Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από stavmanr » 06 Μαρ 2020, 12:55
omg kai 3 lol έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:49
Nostalgia έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:48
Παιδες επειδη πριν ειδα οτι μετραγατε σκορ, με βαση την φασιστικη ερντογανικη προπαγανδα το σκορ ειναι 3-0 υπερ μας....
βιάζεσαι πολύ..
ο Γερμανός διαιτητής μόλις σφύριξε την έναρξη..

Το πραγματικό σκορ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι 10-0 υπέρ της Γερμανίας.
Αλλά κάποιοι δεν κατέχουν το άθλημα...

-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
από Nostalgia » 06 Μαρ 2020, 12:55
Παιδες επειδη πριν ειδα οτι μετραγατε σκορ, με βαση την φασιστικη ερντογανικη προπαγανδα το σκορ ειναι 3-0 υπερ μας....
βιάζεσαι πολύ..
Και τι θα κανει δηλαδη ο διαιτητης θα αναστησει τους νεκρους της ερντογανικης προπαγανδας;

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2020, 12:56
omg kai 3 lol έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:45
η πλάκα είναι ότι 10 μέρες πριν το μεγαλύτερο πρόβλημα του Κουλη ήταν ο Μουτζούρης ο περιφεριαρχης Β.Αιγαιου, όπου γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το μεταναστευτικο στα νησιά αν σέρνεται για μήνες/χρόνια είναι ικανό σιγά-σιγα να πριονίζει πόντους και ψήφους μέχρι τις εκλογές, και ξαφνικά μετά το "ντου" στον Εβρον το πρόβλημα είναι οι αλληλέγγυοι..(?)
νδληδες όσο κι αν επιλέγετε να εθελοτυφλείτε γνωρίζετε πολύ καλά ότι στη διαχειριση πατριωτικών ζητημάτων διαχρονικά είστε σκραπες, όσο και να δημαγωγείτε πάντοτε θα βρισκετε μεγαλύτερους δημαγωγούς εκ δεξιών σας που θα σας κόβουν ψήφους, και αν αυτή την κατάσταση την αφήσετε να σέρνεται για ..μεγάλο διάστημα θα είναι και η αρχή του τέλους σας
Ανεξαρτήτως έκβασης, ξέρουμε όλοι πολύ καλά ποιοι θα έχουν μεγάλο πρόβλημα το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, έτσι δεν είναι;
Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να παίζει τόσο χαλαρά όπως πρώτα η αλληλέγγυα ρητορική;
Σαφώς και υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές της και στη νδ. Το ερώτημα είναι ποιοι θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και αν θα υπάρξει συνέχεια της σκιώδους κυβέρνησης των μκο και όσοι βλέπουν το μεταναστευτικό ως επαγγελματικό προσανατολισμό.
Σε κάθε περίπτωση, ο σύριζα περνάει τη χειρότερη του στιγμή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
από taliban » 06 Μαρ 2020, 12:56
Gewponos90 έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:54
taliban έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:43
Gewponos90 έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:13
Δεν είπε ότι είναι fake. Είπε ότι αυτό που ισχυριστηκαν διαφοροι, δλδ ότι το έκαναν για να συγκινήσουν δεν προκύπτει από πουθενα
Προκύπτει προφανώς από τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων στα social media πως η Ελλάδα κακομεταχειρίζεται τους μετανάστες,πρόσφυγες.
Προσπαθούν να φορτώσουν στην Ελλάδα το φταίξιμο.
Αφού θες να πιστέψεις ότι το συγκεκριμένο παιδί στο συγκεκριμένο βίντεο χρησιμοποιήθηκε από τους γονείς του για να κατηγορήσει την Ελλάδα και η μόνη απόδειξη που έχεις είναι το τι είπαν κάτι Τούρκοι αξιωματούχοι στο twitter, δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη οπότε δεν έχει και νόημα να το συνεχιζουμε
Προφανώς δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε για όποιον <<δεν θέλει>> να δει τι σημαίνει στην πράξη ψυχολογικές επιχειρήσεις από τους απέναντι συνδυαστικά με όλο το σκηνικό που έχει στηθεί. Και σύντομα θα επεκταθεί και αλλού.
-
TheoPhrm
- Phorum.gr user: TheoPhrm
από TheoPhrm » 06 Μαρ 2020, 12:58
Καινούρια σεκλέτια για τον Erdy.
Μια Μόρια αλα τούρκα δημιουργείται στην Αδριανούπολη.
Όσο εξευρωπαϊσμένοι και να θεωρηθούν οι κάτοικοι, καλομαθημένοι από τους αλλοδαπούς και ημεδαπούς τουρίστες που αφήνουν τα ωραία τους ευρώ και δολάρια μπαίνοντας οδικώς στην Τουρκία, μάλλον θα υστερήσουν σε εκδηλώσεις αβροφροσύνης υποδεχόμενοι τον ανθό πάσης Ασίας και Αφρικής.
ΜΚΟ του κόσμου σπεύσατε.
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 06 Μαρ 2020, 12:58
Εν τω μεταξύ από όλους αυτούς τους αταλάντευτους συνοριοφύλακες του φόρουμ που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκτελούνται στα σύνορα κανείς δεν απάντησε στο βασικό ερώτημα:
κακώς οι δύο έλληνες στρατιωτικοί δεν εκτελέστηκαν, κατά τη γνώμη τους, όταν παραβίασαν τα τουρκικά σύνορα;
Η δική μου άποψη είναι ότι καλώς δεν εκτελέστηκαν επί τόπου, δεδομένου ότι η φονική βία εναντίον παράνομα εισερχόμενου δεν μπορεί να είναι παρά η έσχατη λύση σε περίπτωση άμεσου κινδύνου.
Θα ήθελα όμως και την άποψη των υπολοίπων.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 06 Μαρ 2020, 12:58
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:53
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:45
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:41

Εννοείς ότι δεν είναι κατόρθωμα του ελληνικού εθνικισμού να μετατρέπει τον Ερντογάν σε ανθρωπιστή στα μάτια των υπολοίπων;
Πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η επιχειρηματολογία σου;
stav καλέ μου, και με τον παπαγάλο μου έκανα κάποιους διαλόγους αλλά δεν θα έλεγα ότι με απασχολούσε ιδιαίτερα η χρήση επιχειρημάτων.
Ποσώς με ενδιαφέρει πώς περνάς την ώρα με τα κατοικίδιά σου, Γαλή.
Απλά να έχεις στο νου ότι όταν μαθαίνεις να μιλάς μόνο με τον παπαγάλο σου, στο τέλος απλά παπαγαλίζεις.
Καλώς ήλθες στο φόρουμ, λοιπόν.
Με τον παπαγάλο μου είχα πολύ πιο ενδιαφέροντες διαλόγους, από όσους έχω με την πανίδα που εκπροσωπείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
sys3x
από sys3x » 06 Μαρ 2020, 12:59
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:55
βιάζεσαι πολύ..

10 υπέρ της Γερμανίας, μέχρι εδώ το έχω, το 0 σε ποιον αντιστοιχεί σταβ μου; στην Τουρκία; αν ναι τι πιστεύεις ότι έχασε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Lord Snow
από Lord Snow » 06 Μαρ 2020, 13:00
Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:49
Lord Snow έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:46
Otto Weininger έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:40
Προς το παρόν κάτσε πάλι θεατής να βλέπεις για πολλοστή φορά τον ελληνικό λαό να ρίχνει στον κάλαθο την χρεοκοπημένη και ανυποληπτη ιδεολογία σου και την ΝΔ να ασκεί Εθνική πολιτική με την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού.
Ε βεβαια εσυ εισαι ενεργο μελος της κομματοκρατιας που μοιραζε αδειες επαγγελματος, επετρεπε σε πληθη λαθρομεταναστων να εγκατασταθουν και καταφερε να μην πεσει ουτε σφυρια απο ελληνα εργατη το 2004 οταν παραγεμιζε τις τσεπες των ημετερων εργοληπτων. Τα ξερουμε αυτα δεν χρειαζεται να μας τα θυμιζεις.
Και εσύ έισαι ξεχασμένο παρελθόν, οπαδός μιας ολοκληρωτικής και προδοτικής για το Έθνος ιδεολογίας που έχει ψοφήσει εδώ και χρόνια.
Του λες οτι ειναι κομματι της σαπιλας που κατεστρεψε την χωρα και εφερε εκατομμυρια λαθρο εδω και 30 χρονια, σου λεει οτι εχει καλυτερα ποσοστα και ποστα εξουσιας, αποδεικνυοντας αυτοματα αυτο για τον οποιο τον κατηγορεις

-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 06 Μαρ 2020, 13:00
sys3x έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:59
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:55
βιάζεσαι πολύ..

10 υπέρ της Γερμανίας, μέχρι εδώ το έχω, το 0 σε ποιον αντιστοιχεί σταβ μου; στην Τουρκία; αν ναι τι πιστεύεις ότι έχασε;
Ξαναγράφω: το παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας (για το ποιος βγαίνει κερδισμένος από τη διαμάχη) είναι 10-0 υπέρ της Γερμανίας.
Εσύ κατάλαβες ότι το 0 είναι στην Τουρκία.

Δεκτό ως προσωπική αντίληψη του ζητήματος και προχωράμε παρακάτω.
-
sys3x
από sys3x » 06 Μαρ 2020, 13:01
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:58
stav καλέ μου, και με τον παπαγάλο μου έκανα κάποιους διαλόγους αλλά δεν θα έλεγα ότι με απασχολούσε ιδιαίτερα η χρήση επιχειρημάτων.
Απλά να έχεις στο νου ότι όταν μαθαίνεις να μιλάς μόνο με τον παπαγάλο σου, στο τέλος απλά παπαγαλίζεις.
Με τον παπαγάλο μου είχα πολύ πιο ενδιαφέροντες διαλόγους, από όσους έχω με την πανίδα που εκπροσωπείς.
Πανίδα; η ναδάη δεν είναι ένα μικρό λουλουδάκι;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
-
Chainis
- Phorum.gr user: Chainis
από Chainis » 06 Μαρ 2020, 13:02
Northern Spirit έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:51
Chainis έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 11:44
Θεατρο του παράλογου εισαι ρε εργο του Κάφκα!
Άμα υπερασπιζεται τους προσφυγες από τους κακους Έλληνες δεν εχει παρά να τους παρει μακριά απο τα συνορα μας και δεν θα πάθει κανένας τιποτα.
Τι δουλεια έιχε να εισβάλει στην Συρία που ο Ασαντ εξόντωνε και καλά την αντιπολίτευση;
Η αντιπολιτευση δεν εξόντωνε τον Άσαντ την ίδια στιγμή;
Όπου γίνεται εμφύλιος δικαιούται να στέλνει στρατό εισβολής η Τουρκία;
Ναι δικαιουται να στειλει στρατο εισβολης για να φτιαξει ζωνη ασφαλειας εκει οταν η Τουρκια εχει γεμησει Συρους προσφυγες...Αν δεν ειχε γεμησει τοτε ναι δεν θα εχει λογο να μπει...Και δεν ειχε μπει στη Συρια στην πρωτη πενταετια του εμφυλιου.
Επισης δικαιουνταν να μπει στη Συρια απο τη στιγμη που σε Συριακο εδαφος υπηρχανε βασεις Κουρδων ανταρτων που χτυπουσανε μεσα στην Τουρκια.
Και οι δυο ειναι λογοι εισβολης καθε σοβαρης χωρας.
Τριχες.
Κατ αρχην αν δεν σου βγαινει ενα ςπιχείρημα μαλακία (ο Άσαντ εξόντωνε τους αντιπάλους) ψάχνεις για άλλο.
Η συνηθισμένη πρακτικη όταν γινευαι εμφύλιος στα σύνορα σου είναι να κλείνεις τα σύνορα, όχι να εισβάλεις κι εσύ και να φτιάχνεις πιο πολλούς προσφυγες.
Κανένας Κουρδος δεν εφυγε απο την Βόρεια Συρία να κτυπήσει μέσα στην Τουρκία, αυτό που καίει την Τουρκία ειναι να μην φτιαχτεί Κουρδικό κράτος στα σύνορα της και γι αυρό εγκληματει σε βάρος των γειτόνων της κι εσύ αβαντάρεις τα εγκλήματα της.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
stavmanr
- Μέλη που αποχώρησαν
από stavmanr » 06 Μαρ 2020, 13:02
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:58
Δηλαδή εσύ εκπροσωπείς χλωρίδα ρε Γαλή;
Γράφεις κάτι τρολαρίσματα της προηγούμενης χιλιετίας βρε συ.

-
AlienWay
- Phorum.gr user: AlienWay
από AlienWay » 06 Μαρ 2020, 13:02
stavmanr έγραψε: ↑06 Μαρ 2020, 12:58
Εν τω μεταξύ από όλους αυτούς τους αταλάντευτους συνοριοφύλακες του φόρουμ που πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να εκτελούνται στα σύνορα κανείς δεν απάντησε στο βασικό ερώτημα:
κακώς οι δύο έλληνες στρατιωτικοί δεν εκτελέστηκαν, κατά τη γνώμη τους, όταν παραβίασαν τα τουρκικά σύνορα;
Η δική μου άποψη είναι ότι καλώς δεν εκτελέστηκαν επί τόπου, δεδομένου ότι η φονική βία εναντίον παράνομα εισερχόμενου δεν μπορεί να είναι παρά η έσχατη λύση σε περίπτωση άμεσου κινδύνου.
Θα ήθελα όμως και την άποψη των υπολοίπων.
Αν τα είχαν πραγματικά παραβιάσει και μάλιστα εν γνώσει τους, τότε καλώς συνελήφθησαν και καλώς δεν εκτελέστηκαν.
Είναι όμως διαφορετικό πράγμα οι εν ψυχρώ εκτελέσεις κανα δυο ατόμων που παραβιάζουν τα σύνορα από ένα ατύχημα που μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που ορμήσουν χιλιάδες λαού να εισβάλλουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
AlienWay την 06 Μαρ 2020, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
-
- 142 Απαντήσεις
- 6781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
05 Σεπ 2023, 22:14
-
-
- 32 Απαντήσεις
- 1288 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
31 Ιούλ 2024, 02:11
-
-
- 30 Απαντήσεις
- 716 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
10 Μαρ 2025, 15:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από paul25
26 Σεπ 2023, 21:50
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.