Mια μάντρα αρχίδια θα κλάσετε μεμέτη
Ούτε ψωμί ούτε νερό στον προσκυνημένο νενέκο Ταχιάο
Re: Ούτε ψωμί ούτε νερό στον προσκυνημένο νενέκο Ταχιάο
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Στά ουλα στα ουλα το νταμπλ πουθεναδες
Πέσιμο ή χεσιμο; 

οκ η ευγενική χορηγία Τσίπρα δεν θα ξεχαστεί.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Εσυ γιατι θα ψηφισεις την μαριονετα του Ιβαν?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τρία χρόνια φέρνει τίτλους ο ΠΑΟΚ ο τελευταίος τίτλος σας είναι σε ασπρομαυρη φωτογραφια
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Να τα βάζουμε σε μια σειρά όμως τα πραγματικά γεγονότα. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν στήριξε ανοικτά κανέναν (το τι λέει ο καθένας για το "παρασκήνιο" είναι καφενειακές συζητήσεις), δεν ασχολήθηκε με τον Ταχιάο. Ο Ταχιάος ασχολήθηκε μαζί του για να πουλήσει εκδούλευση σε συγκεκριμένα κέντρα. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να ψηφίσουν ότι και όποιον θέλουν αλλά είναι ξεφτίλα να ψηφίσουν Ταχιάο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 14 Μάιος 2019, 09:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παπαριές λεςMaspoli έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 09:02Να τα βάζουμε σε μια σειρά όμως τα πραγματικά γεγονότα. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν στήριξε ανοικτά κανέναν (το τι λέει ο καθένας για το "παρασκήνιο" είναι καφενειακές συζητήσεις), δεν ασχολήθηκε με τον Ταχιάο. Ο Ταχιάος ασχολήθηκε μαζί του για να πουλήσει εκδούλευση σε συγκεκριμένα κέντρα.
Οχι θα ψηφίσω την σκατωγρια την δικιά σου
Χίλια χρόνια στην πιπα
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Τα σκουληκια είναι ζαλισμένα από τις συνεχόμενες ψωλες που βλέπουν από τον νταμπλουχο αφεντικό της πόλης
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Ρε θα μας κάνεις να ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε στην πόλη.Με πιανού την στήριξη κατεβαίνει ο Ορφανός;
Δεν ξεκίνησε την φάση ο Ταχιάος .
Επίσημη δήλωση δεν υπάρχει όντως
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Όπως η διαμάχη ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ εκφυλίστηκε σε ποδοσφαιρικό ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (αν και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός είναι σαφώς πιο ταιριαστό σύμφωνα με αυτή τη στρεβλή λογική), έτσι και η διαμάχη για τον δήμο Θεσσαλονίκης εκφυλίστηκε σε ποδοσφαιρικό ματς ΠΑΟΚ - Άρης. Το να αντιμετωπίσει η πόλη τα ζητήματα του κυκλοφοριακού κομφούζιου, της έλλειψης πρασίνου, της αποκομιδής των σκουπιδιών, της εύρεσης εναλλακτικών του κρατικού προϋπολογισμού πόρων κτλ ούτε περνάει από το μυαλό. Σας έχω νέα: κανείς Ταχιάος δεν πρόκειται να εμποδίσει την κατασκευή νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ και κανείς Ορφανός - Ζέρβας κτλ δεν πρόκειται να εμποδίσει την κατασκευή νέου γηπέδου ή προπονητικού για τον Άρη, ό,τι και αν υπόσχονται κλείνοντας το μάτι προεκλογικά, γιατί δεν είναι τρελοί να αυτοκτονήσουν πολιτικά. Αν γίνει κάτι τέτοιο και στις δύο περιπτώσεις, θα γίνει από ενδιαφερόμενους ή "ενδιαφερόμενους" κατοίκους των αντίστοιχων περιοχών.
Ο Ταχιάος είναι φανερό ότι κουβαλάει προσωπική εμπάθεια αλλά θα λογικευτεί στην πορεία αν βγει δήμαρχος και ιδιαίτερα αν τυχόν νίκη του συνδυαστεί με κυβέρνηση ΝΔ. Γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις, μεγάλα έργα γενικά, σημαίνουν δουλειές για πολύ κόσμο.
Ο Ταχιάος είναι φανερό ότι κουβαλάει προσωπική εμπάθεια αλλά θα λογικευτεί στην πορεία αν βγει δήμαρχος και ιδιαίτερα αν τυχόν νίκη του συνδυαστεί με κυβέρνηση ΝΔ. Γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις, μεγάλα έργα γενικά, σημαίνουν δουλειές για πολύ κόσμο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Δεν ψηφιζω με βαση τα οπαδικα μου πιστευω αλλα με βαση τα πολιτικα μου πιστευω.Δεν ξερω καν τι ομαδα υποστηριζει ο Ζαριανοπουλος και με αφηνει και αδιαφορο κιολλας.

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
10 Απρ 2024, 20:05
-
-
Νέα δημοσίευση Ουτε μια ,ουτε 2 αλλα ...7 υποθεσεις εξιχνιάστηκαν τους τελευταιους 2 !!! μηνες
από Frappezitis » 03 Σεπ 2023, 01:20 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
03 Σεπ 2023, 01:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων δεν ταυτίζονται ούτε με την αριστερά ούτε με τα συνδικάτα
από metarrythmistis » 09 Μάιος 2023, 16:14 » σε Οικονομία - 1 Απαντήσεις
- 687 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από metarrythmistis
09 Μάιος 2023, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η πραγματική οικονομία και κοινωνική κατάσταση δεν θέλει ούτε οικογένεια ούτε παιδιά ο Έλληνας
από whisper » 16 Σεπ 2024, 20:33 » σε Εθνικά Θέματα - 90 Απαντήσεις
- 1906 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
18 Σεπ 2024, 13:02
-