Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Sid Vicious » 02 Φεβ 2020, 11:18
Μαυροβασίλης έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 10:52
Sid Vicious έγραψε: ↑02 Φεβ 2020, 09:56
Δεν ξέρεις τι σε γίνεται, είσαι πέρα για πέρα στον κόσμο σου αν νομίζεις πως τον στηρίζω λόγω ΠΑΟΚ μόνο, μακάρι να υπήρχαν και άλλοι πολλοί αξιόλογοι Έλληνες σαν τον Σαββίδη.
έχω ξαναπεί για τον Ιβάν και την ποντιακή ομογένεια από το 2004/5 που τους γνώρισα και είναι σε πλήρη αντιδιαστολή με τα τωρινά πεπραγμένα
ο Ιβάν είναι μπλιετ και ρουπου λόγω κουλτούρας και πρακτικών, όχι λόγω καταγωγής- ούτε με το επιχειρηματικό του μοντέλο έχω πρόβλημα όσο είναι σύννομο (δεν περίμενα την τεσλα στο πάρκο της Θέρμης) ούτε με την αγορά επιρροής που επιδιώκουν οι επιχειρηματίες
πες μου λοιπόν τώρα ένα λόγο που ο πατριώταρος στήριξε χέριαπόδια τις Πρέσπες και τους συνεπείς μειοδότες ζαίους και οι μακεδονομάχοι φαμέγιοι του ψιλοκόβαν τουμπεκί (και, όχι, αυτό δεν είναι ελαφρυντικό για τον Κούλη), εκτός του ότι και στη 'νίκη πήραν 30% μετά την πουστιά
Για την κουλτούρα που λες την έχουν όλοι οι Έλληνες που ήρθαν από εκεί, είναι αποτέλεσμα κομμουνισμου, όλοι όσοι βρισκοντουσταν σε πρώην κομμουνιστικα κράτη έχουν λιγότερο ή περισσότερο αυτή την κουλτούρα.
Εγώ δεν είδα να στηρίζει Πρεσπες, το αντίθετο μάλιστα, στο πρώτο συλλαλητήριο ήταν παρών, τον χαιρέτησα κιόλας μάλιστα. Στις Πρέσπες ναυλωσε και λεωφορεία για τον κόσμο.Το κεντρικό τεράστιο πανό του ΠΑΟΚ για την Μακεδονία (το μοναδικό πανό για το θέμα που ανέβασε ομάδα Θεσσαλονίκης) ήταν μόνιμα αναρτημένο όλη την χρονιά, αν ήταν να στηρίζει Πρεσπες θα είχε καταφέρει να κατέβει. Όπως επίσης το ότι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ ήταν επίσημα στην πρώτη γραμμή συγκρούσεων για το θέμα και όχι ατομικά αλλά ως σύνδεσμοι (πράγμα που δεν συνέβη από συνδέσμους καμιάς άλλης ομάδας της πόλης, ανύπαρκτοι σε ένα θέμα που αφορούσε την πόλη), αν ήταν υπέρ Πρεσπων και αυτό θα μπορούσε να επιχειρούσε να το σταματήσει αλλά δε το έκανε. Το ότι στήριξε μια δυο φορές ζαίους σε άλλα θέματα μείον του, λογικά η αιτία είναι το ότι η Μητσοτακικη ΝΔ (που σε επίπεδο μειοδοσιας δε την θεωρώ κάτι διαφορετικό από τους ζαίους απλά είναι λιγότερο άγαρμποι ως προς το τρόπο) ήταν εναντίον του (σε αντίθεση με την Σαμαρικη). Πολύ πιθανό λόγω του κουμπάρου των Μητσοτακαιων Μαρινακη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Sid Vicious την 02 Φεβ 2020, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars