Η κοίμηση του Αδόλφου
Re: Η κοίμηση του Αδόλφου
Φαίνεται οτι δεν κατάλαβες καν περί τίνος πρόκειται. Δεν πειράζει, να ευχηθώ και σε 'σενα καλή συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Και βίον ανθόσπαρτον.
Και τι έγινε που ο πειρατής συμφωνεί και βρίσκει διασκεδαστική την ατάκα μου; Έλληνας είναι και έχει κάθε δικαίωμα να κράζει και να λιδωρει όποιον το παίζει πατριώτης και είναι ταγμένος μέχρι το κόκκαλο στον ΓΕΡΜΑΝΙΚΌ εθνικοσοσιαλισμό. Φυσικά υπάρχουν θέματα που διαφωνούμε, όμως δεν με έχει βρίσει ποτέ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Μου λέει ότι τα κείμενα είναι παλιά, κάνει όμως γάργαρα το γεγονός ότι το βίντεο που δείχνει τον Μιχαλολιάκο με το μπλουζάκι totenkopf είναι από τον Ιούνιο του 2010, και από την παρουσίαση του βιβλίου του Κασιδιάρη. Έχω πολύ υλικό. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο, stay tuned!
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
"λοιδωρεί" είναι το σωστό. Όπως και "καλύτερο", οχι "καλλίτερο". Αλλά τεσπα. Δε θα κολλάμε σε μικρά πράγματα.southern έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:12Και τι έγινε που ο πειρατής συμφωνεί και βρίσκει διασκεδαστική την ατάκα μου; Έλληνας είναι και έχει κάθε δικαίωμα να κράζει και να λιδωρει όποιον το παίζει πατριώτης και είναι ταγμένος μέχρι το κόκκαλο στον ΓΕΡΜΑΝΙΚΌ εθνικοσοσιαλισμό. Φυσικά υπάρχουν θέματα που διαφωνούμε, όμως δεν με έχει βρίσει ποτέ.
Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος:
Τί γνώμη έχεις για μια συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ? Για τη σωτηρία της πατρίδας, βέβαια...Φυσικά υπάρχουν θέματα που διαφωνούμε, όμως δεν με έχει βρίσει ποτέ.

Δεν είναι και τόσο πολύ, μην παρασύρεσαι από περιστασιακές συμφωνίες, και την ΝΔ φασισμό την θεωρεί
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Rocco Siffredi
σπαρταραει το υλικοsouthern έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:16Μου λέει ότι τα κείμενα είναι παλιά, κάνει όμως γάργαρα το γεγονός ότι το βίντεο που δείχνει τον Μιχαλολιάκο με το μπλουζάκι totenkopf είναι από τον Ιούνιο του 2010, και από την παρουσίαση του βιβλίου του Κασιδιάρη. Έχω πολύ υλικό. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο, stay tuned!
αυτα εχουνε μπει 5-6 χρονια πριν ολος ο κοσμος ταχει δει δεν βαζεις κατι καινουριο
Αναπόφευκτη, χαλαρώνουμε, απολαμβάνουμε.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
το νεοναζιστικό κόμμα είχε χτυπήσει ταβάνι, χάνει προς ΝΔ και λοιπούς σκληρούς δεξιούς, δεν θα αποσπάσει άλλους ψηφοφόρους. Αρχίζει η παρακμή του. Η σφαλιάρα που θα φάει η ΧΑ στις δημοτικές θα είναι πολύ μεγάλη.
Κάθε μέρα θα ξεβρακωνω το νεοναζιστικό dna της ΧΑ και σε όποιον αρέσει. Θα πηξουν.Rocco Siffredi έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:20σπαρταραει το υλικοsouthern έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:16Μου λέει ότι τα κείμενα είναι παλιά, κάνει όμως γάργαρα το γεγονός ότι το βίντεο που δείχνει τον Μιχαλολιάκο με το μπλουζάκι totenkopf είναι από τον Ιούνιο του 2010, και από την παρουσίαση του βιβλίου του Κασιδιάρη. Έχω πολύ υλικό. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο, stay tuned!
αυτα εχουνε μπει 5-6 χρονια πριν ολος ο κοσμος ταχει δει δεν βαζεις κατι καινουριο
Δεν πειράζει. Καλή είναι η επανάληψη. Έτσι να μην ξεχνιόμαστε. Για χιτλερικούς μιλάμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο για την κοινωνία και για την χώρα.Rocco Siffredi έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:20σπαρταραει το υλικοsouthern έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:16Μου λέει ότι τα κείμενα είναι παλιά, κάνει όμως γάργαρα το γεγονός ότι το βίντεο που δείχνει τον Μιχαλολιάκο με το μπλουζάκι totenkopf είναι από τον Ιούνιο του 2010, και από την παρουσίαση του βιβλίου του Κασιδιάρη. Έχω πολύ υλικό. Θα ρίξουμε πολύ γέλιο, stay tuned!
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Δεν πρόκειται ποτέ η ΧΑ να δει εξουσία, στη καλλιτερη των περιπτώσεων για αυτήν θα συντηρεί ένα μόνοψηφιο ποσοστό που θα βγάζει κάποιους βουλευτές. Βεβαίως με μεγάλη δόση οικογενειοκρατίας. Και φυσικά να αρμεγει τους ψηφοφόρους της με βιβλία, είδη ρουχισμού, εφημερίδες και περιοδικά.
Ε, ναι.
Το ερώτημα είναι πού θα τους βρούμε αν δεν τους πάνε τα πράγματα όπως περιμένουν στις εκλογές.

Η βλακεία που σε δέρνει είναι πιό επικίνδυνη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι πίνακες του Αδόλφου Χίτλερ
από Scouser » 31 Μάιος 2023, 09:15 » σε Eικαστικές τέχνες - 427 Απαντήσεις
- 14897 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410