Έλα μωρέ τώρα, κι αν κάποιοι διατύπωσαν κάπου Kauldron @ Κατά Ορμπαν ψηφίζει η ΝΔ μια ατυχή έκφραση δε πειράζει πσωμί (να φάμε από τους νεοδημοκρατίστικους διοριΖμούς) κι αλάτι...Golden Age έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:11Που ξέρω εγώ τί έχεις και τι δεν έχεις; Πριν 6 εβδομάδες έλεγες ότι μπορεί να ψήφιζες Χρυσή Αυγή και τώρα απεδείχθεις κομματόσκυλο της ΝΔ. Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτε απ' όσα λες.southern έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:07
Καταρχάς εγώ δεν έχω κομματική ταυτότητα της ΝΔ για να με αποκαλείς συναγωνιστή του. Δεν ξέρω αν έχει κι αυτός. Εγώ δεν θα ήθελα τον Παπαθανασίου σε καμία εκλογική λίστα. Ποιος όμως ενέκρινε το συγκεκριμένο άρθρο να μπει στο περιοδικό; Όταν λέω εγώ ότι η ΧΑ είναι καμμένη από το παρελθόν της , κάτι ξέρω.
Σημασία δεν έχει τί θα ήθλες εσύ, σημασία έχει τί κάνει το κόμμα σου. Ο Αβραμόπουλος τον είχε στο ψηφοδέλτιό του στο δήμο της Αθήνας και τον είχε κάνει και αντιδήμαρχο. Ο Γεωργιάδης τον έβαλε να κάνει ομιλίες στη σχολή του και φυσικά δεν σε ρώτησε (άρα σε έχει χεσμένο κι εσένα και τηγ νώμη σου).
Για ποιο λόγο όμως δεν θα ήθελες τον Παναθανασίου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ; Εσύ στις δημοτικές εκλογές θα ψηφίζεις Καπερνάρο που έχει στο ψηφοδέλτιό του πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Χρυσή Αυγή "Αδέλφια μας Αλβανοί"
Re: Χρυσή Αυγή "Αδέλφια μας Αλβανοί"
- nikos_hellas
Πολύ καλύτεροι είναι οι Αιθίοπες από τους Αλβανούς.
Εγώ όμως θέλω να μείνουμε Έλληνες και να μην έρχονται λαθρομετανάστες.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
- nikos_hellas
Οι Έλληνες εκτός των επίσημων ελληνικών συνόρων είναι πιο Έλληνες από τους Έλληνες εντός των επίσημων ελληνικών συνόρων.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Αναλογιζεστε και εσείς ως εθνικοσοσιαλιστές τη προσφορά των skanderberg ss στις μάχες του Οντέρ;Kauldron έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 15:28Έλα μωρέ τώρα, κι αν κάποιοι διατύπωσαν κάπου Kauldron @ Κατά Ορμπαν ψηφίζει η ΝΔ μια ατυχή έκφραση δε πειράζει πσωμί (να φάμε από τους νεοδημοκρατίστικους διοριΖμούς) κι αλάτι...Golden Age έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:11Που ξέρω εγώ τί έχεις και τι δεν έχεις; Πριν 6 εβδομάδες έλεγες ότι μπορεί να ψήφιζες Χρυσή Αυγή και τώρα απεδείχθεις κομματόσκυλο της ΝΔ. Δεν μπορώ να πιστέψω τίποτε απ' όσα λες.southern έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 14:07
Καταρχάς εγώ δεν έχω κομματική ταυτότητα της ΝΔ για να με αποκαλείς συναγωνιστή του. Δεν ξέρω αν έχει κι αυτός. Εγώ δεν θα ήθελα τον Παπαθανασίου σε καμία εκλογική λίστα. Ποιος όμως ενέκρινε το συγκεκριμένο άρθρο να μπει στο περιοδικό; Όταν λέω εγώ ότι η ΧΑ είναι καμμένη από το παρελθόν της , κάτι ξέρω.
Σημασία δεν έχει τί θα ήθλες εσύ, σημασία έχει τί κάνει το κόμμα σου. Ο Αβραμόπουλος τον είχε στο ψηφοδέλτιό του στο δήμο της Αθήνας και τον είχε κάνει και αντιδήμαρχο. Ο Γεωργιάδης τον έβαλε να κάνει ομιλίες στη σχολή του και φυσικά δεν σε ρώτησε (άρα σε έχει χεσμένο κι εσένα και τηγ νώμη σου).
Για ποιο λόγο όμως δεν θα ήθελες τον Παναθανασίου στα ψηφοδέλτια της ΝΔ; Εσύ στις δημοτικές εκλογές θα ψηφίζεις Καπερνάρο που έχει στο ψηφοδέλτιό του πρώην στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Golden Age
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται από τον σάουθερν.
Κουράγιο, χρυσαυγουληδες.

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Golden Age
Είσαι αλλού γι' αλλού.Πρετεντέρης έγραψε: ↑29 Απρ 2019, 17:07Το μαρτύριο της σταγόνας συνεχίζεται από τον σάουθερν.

Όλα όσα παραθέτει ο southern είναι "περσυνά ξυνά σταφύλια" που διαδώθηκαν μετά την είσοδό μας στη βουλή και κυρίως την εποχή της Χρυσαυγειάδας.
Δε μου λές τώρα, γιατί μου 'μεινε απορία. Τί έλεγαν οι τύποι που αναφέρεις για ελληνοποιήσεις και μεταναστευτικό? Για πες.Αναλογιζεστε και εσείς ως εθνικοσοσιαλιστές τη προσφορά των skanderberg ss στις μάχες του Οντέρ;
southern @ Ψηφίζουμε ΝΔ όλοι
southern έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 20:17Τις απόψεις αυτών που σου έγραψα για τις ελληνοποιήσεις και το μεταναστευτικό τις ξέρεις;;under έγραψε: ↑12 Μαρ 2019, 20:16Συνυπαρχω με οσους θελουν την Ελλαδα σοβαρη ευρωπαικη χωρα και ως βαση ειμαι εγγυητης των πατριωτικων αξιων της παραταξης.
Ολοι ξερουν ποια ειναι η βαση της ΝΔ και ερχομενοι σε αυτην καταλαβαινουν οτι πρεπει να σεβονται καποιες αξιες.
Βλεπε Θεοχαρης,Τατσοπουλος κλπ.
Μπορει να συμφωνουν πχ με το διαχωρισμο εκκλησιας-κρατους αλλα ξερουν οτι η ΝΔ δεν θα το επιτρεψει γιατι δεν το θελει η βαση της.Δηλαδη ΕΓΩ.
Γιατι ερχονται στη ΝΔ ;
Γιατι οπως ειπα πριν η ΝΔ τους εγγυαται οτι η χωρα θα ξαναγινει σοβαρη ευρωπαικη χωρα.

Ρε σάουδερν κόμφορτ, δεν καταλαβαίνεις οτι γίνεσαι ρόμπα όταν βρίζεις ένα κόμμα και μετά από 5-6 βδομάδες τρέχεις και το στηρίζεις? Ποιός βρε να σε πάρει εσένα σοβαρά? Μόνος σου εξευτελίζεσαι.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το 1986 δεν υπήρχε καμμιά μετανάστευση από την Αλβανία προς την Ελλάδα ούτε περίμενε κανείς ότι θα υπάρξει.Ηλεκτροφόρα σύρματα χώριζαν τα σύνορα των δύο χωρών ενώ προβολείς σάρωναν τη νύχτα τη θάλασσα προς την Κέρκυρα και πολυβόλα άρχιζαν να χτυπούν μόλις εντοπιζόταν κάποιος που προσπαθούσε να κολυμπήσει από την Αλβανία προς την Ελλάδα.
Επισήμως όμως μόλις είχε αρθεί το εμπόλεμο των δύο χωρών με την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Παπούλια στην Αλβανία ενώ ακολουθείτο φιλοαλβανική πολιτική ως αντίδραση στην καλλιέργεια μειονοτικών ζητημάτων στην ελληνική Μακεδονία από την Γιουγκοσλαβία με τη στήριξη των αλβανικών διεκδικήσεων κατά της Γιουγκοσλαβίας.
Επισήμως όμως μόλις είχε αρθεί το εμπόλεμο των δύο χωρών με την επίσκεψη του ΥΠΕΞ Παπούλια στην Αλβανία ενώ ακολουθείτο φιλοαλβανική πολιτική ως αντίδραση στην καλλιέργεια μειονοτικών ζητημάτων στην ελληνική Μακεδονία από την Γιουγκοσλαβία με τη στήριξη των αλβανικών διεκδικήσεων κατά της Γιουγκοσλαβίας.
Μα δεν βάζω τα δικά μου κείμενα στο φόρουμ. Αυτών που το παίζουν ορθόδοξοι και πατριώτες ενώ επί της ουσίας είναι ναζιστές και παγανιστές, όπως άλλωστε έχουν δηλώσει και οι ίδιοι. Το μαρτύριο της σταγόνας θα συνεχιστεί κανονικά.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Το totenkopf ξέρεις τι είναι χελωνακο μου; Αν όχι ρωτά τους παλιούς χρυσαυγιτες. Αν δεν σου πουν θα σου εξηγήσω εγώ σε καμία ωρίτσα. 

Όχι ρε φίλε! Μην το κάνεις αυτό! Δεν μας λυπάσαι;

άμα είσαι παλιός χρυσαυγιτης, είναι βέβαιο πως δεν μπορεί παρά να συμφωνείς με τα κείμενα αυτά.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Αυτοί έχουν το totenkopf, εσύ έχεις το leeren Kopf.
Πραγματικά ρε, είσαστε για κλάματα εκεί στη ΝΔ. Εντάξει, ποτέ δεν κατηγόρησε κανείς τους δεξιούς οτι είναι έξυπνοι, αλλά ρε πόσες φορές πρέπει να σου πούν οτι δεν κερδίζεις τίποτα με το να βάζεις άρθρα από τη δεκαετία του 80-90.
Δηλαδή τί μας λές? "Οι ΧΑτες έγραφαν αυτά τη δεκαετία του 80, οπότε τώρα ψηφίστε ΝΔ να γεμίσουμε τζαμιά και λαθρο". Αυτό είναι το επιχείρημά σου.
Κανέναν δεν τον νοιάζει για τον Χίτλερ.
Κανέναν δεν τον νοιάζει για τα ές ές.
Κανέναν δεν τον νοιάζει για τα άρθρα της δεκαετίας του 80.
Μας νοιάζει η αποτροπή της ισλαμοποίησης της Ελλάδας.
Μας νοιάζει η αντιμετώπιση της τουρκικής απειλής ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ και οχι αυτοφινλανδοποίηση.
Και να σου πώ και κάτι άλλο. Ακόμα και αν είναι φασίστες, ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ είναι από κάτι "δημοκράτες" σαν και τους δικούς σου.
Εξήγησέ μου τώρα τις θέσεις αυτών εδώ:
στα θέματα που σου προανέφερα. ΕΣΥ συνυπάρχεις μαζί τους στο ίδιο κόμμα.Καλή συνύπαρξη με τον Αριστοτέλη αιβαλιωτη και τον Τάσο αβραντινη
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μετά τη σοβαρή Χρυσή Αυγή τώρα έχουμε και το σοβαρό ISIS.
από Frappezitis » 10 Δεκ 2024, 07:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Δεκ 2024, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλβανοί Αυτιοκράτορες
από Yochanan » 23 Μάιος 2024, 12:11 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 2 Απαντήσεις
- 772 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
23 Μάιος 2024, 16:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλβανοί Αυτοκράτορες
από taxalata xalasa » 16 Μαρ 2024, 08:14 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 739 Απαντήσεις
- 15923 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andreas
16 Σεπ 2024, 00:32
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 994 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
23 Μαρ 2024, 19:15