Είναι περγαμωντο σόι τους
Πεθανε ο Γιωργος Κουρης
Re: Πεθανε ο Γιωργος Κουρης
Είμαι αρκετά μπερδεμένος αυτή τη στιγμή. Ο τύπος παραδέχεται δημόσια ότι είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με μεγαλοεκδότη/καναλάρχη στις οποίες υποσχέθηεκ να τον στηρίξει. Είναι απίστευτα θρασύς,απίστευτα ηλίθιος ή και τα δυο ταυτόχρονα? 

Το περγαμοντο εχει καποιον συμβολισμο που δεν τον πιανω 

Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- The Great Leader
Τώρα μιλάς για τον τύπο που ως βουλευτής στήριξε δημόσια την προσάρτηση της Κριμέας από τους Ρώσους, χωρίς να σκεφτεί ότι αυτό που κάνανε Ρώσοι ήταν copy paste της εισβολής των Τούρκων στην β.Κύπρο. Βλάκες και επικίνδυνοι.
- Northern Spirit
Δεν ξερω τι ητανε ως ανθρωπος αλλα ως εκδοτης ητανε οτι χειροτερο εβγαλε ο τοπος στην μεταπολιτευση..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Ο ΟΝΝΕΔίτης είναι βλάξ ρε συ
κανονικός όμως, του γιατρού
Με τόσο περγαμόντο είμαι για το νήμα cravings. Tο αγαπημένο μου κουταλιού.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Πιθανό αλλά νομίζω είναι λίγο πιο βαθύ. Στο ζήτημα των media ας πούμε έτυχε να μάθω από πρώτο χέρι τις απόψεις των σανελ για το πως πρέπει να λειτουργούν τα μμε και νομίζω ότι δεν πρόκειται για απλή βλακεία ή ιδεολογική ροπή στον αυταρχισμό ή λαμογία. Οι τύποι πιστεύουν όντως ότι είναι κάποιου είδους ευλογία για τη χώρα και η διαπλοκή με τα media είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και ηθικά ορθή. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα,πραγματικά επικίνδυνα
Απλα λενε ανοικτα αυτο που συμβαινει στην πολιτικη και δεν πουλανε παραμυθια περι ανεξαρτητης και μαχιμης δημοσιογραφιας.Nero έγραψε: ↑30 Απρ 2018, 17:35Πιθανό αλλά νομίζω είναι λίγο πιο βαθύ. Στο ζήτημα των media ας πούμε έτυχε να μάθω από πρώτο χέρι τις απόψεις των σανελ για το πως πρέπει να λειτουργούν τα μμε και νομίζω ότι δεν πρόκειται για απλή βλακεία ή ιδεολογική ροπή στον αυταρχισμό ή λαμογία. Οι τύποι πιστεύουν όντως ότι είναι κάποιου είδους ευλογία για τη χώρα και η διαπλοκή με τα media είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και ηθικά ορθή. Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα,πραγματικά επικίνδυνα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εντάξει, ούτε η ηθική ούτε η αισθητική των κυβερνώντων είναι καλύτερη από τον κόπρο των Κουρήδων, απλώς δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα
Πολλες φορες το να μην κρατας τα προσχηματα ειναι και εσκεμενη επιδειξη δυναμης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Θες να αγιάσεις να μην πεις κακιά κουβεντα για κάποιον που έφυγε απο το ματαιο τούτο κόσμο και ερχεται ο άλλος πετάει ένα περγαμόντο και τα διαλύει όλα

ζαίοι

Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Ελβετός Τραπεζίτης
πολύ στεναχωρέθηκα που ο Κουρής δεν πρόλαβε να δει τον γιο του Μητσοτάκη πρωθυπουργό...
Ναναι βαριά η λάσπη που θα τον σκεπάζει.
Ναναι βαριά η λάσπη που θα τον σκεπάζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελβετός Τραπεζίτης την 30 Απρ 2018, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πέθανε ο Γιώργος Προβόπουλος
από exiledd » 29 Μάιος 2024, 15:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 13 Απαντήσεις
- 433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes