Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Georg Von Balkanen

Re: Εκδήλωση - απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 04 Νοέμ 2019, 21:02

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:55
panos291 έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:55

Τέλος πάντων επειδή μακρηγορουμε και δεν συμφωνούμε, θα ξεκαθαρίσω την θέση μου.
Είμαι υπέρ του δημοσιου θηλασμού, απλά θεωρώ ότι καλό είναι να γίνεται καλυμμένα για να μην νιώθει η γυναίκα άβολα από κάποια πιθανά αδιάκριτα βλέμματα και να αποφεύγονται παρεξηγησεις. Αν πάλι δεν την μοιάζουν, ας κάνει ότι θέλει.
Αν αυτή είν' η θέση σου μια χαρά συμφωνουμε
Οθωμανέλλην έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 17:59

Ναι για τον κόσμο γύρω χεστηκαμε.
Σε ξαναρωτάω ισλαμιστάκο πού τον ειδες τον γυμνισμό.
Και εννοείται ότι μπροστά σ' αυτό που είναι καλύτερο για το παιδί μου, χεστηκαμε για τον κόσμο. Μιλαω για τον κόσμο που έχει τα δικά σου μυαλά. Απ' τη στιγμή που δεν κυκλοφορώ με το αιδοίο μου έξω, δε σε κλέβω, δε σε χτυπάω, απλώς ταιζω το παιδί μου, σ έχω τόσο γραμμένο όσο δε φαντάζεσαι. Για την ακρίβεια ο αρουραίος που περνάει απ' το δρόμο Μ ενδιαφέρει περισσότερο από σενα. Προτεραιότητα στη ζωή μου είναι το καλό του παιδιού μου και του άντρα μου, το τι λέει το κάθε χριστιανοταλιμπάν, ποσο μάλλον το ισλαμοορθοδοξισταν έχει μηδενική αξια
wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:01
Ποιά είναι όμως η ανάγκη του "δημόσιου θηλασμού" ;
.
Πόσες φορές πρέπει να στο πουν για να το καταλάβεις;. Δε γίνεται μια μάνα κι ένα βρέφος να είναι κλεισμένοι στο σπίτι για ένα χρόνο επειδή εσύ είσαι πυροβολημένος. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν έξω και κάποια στιγμή το παιδί θα πεινάσει και θα πρέπει να φάει, οπότε η μάνα θα το ταισει. Θα αδιαφορήσει για την ασχήμια της ύπαρξής σου και του βρωμερου μυαλού σου και θα το ταίσει. Απλά πράγματα.
Αυτές οι δράσεις γίνονται γιατί υπάρχουν και ευαίσθητες γυναίκες που δε θα σ έγραφαν όπως εγώ. Υπάρχουν γυναίκες που θα παρατήσουν τον θηλασμό για να πάρουν μια ανάσα καθαρού αέρα και δε θα πρεπε να χρειαστεί να διαλέξουν.

Αγις έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:14
- στην Ελλαδα δεν ετυχε ποτε να παρατηρησω , να εχουν καποιοι προβλημα με τον δημοσιο θηλασμο .
Χελοοου είσαι σε νήμα κάποιου που έχει πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό. Δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί εκεί εξω
Δυστυχώς είσαι μόνο αναρθρες κραυγές ανίκανη για φυσιολογική συζήτηση.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Νοέμ 2019, 21:03

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:55

Αγις έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 19:14
- στην Ελλαδα δεν ετυχε ποτε να παρατηρησω , να εχουν καποιοι προβλημα με τον δημοσιο θηλασμο .
Χελοοου είσαι σε νήμα κάποιου που έχει πρόβλημα με το δημόσιο θηλασμό. Δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί εκεί εξω
χελλοουυ σε νημα του Γουντυ εισαι :003:

ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 21:07

wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 20:59

Μιλάς για πλανόδιες συριζαίες δηλαδή.
Έστω λοιπόν η πλανόδια ζαία αν το έχει πάει το παιδί στα Mac Donalds, δεν μπορεί να πάει στο wc ;
Άντε πάλι, δεν έχεις γνωρίσει ούτε μια τέτοια γυναίκα από πού κι ως που μιλάς για ζαιες; Εσύ που βγαίνεις έξω είσαι πλανόδιος ζαιος δηλαδή.

Πας καλά ρε; Εσύ τρως σε τουαλέτες; Θα πάει η αλλη με το βρέφος εκεί που κατουράς και χέζεις εσύ ο βρωμερός για να ταίσει το παιδί της μόνο και μόνο επειδή έχεις κάλο στον εγκέφαλο; Άμα σε χαλάει η θέα της, τραβά εσύ στις τουαλέτες για να φας.
Ή κάνε το άλλο, το οποίο είναι φοβερά δύσκολο για σένα. ΑΠΛΑ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ

Οθωμανό, εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για αναρθρες κραυγές. Όταν σε απαντάνε με επιχειρήματα το γυρνάς πάντα στο ντραμακουινιλικι

Άγις σε νήμα του Γούντι και δες πόσοι συμφωνούν μαζί του και πόσοι ακόμα δεν έχουν γραψει

Georg Von Balkanen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen » 04 Νοέμ 2019, 21:09

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 21:07
wooded glade έγραψε:

Έστω λοιπόν η πλανόδια ζαία αν το έχει πάει το παιδί στα Mac Donalds, δεν μπορεί να πάει στο wc ;
Άντε πάλι, δεν έχεις γνωρίσει ούτε μια τέτοια γυναίκα από πού κι ως που μιλάς για ζαιες; Εσύ που βγαίνεις έξω είσαι πλανόδιος ζαιος δηλαδή.

Πας καλά ρε; Εσύ τρως σε τουαλέτες; Θα πάει η αλλη με το βρέφος εκεί που κατουράς και χέζεις εσύ ο βρωμερός για να ταίσει το παιδί της μόνο και μόνο επειδή έχεις κάλο στον εγκέφαλο; Άμα σε χαλάει η θέα της, τραβά εσύ στις τουαλέτες για να φας.

Οθωμανό, εσύ δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για αναρθρες κραυγές. Όταν σε απαντάνε με επιχειρήματα το γυρνάς πάντα στο ντραμακουινιλικι

Άγις σε νήμα του Γούντι και δες πόσοι συμφωνούν μαζί του και πόσοι ακόμα δεν έχουν γραψει
Δεν σε έχω χαρακτηρίσει ούτε μια φορά. Αντίθετα εσύ είναι το μόνο που ξέρεις να κάνεις. Βλέπεις οι βρισιές υποθέτω είναι κομμάτι της επιχειρηματολογιας σου.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 04 Νοέμ 2019, 21:14

Εγώ μόνο γύφτισες έχω δει να το κάνουν, στο προαύλιο των δικαστηρίων στην Ευελπίδων.
Επίσης καμία μαμά δεν παίρνει το μωρό της να το γυρνάει γύρω-γύρω στην πόλη ! Λίγο στη γειτονιά μπορεί.
Σε περίπτωση ανάγκης, μπορεί να φτιάξει ένα πρόχειρο παραβάν ή κάτι παρόμοιο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 21:21

Οθωμανέλλην έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 21:09

Δεν σε έχω χαρακτηρίσει ούτε μια φορά. Αντίθετα εσύ είναι το μόνο που ξέρεις να κάνεις. Βλέπεις οι βρισιές υποθέτω είναι κομμάτι της επιχειρηματολογιας σου.
Σου μιλάω πολύ καλύτερα απ' ότι αξίζει στις ιδέες σου. Δεν απαντάς στα επιχειρήματα
wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 21:14
Εγώ μόνο γύφτισες έχω δει να το κάνουν, στο προαύλιο των δικαστηρίων στην Ευελπίδων.
Επίσης καμία μαμά δεν παίρνει το μωρό της να το γυρνάει γύρω-γύρω στην πόλη ! Λίγο στη γειτονιά μπορεί.
Σε περίπτωση ανάγκης, μπορεί να φτιάξει ένα πρόχειρο παραβάν ή κάτι παρόμοιο.
Δεν έχεις ιδέα τί κάνουν οι μάνες οπότε μην υποθέτεις για το πού πάνε και τί κάνουν
Όλα αυτά πρεπει να τα κάνουν οι μάνες επειδή εσύ είσαι Ταλιμπάν και ανίκανος να κοιτάξεις αλλού;

Εεεε ξεκολλατε,μια μάνα που ταίζει το παιδί της είναι, ούτε κατουράει μπροστά σας, ούτε συνουσιάζεται μπροστά σας.
Να φτιάξει πρόχειρο παραβάν λέει

Έλα τέλος, ότι ήταν να ειπωθεί, ειπώθηκε. Δε θα σας κάνω εγώ ανθρώπους, εξάλλου είν' αδύνατον

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 04 Νοέμ 2019, 21:25

wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 21:14
:smt005::smt005:
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 04 Νοέμ 2019, 21:51

Πάντως εγώ τεσσάρων μηνών με πήγαινε η μάνα μου θύρα 7, Νέον Ροζικλαίρ-Κοσμοπόλιταν το βράδυ και τα πρωϊνά μ' έπαιρνε μαζί της στην εφορία, στο συμβολαιογράφο, στα μπιλιάρδα του Τσιμόγιαννη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 04 Νοέμ 2019, 21:52

wooded glade έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 21:51
Πάντως εγώ τεσσάρων μηνών με πήγαινε η μάνα μου θύρα 7, Νέον Ροζικλαίρ-Κοσμοπόλιταν το βράδυ και τα πρωϊνά μ' έπαιρνε μαζί της στην εφορία, στο συμβολαιογράφο, στα μπιλιάρδα του Τσιμόγιαννη.
Τώρα εξηγούνται πολλά, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Νοέμ 2019, 21:52

Ίφιδα έγραψε:

σε τρολλαρουν

* απο οτι ειδα στο δικτυο το θεμα εχει ξεκινησει στο αμερικα εδω και χρονια - ειχαν θεμα με τους νομους καποιων πολιτειων.
Με χρονοκαθυστερηση ηλθε και σε μας μην χασουμε την ευκαιρια να δημιουργησουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει κ να χουμε κατι να ασχολουμαστε .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 04 Νοέμ 2019, 21:59

νύχτα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 16:19
σκέτη απογοήτευση, τα βυζιά είναι προκλητικά, αλλά ελάχιστοι ασχολούνται
με της συντρόφου τους πάνω από 3 λεπτά
Προσωπικά διαφωνώ.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 04 Νοέμ 2019, 22:08

Ίφιδα έγραψε:
wooded glade έγραψε:

.
Φαντάσου τώρα οτι το παιδί θά χεστεί πάνω του....

καί μετά θά σκουπιστεί μέ το χέρι του....

πού μετά θά το φέρει στό στόμα του.....

Το εχουμε φυσικά κάνει όλοι μας.... αλλά ξεχάσαμε.....

Οποιες βίαιες απαγορεύσεις σέ αυτό τό στάδιο πιθανόν αφήνουν δεκαετίες προβλημάτων σ αυτά.....

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 23:29

Αγις έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 21:52
Ίφιδα έγραψε:

σε τρολλαρουν

Ναι καλά, εντάξει
Μάθαμε τωρα

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Νοέμ 2019, 23:32

Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:29
Αγις έγραψε:
Ίφιδα έγραψε:

σε τρολλαρουν

Ναι καλά, εντάξει
Μάθαμε τωρα
για αυτο εχεις να πεις κατι ;

''* απο οτι ειδα στο δικτυο το θεμα εχει ξεκινησει στο αμερικα εδω και χρονια - ειχαν θεμα με τους νομους καποιων πολιτειων.
Με χρονοκαθυστερηση ηλθε και σε μας μην χασουμε την ευκαιρια να δημιουργησουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει κ να χουμε κατι να ασχολουμαστε .''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 04 Νοέμ 2019, 23:37

Αγις έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:32
Ίφιδα έγραψε:
04 Νοέμ 2019, 23:29
Αγις έγραψε:

σε τρολλαρουν

Ναι καλά, εντάξει
Μάθαμε τωρα
για αυτο εχεις να πεις κατι ;

''* απο οτι ειδα στο δικτυο το θεμα εχει ξεκινησει στο αμερικα εδω και χρονια - ειχαν θεμα με τους νομους καποιων πολιτειων.
Με χρονοκαθυστερηση ηλθε και σε μας μην χασουμε την ευκαιρια να δημιουργησουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει κ να χουμε κατι να ασχολουμαστε .''
Ναι,δεν με ενδιαφέρει από πού ήρθε και με πόση χρονοκαθυστερηση και μιλάς εσύ για πρόβλημα που δεν υπάρχει. Εκείνες που το ζουν δε πιστεύουν το ίδιο. Κάτσε μερικές φορές δίπλα σε θηλαζουσα και κόψε αντιδράσεις. Μετά έλα να μου ξαναπείς για ανύπαρκτο πρόβλημα.
Κι επειδή δεν πρόκειται να το κάνεις, προχωρά σε κάτι ευκολότερο. Διάβασε τα σχόλια κάτω από αυτές τις ειδησεις

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών