φέρει πάλι στην εξουσία τους χαρμανιασμένους πασόκους που εμφάνιζαν πια σοβαρά συμπτώματα στέρησης.
Αν έκανε μια χλιαρή συναινετική δήλωση του στυλ "τώρα είναι ώρα περισυλλογής και ευθύνης" και καθόταν σπίτι του
πριν ξημερώσει, οι αγριοπασόκοι θα έσπαγαν την πόρτα του και θα τον σήκωναν στις ασπίδες τους και θα τον έκαναν πρόεδρο.
Αντί γι'αυτό είδαμε τον Βενιζέλο στις κάμερες λιμασμένο και αγριεμένο με το μάτι να γυαλίζει " εγώ"! , "εδώ"! , "είμαι έτοιμος"! και τρόμαξαν όλοι...

Μετά, το επόμενο διάστημα προσπαθούσε να το σώσει με χορό στο πάρτυ της κόρης του αλλά ο ΓΑΠ είχε και τους μηχανισμούς με το μέρος του
Έτσι είναι οι αγριοπασόκοι βρε. Αδέκαστοι και ατίθασοι. Δεν τα σηκώνουν αυτά.

Αλλά έχουν τρυφερή καρδγιά.

Κι αν ο Βενιζέλος τους έλεγε ότι έβγαλε έρπη απ' τη στενοχώρια του ήταν ικανοί να του σχωρέσουν τα πάντα και να τον κάνουν όχι μόνον πρόεδρο του κόμματος αλλά και πρωθυπουργό της χώρας.

Οι αγριοπασόκοι γενικώς, δεν θέλουν κόπο θέλουν τρόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 02 Ιουν 2019, 18:55

Εικόνα

πάλι έκανες μια αεροπλανική σύνδεση για να βρεις την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσεις και να βγάλεις προαποφασισμένα συμπεράσματα

Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla » 02 Ιουν 2019, 18:57

Μολις μιλαει ο Λοβερδος και βριζει τον Συριζα λεει οτι ειναι σαν τον Ορμπαν και οτι θα ειναι στην πρωτη γραμμη για τη συντριβη του Συριζα χαχαχα. Θα μιλησει λεει στα οργανα. Εχει πολυ γελιο στο Κιναλ.

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 02 Ιουν 2019, 19:01

Arisvilla έγραψε:
02 Ιουν 2019, 18:57
Μολις μιλαει ο Λοβερδος και βριζει τον Συριζα λεει οτι ειναι σαν τον Ορμπαν και οτι θα ειναι στην πρωτη γραμμη για τη συντριβη του Συριζα χαχαχα. Θα μιλησει λεει στα οργανα. Εχει πολυ γελιο στο Κιναλ.
Τα βλέπω και γω όλα δορυφορικά και δε ξέρω αυτή η συνεχής επίθεση για οριστική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ συντεταγμένα από ΚΙΝΑΛ, ΝΔ και όλα τα μήντια μου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Ας το αφήσουμε να εξελιχθεί λέω τελικά

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 02 Ιουν 2019, 19:02

στο μεταξύ ολοι θυμούνται την ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία του Λοβέρδου στο υπουργείο υγείας

Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός » 02 Ιουν 2019, 19:29

Ίφιδα έγραψε:
02 Ιουν 2019, 19:25
Εικόνα
Το ξέρεις ότι την έπεφτε χοντρά στις φοιτήτριές του;

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 02 Ιουν 2019, 19:37

Μηχανικός έγραψε:
02 Ιουν 2019, 19:29

Το ξέρεις ότι την έπεφτε χοντρά στις φοιτήτριές του;
Ακούγονται διαφορά εδώ πάνω, τίποτα καλό

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιουν 2019, 19:43

dna replication έγραψε:
02 Ιουν 2019, 18:55
Εικόνα

πάλι έκανες μια αεροπλανική σύνδεση για να βρεις την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσεις και να βγάλεις προαποφασισμένα συμπεράσματα
Η περιγραφή των "αγριοπασόκων" είναι δική σου όχι δική μου.

Και ήταν πολύ επιτυχής. :D

Εγώ απλώς έκανα κάποιους συνειρμούς.

Σε κάθε περίπτωση, ίσως να έχεις δίκιο και να μην καταλαβαίνω γιατί πασόκα ήμερη, άγρια ή μεταλλαγμένη δεν υπήρξα ποτέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Ιουν 2019, 20:18

argouen έγραψε:
02 Ιουν 2019, 18:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Ιουν 2019, 18:33
υ είχα δει κάτι διαφορετικό στο "αγαθό" του βλέμμα.
τι??? :lol:
Eίναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω. Δεν έχει να κάνει με άγριο ή ψυχρό βλέμμα, ούτε με βλέμμα που "σκοτεινιάζει" (βάζω μια συνήθη λογοτεχνική περιγραφή για τη φάση όπου ο άλλος/η αρχίζει να τα παίρνει).
Οι άνθρωποι αλλάζουν εκφράσεις και βλέμματα (συνειδητά ή μη) και αυτό είναι φυσικό. Και για τα πρόσωπα που ξέρουμε, μπορούμε να αντιληφθούμε πότε το βλέμμα τους είναι αδιάφορο, ειρωνικό, απορριπτικό ή πειρακτικό. Το ίδιο ισχύει και για "επώνυμους" που δεν γνωρίζουμε προσωπικά αλλά τους βλέπουμε σε συζητήσεις, συνεντεύξεις, ταινίες κλπ Τα γράφω όλα αυτά και πιθανόν να γίνομαι κουραστική για να διευκρινήσω ότι στο βλέμμα του Παπανδρέου, δεν είδα τίποτα από αυτά. Το μόνο που είδα ήταν να πέφτει μια μάσκα. Για πολύ λίγο. Αλλά ήταν αρκετό.

Αυτά. Ελπίζω να σε κάλυψα. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine » 02 Ιουν 2019, 20:19

η φωφωκα τωρα στον χατζηνικολαου κλαιγεται για "βρωμικο πολεμο κατα του ΚΙΝΑΛ" :smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
πατησιωτης έγραψε:
10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών