Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
ΓΑΛΗ
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από ΓΑΛΗ » 26 Νοέμ 2019, 17:11
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:48
Αλλά οι κλάνες οι βουλευτές φοβήθηκαν μη χάσουν ψήφους από τα μετανοούντα πρόβατα που ψήφιζαν ως χτες Χ.Α. και γίναν σε μία νύχτα νέο-Δημοκράται.

Κλάνες είναι όσοι κλαψουρίζουν απαιτώντας από τους άλλους αυτό που οι ίδιοι δεν μπορούν να υποστηρίξουν.
Σιγά μη θεωρήσουμε σημείο πολιτισμικής αναφοράς τα προβλήματα του κάθε πικραμένου.
Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα, που προηγούνται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
από Χόρχε ντελ Σάλτο » 26 Νοέμ 2019, 17:12
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:53
Δεν ισχύει το ότι παντού τραμπουκίζονται. Τις προάλλες με εξυπηρέτησε στο ταμείο του Action ένας τράβελος σα να μη συμβαίνει τίποτε. Και στην ουρά πίσω μου περιμένανε οι νίντζα με τις αμπάγιες. Αυτό στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής δε θα γίνει ούτε σε χίλια χρόνια
σούπερ μάρκετ.
Ο Πόντικας μεταξύ ενός τράβελου και μιας νίντζα μπουρκινιόν.....Πιάνει ο Αρ...ο πολύ μελαχρινός Αφρικανικής καταγωγής υπεύθυνος καταστήματος την νίντζα γιατί έχει κρύψει ένα σαλάμι υπό της κελεμπίας.....χαμηλώνουν τα φώτα, αρχίζει να παίζει φανκ ένα μπάντζο...και γίνεται το σώσε...

-
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 26 Νοέμ 2019, 17:18
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:22
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:13
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:10
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος σε τι ακριβώς συνίσταται η διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου;
Οκ, για τον γάμο το ξέρω. Απαγορεύονται τα φρουφρού και τα τούλια σε εκκλησιαστικό χώρο.
Άλλο;
να πας σε μια δουλειά και να μην μπορεί να σου πει ο άλλος "δεν σε προσλαμβάνω επειδή είσαι γκέης"
θα πρέπει να βρει δικαιολογία
Εγώ ξέρω πολλούς γκέι που δουλεύουν χωρίς κάποιο πρόβλημα, τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και σε γραφεία.
στον καλλιτεχνικό χώρο μάλλον θα συνέβαινε το αντίθετο
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Νοέμ 2019, 17:19
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:53
Δεν ισχύει το ότι παντού τραμπουκίζονται. Τις προάλλες με εξυπηρέτησε στο ταμείο του Action ένας τράβελος σα να μη συμβαίνει τίποτε.
Και στην ουρά πίσω μου περιμένανε οι νίντζα με τις αμπάγιες. Αυτό στην ιδρωμένη μασχάλη της νοτίου βαλκανικής δε θα γίνει ούτε σε χίλια χρόνια
χαχα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
από Χόρχε ντελ Σάλτο » 26 Νοέμ 2019, 17:19
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 17:11
Αλλά οι κλάνες οι βουλευτές φοβήθηκαν μη χάσουν ψήφους από τα μετανοούντα πρόβατα που ψήφιζαν ως χτες Χ.Α. και γίναν σε μία νύχτα νέο-Δημοκράται.

Κλάνες είναι όσοι κλαψουρίζουν απαιτώντας από τους άλλους αυτό που οι ίδιοι δεν μπορούν να υποστηρίξουν.
Σιγά μη θεωρήσουμε σημείο πολιτισμικής αναφοράς τα προβλήματα του κάθε πικραμένου.
Αηδίες. Αν βγει κάποιος θα σπεύσετε να κράξετε. Άλλοι απροκάλυπτα, άλλοι συγκαλυμμένα -
γιατί δεν είναι σωστό να προκαλούν κι έχετε φίλους γκέη κλπ κλπ.
Γιατί δεν πάει στην Ρωσία του Πόυτιν ή στην Αλβανία κάποιος με τον σύζυγό του στη βουλή;
Είναι και κει κλαψιάρηδες οι ομοφυλόφιλοι, όπως στην Ελλάδα...ενώ στην Δυτική Ευρώπη έχουν γονίδια θάρρους.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Νοέμ 2019, 17:24
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 17:19

Αηδίες. Αν βγει κάποιος θα σπεύσετε να κράξετε. Άλλοι απροκάλυπτα, άλλοι συγκαλυμμένα -
Γιατί δεν πάει στην Ρωσία του Πόυτιν ή στην Αλβανία κάποιος με τον σύζυγό του στη βουλή;
Είναι και κει κλαψιάρηδες οι ομοφυλόφιλοι, όπως στην Ελλάδα...ενώ στην Δυτική Ευρώπη έχουν γονίδια θάρρους.
Έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.
Αλλά μια και το θέτεις έτσι, ναι, θα κράξουμε όποιον γουστάρουμε και θα κάνουμε χαβαλέ με όποιον θέλουμε όταν θέλουμε.
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
από Χόρχε ντελ Σάλτο » 26 Νοέμ 2019, 17:30
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 17:24
Αλλά μια και το θέτεις έτσι, ναι, θα κράξουμε όποιον γουστάρουμε και θα κάνουμε χαβαλέ με όποιον θέλουμε όταν θέλουμε.

Εγώ τι πρόβλημα να έχω; για καλή μου τύχη δεν ανήκω σε κάποια μειονότητα. Οπότε στο Βαλκανοπιθηκιστάν δεν έχω τέτοια προβλήματα.
Το θέμα είναι πως είναι αισχρό να περνιέται όλη η ευθύνη μιας καθυστερημένης κοινωνίας στα άτομα που δέχονται τις διακρίσεις της.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 26 Νοέμ 2019, 17:35
.
Άρθρο 4: (Ισότητα των Ελλήνων)
1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
Άρθρο 5: (Ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας, προσωπική ελευθερία)
2. Όλοι όσοι βρίσκονται στην Eλληνική Eπικράτεια απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Eξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο.
Απαγορεύεται η έκδοση αλλοδαπού που διώκεται για τη δράση του υπέρ της ελευθερίας.
Οι ζαίοι ήθελαν να προστεθεί στο 5.2: απαγόρευση διακρίσεων βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας και χαρακτηριστικών φύλου.
Η απαίτηση τους καλύπτεται από το άρθρο 4.1.
end of story.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 26 Νοέμ 2019, 17:42
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 17:30
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 17:24

Εγώ τι πρόβλημα να έχω; για καλή μου τύχη δεν ανήκω σε κάποια μειονότητα. Οπότε στο Βαλκανοπιθηκιστάν δεν έχω τέτοια προβλήματα.
Το θέμα είναι πως είναι αισχρό να περνιέται όλη η ευθύνη μιας καθυστερημένης κοινωνίας στα άτομα που δέχονται τις διακρίσεις της.
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει ο χ ή ψ να προσβάλλεται από τις διακρίσεις που επιχειρεί εις βάρος του ένας ή περισσότεροι καθυστερημένοι.
Από εκεί και πέρα "οι διακρίσεις" έχουν πάντα κάποια βάση, πότε λογική πότε όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αγις
από Αγις » 26 Νοέμ 2019, 18:00
Επιλεκτικες ευαισθησιες - οταν καθημερινα βομβαρδιζεται ο Πυργος και μπινελικωνονται ανηλεως οι Ηλείοι συνοδεια χαχανητων απο τους μαχητες του δικαιου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Μηχανικός
από Μηχανικός » 26 Νοέμ 2019, 18:09
Αγις έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 18:00
Επιλεκτικες ευαισθησιες - οταν καθημερινα βομβαρδιζεται ο Πυργος και μπινελικωνονται ανηλεως οι Ηλείοι συνοδεια χαχανητων απο τους μαχητες του δικαιου.
Οι Ηλείοι που ήταν και οι εγγυητές των Ολυμπιακών Αγώνων.
-
Αγις
από Αγις » 26 Νοέμ 2019, 18:16
Μηχανικός έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 18:09
Αγις έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 18:00
Οι Ηλείοι που ήταν και οι εγγυητές των Ολυμπιακών Αγώνων.
ντακσξ ειναι το δογμα - εμεις μπορουμε να κανουμε οτι γουσταρουμε ναουμ και την πεφτουμε στους αλλους επειδης ειμαστε καλων προθεσεων και δεν τρεχει καστανον .
Ο γνωστος διαλεκτικος κωλοπαιδαρισμος κ ξυπνητζιδικη αληταμπουριαση .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ασέβαστος
από Ασέβαστος » 26 Νοέμ 2019, 18:43
Cavaliere έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:19
Ερμής έγραψε: ↑26 Νοέμ 2019, 16:14
Και τι; με ταμπέλα πάνε σε συνέντευξη ή με το στρινγκ πέντε πήχες πάνω απο τη ζωνη;
Όχι, αλλά έχουν απολυθεί πολλοί λόγω σεξουαλικής ταυτότητας. Σε κλινική ένας γιατρός, π.χ..
ε, και; αμα γραφτει στο συνταγμα, δεν θα μπορουν να απολυθουν; σπουδαιο προβλημα να βρεθει μια αλλη δικαιολογια.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.