Στην πράξη έγιναν και τα 2 και ο κόσμος αναφέρεται σε αυτά ως "μπάζωμα".
Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
Re: Πιάστηκαν στα πράσα, επιβεβαιώθηκε ο συντονισμός της κυβέρνησης στο μπάζωμα
Στην πράξη έγιναν και τα 2 και ο κόσμος αναφέρεται σε αυτά ως "μπάζωμα".
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Τα δρομολόγια ακυρώθηκαν για μήνες μετά το δυστύχημα, άρα δεν υπήρχε πίεση για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας.Πρετεντέρης έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:26
Όταν για μια εβδομάδα κυκλοφορεί οποίος θέλει εκεί και Τροχαία και ο ανακριτής δεν προφυλάσσει το χώρο, φταίει το μπαζωμα; Την πίεση να αποκατασταθεί η κυκλοφορία γρήγορα την καταλαβαίνω, ίσως υπάρχουν και μαρτυρίες, τη συγκάλυψη στοιχείων όχι.
-
Δεν άφησαν τίποτα εκεί,δεν βλέπεις την φωτογραφία;Πρετεντέρης έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:26Στη φώτο που παρέθεσες, το χωράφι αυτό είναι δίπλα στο σημείο της σύγκρουσης, άρα είναι λογικό να υποθέσουμε ότι εκεί άφησαν συντρίμμια.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:13Για τον λόγο που κάνει έρευνα ηεισαγγελία
Γιατί δεν μπόρεσαν να πάρουν από εκεί δείγματα για να βρούνε τι προκάλεσε την φωτιά
Όταν για μια εβδομάδα κυκλοφορεί οποίος θέλει εκεί και Τροχαία και ο ανακριτής δεν προφυλάσσει το χώρο, φταίει το μπαζωμα; Την πίεση να αποκατασταθεί η κυκλοφορία γρήγορα την καταλαβαίνω, ίσως υπάρχουν και μαρτυρίες, τη συγκάλυψη στοιχείων όχι. Τι να συγκαλυφθει; Το υποτιθεμενο λαθρεμποριο;
Ποια κυκλοφορία ενοχλούσε το χωράφι;
Δεν μιλάμε για τις ράγες
Τα χώματα που πήραν από το χωράφι αυτό και τα συντρίμμια τα πήγαν σε άλλο χωράφι στο Κουλούρη
Τέλος πάντων πιστεύω να κατάλαβες ότι το μπάζωμα έγινε χωρίς προφανή λόγο,άρα το έκαναν άρον άρον για να μην υπάρχουν στοιχεία
Άλλωστε αυτό ψάχνει τώρα η δικαιοσύνη
ε τωρα τι εννοεις τι να συγκαλυφθεί, τα παιδια κανουμε; Αν το αφηναν ετσι ενα μηνα να κάνουν έρευνα προβλεπόμενα, θα πηγαίναμε με αυτο εκλογές, με αυτές τις εικόνες. Ήθελαν να ειναι μαζεμένο, να μείνει η αίσθηση οτι ολα δουλέψαν αψογα και γρήγορα, και τα κατάφεραν. Απλα υπήρχε η φωτιά στην μεση, δεν εδωσαν σημασία, και μπλέξαμε σε ενα κυκλο ψεμμάτων.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ειρωνικά το είπα, βρε μπαγλαμάδες!nyxtovios έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:25Α δηλαδή και παραδέχεσαι πως δεν έκανε τίποτα ο αυτιστικός αγράμματος τενεκές και θες και να μην του τη λέμε.Πρετεντέρης έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:19Οι ελληνικές υπηρεσίες στο διάστημα 2015-19 ήταν κορυφαίες.
Μετά προέκυψε ο Μητσοτάκης.
Δεν περίμενα κάτι καλύτερο βέβαια.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Ρε συ όταν λέμε μπάζωμα εννοούμε τις χωματουργικές εργασίες που έγιναν εκεί, εντάξει τώρα θα παίζουμε μεταξύ μας με τις λέξεις;
Απλά για συντομία λέμε αυτό που καθιερώθηκε
ναι αλλα ειναι δύο πράξεις τελειως διαφορετικές. Η μια μπορει να χωρέσει σε προβλεπόμενη διαδικασία, το μπαζωμα, το ξεμπαζωμα δεν χωράει πουθενα, ειναι παράνομο, επίσημα δεν υπάρχει πουθενα. Ειναι διαφορετικά πράγματα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:34Ρε συ όταν λέμε μπάζωμα εννοούμε τις χωματουργικές εργασίες που έγιναν εκεί, εντάξει τώρα θα παίζουμε μεταξύ μας με τις λέξεις;
-
Ρε μλκα κατασκευαστής, εργολάβος είμαι σχεδόν σε όλη μου την επαγγελματική ζωήenaon έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:37ναι αλλα ειναι δύο πράξεις τελειως διαφορετικές. Η μια μπορει να χωρέσει σε προβλεπόμενη διαδικασία, το μπαζωμα, το ξεμπαζωμα δεν χωράει πουθενα, ειναι παράνομο. Ειναι διαφορετικά πράγματα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:34Ρε συ όταν λέμε μπάζωμα εννοούμε τις χωματουργικές εργασίες που έγιναν εκεί, εντάξει τώρα θα παίζουμε μεταξύ μας με τις λέξεις;
Την όλη διαδικασία την λέω μπαζωμα γιατί έτσι καθιερώθηκε
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Αφού όλα τα στοιχεία υπάρχουν στα δύο χωράφια όπου μεταφέρθηκαν 1500 κυβικά χώματος απο το σημείο της σύγκρουσης, δουλευόμαστε τωρα; Ποια στοιχεία κατέστρεψε το μπαζωμα;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:31Δεν άφησαν τίποτα εκεί,δεν βλέπεις την φωτογραφία;Πρετεντέρης έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:26Στη φώτο που παρέθεσες, το χωράφι αυτό είναι δίπλα στο σημείο της σύγκρουσης, άρα είναι λογικό να υποθέσουμε ότι εκεί άφησαν συντρίμμια.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:13
Για τον λόγο που κάνει έρευνα ηεισαγγελία
Γιατί δεν μπόρεσαν να πάρουν από εκεί δείγματα για να βρούνε τι προκάλεσε την φωτιά
Όταν για μια εβδομάδα κυκλοφορεί οποίος θέλει εκεί και Τροχαία και ο ανακριτής δεν προφυλάσσει το χώρο, φταίει το μπαζωμα; Την πίεση να αποκατασταθεί η κυκλοφορία γρήγορα την καταλαβαίνω, ίσως υπάρχουν και μαρτυρίες, τη συγκάλυψη στοιχείων όχι. Τι να συγκαλυφθει; Το υποτιθεμενο λαθρεμποριο;
Δεν μιλάμε για τις ράγες
Τα χώματα που πήραν από το χωράφι αυτό και τα συντρίμμια τα πήγαν σε άλλο χωράφι στο Κουλούρη
Τέλος πάντων πιστεύω να κατάλαβες ότι το μπάζωμα έγινε χωρίς προφανή λόγο,άρα το έκαναν άρον άρον για να μην υπάρχουν στοιχεία
Δες εδώ τι λέει πατέρας θυματος:

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- hellegennes
Δεν έχει απολύτως καμμία σχέση ο νόμος που έφερες με ό,τι συζητήσαμε. Το συμπέρασμά σου είναι ως συνήθως της πούτσας. Δεν με εκπλήσσει.Bill Hicks έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 05:32συμπέρασμα: δικηγόρος και ΑΡΔ λένε ψέματα, τουϊτεράς ή όποιος έγραψε αυτό που έβαλε ο Οττο καταλάθος αλήθεια κι εσύ πίπες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ναι οκ, αλλα νομιζω ειναι κακός ο όρος, γιατι δινει την αισθηση οτι απλα εβαλαν κατι απο πανω, δεν καταλαβαν κλπ. Ειναι αλλο πραγμα να ερθω σπίτι σου και να σου βαλω ενα κυβικό χωμα στο σαλόνι γιατι ειμαι λιγο ηλίθιος, και αλλο οταν το βγαλεις να δεις οτι απο κατω λείπουν ολα, τηλεοράσεις συνέθετα καναπέδες πλακάκια, σε εχω αφήσει με τα σίδερα της πλακας, τα εχω παει σπίτι μου και δεν το ειπα σε κανέναν.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:40Ρε μλκα κατασκευαστής, εργολάβος είμαι σχεδόν σε όλη μου την επαγγελματική ζωήenaon έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:37ναι αλλα ειναι δύο πράξεις τελειως διαφορετικές. Η μια μπορει να χωρέσει σε προβλεπόμενη διαδικασία, το μπαζωμα, το ξεμπαζωμα δεν χωράει πουθενα, ειναι παράνομο. Ειναι διαφορετικά πράγματα.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:34Ρε συ όταν λέμε μπάζωμα εννοούμε τις χωματουργικές εργασίες που έγιναν εκεί, εντάξει τώρα θα παίζουμε μεταξύ μας με τις λέξεις;
δεν μπαζωσα απλα ετσι.
-
Ρε φίλε και εμείς αυτό σε λέμε τόση ώρα εδώΠρετεντέρης έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:43Αφού όλα τα στοιχεία υπάρχουν στα δύο χωράφια όπου μεταφέρθηκαν 1500 κυβικά χώματος απο το σημείο της σύγκρουσης, δουλευόμαστε τωρα; Ποια στοιχεία κατέστρεψε το μπαζωμα;Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:31Δεν άφησαν τίποτα εκεί,δεν βλέπεις την φωτογραφία;Πρετεντέρης έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:26
Στη φώτο που παρέθεσες, το χωράφι αυτό είναι δίπλα στο σημείο της σύγκρουσης, άρα είναι λογικό να υποθέσουμε ότι εκεί άφησαν συντρίμμια.
Δεν μιλάμε για τις ράγες
Δες εδώ τι λέει πατέρας θυματος:![]()
Ότι πήραν χώματα από το χωράφι δίπλα από το συμβάν και τα μετέφεραν αλλού
Ναι αυτό στην κυριολεξία δεν είναι μπάζωμα,ξεμπαζωμα είναι,αλλά επειδή καθιερώθηκε έτσι να το λένε ολοι το λέμε κι εμείς
Αυτό είναι το ζητούμενο,να παίζουμε με τις λέξεις;
-
Μα ρε συ είπα ξεκάθαρα στον Πρετεντέρη ότι πήραν χώματα από το χωράφι στο συμβάν και τα μετέφεραν αλλούenaon έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:45ναι οκ, αλλα νομιζω ειναι κακός ο όρος, γιατι δινει την αισθηση οτι απλα εβαλαν κατι απο πανω, δεν καταλαβαν κλπ. Ειναι αλλο πραγμα να ερθω σπίτι σου και να σου βαλω ενα κυβικό χωμα στο σαλόνι γιατι ειμαι λιγο ηλίθιος, και αλλο οταν το βγαλεις να δεις οτι απο κατω λείπουν ολα, τηλεοράσεις συνέθετα καναπέδες πλακάκια, σε εχω αφήσει με τα σίδερα της πλακας, τα εχω παει σπίτι μου και δεν το ειπα σε κανέναν.Νετο Γκουερινο έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:40Ρε μλκα κατασκευαστής, εργολάβος είμαι σχεδόν σε όλη μου την επαγγελματική ζωή
δεν μπαζωσα απλα ετσι.
Ναι κακώς το λέμε μπαζωμα αλλά έτσι καθιερώθηκε,σιγά τα αυγα
αυτα τα χωράφια δεν ειναι πουθενα σε επισημα εγραφα, δεν ειχαν αδεια απο τον ανακριτή, ειναι παράνομο αυτο που εκαναν. Το μαθαμε απο την ανακριση, το ξερασε ο νταλικέρης, δεν ειναι προβλεπόμενο, δεν το καταλαβαίνεις;Πρετεντέρης έγραψε: ↑09 Μαρ 2025, 11:43
Αφού όλα τα στοιχεία υπάρχουν στα δύο χωράφια όπου μεταφέρθηκαν 1500 κυβικά χώματος απο το σημείο της σύγκρουσης, δουλευόμαστε τωρα; Ποια στοιχεία κατέστρεψε το μπαζωμα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το μπάζωμα και τα πολιτικά μπάζα της ΝΔ: Κυβερνητικά στελέχη πίεσαν για το Μπάζωμα.
από Kauldron » 31 Ιαν 2025, 19:06 » σε Εθνικά Θέματα - 98 Απαντήσεις
- 1782 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
08 Μαρ 2025, 18:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πιάστηκαν τα ναρκουποβρυχια στον Ειρηνικο
από Ίακχος » 29 Νοέμ 2024, 12:34 » σε Εγκληματικότητα - 3 Απαντήσεις
- 367 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
08 Μαρ 2025, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συντονισμός.
από Exodus » 29 Ιουν 2023, 00:32 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 6 Απαντήσεις
- 847 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
29 Ιουν 2023, 07:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΕΜΠΗ: Νέα αποκάλυψη για το μπάζωμα.
από Otto Weininger » 13 Απρ 2024, 20:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 76 Απαντήσεις
- 3152 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
08 Μαρ 2025, 17:52
-