Φήμες για Κασιδιάρη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Φήμες για Κασιδιάρη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 10 Ιουν 2018, 14:12

γώ δεν το νομίζω γιατί τα αυγά είναι καθυστερημένα κι ένα στέλεχος που να στέκει δεν έχουν. Μίλαγα για τα μνημόνια βέβαια κι όχι για τη λαθρομετανάστευση, για την οποία δε ξέρω τι θα καναν τα κυβερνητικά αυγά. Τώρα το τι λένε ότι θα καναν είναι άλλη υπόθεση.
Τί ψηφίζεις παρακαλώ?
Νομίζω πως είναι γελοίο να μιλάς για "καθυστερημένους" τη στιγμή που σε κυβερνάει ο χάχας Τσίπρας, και περιμένει στη γωνία να σε κυβερνήσει ο ακόμα πιο ηλίθιος Μητσοτάκης, ένας βουτυρομπεμπές του τζακιού. Ο Μιχαλολιάκος κατά πάσα πιθανότητα έχει μόνος του το άθροισμα του IQ αυτών των 2, συν αυτό των βουλευτών τους.
Αλλά είπαμε, είμαστε αντι-ΧΑ, γιατί είναι της μόδας. Μύυυυυυυυυυυυυυυκονόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!

Εγώ απορώ που ένα νήμα χωρίς κανένα λινκ στο αρχικό πόστ επιτρέπεται να υπάρχει. Δεν είναι fake news αυτές οι παπαριές?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 10 Ιουν 2018, 14:56

Για να πω την αλήθεια, αυτοί που υποστηρίζουν τη συμμαχία περισσότερο συριζο-φέρνουν παρά αβγοφέρνουν.
Σε καμία περίπτωση τα πιό παραδοσιακα συρίζια δεν υποστηρίζουν, δεν έχω δει τουλάχιστον.
Μιλάμε για τα παλιά αυριανικά crowds - αυτό το genre.
Με Κάσι μπορεί να είναι κάτι αντίστοιχο με το wishful thinkings για μεταγραφή Καραμανλή στον Σύριζα, ισχύει όμως.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 10 Ιουν 2018, 15:05

Συμφωνώ ότι ένας όρος για τη συνεργασία θα ήταν να σταματήσει το γκέϊ πράηντ.
Εγώ αν ήμουνα στη θέση του Τσίπρα θα καλούσα το Τζέϊσον Αντιγόνη άμεσα στο Μαξίμου για διαβουλεύσεις.
Τουλάχιστον να το πάνε στη Ριζούπολη ή στο γήπεδο του Πανιωνίου.

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 10 Ιουν 2018, 15:08

Kauldron έγραψε:
10 Ιουν 2018, 12:40
Η Χ.Α. είναι ναζιστικό κόμμα και θα ήθελε πολύ να εφαρμόσει ναζισμό. Εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι άμα βγει θα το κάνει. Εγώ έχω πει πως και το ΚΚ να έβγαινε μνημόνιο θα εφήρμοζε. Επομένως, μην μου απευθύνεσαι προσωπικά υποθέτωντας ότι λέω πράγματα που δε λέω πουθενά.
Διαβάζεις και τη σκέψη? Τον καφέ τον λές?
Νομίζω πως πολύ πιο ρεαλιστικό είναι να περιμένουμε από τη ΧΑ μια κυβέρνηση τύπου Ορμπάν, που δηλαδή θα εφαρμόζει εθνική/εθνικιστική πολιτική, γράφοντας στα παλιά της τα υποδήματα τους Ευρωπέηδες σε θέματα όπως το λαθρομεταναστευτικό, και ΝΑΙ το λαθρομεταναστευτικό πέρα από την δημογραφική αλλοίωση μας έχει κοστίσει και πάρα πολλά χρήματα:

http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/yp ... ro-den-tha
N.Koτζιάς: "Με τα χρήματα που ξοδεύουμε σε πρόσφυγες-λάθρο δεν θα χρειάζονταν να κάνουμε περικοπές στις συντάξεις"!
Μια που ξέρετε τόσα πολλά οι αντιχρυσαυγίτες, εξηγήστε μου κι εμένα, για ποιό λόγο μπορεί μια χώρα σαν την Ουγγαρία ν' αψηφά την ΕΕ σε θέματα που βλέπει οτι δεν την συμφέρουν, και εμείς δε μπορούμε. Τί διάολο, καμιά υπερδύναμη είναι οι Ούγγροι και δεν το ξέραμε?
Το παραμυθάκι "είμαστε αδύναμοι, δε μπορούμε να πούμε οχι σε ΕΕ" κλπ, μάλλον άρχισε να παλιώνει.
Συμφωνώ.
Άλλωστε όλο και περισσότερες τέτοιες κυβερνήσεις αναδεικνύονται στην Ευρώπη, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα στηριχθεί και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 10 Ιουν 2018, 15:13

wooded glade έγραψε:
10 Ιουν 2018, 04:28
Το 98% της βάσης και των δύο είναι υπέρ.
Από εκεί και πέρα αυτά άκουσα από τους ταξιτζήδες, πάρτε το α(υ)γό και κουρεύτε το.
Ούτε κατά διάνοια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έχθρα οπαδών κόμματος από αυτή μεταξύ συριζαίων - χατων.
Καλά αν η πηγή είναι οι ταξιτζήδες... Τόσες ώρες που είναι μέσα στο αμάξι το τραβάνε από δω, το τραβάνε από εκεί για να γίνει κανένα κουτσομπόλεμα σε εθνικό - κοινωνικό - πολιτικό - οικονομικό - συζυγικό - ποδοσφαιρικό κλπ επίπεδο :003:

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 10 Ιουν 2018, 15:45

ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:
10 Ιουν 2018, 15:13
wooded glade έγραψε:
Από εκεί και πέρα αυτά άκουσα από τους ταξιτζήδες, πάρτε το α(υ)γό και κουρεύτε το.
Ούτε κατά διάνοια. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη έχθρα οπαδών κόμματος από αυτή μεταξύ συριζαίων - χατων.
Καλά αν η πηγή είναι οι ταξιτζήδες... Τόσες ώρες που είναι μέσα στο αμάξι το τραβάνε από δω, το τραβάνε από εκεί για να γίνει κανένα κουτσομπόλεμα σε εθνικό - κοινωνικό - πολιτικό - οικονομικό - συζυγικό - ποδοσφαιρικό κλπ επίπεδο :003:
Αστείος είσαι.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 10 Ιουν 2018, 15:48

Κι εγώ νόμιζα έτσι πως είδα τον τίτλο ότι κάνει πιάτσα τα βράδια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Ιουν 2018, 15:49

wooded glade έγραψε:
10 Ιουν 2018, 15:45
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ έγραψε:
10 Ιουν 2018, 15:13
wooded glade έγραψε:
Αστείος είσαι.
:smt005:
Καφεδάκι, μπαλκόνι, πείτε πως δεν είμαι εδώ.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 10 Ιουν 2018, 15:58

Χαοτικός έγραψε:
10 Ιουν 2018, 15:48
Κι εγώ νόμιζα έτσι πως είδα τον τίτλο ότι κάνει πιάτσα τα βράδια.
Κι εγώ νόμιζα ότι επ αφορμής του πραιντ βγήκε, επιτέλους, από την ντουλάπα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 10 Ιουν 2018, 16:14

Υπάρχουν τα εξής θέματα:

1ον) Χιτλερικό - Τα αβγά είναι γεγονός ότι το είχαν παραχ**ει και το είχαν παρακλ**ει. Δύο περιοδικά "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" είχα αγοράσει, το ένα έλεγε για τα κατορθώματα ενός Γερμανικού υποβρυχίου και το πούλησα 50 ευρώ (μέσω πχόρουμ.gr μάλιστα - κανονίσαμε μετά με pm από που να το παραλάβει). Το άλλο ήταν πιό καλό, με τον Χίτλερ στο σπορτπαλάστ αλλά το είχε σκίσει ο πατέρας μου - δεν κατάλαβε ότι το είχε πάρει για το ebay. Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Στο e-shop του site τους μέχρι το 2013 πούλαγαν ότι χιτλερικό υπήρχε (βιβλία - σταυρούς - σημαίες - κουπάκια - μπρελόκ). Τον καιρό της χρυσαυγιάδας το σταμάτησαν αυτό. Στο χιτλερικό θα πρέπει αν μη τι άλλο να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις.

2ον) Κομμουνιστοφαγικό - Εδώ τώρα τι να πω. Τι δουλειά έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο είναι η υπόθεση από πλευράς Σύριζα. Κι εδώ πρέπει να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις.

3ον) Πακιστανικό - Οπωσδήποτε η εποχή Τασίας έχει περάσει αλλά ένα πράγμα θα πω στα αβγά. Αν γινόταν σήμερα η επανάσταση με τον Γιώργη τον Παπαδόπουλο, να είσαστε βέβαιοι ότι σε μερικές μέρες θα βλέπατε τον πρόεδρο της πακιστανικής Ενώσεως αγκαλιά με τον Τζωρτζ στη γιορτή της 21ης Απριλίου.

4ον) Μνημονιακό - Εδώ τα έβρισκαν ανέκαθεν.

5ον) Κωλοτουμπικό - Κι εδώ τα έβρισκαν ανέκαθεν, αφού η ΧΑ δεν είναι δραχμικό κόμμα.

Κάτι μου λέει ότι το όποιο πρόβλημα είναι εμφανισιακό και όχι πολιτικό.
Κοιτάξτε την παρακάτω picture:

Εικόνα

Δε λέει. Ένα κουστουμάκι, μία γραβατούλα, χάθηκε ;

Είμαι της γνώμης ότι πρέπει να γίνει μία συνδιάσκεψις, σε επίπεδο εμπειρογνωμώνων.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 10 Ιουν 2018, 17:11

wooded glade έγραψε:
10 Ιουν 2018, 14:56
περισσότερο συριζο-φέρνουν
Γενικά αριστεροφέρνουν πες και είσαι μέσα. Ένα ακόμα θρεντ με αρλούμπες δεξιάς διάσπασης, που στην τελική είναι ονειρώξεις για κόμμα που θα κόψει μονάδες από τον Κούλη. Αυτό δεν θα γίνει. Ο κούλης θα γίνει πρωθυπουργός και ο σύριζα θα είναι το κόμμα που έβαλε την ταφόπλακα της αριστεράς στην ελλάδα.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 10 Ιουν 2018, 17:20

SuperRogue έγραψε:
10 Ιουν 2018, 17:11
wooded glade έγραψε:
10 Ιουν 2018, 14:56
περισσότερο συριζο-φέρνουν
Γενικά αριστεροφέρνουν πες και είσαι μέσα. Ένα ακόμα θρεντ με αρλούμπες δεξιάς διάσπασης, που στην τελική είναι ονειρώξεις για κόμμα που θα κόψει μονάδες από τον Κούλη. Αυτό δεν θα γίνει. Ο κούλης θα γίνει πρωθυπουργός και ο σύριζα θα είναι το κόμμα που έβαλε την ταφόπλακα της αριστεράς στην ελλάδα.
Αυριανοφέρνουν, πιό ακριβές.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 10 Ιουν 2018, 17:25

wooded glade έγραψε:
10 Ιουν 2018, 17:20
Αυριανοφέρνουν, πιό ακριβές.
Τσίμπα το αύριο.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 10 Ιουν 2018, 17:36

Είμαι της γνώμης ότι τα βρήκαμε επί του φαινομένου.
Ο λαός που έχει χάσει τον κεραυνό του.
Σίγουρα οι καταληψίες του πεδίου του Άρεως δεν είναι, ενώ τα καθ' εαυτού αβγά φέρονται αιφινιδιασμένα (φαίνεται και από τις απαντήσεις τους μάλιστα).
Ο Τσίπρας τώρα και το επιτελείο του κάνουν κι αυτοί ασκήσεις επί χάρτου οπωσδήποτε αλλά είναι ο αυριανικός λαός που σηκώνει το λάβαρο του τώρα.
Βλέπω ένα μικτό αυριανο-αβγικό κόμμα, χωρίς κανέναν από τους μέχρι σήμερα γνωστούς προωταγωνιστές.

Άβαταρ μέλους
SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue » 10 Ιουν 2018, 17:40

wooded glade έγραψε:
10 Ιουν 2018, 17:36
Είμαι της γνώμης ότι τα βρήκαμε επί του φαινομένου.
Τα βρήκαμε στο ότι Κυριακάτικα κάποιοι εδώ τας ήπιαμε τας μαλαματίνας μας.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών