Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας
Οι πασκόκοι στα πανελ λένε ότι να ναι, ο καθένας τη θεωρία του, τι σκ@τα? μόνη της αποφάσισε η Φωφη? 

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
The Great Leader έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 17:42Η Βενιζέλος είχε την τέλεια ευκαιρία, όταν ο ΓΑΠ έχασε τις εκλογές. Αν έκανε υπομονή και να μεθοδευτεί το άδειασμα του Παπανδρέου "ομαλά", θα ήταν ο τιμονιέρης του ΠΑΣΟΚ και ίσως να ήταν διαφορετική η πορεία της συνεργασίας ΝΔ/ΠΑΣΟΚ(ως προς το μοίρασμα/ισορροπίες). Άλλα βγήκε λαίμαργα στις κάμερες και αυτοανακηρύχτηκε ο μελλοντικός ηγέτης της παράταξης, με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί πολιτικά. Έτσι δημιουργήθηκε η εικόνα του "λαίμαργου και εξουσιομανή Βενιζέλου" vs "του αγαθοβιόλη, μα γιου του ηγέτη, Παπανδρέου", όπου ο λαός έδειξε περισσότερο συμπάθεια στον χαζό απ'ότι στον λαίμαργο. Δυστυχώς για τον Βαγγέλα, δύσκολα θα μπορέσει να διορθώσει αυτή του την λάθος κίνηση.
τη θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη βραδιά, που αυτοκτόνησε πολιτικά live on camera:πατησιωτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 18:04Επειδή είχα παρακολουθήσει την κατάσταση τότε θα πω ότι επί της ουσίας δεν είχε άλλη επιλογή.Γίνονται εκλογές το 2007 και το ΠΑΣΟΚ χάνει με μεγαλύτερη διαφορά από το 2004 ενώ ήταν αντιπολίτευση.Όλοι καταλάβαιναν ότι αυτό συνέβη λόγω της αντιπολιτευτικής τακτικής αερολογίας του Παπανδρέου.Ο Παπανδρέου κάνει μια δήλωση πομφόλυγα από την οποία δεν προκύπτει ούτε ότι παραιτείται ούτε ότι θα ζητήσει επαναεπιβεβαίωση της προεδρίας του.Πήγε να περάσει το θέμα στα μουλωχτά με κανένα συνέδριο αέρος - αέρος που δεν θα άλλαζε τίποτα.Εάν ο Βενιζέλος δεν έκανε δήλωση - που άργησε,έγινε μετά τα μεσάνυχτα θα εμπεδωνόταν το σχέδιο Παπανδρέου χάσαμε τις εκλογές και δεν έγινε τίποτε,παραμένω πρόεδρος.Ίσως ήταν επικοινωνιακό λάθος ότι πήγε στο Ζάππειο,θα έπρεπε να κάνει μια δήλωση από το γραφείο του.Αλλά η δήλωση έπρεπε να γίνει,αλλιώς ο Παπανδρέου θα έκανε τον χαζό και θα έμενε πρόεδρος χωρίς ψηφοφορία.
ΟΛΟΙ είχαν στο νου τους εκείνη τη στιγμή στο Βενιζέλο, είχε φτιάξει το προφίλ του , είχε καλλιεργήσει το μύθο του (ο ΔΟΛ για λογαριασμό του)
και ο ΓΑΠ είχε αποτύχει να φέρει πάλι στην εξουσία τους χαρμανιασμένους πασόκους που εμφάνιζαν πια σοβαρά συμπτώματα στέρησης.
Αν έκανε μια χλιαρή συναινετική δήλωση του στυλ "τώρα είναι ώρα περισυλλογής και ευθύνης" και καθόταν σπίτι του
πριν ξημερώσει, οι αγριοπασόκοι θα έσπαγαν την πόρτα του και θα τον σήκωναν στις ασπίδες τους και θα τον έκαναν πρόεδρο.
Αντί γι'αυτό είδαμε τον Βενιζέλο στις κάμερες λιμασμένο και αγριεμένο με το μάτι να γυαλίζει " εγώ"! , "εδώ"! , "είμαι έτοιμος"! και τρόμαξαν όλοι...
Μετά, το επόμενο διάστημα προσπαθούσε να το σώσει με χορό στο πάρτυ της κόρης του αλλά ο ΓΑΠ είχε και τους μηχανισμούς με το μέρος του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 02 Ιουν 2019, 18:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Του Λοβερδου η υποψηφιοτητα ειναι σιγουρη για το ΚΙΝΑΛ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Έτσι είναι οι αγριοπασόκοι βρε. Αδέκαστοι και ατίθασοι. Δεν τα σηκώνουν αυτά.dna replication έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 18:34The Great Leader έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 17:42Η Βενιζέλος είχε την τέλεια ευκαιρία, όταν ο ΓΑΠ έχασε τις εκλογές. Αν έκανε υπομονή και να μεθοδευτεί το άδειασμα του Παπανδρέου "ομαλά", θα ήταν ο τιμονιέρης του ΠΑΣΟΚ και ίσως να ήταν διαφορετική η πορεία της συνεργασίας ΝΔ/ΠΑΣΟΚ(ως προς το μοίρασμα/ισορροπίες). Άλλα βγήκε λαίμαργα στις κάμερες και αυτοανακηρύχτηκε ο μελλοντικός ηγέτης της παράταξης, με αποτέλεσμα να αυτοπυροβοληθεί πολιτικά. Έτσι δημιουργήθηκε η εικόνα του "λαίμαργου και εξουσιομανή Βενιζέλου" vs "του αγαθοβιόλη, μα γιου του ηγέτη, Παπανδρέου", όπου ο λαός έδειξε περισσότερο συμπάθεια στον χαζό απ'ότι στον λαίμαργο. Δυστυχώς για τον Βαγγέλα, δύσκολα θα μπορέσει να διορθώσει αυτή του την λάθος κίνηση.τη θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη βραδιά, που αυτοκτόνησε πολιτικά live on camera:πατησιωτης έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 18:04Επειδή είχα παρακολουθήσει την κατάσταση τότε θα πω ότι επί της ουσίας δεν είχε άλλη επιλογή.Γίνονται εκλογές το 2007 και το ΠΑΣΟΚ χάνει με μεγαλύτερη διαφορά από το 2004 ενώ ήταν αντιπολίτευση.Όλοι καταλάβαιναν ότι αυτό συνέβη λόγω της αντιπολιτευτικής τακτικής αερολογίας του Παπανδρέου.Ο Παπανδρέου κάνει μια δήλωση πομφόλυγα από την οποία δεν προκύπτει ούτε ότι παραιτείται ούτε ότι θα ζητήσει επαναεπιβεβαίωση της προεδρίας του.Πήγε να περάσει το θέμα στα μουλωχτά με κανένα συνέδριο αέρος - αέρος που δεν θα άλλαζε τίποτα.Εάν ο Βενιζέλος δεν έκανε δήλωση - που άργησε,έγινε μετά τα μεσάνυχτα θα εμπεδωνόταν το σχέδιο Παπανδρέου χάσαμε τις εκλογές και δεν έγινε τίποτε,παραμένω πρόεδρος.Ίσως ήταν επικοινωνιακό λάθος ότι πήγε στο Ζάππειο,θα έπρεπε να κάνει μια δήλωση από το γραφείο του.Αλλά η δήλωση έπρεπε να γίνει,αλλιώς ο Παπανδρέου θα έκανε τον χαζό και θα έμενε πρόεδρος χωρίς ψηφοφορία.
ΟΛΟΙ είχαν στο νου τους εκείνη τη στιγμή στο Βενιζέλο, είχε φτιάξει το προφίλ του , είχε καλλιεργήσει το μύθο του (ο ΔΟΛ για λογαριασμό του)
και ο ΓΑΠ είχε αποτύχει να φέρει πάλι στην εξουσία τους χαρμανιασμένους πασόκους που εμφάνιζαν πια σοβαρά συμπτώματα στέρησης.
Αν έκανε μια χλιαρή συναινετική δήλωση του στυλ "τώρα είναι ώρα περισυλλογής και ευθύνης" και καθόταν σπίτι του
πριν ξημερώσει, οι αγριοπασόκοι θα έσπαγαν την πόρτα του και θα τον σήκωναν στις ασπίδες τους και θα τον έκαναν πρόεδρο.
Αντί γι'αυτό είδαμε τον Βενιζέλο στις κάμερες λιμασμένο και αγριεμένο με το μάτι να γυαλίζει " εγώ"! , "εδώ"! , "είμαι έτοιμος"! και τρόμαξαν όλοι...
Μετά, το επόμενο διάστημα προσπαθούσε να το σώσει με χορό στο πάρτυ της κόρης του αλλά ο ΓΑΠ είχε και τους μηχανισμούς με το μέρος του
Αλλά έχουν τρυφερή καρδγιά.
Κι αν ο Βενιζέλος τους έλεγε ότι έβγαλε έρπη απ' τη στενοχώρια του ήταν ικανοί να του σχωρέσουν τα πάντα και να τον κάνουν όχι μόνον πρόεδρο του κόμματος αλλά και πρωθυπουργό της χώρας.
Οι αγριοπασόκοι γενικώς, δεν θέλουν κόπο θέλουν τρόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- dna replication

πάλι έκανες μια αεροπλανική σύνδεση για να βρεις την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσεις και να βγάλεις προαποφασισμένα συμπεράσματα
Μολις μιλαει ο Λοβερδος και βριζει τον Συριζα λεει οτι ειναι σαν τον Ορμπαν και οτι θα ειναι στην πρωτη γραμμη για τη συντριβη του Συριζα χαχαχα. Θα μιλησει λεει στα οργανα. Εχει πολυ γελιο στο Κιναλ.
- Τοξοβόλος_UK
Τα βλέπω και γω όλα δορυφορικά και δε ξέρω αυτή η συνεχής επίθεση για οριστική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ συντεταγμένα από ΚΙΝΑΛ, ΝΔ και όλα τα μήντια μου φαίνεται ενδιαφέρουσα. Ας το αφήσουμε να εξελιχθεί λέω τελικά
- dna replication
στο μεταξύ ολοι θυμούνται την ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία του Λοβέρδου στο υπουργείο υγείας
Η περιγραφή των "αγριοπασόκων" είναι δική σου όχι δική μου.dna replication έγραψε: ↑02 Ιουν 2019, 18:55
πάλι έκανες μια αεροπλανική σύνδεση για να βρεις την ευκαιρία να αυτοσχεδιάσεις και να βγάλεις προαποφασισμένα συμπεράσματα
Και ήταν πολύ επιτυχής.

Εγώ απλώς έκανα κάποιους συνειρμούς.
Σε κάθε περίπτωση, ίσως να έχεις δίκιο και να μην καταλαβαίνω γιατί πασόκα ήμερη, άγρια ή μεταλλαγμένη δεν υπήρξα ποτέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Eίναι πολύ δύσκολο να το περιγράψω. Δεν έχει να κάνει με άγριο ή ψυχρό βλέμμα, ούτε με βλέμμα που "σκοτεινιάζει" (βάζω μια συνήθη λογοτεχνική περιγραφή για τη φάση όπου ο άλλος/η αρχίζει να τα παίρνει).
Οι άνθρωποι αλλάζουν εκφράσεις και βλέμματα (συνειδητά ή μη) και αυτό είναι φυσικό. Και για τα πρόσωπα που ξέρουμε, μπορούμε να αντιληφθούμε πότε το βλέμμα τους είναι αδιάφορο, ειρωνικό, απορριπτικό ή πειρακτικό. Το ίδιο ισχύει και για "επώνυμους" που δεν γνωρίζουμε προσωπικά αλλά τους βλέπουμε σε συζητήσεις, συνεντεύξεις, ταινίες κλπ Τα γράφω όλα αυτά και πιθανόν να γίνομαι κουραστική για να διευκρινήσω ότι στο βλέμμα του Παπανδρέου, δεν είδα τίποτα από αυτά. Το μόνο που είδα ήταν να πέφτει μια μάσκα. Για πολύ λίγο. Αλλά ήταν αρκετό.
Αυτά. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
η φωφωκα τωρα στον χατζηνικολαου κλαιγεται για "βρωμικο πολεμο κατα του ΚΙΝΑΛ" 

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο ιστορικός Άγιαξ στην τελευταία θέση της βαθμολογίας
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 18:43 » σε Αθλητικά - 6 Απαντήσεις
- 438 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
29 Οκτ 2023, 19:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 399 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
22 Νοέμ 2023, 19:48
-
-
Νέα δημοσίευση Υποψήφιοι του επικρατείας της Κωνσταντοπούλου λενε ότι θα ψηφίσουν μερα25
από phorumaster » 17 Ιουν 2023, 22:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 440 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kameron
17 Ιουν 2023, 23:25
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φιάσκο με τον Φρέντη Μπελέρη: Πρότεινε για αντιπρόεδρο Επιτροπής τον… φαιδρό Φειδία
από Μαδουραίος » 04 Φεβ 2025, 13:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Animal
05 Φεβ 2025, 09:04
-