Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Apergos8

Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 » 01 Ιουν 2019, 17:47

Δείτε τα σχόλια εδώ,είναι όλα τα λεφτά http://www.skai.gr/news/politics/articl ... ikrateias/
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος

Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic » 01 Ιουν 2019, 17:52

Βλακεία

Αν ήθελε να κάνει εκκαθάριση στην παράταξη θα έπρεπε να την είχε κάνει πολυυυύ πριν, όχι ένα μήνα πριν από τις εκλογές. Τώρα απλά θα κατέβει το ΚΙΝΑΛ διασπασμένο, θα πάρει 5% αντί για 12 και θα κλαίγεται... Και να γινόταν για κάποιον που άξιζε, αλλά για τον άχρηστο Καμίνη;

Κερδισμένος ο συριζα γιατί αποδυναμώνει τον πιο άμεσο αντίπαλο, αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ με στροφή περισσότερων σε Βαρουφάκη.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."

Κομματικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κομματικός » 01 Ιουν 2019, 17:56

Έχει ανάγκη το επικρατείας η κότα ο Βενιζέλος για να επανεκλεγεί;Ο μέγιστος αυτός πολιτικός άνδρας που θα σάρωνε σε οποιαδήποτε εκλογική περιφέρεια;
Τον μπούλο λαμόγιο να βρείς τα υπόλοιπα φασισταριά στη ΝΔ.
Πάρε μαζί και τον πουσταρά Λοβέρδο.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 01 Ιουν 2019, 17:56

πατησιωτης έγραψε:
01 Ιουν 2019, 17:46
Ίφιδα έγραψε:
01 Ιουν 2019, 17:39
Βενιζελος, μακράν ο πιο σιχαμενος πολιτικός της Ελλάδας με τεράστιες ευθύνες.
Η θέση που του αξίζει είναι σε κελί μέχρι να πεθανει
Ευθύνες για ποιό πράγμα ακριβώς;μπορείς να τις προσδιορίσεις;φαντάζομαι θα θυμάσαι ότι ο ΓΑΠ τον έβαλε στο υπουργείο Αμύνης για να μην έχει καμμιά ανάμιξη στα οικονομικά και έφερε μόνος του το μνημόνιο και τον φώναξε μόνο αφού τα έκανε ρόιδο.Ή νομίζεις ότι μπορούσε να διορθωθεί το 2011 αυτό που στράβωσε το 2009;
Απ το νόμο περί ευθύνης υπουργών ως τη λίστα Λαγκαρντ, απ το χαράτσι ως τα υποβρύχια, απ τη λειτουργία καναλιών χωρίς άδεια και χωρις να πληρώνουν ευρω στο κράτος ως το PSI, απ τα σκάνδαλα Ζίμενς ως την Προτον Μπανκ, σε όλα μέσα ο μαφιόζος Βαγγελάκης, σοβαρά τώρα ρε Πατησιώτη;

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 01 Ιουν 2019, 18:01

Μια χαρά το σκέφτηκε η Φωφώκα, σου λέει από το να μου φύγει με έδρα για να πάει στον Κούλη, ας πάει στον Κούλη απευθείας.
Για να δούμε όμως, θα τον περιμαζέψει η ΝΔούλα, όπως τα ορφανά του Καρατζαφέρη ή θα φάει και από εκεί πόρτα;

Απίστευτος λούζερ και αντερατσίβερ ο χοντρός, για το τι νομίζει και νομίζουν και οι οπαδοί του ότι είναι.
Αφού έχασε (δις) από τον ζαβό με το κόκκινο κασκώλ, αφού έκαψε κόσμο και κοσμάκι ως ΥΠΟΙΚ, τώρα ξαφνικά τρώει και σφαλιάρες από την Φωφώ.
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 01 Ιουν 2019, 18:02

Ίφιδα έγραψε:
01 Ιουν 2019, 17:56
πατησιωτης έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:
01 Ιουν 2019, 17:39
Βενιζελος, μακράν ο πιο σιχαμενος πολιτικός της Ελλάδας με τεράστιες ευθύνες.
Η θέση που του αξίζει είναι σε κελί μέχρι να πεθανει
Ευθύνες για ποιό πράγμα ακριβώς;μπορείς να τις προσδιορίσεις;φαντάζομαι θα θυμάσαι ότι ο ΓΑΠ τον έβαλε στο υπουργείο Αμύνης για να μην έχει καμμιά ανάμιξη στα οικονομικά και έφερε μόνος του το μνημόνιο και τον φώναξε μόνο αφού τα έκανε ρόιδο.Ή νομίζεις ότι μπορούσε να διορθωθεί το 2011 αυτό που στράβωσε το 2009;
Απ το νόμο περί ευθύνης υπουργών ως τη λίστα Λαγκαρντ, απ το χαράτσι ως τα υποβρύχια, απ τη λειτουργία καναλιών χωρίς άδεια και χωρις να πληρώνουν ευρω στο κράτος ως το PSI, απ τα σκάνδαλα Ζίμενς ως την Προτον Μπανκ, σε όλα μέσα ο μαφιόζος Βαγγελάκης, σοβαρά τώρα ρε Πατησιώτη;
Eιδικά το PSI είναι πολύ μεγάλο σκάνδαλο. Μείωσε το δημόσιο χρέος
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 01 Ιουν 2019, 18:02

panos291 έγραψε:
01 Ιουν 2019, 17:00
alekhine έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:56
αν παντως ο μπενι δεν κατεβει στις εκλογες ειναι πρωτο φαβορι για την θεση του πακη :smt100:smt100:smt100
Οποιος και να μπει αποκλείεται να είναι χειρότερος.
Όσες φορές το έχουμε πει αυτό, έχουμε διαψευσθεί.
Δεν νομίζω να τον προτείνει ο Κούλης το 2020, εκτός και αν θέλει φαινόμενα Πιτσαγιόλο.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit » 01 Ιουν 2019, 18:02

Κομματικός έγραψε:
Έχει ανάγκη το επικρατείας η κότα ο Βενιζέλος για να επανεκλεγεί;Ο μέγιστος αυτός πολιτικός άνδρας που θα σάρωνε σε οποιαδήποτε εκλογική περιφέρεια;
Τον μπούλο λαμόγιο να βρείς τα υπόλοιπα φασισταριά στη ΝΔ.
Πάρε μαζί και τον πουσταρά Λοβέρδο.
ως πρωην προεδρος του κομματος θα επρεπε να παρει θεση στην κορυφη του ψηφοδελτιου..

τεσπα, το προβλημα τγου Βενιζελου ειναι οτι στα ματια πολλων ψηφοφορψν εκπροσωπει την προ κρισης εποχη:με τις κραιπαλες και την διασπαθιση του δημοσιου χρηματος..Σωστο η λαθος δεν εχει σημασια...Ο Ελ ψηφοφορος αποφανθηκε :roll:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Άβαταρ μέλους
aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 01 Ιουν 2019, 18:04

Leporello έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:02
Ίφιδα έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
Έλα, τελικά με ποιον συνδέθηκε ο Βάγγος, όταν πήρε τηλέφωνο τον λογαριασμό του Τσοχατζόπουλου; :smt005:

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 01 Ιουν 2019, 18:06

aljawn έγραψε:
panos291 έγραψε:
alekhine έγραψε:
01 Ιουν 2019, 16:56
αν παντως ο μπενι δεν κατεβει στις εκλογες ειναι πρωτο φαβορι για την θεση του πακη :smt100:smt100:smt100
Δεν νομίζω να τον προτείνει ο Κούλης το 2020, εκτός και αν θέλει φαινόμενα Πιτσαγιόλο.
Με την σφαλιάρα που έφαγε ο Τσίπρας στις ευρωεκλογές και με εκείνη που προβλέπεται να φάει στις βουλευτικές τον Ιούλιο, τον Φεβρουάριο του 2020 (μόλις μετά από 7 μήνες) θα είναι αναγκασμένος να ψηφίσει οποιονδήποτε υποψήφιο διαλέξει ο Κυριάκος.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 01 Ιουν 2019, 18:09

Leporello έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:
πατησιωτης έγραψε:
Δημόσιο χρέος που δημιουργήθηκε κι από δική του υπαιτιότητα αλλά ψιλά γράμματα
Αφανισε τους μικροομολογιούχους, διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία, ευνόησε τις τράπεζες που για να μην καταρρευσουν ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δικά μας λεφτά.
Ο τύπος είναι ορισμος του μειοδότη, φυσικά και θα έχει κάποιους υποστηρικτές, αλίμονο.

Άβαταρ μέλους
aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 01 Ιουν 2019, 18:11

Leporello έγραψε:
01 Ιουν 2019, 18:06
aljawn έγραψε:
panos291 έγραψε:
Με την σφαλιάρα που έφαγε ο Τσίπρας στις ευρωεκλογές και με εκείνη που προβλέπεται να φάει στις βουλευτικές τον Ιούλιο, τον Φεβρουάριο του 2020 (μόλις μετά από 7 μήνες) θα είναι αναγκασμένος να ψηφίσει οποιονδήποτε υποψήφιο διαλέξει ο Κυριάκος.
Καλά, καλά, μην προδικάζουμε τι θα συμβεί σε 10 μήνες. Αν προτείνει όμως τον χοντρό, του δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αρνηθεί την συναίνεση, μετά απ' όσα έχει πει στην Βουλή για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ας δούμε πρώτα όμως, αν θα φύγει από τον ΚΙΝΑΛ, και αν θα τον μαζέψει ο Κούλης.

Άβαταρ μέλους
Patriot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Patriot » 01 Ιουν 2019, 18:15

Φαντάζομαι μετά τον Βενιζέλο το επόμενο θύμα της εκκαθάρισης της Φώφης θα είναι λογικά ο Λομβέρδος.Δεν καταλαβαίνω τι επιδιώκει η Φώφη...Στις ευρωεκλογές πήρε 7,72% το ΚΙΝΑΛ.Σκοπεύει να το αυξήσει προσελκύοντας παλιούς ψηφοφόρους από τον ΣΥΡΙΖΑ που τους απέτρεπε ο Βενιζέλος να επιστρέψουν;Έχει κάποιο άλλο σχέδιο;Γιατί κανένας λογικός πολιτικός αρχηγός δεν κάνει εκαθαρίσεις στο εσωτερικό του κόμματος του ένα μήνα πριν τις εκλογές.Πλέον για τον Μητσοτάκη υπάρχουν δύο σενάρια.'Η αυτοδυναμία στις βουλευτικές ή αναγκαστική συνεργασία με την Ελληνική Λύση.Θα ήθελα πάντως να ακούσω και την ΄γνώμη του Kameron για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patriot την 01 Ιουν 2019, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπεράνω όλων η πατρίς

Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK » 01 Ιουν 2019, 18:16

Πάντως υπάρχει και άλλη ανάγνωση. Στη περίπτωση που ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία και Βελόπουλος δεν συνεργαστεί, τότε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ θα μπορούσαν να κάνουν έναν τύπο κεντροαριστερής κυβέρνησης. Δε ξέρω καν αν βγαίνουν τα κουκιά, ανάλογα τα ποσοστά τους και πάλι ίσως χρειαστεί και τρίτος πάρτνερ.

Φυσικά για να συναινέσει σε αυτό ο Τσίπρας πρέπει να πάρει και το κεφάλι του Λοβέρδου η φωφόκα. Ασκήσεις επι χάρτου τώρα αλλά ποτέ δε ξέρεις. Εξάλλου ο ΓΑΠ υποστηρίζει εδώ και αρκετούς μήνες συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ.

Ουσιαστικά μια ανάγνωση είναι οτι Τσίπρας-Φώφη τα βρήκαν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 01 Ιουν 2019, 18:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 01 Ιουν 2019, 18:19

Τι πολιτική αυτοκτονία ήταν αυτή ένα μήνα πριν τις εκλογές; πήγε την ψυφο τους δεν θα βρουν οι ορθόδοξοι πασοκοι μετα από αυτό

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών