Παρ'τους μπάτσους σου και μπρος δεν σε θέλει ο λαός!
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: Παρ'τους μπάτσους σου και μπρος δεν σε θέλει ο λαός!
Σήμερα όμως η μέγιστη Νίκη Κεραμέως δικαίωσε την ψήφο μου στη ΝΔ, αφού κέρασε πίτσα ντόμινος όλο το ψευτοπροοδευτικαριάτο που, ως πλειοψηφικό ρεύμα εντός των πανεπιστημίων (μόνο των Ελληνικών, ας είναι καλά ο Ανδρέας που είχε χώσει όλη την αριστερίλα στα πανεπιστήμια χωρίς κανένα ακαδημαϊκό κριτήριο, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να έχουν σε όλη την καριέρα τους λιγότερα papers και από εμένα αμέσως μετά το phd μου), νομίζει ότι μπορεί να χλευάζει την πλειοψηφία των πολιτών της χώρας που λένε "τελειώστε επιτέλους τα μπάχαλα" (βλέπε πρόσφατες δημοσκοπήσεις).
Μπορεί να έχω βγει στα κάγκελα για το λοκντάουν, αλλά για το σημερινό και μόνο θα ξαναρίξω ΝΔ. #MeTiNiki.
Μπορεί να έχω βγει στα κάγκελα για το λοκντάουν, αλλά για το σημερινό και μόνο θα ξαναρίξω ΝΔ. #MeTiNiki.
-_-
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τίποτε δεν τελείωσε.Και πριν 40 χρόνια
είχε ψηφισθεί ο νόμος 815 και καταργήθηκε από τις καταλήψεις.
Για να εφαρμοσθεί ο νόμος χρειάζεται πολύ ισχυρότερη αστυνομία από το σώμα αόπλων ελαφρών βαρών που ετοιμάζουν.Απορώ πως είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς κυνηγητό των "συλλογικοτήτων".

Για να εφαρμοσθεί ο νόμος χρειάζεται πολύ ισχυρότερη αστυνομία από το σώμα αόπλων ελαφρών βαρών που ετοιμάζουν.Απορώ πως είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι μπορεί να εφαρμοσθεί χωρίς κυνηγητό των "συλλογικοτήτων".
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Λόγω ελεγχόμενης εισόδου φαντάζομαι, για να μη μπαίνουν εξωπανεπιστημιακοί, οπότε οι άοπλοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο τους παραβατικούς με φοιτητική ιδιότητα. Αλλά αυτό θέλει ισχυρή παρουσία κανονικής αστυνομίας στα πέριξ των πανεπιστημίων, κάμερες (που προβλέπονται από το νόμο) και αυστηροποίηση ποινών για κάποιον που θα επιχειρεί να σπάσει κρατική περιουσία, γιατί θα προσπαθήσουν σίγουρα να σπάσουν τα συστήματα ασφαλείας.πατησιωτης έγραψε: ↑12 Φεβ 2021, 00:56Τίποτε δεν τελείωσε.Και πριν 40 χρόνιαείχε ψηφισθεί ο νόμος 815 και καταργήθηκε από τις καταλήψεις.
-_-
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γατοφιλικο τηλεοπτικο σποτ:Κορναρετε πριν να βαλετε μπρος το αυτοκινητο
από Alex Amsterdam » 10 Μαρ 2024, 05:33 » σε Ζώα & άνθρωπος - 13 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
10 Μαρ 2024, 10:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χαροπαλεύει 17χρονο κορίτσι μετά από ξυλοδαρμό από μπάτσους της ΟΠΚΕ
από Μαδουραίος » 29 Οκτ 2023, 11:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 91 Απαντήσεις
- 3129 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
06 Νοέμ 2023, 09:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 1815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Αύγ 2024, 20:25