nick έγραψε: ↑26 Ιουν 2018, 23:34
Ο Ιβαν και ο Ιβανοβ παίρνουν εντολες απο τη Ρωσσια. Αμφότεροι δεν θέλουν να λυθεί το όνομα διότι μετά θα μπει η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
Παίζει γερα. Η κυβέρνηση είναι η πιο αμερικανοκίνητη από εποχής χούντας. Η Ευρώπη ελέγχεται από την Γερμανία, η οποία είναι δεμένη με την Ρωσία, για αυτό βλέπουμε να προβοκάρει τους μαιμουδόνες.Η ΝΔ από την άλλη είναι εξαρτημένη από την Γερμανία και τον πρέζα. Οπότε ξαναμοιράζεται η τράπουλα. Ως δείγμα καλής θέλησης,ακούγεται πως ο βλαχοΘόδωρος πάει για δήμαρχος.
- κ. Ιβάν μου, ψωμί και αλάτι, πάντα σας εκτιμούσα. Να έρθετε καμιά μέρα σπίτι με τον Γιωργάκη, να δοκιμάσει το παιδί και το νεο εμπόρευμα.
- Σβετλάνα, πες του χοντρού, αγάπη μόνο. Ρώτα μήπως είναι Ρώσος, ο μπαμπάς του. 8 νεκροί μέσα στην φυλάκή,7 φυλλάδες και το μισό κοινοβούλιο στα χέρια του, με κάνουν να αισθάνομαι πως είμαι στην Πατρίδα.
- Πήρα τον χαζό να τον ενημερώσω, για σιγουριά έβαλα και την κυρα Θοδώρα να του το εξηγήσει με απλά λόγια. Και οι άλλοι;
-Αν δεν θέλουν τέτοιους επιχειρηματίες, να πάνε για επενδύσεις στον Μάρξ.
- Εγω πρωτάθλημα, εσύ κύπελλο;
- Όχι μπλιετ, εσύ κύπελλο, εγώ πρωτάθλμα.
- Προηγείσαι με δεκα βαθμούς, μας έχεις στην Τούμπα, καθόμαστε όλοι πίσω, τρώμε 6 γκόλ, το κοράκκι τα ακυρώνει, εισβάλεις με σπαθί ντυμένος νίντζα, κόβεις το αριστερό κωλομέρι του κυρ Σάββα in public,το εχω ενημερώσει,τρως -30,παίρνεις το κύπελλο,παίρνεις το αεροδρόμιο νοτιομακεδονια, παίρνεις αναβάθμιση του λιμένα Θεσσαλονίκης με νέα εμπορεύματα, παίρνεις 200 ωρες Ελληνων Εγερσις δωρεαν για την ψυχαγωγική ζώνη του Ε, παίρνεις 300 κιλά ζαρκάδι που έχω στην κατάψυξη και μια κάσα Belvedere.
-

kameron έγραψε: ↑27 Ιουν 2018, 00:38
Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι τώρα ο Σαββίδης πάει να ρίξει τη συριζοκυβέρνηση όπως λένε οι Καρτεροί.
Λες το Documento να τον κράζει, με δικιά του πρωτοβουλιά;
«Λειτουργούν για λογαριασμό Μητσοτάκη»Επίθεση κυβέρνησης σε Μαρινάκη και Σαββίδηhttp://www.documentonews.gr/article/epi ... ai-sabbidh