Δυστυχώς είσαι μόνο αναρθρες κραυγές ανίκανη για φυσιολογική συζήτηση.Ίφιδα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:55Αν αυτή είν' η θέση σου μια χαρά συμφωνουμεpanos291 έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 17:55
Τέλος πάντων επειδή μακρηγορουμε και δεν συμφωνούμε, θα ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Είμαι υπέρ του δημοσιου θηλασμού, απλά θεωρώ ότι καλό είναι να γίνεται καλυμμένα για να μην νιώθει η γυναίκα άβολα από κάποια πιθανά αδιάκριτα βλέμματα και να αποφεύγονται παρεξηγησεις. Αν πάλι δεν την μοιάζουν, ας κάνει ότι θέλει.Σε ξαναρωτάω ισλαμιστάκο πού τον ειδες τον γυμνισμό.
Και εννοείται ότι μπροστά σ' αυτό που είναι καλύτερο για το παιδί μου, χεστηκαμε για τον κόσμο. Μιλαω για τον κόσμο που έχει τα δικά σου μυαλά. Απ' τη στιγμή που δεν κυκλοφορώ με το αιδοίο μου έξω, δε σε κλέβω, δε σε χτυπάω, απλώς ταιζω το παιδί μου, σ έχω τόσο γραμμένο όσο δε φαντάζεσαι. Για την ακρίβεια ο αρουραίος που περνάει απ' το δρόμο Μ ενδιαφέρει περισσότερο από σενα. Προτεραιότητα στη ζωή μου είναι το καλό του παιδιού μου και του άντρα μου, το τι λέει το κάθε χριστιανοταλιμπάν, ποσο μάλλον το ισλαμοορθοδοξισταν έχει μηδενική αξια.
Πόσες φορές πρέπει να στο πουν για να το καταλάβεις;. Δε γίνεται μια μάνα κι ένα βρέφος να είναι κλεισμένοι στο σπίτι για ένα χρόνο επειδή εσύ είσαι πυροβολημένος. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν έξω και κάποια στιγμή το παιδί θα πεινάσει και θα πρέπει να φάει, οπότε η μάνα θα το ταισει. Θα αδιαφορήσει για την ασχήμια της ύπαρξής σου και του βρωμερου μυαλού σου και θα το ταίσει. Απλά πράγματα.
Αυτές οι δράσεις γίνονται γιατί υπάρχουν και ευαίσθητες γυναίκες που δε θα σ έγραφαν όπως εγώ. Υπάρχουν γυναίκες που θα παρατήσουν τον θηλασμό για να πάρουν μια ανάσα καθαρού αέρα και δε θα πρεπε να χρειαστεί να διαλέξουν.Χελοοου είσαι σε νήμα κάποιου που έχει πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό. Δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί εκεί εξω
Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού
-
Re: Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού
Άντε πάλι, δεν έχεις γνωρίσει ούτε μια τέτοια γυναίκα από πού κι ως που μιλάς για ζαιες; Εσύ που βγαίνεις έξω είσαι πλανόδιος ζαιος δηλαδή.wooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:59
Μιλάς για πλανόδιες συριζαίες δηλαδή.
Έστω λοιπόν η πλανόδια ζαία αν το έχει πάει το παιδί στα Mac Donalds, δεν μπορεί να πάει στο wc ;
Πας καλά ρε; Εσύ τρως σε τουαλέτες; Θα πάει η αλλη με το βρέφος εκεί που κατουράς και χέζεις εσύ ο βρωμερός για να ταίσει το παιδί της μόνο και μόνο επειδή έχεις κάλο στον εγκέφαλο; Άμα σε χαλάει η θέα της, τραβά εσύ στις τουαλέτες για να φας.
Ή κάνε το άλλο, το οποίο είναι φοβερά δύσκολο για σένα. ΑΠΛΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ
Οθωμανό, εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για αναρθρες κραυγές. Όταν σε απαντάνε με επιχειρήματα το γυρνάς πάντα στο ντραμακουινιλικι
Άγις σε νήμα του Γούντι και δες πόσοι συμφωνούν μαζί του και πόσοι ακόμα δεν έχουν γραψει
-
Δεν σε έχω χαρακτηρίσει ούτε μια φορά. Αντίθετα εσύ είναι το μόνο που ξέρεις να κάνεις. Βλέπεις οι βρισιές υποθέτω είναι κομμάτι της επιχειρηματολογιας σου.Ίφιδα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 21:07Άντε πάλι, δεν έχεις γνωρίσει ούτε μια τέτοια γυναίκα από πού κι ως που μιλάς για ζαιες; Εσύ που βγαίνεις έξω είσαι πλανόδιος ζαιος δηλαδή.wooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:59
Έστω λοιπόν η πλανόδια ζαία αν το έχει πάει το παιδί στα Mac Donalds, δεν μπορεί να πάει στο wc ;
Πας καλά ρε; Εσύ τρως σε τουαλέτες; Θα πάει η αλλη με το βρέφος εκεί που κατουράς και χέζεις εσύ ο βρωμερός για να ταίσει το παιδί της μόνο και μόνο επειδή έχεις κάλο στον εγκέφαλο; Άμα σε χαλάει η θέα της, τραβά εσύ στις τουαλέτες για να φας.
Οθωμανό, εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για αναρθρες κραυγές. Όταν σε απαντάνε με επιχειρήματα το γυρνάς πάντα στο ντραμακουινιλικι
Άγις σε νήμα του Γούντι και δες πόσοι συμφωνούν μαζί του και πόσοι ακόμα δεν έχουν γραψει
- wooded glade
Εγώ μόνο γύφτισες έχω δει να το κάνουν, στο προαύλιο των δικαστηρίων στην Ευελπίδων.
Επίσης καμία μαμά δεν παίρνει το μωρό της να το γυρνάει γύρω-γύρω στην πόλη ! Λίγο στη γειτονιά μπορεί.
Σε περίπτωση ανάγκης, μπορεί να φτιάξει ένα πρόχειρο παραβάν ή κάτι παρόμοιο.
Επίσης καμία μαμά δεν παίρνει το μωρό της να το γυρνάει γύρω-γύρω στην πόλη ! Λίγο στη γειτονιά μπορεί.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Σου μιλάω πολύ καλύτερα απ' ότι αξίζει στις ιδέες σου. Δεν απαντάς στα επιχειρήματαΟθωμανέλλην έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 21:09
Δεν σε έχω χαρακτηρίσει ούτε μια φορά. Αντίθετα εσύ είναι το μόνο που ξέρεις να κάνεις. Βλέπεις οι βρισιές υποθέτω είναι κομμάτι της επιχειρηματολογιας σου.
Δεν έχεις ιδέα τί κάνουν οι μάνες οπότε μην υποθέτεις για το πού πάνε και τί κάνουνwooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 21:14Εγώ μόνο γύφτισες έχω δει να το κάνουν, στο προαύλιο των δικαστηρίων στην Ευελπίδων.
Όλα αυτά πρεπει να τα κάνουν οι μάνες επειδή εσύ είσαι Ταλιμπάν και ανίκανος να κοιτάξεις αλλού;
Εεεε ξεκολλατε,μια μάνα που ταίζει το παιδί της είναι, ούτε κατουράει μπροστά σας, ούτε συνουσιάζεται μπροστά σας.
Να φτιάξει πρόχειρο παραβάν λέει
Έλα τέλος, ότι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε. Δε θα σας κάνω εγώ ανθρώπους, εξάλλου είν' αδύνατον
wooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 21:14Επίσης καμία μαμά δεν παίρνει το μωρό της να το γυρνάει γύρω-γύρω στην πόλη ! Λίγο στη γειτονιά μπορεί.

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- wooded glade
Πάντως εγώ τεσσάρων μηνών με πήγαινε η μάνα μου θύρα 7, Νέον Ροζικλαίρ-Κοσμοπόλιταν το βράδυ και τα πρωϊνά μ' έπαιρνε μαζί της στην εφορία, στο συμβολαιογράφο, στα μπιλιάρδα του Τσιμόγιαννη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Τώρα εξηγούνται πολλά, τύπε.wooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 21:51Πάντως εγώ τεσσάρων μηνών με πήγαινε η μάνα μου θύρα 7, Νέον Ροζικλαίρ-Κοσμοπόλιταν το βράδυ και τα πρωϊνά μ' έπαιρνε μαζί της στην εφορία, στο συμβολαιογράφο, στα μπιλιάρδα του Τσιμόγιαννη.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
σε τρολλαρουν
* απο οτι ειδα στο δικτυο το θεμα εχει ξεκινησει στο αμερικα εδω και χρονια - ειχαν θεμα με τους νομους καποιων πολιτειων.
Με χρονοκαθυστερηση ηλθε και σε μας μην χασουμε την ευκαιρια να δημιουργησουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει κ να χουμε κατι να ασχολουμαστε .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Προσωπικά διαφωνώ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ίφιδα έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 21:07Άντε πάλι, δεν έχεις γνωρίσει ούτε μια τέτοια γυναίκα από πού κι ως που μιλάς για ζαιες; Εσύ που βγαίνεις έξω είσαι πλανόδιος ζαιος δηλαδή.wooded glade έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 20:59
.
Φαντάσου τώρα οτι το παιδί θά χεστεί πάνω του....
καί μετά θά σκουπιστεί μέ το χέρι του....
πού μετά θά το φέρει στό στόμα του.....
Το εχουμε φυσικά κάνει όλοι μας.... αλλά ξεχάσαμε.....
Οποιες βίαιες απαγορεύσεις σέ αυτό τό στάδιο πιθανόν αφήνουν δεκαετίες προβλημάτων σ αυτά.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
για αυτο εχεις να πεις κατι ;
''* απο οτι ειδα στο δικτυο το θεμα εχει ξεκινησει στο αμερικα εδω και χρονια - ειχαν θεμα με τους νομους καποιων πολιτειων.
Με χρονοκαθυστερηση ηλθε και σε μας μην χασουμε την ευκαιρια να δημιουργησουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει κ να χουμε κατι να ασχολουμαστε .''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι,δεν με ενδιαφέρει από πού ήρθε και με πόση χρονοκαθυστερηση και μιλάς εσύ για πρόβλημα που δεν υπάρχει. Εκείνες που το ζουν δε πιστεύουν το ίδιο. Κάτσε μερικές φορές δίπλα σε θηλαζουσα και κόψε αντιδράσεις. Μετά έλα να μου ξαναπείς για ανύπαρκτο πρόβλημα.Αγις έγραψε: ↑04 Νοέμ 2019, 23:32για αυτο εχεις να πεις κατι ;
''* απο οτι ειδα στο δικτυο το θεμα εχει ξεκινησει στο αμερικα εδω και χρονια - ειχαν θεμα με τους νομους καποιων πολιτειων.
Με χρονοκαθυστερηση ηλθε και σε μας μην χασουμε την ευκαιρια να δημιουργησουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει κ να χουμε κατι να ασχολουμαστε .''
Κι επειδή δεν πρόκειται να το κάνεις, προχωρά σε κάτι ευκολότερο. Διάβασε τα σχόλια κάτω από αυτές τις ειδησεις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Αύγ 2024, 09:52 » σε Οικονομία - 8 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-