Έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία χειρότερη κυβέρνηση?
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Re: Έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία χειρότερη κυβέρνηση?
Αφού η ΝΔ είναι η χειρότερη κυβέρνηση, πόσο άχρηστοι γκασμάδες ειναι οι ζαίοι που ακόμα ειναι πίσω στις δημοσκοπήσεις; 

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον (λέμε τώρα) είναι το τι θα λέτε εσείς, γλυκά μου παιδιά.Αρίστος έγραψε: ↑17 Ιούλ 2022, 05:22Στη χειροτερη γι' αυτον περιπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρισκεται στην κυβερνηση μεσω συγκυβερνησης στις επομενες εκλογες. Το ζητημα απλως ειναι αν συγκυβερνησει μονος του με το ΚΙΝΑΛ η εχουμε τριπλη συγκυβερνηση και τοτε να δουμε τι θα λες που οι καλοι σου συγκυβερνουν με ζαιους. Σε καθε περιπτωση η κοροιδια με το power pass θα στοιχισει πολυ στη ΝΔ.
.
Γιατί αν κρίνω από την πρώτες παραστάσεις του θεατρικού "ο σύριζας στην εξουσία" (από τα γκόου μπακ μαντάμ μέρκελ στα γουελκομ αγγέλα) το πολύ πολύ να αρχίσετε να λέτε Κυριάκο τον Μητσοτάκη.

Μέχρι εκεί σας παίρνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αχουτο μωρεΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Ιούλ 2022, 12:45Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον (λέμε τώρα) είναι το τι θα λέτε εσείς, γλυκά μου παιδιά.Αρίστος έγραψε: ↑17 Ιούλ 2022, 05:22Στη χειροτερη γι' αυτον περιπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρισκεται στην κυβερνηση μεσω συγκυβερνησης στις επομενες εκλογες. Το ζητημα απλως ειναι αν συγκυβερνησει μονος του με το ΚΙΝΑΛ η εχουμε τριπλη συγκυβερνηση και τοτε να δουμε τι θα λες που οι καλοι σου συγκυβερνουν με ζαιους. Σε καθε περιπτωση η κοροιδια με το power pass θα στοιχισει πολυ στη ΝΔ.
.
Γιατί αν κρίνω από την πρώτες παραστάσεις του θεατρικού "ο σύριζας στην εξουσία" (από τα γκόου μπακ μαντάμ μέρκελ στα γουελκομ αγγέλα) το πολύ πολύ να αρχίσετε να λέτε Κυριάκο τον Μητσοτάκη.
Μέχρι εκεί σας παίρνει.
αυτο το "γλυκα μου παιδια" και το "καλο μου" ποσο συμπαθητικο σε κανουν.
θα μπορουσες δηλαδη να ξεπλενεις παιδοβιαστες πρεζεμπορες κλεφτες λαμογια εμπρηστες και παρολαυτα να σε πιστευει καποιος.
μπραβο γαλη
0.75
αυξηση. ετσι, για να ζηλευουν οι αλλοι
Του Μαο και των Λένιν-Στάλιν. Είναι πολλές δεκάδες εκατομμύρια οι νεκροί Καρλ.
Στην Ελλάδα μακράν χειρότερο το τσίρκο των Πρεσπών.
Στην Ελλάδα μακράν χειρότερο το τσίρκο των Πρεσπών.
Στον Κούλη να τα πεις αυτά που μ' έχει ακόμα στη χαμηλή κατηγορία.πήζον bot έγραψε: ↑17 Ιούλ 2022, 12:56αχουτο μωρεΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Ιούλ 2022, 12:45Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον (λέμε τώρα) είναι το τι θα λέτε εσείς, γλυκά μου παιδιά.Αρίστος έγραψε: ↑17 Ιούλ 2022, 05:22
Στη χειροτερη γι' αυτον περιπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρισκεται στην κυβερνηση μεσω συγκυβερνησης στις επομενες εκλογες. Το ζητημα απλως ειναι αν συγκυβερνησει μονος του με το ΚΙΝΑΛ η εχουμε τριπλη συγκυβερνηση και τοτε να δουμε τι θα λες που οι καλοι σου συγκυβερνουν με ζαιους. Σε καθε περιπτωση η κοροιδια με το power pass θα στοιχισει πολυ στη ΝΔ.
.
Μέχρι εκεί σας παίρνει.
αυτο το "γλυκα μου παιδια" και το "καλο μου" ποσο συμπαθητικο σε κανουν.
θα μπορουσες δηλαδη να ξεπλενεις παιδοβιαστες πρεζεμπορες κλεφτες λαμογια εμπρηστες και παρολαυτα να σε πιστευει καποιος.
μπραβο γαλη
0.75
αυξηση. ετσι, για να ζηλευουν οι αλλοι
0.40 και μπόνους ένα ζευγάρι προπέρσινες γόβες της Μαρέβας.
Και όχι τίποτις άλλο, φοράει και μικρότερο νούμερο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ τι νούμερο φοράς, γλυκειά μου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αλλη μια επική αναμέτρηση των ταγμάτων ασφαλείας νουδουλας συριζα
μετά από λίγο θα σκάσει μύτη και το πασοκ και θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι πολιτική σε αυτή τη χώρα
ρε σεις
αφου σε λίγο θα μοιραζόσαστε την καρέκλα στου μαξίμου , τι τρώγεστε τώρα;;;
μετά από λίγο θα σκάσει μύτη και το πασοκ και θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτό είναι πολιτική σε αυτή τη χώρα
ρε σεις
αφου σε λίγο θα μοιραζόσαστε την καρέκλα στου μαξίμου , τι τρώγεστε τώρα;;;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ναι εντάξει. Εδώ οι δημοσκοπήσεις των ζαίων σας δίνουν 6 μοναδες πίσω.πήζον bot έγραψε: ↑17 Ιούλ 2022, 12:23Αποχαιρέτα οριστικά και αμετάκλητα τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που χάνονται..
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
τον απομονωσε τον ερντογαν λεμε.
αμα εισαι τσιταχ εναι αλλιως να πουμε..
αμα εισαι τσιταχ εναι αλλιως να πουμε..
Η λαϊκή σοφία σε όλο της το μεγαλείο 
Εκλογές κ.Μητσοτάκη να πάρεις @@

Εκλογές κ.Μητσοτάκη να πάρεις @@
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχει υπάρξει στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία άλλη Καρυστιανου;
από Νετο Γκουερινο » 26 Φεβ 2025, 09:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 319 Απαντήσεις
- 5891 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
19 Μαρ 2025, 17:14
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ η χειρότερη στην ιστορία της Ελλάδας;
από Κοιτάσματα » 08 Δεκ 2024, 22:24 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1022 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia