Υπάρχουν και οι κάρτες για πληρωμή
Γουινέα Μπισσάου
Re: Γουινέα Μπισσάου
Ψιτ, για αυτά που πληρώθηκαν και δεν φάνηκαν με σωστή ημερομηνία λαιμαι, τί θα γίνει? Θα βγει non paper που θα λέει "ας πρόσεχαν υπήρχαν και οι κάρτες για πληρωμή?"
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Λαθος καταλαβες. Δεν ειπα αυτο σε καμια περιπτωση. Απλως εχεις συνδεσει τη λεξη και μηχανικα απαντησες κιολας, χωρις να μπεις στον κοπο να καταλαβεις τι λεω.Namrail έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 10:49
Αυτή είναι μια παθητική και μίζερη στάση και φιλοσοφία. Όσο κοιτάς εσύ πως μπορείς να βολέψεις εσένα και συνεχίζεις να ποντάρεις στην "ατομικότητά" σου, τόσο πιο εύκολα μας γαμάνε όλους μαζί.
Αν κάτι πρέπει να καταλάβετε από τη λαίλαπα που έχει πέσει πάνω μας τα τελευταία χρόνια, είναι πως η καταφυγή στην ατομικότητα, η λογική του "ας βολευτώ εγώ", είναι ότι χειρότερο. Είναι η λογική που διαιωνίζει τη μιζέρια.
Τα πραγματα ειναι δροολογημενα. Βρισκονται πολλα βηματα μπροστα απο τις σκεψεις του οποιουδηποτε. Αυτο που θα σου δωσουν και συ θα νομιζεις οτι το κερδισες με τον αγωνα σου, τον οποιο ασφαλως και εδωσες, εχουν ηδη υπολογισει οτι μπορουν να στο δωσουν, οχι οτι θελουν, αλλα ως εναλλακτικη εχουν υπολογισει και αυτα τα βηματα. Γιατι; επειδη πρεπει να σου δωσουν και την ικανοποιηση οτι κατι εκανες!!!! ωστε να σταματησεις για λιγο να φωναζεις και να παραπονιεσαι και να ζητας. Φωναζεις λοιπον και προσπαθεις εστω για τα υπολογισμενα, αλλιως ουτε αυτα θα παρεις.
Αν λοιπον αυτα που εχουν υπολογισει να κανουν, εισαι με καποιο τροπο τυχερος και σε βολεψουν, εχει καλως. Δεν ειπα να εισαι παρτακιας. Δεν εχεις την πολυτελεια, την επιλογη να εισαι παρτακιας. Τα εχουν υπολογισει. Αν λοιπον ο υπολογισμος για καποιο λογο σε βολευει, εισαι τυχερος. Οι περισσοτεροι δεν ειναι.
Εγω αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει. Λαθος; Ειδα και τα σωστα των αλλων.
Ο λαϊκός λογαριασμός θα προστατεύεται.
Πάνος Σκουρλέτης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
lafkiotis έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 10:56Θα πεθανει κανεις αν δε μαθει πως γινονται οι πληρωμες μεσω ιντερνετ?stergiosbik έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 07:43Kι αμα δεν μπορειτε να πεθανετε κυριοι.
Τι το περασαμε εδω;Αμερικαν μπαρ;
Πες μου οτι με δουλεις.
Εξυπναδες αλλου.
Να μαθει το ελ πουστοκρατος-στην προκειμενη περιπτωση τα ΕΛΤΑ-να ειναι συνεπες και νομιμο.
Ο πολιτης που πληρωνει μεσω των ΕΛΤΑ κανει αυτο που ειναι υποχρεωμενος να κανει.Το τι κανει το γαμημενο το κρατος ειναι δικο του θεμα.
Αλλα οπως παντα την νυφη την πληρωνουν οι νομιμοι και αθωοι και οι ρεμπεσκεδες βασιλευουν.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχω πάγιες εντολές στην Eurobank και η αδελφή μου στην Εθνική.Συριζαίος έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 09:22Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά και οι τράπεζες το ίδιο κανουνNamrail έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 09:21Είστε το λιγότερο εκτός θέματος όσοι γράφετε για εναλλακτικές πληρωμές. Δεν μιλάμε γι' αυτό εδώ.
Εδώ μιλάμε για μια εταιρία του βεληνεκούς των ΕΛΤΑ, που είναι συμβεβλημένη με τη ΔΕΗ για την πληρωμή λογαριασμών και μπορεί σε μια χώρα όπως η Γουινέα Μπισσάου, να παρακρατεί τα λεφτά και να τα χρησιμοποιεί για τη ρευστότητά της.
Ο Ελλ δεν χρειάζεται τεχνολογία, όπως ατυχώς αναφέρθηκε. Χρειάζεται πέντε πυρηνικές μπόμπες στο κεφάλι.
Οι πληρωμές γίνονται αυτόματα στην ώρα τους εδώ και χρόνια!
ΜΗΝ ψεύδεσαι τόσο πολύ γα χάρη του Αλ6! Έχει καταντήσει ανέκδοτο η περίπτωση σου!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
Είδες ποτέ προπαγανδιστή να έχει τέτοιες αναστολές;Namrail έγραψε: ↑05 Μάιος 2018, 09:29Ρε σοβαρευτείτε επιτέλους και αφήστε τις μαλακίες. Στις τράπεζες το σύστημα είναι δομημένο με τρόπο ώστε να μη δημιουργούνται τέτοια ζητήματα.
Εδώ λέμε πως οι τύποι τσίμπησαν τα χρήματα και έφτασαν ραβασάκια σε όσους είχαν ήδη πληρώσει ότι χρωστάν λογαριασμούς, κινδυνεύοντας να κοπεί το ηλεκτρικό. Κάποιοι έχασαν ευνοικές ρυθμίσεις γι' αυτή την αλητεία, ρυθμίσεις που η ΔΕΗ δεν εγγυάται κατόπιν εορτής ότι θα επαναφέρει.
Δεν ντρέπεστε καθόλου;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Conakry Guinea, best Guinea.
Μιλάτε για μια χώρα όπου κρατικές εταιρείες έχουν καταδικαστεί για λαθρεμπόριο. Σομαλοί πειρατές, κανονικά και με τον νόμο.
Μιλάτε για μια χώρα όπου κρατικές εταιρείες έχουν καταδικαστεί για λαθρεμπόριο. Σομαλοί πειρατές, κανονικά και με τον νόμο.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
- Nandros
Σαν καλός υπηρέτης του κώματος που είσαι, να αναλάβεις εσύ τις διαδικασίες και το στήσιμο στην ουρά!
- hellegennes
Ανεγκέφαλο μποτ. Αφενός πάγια εντολή σημαίνει ότι έχεις α) σταθερό μισθό, δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να πληρωθείς 3 μέρες ή 2 μήνες μετά και β) ο μισθός σου φτάνει για να καλύψει πάντα όλους τους λογαριασμούς σου, αμέσως.
Αυτήν την στιγμή, για το 80% των πολιτών αυτό είναι αδύνατον.
Αφετέρου, πληρωμή μέσω Ίντερνετ συνεπάγεται διάφορα πράγματα. Πρώτον, για μια μεγάλη μερίδα των πολιτών συνεπάγεται λιγότερο ασφαλή συναλλαγή, για διάφορους λόγους (υποκλοπές, hacking, phishing, κτλ). Και συνεπάγεται αυτό γιατί δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις. Δεύτερον, απαιτείται τραπεζικό διαθέσιμο. Τρίτον, απαιτούνται γνώσεις που μερίδα του κόσμου ούτε έχει ούτε πρόκειται να αποκτήσει. Τέταρτον, απαιτείται σύνδεση στο Ίντερνετ. Πόσο καραγκιόζης πρέπει να 'σαι για να θεωρείς ότι κάποιος πρέπει να πληρώνει συνδρομή μόνο και μόνο για να διεκπεραιώνει τους λογαριασμούς του;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Καποιοι εχουν και ρευστο και χρησιμοποιουν. Να κανουν καταθεση για να πληρωσουν μεσω ιντερνετ;
- Οργισμένος
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...